Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Akciókamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
noblem1983
senior tag
válasz
Crowent #15835 üzenetére
A legdrágább autó amit valaha vettem a Worldben az a stock CCX volt. Kemény 10000 boost volt és már alig vártam , hogy bekerüljön mert azt a tespedt rondaságot eszemben sem volt megvenni hiába lett volna boostom lengyel időkben. Én kitartottam és tartogattam a kis boostomat amíg meg nem pillantottam az első sima CCX-et leparkolva. Tény, hogy elég népszerű autó lett az Agera és a 2. olyan Koenigsegg ami versenyképes S kategóriában.Ahogy sejtem hasonlóan mehet mint a CCXR amit szívesen hajtok mert nem okoz csalódást és tudom , hogy az Agera is képes erre de valahogy ritkán látok olyat, aki kihozza belőle amit valójában tud. Szóval én szeretem a Koenigseggget a valóságban is és itt is és azért is mert nem sokat látok belőle a játékban sem a CCXR-ből legalábbis.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Akciókamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Küszöbön az androidos PC-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bontatlan E olvasó..
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest