- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
válasz
noblem1983 #16998 üzenetére
Az a gond h szerintem RS4 lesz a nyerő vagy valami boostos verda.. majd kiderül.
-
ETOM
addikt
Új A-s drag az cool csak civilek szívatósak most wanted filing.
-
alfa20
senior tag
alapban mennyi autót tarthatok a garázsban?
kerestem gugliban de semmit nem találtam róla, csak egy-két hozzászólásban hogy valaki vett 40 helyet -
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #16990 üzenetére
Az gratu
Sunny: már várom hogy reggel felkeljek és megnézzem mi folyik itt Gyöngyösön
-
sunny84
senior tag
rosewood rally sprint pálya és a gridlock drag c classos pálya bent
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #16990 üzenetére
Hát nagy mák nekem az összes négy csillagosba használhatatlan skillek voltak shield duration meg egyéb nagyszerű darabok...
-
callmeakos
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16989 üzenetére
Kíváncsi vagyok.
Hely is van. Remélem időd is.
Hallgatom, mert nekem jelen pillanatban egy sincs, hátha te tudsz valamit -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
callmeakos #16988 üzenetére
Inkább nem sorolom mert nagyon hosszú lenne a lista...........
-
callmeakos
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16982 üzenetére
Ebben a játékban szerinted mi a normális szolgáltatás?
-
kutyuska007
csendes tag
Sziasztok!SZerintem meg nincs olyan játékos aki ingyen játszana,ugyanis a NET tudomásom szerint nincs ingyen,az áram sem+ha esetleg valaki lopná ezeket akkor a drága időt nézzük csak meg:mennyi pénzt kereshetnénk játék helyett?XD LOL(HEHEHE)
-
cuebler
senior tag
nevezzetek újgazdagnak (ha úgy tetszik): eddig én is csak igc-n nyomtam majd egy évig. de mivel nem vettem meg sem a forza 4-et sem a forza horizon-t az x360-ra, gondoltam, áldozok egy kicsit speedboost-ra. tudom, milyen nyálat csorgatni egy z-tune-ra (most már van, hehe). természetesen én sem arra utaltam, hogy letiltsák a free játékosokat, de ha meghívnak egy korsó sörre, elfogadom az invitálást (ezt lehet célzásnak is venni) és nem foglalkozom vele, hogy milyen fajta a sör
-
tatabike
őstag
Ne marjátok már egymást az EA miatt, légyszi...
A tényállás, hogy mindenkinek igaza van. Aki nem áldoz a játékra konkrétan anyagilag, az sem ingyenélő, és aki pedig áldoz rá, az sem balek. Az EA így alkotta meg a játékot, hogy játszható egy fillér befektetés nélkül is, akinek pedig tetszik, az akár konkrét előnyöket is élvezhet az ingyen játszókhoz képest, ha hajlandó érte fizetni. De ez nem jelenti azt, hogy akkor a nem fizetőket még pluszban korlátozni kell, illetve a fizetőket több előnyhöz juttatni, mint ami logikusnak tűnik.
Ha az EA-nál kitervelték, hogy ez így megéri, és használható, akkor joggal várhatja el az is az alap dolgokat, aki nem fizet. Nem akar itt egy nem fizető játékos sem full ingyen mindent, meg minden nap karácsonyt, meg a többi, ne vágjunk egymás fejéhez ilyesmiket, mert ez nem sportszerű.
Én sem fizetek, ha túlterhelés miatt nem tudok az APEX-en nyomulni, megyek a CHICANE-ra, és ennyi. Ha tetszik egy IGC-s verda, de nincs garázshelyem, csinálok egy új fiókot, és megszerzem ott. Elfogadtam, hogy nekem nem járnak a 4 csillagos skillek, és nem lesz minden autóm full ultra, és amelyik az lesz véletlenül, annak sem fog stimmelni a színsora az optimálissal.
Nálam mondjuk ennek nem éppen anyagi okai vannak, hanem én nem vagyok olyan jó játékos, hogy kiemelkedő eredményeket érjek el nagyon jó és nagyon gyors autókkal, tehát felesleges is költenem rá. Biztos más is van ezzel így, én másra szórok el ennél jóval több pénzt, speciel kerékpározásra.
Szóval nem akarom, hogy itt kiéleződjön egy ilyen fizet/nem fizet vita, mindenki tudja miért fizet/nem fizet, tartsuk ezt tiszteletben. Köszönöm. -
cuebler
senior tag
ki gondolta volna, hogy ilyen nehéz a boost-ot okosan elkölteni
megin' "on sale" raktak egy halom ócskavasat (bocsi, gti) az igc is csak gyűlik...
a "kívánságlistás tételeimet" pedig békén hagyták. -
cuebler
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16982 üzenetére
igazad van. aki fizet a játékért, az kapjon érte "szolgáltatást". jogos. aki pedig nem fizet érte, azt meg tiltsák le a szerverről, hogy a "fizetős" játékosoknak gyorsabb és stabilabb legyen a szolgáltatás. na, hogy tetszik?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
callmeakos #16981 üzenetére
Tudomásom szerint ha valaki fizet egy kibszot játékért akkor kapjon érte normális szolágáltatást.
Csak ez nem mindig van így,de nekem mind1,ha ezt szeretitek akkor nyomjátok a pénzt nekik hagy élvezzék szopatni az embereket,akik ti vagytok. -
callmeakos
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16980 üzenetére
Már az EA a
ha elkér pénz szolgáltatásért?
Ember te hány éves vagy? Vagy csak szimplán szeretsz ingyenélősködni? Ezek nem szeretetszolgálat, hogy ingyen csináljanak valamit... Ezeknek az embereknek, akik a fejlesztőcsapatba tartoznak, az a munkájuk, hogy ezzel a játékkal foglalkozzanak.. Nem az, hogy a magatokfajta ingyenélő mazsoláknak az év 365 napjában karácsonyt varázsoljanak. Ingyen legyen az összes autó, ingyen legyen az összes PRO part, ingyen legyen az összes powerup... Istenem komolyan kiégek tőletek...
Szerinted mi az isten nyilából létezik ez a játék? (futnak a szerverek, a fejlesztők megkapják a bérüket stb...)Elhiszem hogy jó móka állandóan zrikálni az EA-t hogy mekkora a jew banda hogy elmer pénz kérni játékért, de legalább ne reklámozd hogy ekkora tirpák vagy PLS
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
noblem1983 #16978 üzenetére
L
L
Akkor szeresd az EA-t menj és puszild körbe az összest!
Meg ha észrevettétek volna akkor az Ea csak azért csinálja ezt hogy szopassa és lehúzza az embereket. -
tupacamaru
veterán
válasz
GTC376 #16975 üzenetére
Pár óra hosszáig nem fog visszaengedni, asszem négy. Nem lökött meg valaki úgy hogy túl gyorsan mentél? Velem még csak egyszer csinálta ezt meg, multiban egy csaló meglökött és túl gyors voltam egy szakaszon, a célnál rögtön kivágott.
NFree Bocsi a lökésért, nem direkt volt.
Már csak 8 win kell a 250 B-Class-hoz.
-
noblem1983
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16976 üzenetére
Ja tényleg akkor te is hülye vagy mert lehülyézed azt aki pénzt áldoz a kedvenc játékára, amiből fenntartják a játékot.A befizetők nélkül a te kis pici versenyautóid sehol sem lennének
-
GTC376
csendes tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16976 üzenetére
Ha a mondandómból ez a "lényeges" rész maradt meg neked, kettőnk közül nem én vagyok a hülye.
-
GTC376
csendes tag
Szevasztok!
Komolyan fel vagyok háborodva. Egy privát verseny után kidob error code 20004-el és utána nem enged vissza: authentication is temporarily unavailable, please try again later
(azonosítás átmenetileg nem működik, kérjük, próbálja meg később)
Honnan veszik a bátorságot, hogy ne engedjenek játszani?
A részemről betartottam minden szabályt, tartsák be ők is, pláne, hogy áldoztam a játékra, nem is keveset.
Hétvégén van időm igazán áldozni a játék örömének, végre együtt lenne a társaság, akikkel régóta együtt
játszunk és tessék
Írtam az EAhelp-re, de most van szombat, most van együtt a csapat.
Miért kell elüldözni azt, aki kitart a játék mellett, minden hiba és bosszúság dacára? -
alfa20
senior tag
tegnap vettem egy RX8-at ('09), amivel "D"-ben akarok maradni, ahogy néztem 397-et elérem vele egy alap turbóval és egy fehér váltóval, szerintetek is ezt a kettőt tegyem bele vagy inkább más ajánlott?
az irányítása elég jó szerintem, így inkább a gyorsuláson és a végsebességen kellene javítani. -
UFO1
senior tag
Aki erőt érez magában és elég gyorsnak érzi magát, azok nyeregbe, izéé őőő RX8-ra fel.
-
cuebler
senior tag
válasz
noblem1983 #16970 üzenetére
legutóbbi a-class verseny után szentül megfogadtam, hogy ezentúl nyílt multit akkor nyomok, ha kezdenek valamit a csalókkal. ha soha, akkor soha...
-
tatabike
őstag
Én most vagy 3 órát nyomtam hibátlanul. Csak ez a sok csaló zavar. 200SX lenyomja a Cosworth-ot, mert "jó a sofőr". Anyádat...
-
cuebler
senior tag
válasz
callmeakos #16965 üzenetére
eu, 8 pursuit meg a garázsban egy kis teszek-veszek. egyszer sem dobott ki. keine starter pack...
-
ETOM
addikt
válasz
callmeakos #16965 üzenetére
De ma szar valami mert nekem sose volt még ilyen. 0 boostos profilon írta azt, hogy veszek boost-t akkor beléphetek kb.. boostos profil az bejött 10böl 6x
-
callmeakos
veterán
-
alfa20
senior tag
válasz
noblem1983 #16963 üzenetére
US-re beengedett nagy nehezen, mentem egy D-s kört másodikként futottam be, de kifagyott, 3 perc után kirakott az útra se pénzt nem kapta se semmit csak javíthattam 750-ért. Eddig jó!
#16961: nekem is ezt írta EU-n aztán US-re beengedett
-
noblem1983
senior tag
Előbb próbáltam két S-es versenyt mindkettőből kivágott töltés közben, aztán elszórakoztam pusruittal, utána nem engedett GT2 vel A-s pályára(ugyan mit képzelek én hogy A-s pályára akarok menni A-s kocsival). Gondoltam belépek garázsba meg vissza de a kis aranyos ezt hosszú töltéssel szépen megakadályozta->Alt+F4
-
ETOM
addikt
válasz
alfa20 #16959 üzenetére
Nekem van..
---------------------------
Error
Need for Speed World is currently experiencing a high volume of players in-game. Please try logging in at a later time.
OK
---------------------------Sikerült megint elku.... valamit.
5.-re felépett
-
alfa20
senior tag
másnak is van gondja a játék indítással?
-
Robokutya
senior tag
Skacok Lesz valami naagy durranás a jáék x-edik szülinapján?
-
cuebler
senior tag
mekkora ez már!
nfs world weboldal, web deals: m1 procar th + 911 rsr enduro = 5600 boost
nfs world játékban flash sale: m1 procar th + semmi (nuku, 0) = 5600 boostazt a szemét rabló q anyjukat...
-
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #16951 üzenetére
Nem pont azt írtam hogy „némely autó alacsonyabb fordulaton jobban startol”, tehát a nagyobb zöld sávnál.
(#16953) tupacamaru
Ha az itt leírtak mind benne vannak 3-4*-os kivitelben felesleges kivenni, szerintem. Talán egy sling hossz vagy jumpstart ami még lényeges lehet, utóbbival hamarabb tudsz nyomni bármilyen PU-t. -
-
csiles
csendes tag
válasz
tupacamaru #16951 üzenetére
Az RPM csak a zöld sávot növeli, hogy könnyebben elkapd a PerfectStart-ot. Semmi egyéb szerepe nincsen. Aki e nélkül tud rajtolni, annak van 1 plusz skill helye. Én sem használok RPM-et, mert bármivel elrajtolok perfekten..
-
ETOM
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16949 üzenetére
Épp feléptem aztán 8 óra is lett nem írta ki aszem csak 1-2 perce lett volna rá.
-
tatabike
őstag
Kösz, kipróbálom. Amúgy a 4csillagos skillek mikor esnek? Vagy azok csak búsztért kaphatók? Nekem még soha nem adott, csak max. 3 csillagost.
-
UFO1
senior tag
válasz
tupacamaru #16942 üzenetére
Az RPM csak a zöld sáv megnövelésére jó, meg arra hogy biztosan eltaláld, mert 1-2 gépnél (pl. cinege) elég nehéz elkapni a nitros startot. És persze van egy trükk, hogy kicsit hamarabb is el tudsz rajtolni vele,
mellesleg némely autó alacsonyabb fordulaton jobban startol (nem fullad le).
(#16944) tatabike
Full gáz és vissza kell engedni, így a könnyebb.
Kis megkönnyeztem, milyen jó is volt Eagle Drive, mikor még nem volt class-hoz kötve. -
tatabike
őstag
válasz
tupacamaru #16942 üzenetére
Én ritkán találom el a zöld sávot. Mi a trükk? Próbálom a visszaszámláláshoz igazítani, hogy mikor kezdjem el felpörgetni a motort, de sajnos kevés kocsi van, amelyiknél pl. pont az 1-esnél kell a gázra taposni, hogy a rajtnál zöldbe forogjon...
-
cuebler
senior tag
akkor ma este rockport city helyett pripyat-ba utazok
-
tupacamaru
veterán
RPM szerintem nem csak azért kell hogy eltalálja a zöld sávot. PerfectStartnál gyorsabban váltja el a sebességeket és jobban kigyorsít szerintem. Alsóbb kategóriákban egy kocsihossznyi előnyt ad egy ugyanakkora PerfectStart-os autóval szemben. Legalábbis szerintem.
Az'tán lehet hogy nem így van.
-
tatabike
őstag
Ezek de pontosak... Nyolcra ugrott az óra, abban a pillanatban kivágott a játék...
Mentem én már 400 felett is B-s verdával, mikor valami "becsületes" játékos megtolt dragon...
-
UFO1
senior tag
válasz
xXHellXx #16931 üzenetére
Az csalással ment annyit B-ben, nálam a leggyorsabbak ami B-s az a BMW E46 331km/ó-t megy és a Diadlo 329-et nitrozva, te meg valószínű MPH-ban vagy, amit itt tudsz átállítani km/ó-ra.
Skill-re meg érdemes a perfect-et, NOS erőt + hosszt tenni, esetleg utántöltőt és ha nem találod el a zöld sávot akkor RPM-et. Ki kell tapasztalni minek jobb a nitroja és mi gyorsul jobban pl. sling-el és akkor azt kell erősíteni. Skill Mods, régebbi, de magyar.
-
cuebler
senior tag
válasz
noblem1983 #16932 üzenetére
nekem úgy sikerült, hogy kerestem a proxynova.com-on egy gyors lengyel ip-t, beállítottam az internet-beállítások között és jóidő...
-
noblem1983
senior tag
válasz
cuebler #16926 üzenetére
Most nekem is sikerült már venni 8000-es pakkot, mert Moneybookers-el nem szórakozott. A paypalnál én nem tudtam kikerülni a hitelkártya azonosító kérést. Utána kitöröltem amit használtamt, csináltam egy másikat a Derekas által megadott kamucímmel de azzal sem jött össze
#16931 annyival egy autó nem fog menni B classban
-
xXHellXx
csendes tag
Valaki leírná hogy skillezzem az autókat? Mert nézem youtubeon a videókat 330-370el mennek B-s autóval, énmeg Porsche 911 gt2 -vel full ultrába 230 a max nitróval
-
dejaris
addikt
Ebben a jatekban a speedboostot csak is penzel lehet megszerezni?
Olvastam az elso hsz-t, de hatha valtoztak az idok azota. -
cuebler
senior tag
válasz
F22Reventon #16928 üzenetére
elmennek nyaralni phitsába...
esetleg kapunk egyhetes rental kódot :-)
-
F22Reventon
tag
Asszem jövő héten lesz a 3. szülinapja e remek játéknak. Nem terveznek valamit ennek alkalmából a fejlesztők?
-
cuebler
senior tag
flash sale-n van a bmw m1 procar th-edition, vegyétek, vigyétek :-)
-
cuebler
senior tag
válasz
noblem1983 #16920 üzenetére
ez túl szép, hogy igaz legyen.
z-tune: 5000-3000 = 2000
hakosuka: 2000-1200 = 800
fogtam 2800 boost-ot és van két olyan autóm, amire mindig is vágytamremélem kitart a szerencse a ma feladott lottószelvényekre is ----> ha nyerek, mindenki a vendégem 50k-ra
-
cuebler
senior tag
válasz
noblem1983 #16920 üzenetére
köszi, már rohanok is
-
ETOM
addikt
Érdekes akciós autók.. fele igc
MR2 1260 boost.
-
odébbb
tag
válasz
sunny84 #16916 üzenetére
Helllllllo !!!
Köszi tesó , vágom mi a szitu , NAGYON RENDES TŐLLLED !!
értem én csak asztat nem , ez a pöcs mire jó , me még nembirtam rájönni ....(arra hogy szervererrorkóde7) ......
(meg se szó sebeszéd ledobál) , mert esztet tapasztalom pöcs után , magyarul fos a rencer pöcs után ...
-
sunny84
senior tag
Leállás lesz 2013.07.17-én (magyar idő szerint este 8-tól másnap éjjel 1-ig)
teljesítmény karbantartás lesz az összes szerveren , csak szólok senkit ne érjen meglepetés kavicsozás közben -
cuebler
senior tag
válasz
noblem1983 #16914 üzenetére
köszi szépen, csak közben rájöttem, hogy sváb vagyok
(vér szerint is)
vettem egy lp700-4-t, de az estoque árából kiférne egy miura sv (igazi klasszikus álomautó) + egy lp550 vb. asszem megvárom amíg a z-tune akciós lesz...
-
noblem1983
senior tag
válasz
cuebler #16909 üzenetére
Nekem van, múlt héten akciósan. Nos ne várj tőle nagy csodát mert nem ellenfele a Zondáknak, ahogy látom viszont én mint megrögzött fanatikus nekem azért is kellett. Nagyon jól kanyarodik az autó nincs semmi beteg túlkormányzottsága mint az Aventadornak csak a gyorsulása/végsebessége nem kiemelkedő. Nitrója erős és a hangja is ott van.
-
sunny84
senior tag
azt hiszi felrak egy ilyen rendszámtáblát és azzal a menettulajdonságokkal bír majd
-
cuebler
senior tag
estoque-t próbálta már valaki?
-
sunny84
senior tag
válasz
tupacamaru #16905 üzenetére
arra rs4 is kell , mert nincs olyan komoly kanyar a pályán és marha jól megy végre az audi d classban mindent odaver , az a top járgány arra fele ... amit bele kell rakni oda az piros turbó , kék fék , sárga gumi , persze mind bolti improved és rendesen meg skillezve
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #16905 üzenetére
Igen, arra gondoltam.
-
tupacamaru
veterán
válasz
eLit-MiLan #16904 üzenetére
Ha Waterfront Road a D-s pálya akkor érdemes egy Audi RS4-est is beszerezni.
-
alfa20
senior tag
"D"-re melyik ICG autót érdemes venni?
sajna az elején nem a Silviaval kezdtem, ha nem a '65-ös GTO-val. -
PR0JECTNR56
addikt
A Miura Concept-hez van valakinek tuti színsora, vagy maradjak a gyári konfignál színek terén?
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
F22Reventon #16900 üzenetére
Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Autós topik
- Metal topik
- Hardcore café
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Szőlősgazdák topikja
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra - GYÁRTÓI garanciával
- Apple MacBook Air M2 (13,6", 8 GB RAM, 256 GB SSD)
- Dell 3520, 3530 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- új MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 2TB SSD 64GB Apple space gray asztroszürke ajándék
- Nagyon szép állapot!! MacBook Air i5-5250U 4GB DDR3 125GB SSD 13 hüvelykes - 2015 eleje
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Silvercrest Rajztábla
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest