-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
Lényeg a lényeg kivették az autókat azért dobott le valószínűleg.
-
Desmond74
tag
válasz
tupacamaru #16390 üzenetére
Az ilyen sok, "szaladok az óvónénihez" típusú ember kommentjeit mindig szívesen olvasom!
-
ETOM
addikt
válasz
Micsurin #16392 üzenetére
"Bmeg be rosálok.... 14 garázs helyemből lett 9 ami bostbol let véve még ezek előtt... a 2 porscheból maradt1 az lfa megmaradt ? ? na m1 a lényeg h az lfa maradt
az mi ez? ezek szerint ennyi lenne a bünti? azért a 4-5 autó ért?
csak holnap reggelre vártam bármit is
helyesbítés a garázs hely megmaradt "Válaszom: Nálam is megvannak még. (a garázshelyek ha nem volt egyértelmű)
Ezt meg csak úgy: Kiléptem meg vissza. Bele telt egy 10 percbe, de engem nem zavar.. hányszor volt már leállás/ledobálás/lag/hiba üzenet.. akár szombat este is. Szóval MÉG! nem halok bele.
Nem tudom mi a gond elolvastam a hsz-d és a szerkesztést is úgy írtam.
-
tupacamaru
veterán
Érdekes dolog PU nélkül versenyezni,12-ből 10 win D-n.
Kár hogy kidobott.
Desmond74 Remélem kilökik alólad az új acc-ot megint.
-
Micsurin
nagyúr
Bmeg be rosálok.... 14 garázs helyemből lett 9 ami bostbol let véve még ezek előtt... a 2 porscheból maradt1 az lfa megmaradt ?
? na m1 a lényeg h az lfa maradt
az mi ez? ezek szerint ennyi lenne a bünti? azért a 4-5 autó ért?
csak holnap reggelre vártam bármit is
helyesbítés a garázs hely megmaradt
-
Desmond74
tag
Kimentem a kertbe ma délután locsolni, mire visszajövök, hát nem 150 darab kajmán harapja egymást a garázsomban...., csak beváltottam egy felügyelő Kőnigsegget melléjük, hogy nyugton maradjanak!
A valagam se kattintgatja végig ebben az űberkomoly játékban a 150 autót egyébként, itt van a mikéntje, ha valakit érdekel: [link]
-
ETOM
addikt
Nekem nincs bajom a lengyel boost-l vettem én is múltkor 4000ft-ért 9500-t. Na, de tény sokan igen jó verdákat tudnak venni még most is abból. Főleg aki akkoriban nagyot harapott.
Szóval az a is rendszer megkerülése volt... Mindegy felőlem elvehetik a garázshelyeket nekem drag skill kellett volna (természetesen nem adott egyet sem)
Koenig-t ha meghagynák örülnék. Többi nem nagyon izgat.
-
Tayuya
csendes tag
A lengyel boostból már senkinek sincs előnye. Azok az autók már nem nagyon rúgnak labdába. Max. annyi hogy pár kocsival több van nekik. De akik akkoriban játszottak, azoknak a túlnyomó többsége már inaktív.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tupacamaru #16368 üzenetére
jaj a sopánkodás téged értelek is..... te nem lengyeleztél.... de enyi erővel é n is perelhetek mert én nem tudtam lengyel bosztot venni és hátrányban vagyok emiatt
jaj most milesz nincs lengyel bosztom
-
vzso
aktív tag
válasz
tupacamaru #16368 üzenetére
gogli a barátod,
-
PR0JECTNR56
addikt
Én csak a kincses Porsche-t váltottam ki (1db-ot), ha most emiatt bannolnak, állok elébe. A játék indítása során egyetlen üzenet sem figyelmeztetett a jogtalan tartalomra, mint ahogyan a chat-ben sem (bezzeg az új Rex F-150 még a csapból is folyik, az elfért a chat-ben). A szabály fényében is azt kell mondanom, hogy túl fogják élni, nem az Aventador-t vagy a Cinque-t sikerült így elbénázniuk az ingyen autókkal meg amúgy sem lehet megváltani a világot. Ha meg kiraknak mindenkit emiatt, érdekes lesz a játék, majd azt követően a manager állása is fizetés és szükség hiányában.
-
tupacamaru
veterán
Na mindenki mást mond én meg angolul nem értek sajnos, de ráérek, gondolom nem veszik ki az autókat a gift-ből ha egyszer ki lehet majd váltani. Kettőt használnék is belőle. Az a szomorú hogy mindig a tiszta játékosok járnak szarul.
-
vzso
aktív tag
válasz
tupacamaru #16356 üzenetére
Azt írja: "a bug arose that allowed players to claim an unlimited number of Porsche Caymans and Dodge Chargers. As this is a bug we implore you not not abuse it". Szóval a hiba az hogy korlátlanul kiválthatód az autókat és szépen kérik, hogy ezzel ne éljünk vissza. Hogy a visszaélésnek mi is a pontos "mennyisége" vagy hogy mennyitől számít annak, azt nem írja, de, gondolom, ha egyet kiváltasz mindegyikből az még nem az.
-
csiles
csendes tag
válasz
tupacamaru #16356 üzenetére
Az a bug, hogy végtelen sokszor lehet kiváltani a verdákat. Eredetileg is betették volna, de mindenkinek csak egyszer. A fenyegetésük is így szól: Azokat bannolnak, akik 1-nél többször váltottak ki ugyanazt az autót. Tehát 1-szer ki lehet váltani, többször nem.
De ha eddig nem váltottad ki, most se tegyed, várd meg míg csinálnak valamit ezzel az üggyel..
-
Tayuya
csendes tag
Én sem használtam ki.
De ezért perm ban kicsit érdekes lenne.
Én ban helyett 1 hónap rollback-et adnék nektek, azt jóvan.
Persze a booster, és a boosterért vásárolt tartalmak megmaradnának. A többi nem. De nem hiszem, hogy erre képesek lennének.
-
csiles
csendes tag
válasz
tupacamaru #16350 üzenetére
Eddig 3 emberről tudok, aki nem használta ki a bugot:
CSILES
ANDRIS27
RYAN012Lehet még ide feliratkozni, s ha nem fog történni semmi se, akkor a többi felhasználót fel fogom nyomni, legyen az barát vagy nem barát. A levél már megvan, elviszem egy jogász ismerősömhöz, s még az ügyvédem véleményét is kikérem, merthogy ezt nem hagyom annyiban, az is biztos...
-
tupacamaru
veterán
válasz
csiles #16329 üzenetére
Én sem használtam ki, ezek szerint csak pár olyan játékos van mint én?? Hát ez elég szomorú.
Én megszenvedtem minden acsi pontért keményen, se homokdoboz se semmi, és igen, bűszke vagyok rá. Pedig én egy szar játékos vagyok, mégis haladok lassan.
Most akkor ezeket a gifteket egyszer sem lehet kiváltani?
Vagy egyszer ki lehet csak többször nem?
Már lenne hét Porsche-m és csak kettő lenne egyforma.
bozont Ha versenyezni kell akkor mindenképpen a 911 GT2-őt vedd meg, jól felskillezve és tuningolva nagyon jó gép szerintem.
-
csiles
csendes tag
válasz
eLit-MiLan #16335 üzenetére
Én azt akarom, hogy a saját szabályzatukat tartsák be, s ha kell, alkalmazzák! Ne csak fenyítsenek, mert az még rosszabb, saját magukra nézve.
-
1NST1G8R
senior tag
Mik az IGC-s verdak most? Marmint az akcijosak.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Öcsém,full tetű lassú az egész Game,de olyan lassú hogy megcsináltam a gyémántokat és kiírta felül hogy mennyit csináltam eddig,meg a PayDay achiet is,de semmi választhatóság.
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #16340 üzenetére
Válts ki 200 db dodget vagy porschet...
ha sikerült akkor igazam volt...
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #16338 üzenetére
Ma már a lehetetlen is lehetséges.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
-
knoz91
tag
válasz
Nem értem egyébként...az ő bug-juk miatt miért célszerű több száz ezer játékost (AKIK MÉG BELE IS ÖLTEK PÉNZT) banolni, viszont hackereket meg nem... Valahogy ez is az EA felé hajló logikát jelképezi...
Bele estek, ez van...most 3 achi miatt meg egy kis igc-ért...na mind1. Érdekes.
-
csiles
csendes tag
-
Micsurin
nagyúr
mindenki kihasználta cssztek meg..... ak most marad majd kb 1253 gamer?
-
Micsurin
nagyúr
100% osak a bannok? tehát tuti ban hullám lesz?
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #16325 üzenetére
Bevan állítva, hogy én ne kapjak lehet vannak ilyen szériák ki mit kap.. mer ennyiből 0.. ilyen nincs véletlenül.
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #16321 üzenetére
Nekem drag skill kelett volna nem garázshely am azért nyitottam ennyit.
DRAG SKILL: 0
FAKK YEE
-
Micsurin
nagyúr
válasz
eLit-MiLan #16321 üzenetére
bárcsak ne bannolnának
élek hallok az lfa-ért és végre meg van
-
bozont
veterán
válasz
Brumi˘ #16317 üzenetére
Hát remélem tényleg nem lesz belőle ban, bár azért nem fogok kiugrani az ablakon. Pedig hogy megörültem, az ingyen Porsche-knak a hosszú szünet után, na majd elválik mi lesz.
Amúgy az A kategóriás autók körül jó autó a 911 GT2? Azzal szemezek. Vagy esetleg az Aston Martin DBS vagy V12 Vintage? Ez a három ami tetszik, de nem tudok dönteni.
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #16319 üzenetére
Én 250 körül. XD
-
Brumi˘
addikt
-
Micsurin
nagyúr
válasz
eLit-MiLan #16315 üzenetére
kb , amúgy jó kis dög az a ccx elite
de az fix ha bannolnak nem h pénzt küldjek újra regizni nem fogok a másik gépről.....
-
Micsurin
nagyúr
válasz
eLit-MiLan #16313 üzenetére
Ezért? akkor a hibások meg logni fognak v mi a f*********sz?
bameg én meg meg vettem a ccx elitet az egyik profilomra
most akkor annak kapmpeca?
-
Brumi˘
addikt
Nah eddig tartott a free day. Kiváncsi leszek visszaveszik-e a sok sok ajándékot.
Szerk.: most olvasom hivatalos oldalon, hogy azért mert ők balf***ok még perma bannokat akarnak osztogatni...
-
chris1997
aktív tag
válasz
eLit-MiLan #16307 üzenetére
Az mindig iható
-
chris1997
aktív tag
válasz
eLit-MiLan #16303 üzenetére
Mennyire penészes?
-
ETOM
addikt
SG-re nézzetek fel ingyen gyarázshelyek autók.. biztos bug. De működik.
Csak nagyon lassú már most a game :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- EAFC 25
- Eredeti játékok OFF topik
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest