Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP EliteBook / ZBook topik
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
On sale-hoz igazán rakhatnának valamit..
-
tupacamaru
veterán
Emberünknek tegnap előtt még csak egy Aventador-ja volt, de sajnos nem nagyon sikerült neki nyerni vele, mert még én is megelőztem. Egyből speedhack-es is lettem. Erre tegnapra vett egy F1-et de biztos ami biztos alapon most már csalást is vett hozzá mert igaz hogy csak 2 sec-es HeadStart volt betéve neki, de a versenyben 5 sec-et ment. Így már sikerült neki nyerni néhányet két-három nitro-val.
Valami jó, egyedi logót kellene rápingálni a Porsche-ra de nem találok semmi értelmeset. Valami ilyesmire gondolok.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Rockstone
tag
válasz remington2 #16691 üzenetére
Jaj ne is mond, kinézem belőlük, hogy következő mérföldkőnél adnak majd egy INGYENESEN letölthető háttérképet
-
tupacamaru
veterán
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
eLit-MiLan
őstag
válasz remington2 #16691 üzenetére
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
remington2
senior tag
50000 like esetén az lesz az ajándék, hogy mindenki egyszer, fagyás nélkül begyűjtheti majd a kristályokat, az ajándék rental Gallardoval
És lesz Aventador wallpaper is
bocs, ezt nem bírtam kihagyni
de hogy ne legyek irigy köcsög, azért az a porsche nagyon komoly léc volt tőlük, amit még saját maguk se tudnak majd a továbbiakban átugrani, köszönet érte
[ Szerkesztve ]
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
veterán
Szerintem így van egyensúlyban a rendszer, két átlagos autó helyett adtak egy egész/nagyon jót, meg egy semmire se jót...
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Rockstone
tag
Ez a rental kód nem semmi...
-
ETOM
addikt
válasz eLit-MiLan #16686 üzenetére
Majd a rental miuránál, hogy kifogsz akadni.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz PR0JECTNR56 #16684 üzenetére
Lehet hogy hónap elejét akartak
De ez a rental...ezen kiakadtam. Mégha garázshely nélkül kapunk egy D-s kocsit, annak is örültem volna...de hát ez vicc. Vagy egy Zack-es scirocconakOrigin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
Micsurin
nagyúr
válasz PR0JECTNR56 #16684 üzenetére
figyi lehet bebsztak a hétvégén mint a disznó eddig keresték az egyik haverjúkat , és asziszik beveszük h még mindig a hét elején vagyunk
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz noblem1983 #16658 üzenetére
Szóval csütörtökön a Miura. Mert az végülis a hét eleje, ahogyan ígérték. De mindegy is, nekem nem sürgős, viszont a rental kód egy vicc, biztos nem váltom ki.
-
ETOM
addikt
válasz callmeakos #16681 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
ETOM
addikt
válasz callmeakos #16679 üzenetére
Veszek egy gallardot 4000 boostért kifestem veszek rá BBS felnit is boostért és máris van egy örök Tensorom.
Megéri?
NEM!...xD
-
callmeakos
veterán
Fogom a Balbonim, befestem Tensor Style-ra, veszek rá olyan BBS felnit, és máris van egy örök Tensorom, ami ráadásul jobban is megy mint a sima Gallardo.
FuckU EA, velem nem baszol ki[ Szerkesztve ]
All→M8
-
Micsurin
nagyúr
válasz eLit-MiLan #16675 üzenetére
inkább adtak vona egy 240sx-et.......
ETOM: 1óra és az is csak max egy silvia lesz......
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
ETOM
addikt
Nem baj majd 50 000-ért rental aventador 1 day
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
-
ETOM
addikt
válasz eLit-MiLan #16673 üzenetére
Lol failed.. én nem vártam mást sokan bele élték magukat, hogy agerát adnak.. de ez tényleg cigányság, hogy rental pff..
-
eLit-MiLan
őstag
válasz callmeakos #16671 üzenetére
Legalább ne rentalt adtak volna....
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
ETOM
addikt
válasz noblem1983 #16670 üzenetére
Az a vicces, hogy nekem is most dobta ki egyszerre 3x chatba mikor már vége. Gondolkoztam CCXR-n is, de végül nem vettem meg..
[ Szerkesztve ]
-
noblem1983
senior tag
válasz tupacamaru #16666 üzenetére
Se FB-n se twitteren, se a saját weboldalukon nem láttam ilyen bejegyzést ami ezt igazolná. Múltkor megláttam Limited time-os akciónál a Gymkhana-as MR2-t na gondoltam olyan nincs a fő profilomba veszek egyet holnap, jó lesz C-re v B-re erre eltűnt mert limitedes volt. De a Koenigseggek nem ott voltak
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
ETOM
addikt
válasz tupacamaru #16666 üzenetére
-
tupacamaru
veterán
válasz noblem1983 #16661 üzenetére
Mintha írták volna valahol hogy csak 1 napig lesz akciós.
-
ETOM
addikt
válasz callmeakos #16664 üzenetére
4000
-
callmeakos
veterán
-
noblem1983
senior tag
Nekem is azt kellett volna tennem. Már bánom de lehet még így is megveszem akkor csak ne a fos ZL1-et adjanak. FB oldalukra írtam is hogy hol vannak a kocsik mert minden akció legalább egy hétig tartott máskor, most meg aki lekésett róla már az megszívta, pedig ez az ő érdekük is lenne. Vagy az idióták a limited time-ba tették volna de nem, miféle logikát feltételezek én róluk mert hát az 1 napos akció oda tartozna az én logikám szerint
-
ETOM
addikt
válasz noblem1983 #16661 üzenetére
Az a vicces, h ma ott volt a reklám játékba, hogy agera akcióba.. erre nézem üres az egész.
Jó, hogy lecsaptam rá.. -
noblem1983
senior tag
Bakaphatják a nyomik már ki is vették akcióból az Agera-t. Máskor bezzeg 1 hétig is ott van én meg vártam egy újabb top upp-ra
-
Micsurin
nagyúr
passz... de mingy meg nézem a komimra jöt e válasz ha már 2 percig dolgoztam a vagdalásával a miurának
-
callmeakos
veterán
-
noblem1983
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #16657 üzenetére
Sg-n írta BLACKFOXHUN, hogy holnap jön az orosz kód és csütörtökön a Miura kód, úgyhogy csak nyugi
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Látom azért csak nem akarják kiadni a qrva kódot.
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
RaZroX
addikt
És annak az okát nem tudjátok hogy miért nem indul el ?
NET keretrendszer 4 fentvan és visual C++ is fentvan..This is the way
-
-
-
RaZroX
addikt
Üdv! Egy ilyen gépre akarom feltenni a World-öt, letölt minden frissitést, majd amikor a PLAY-re kattintok Hibaüzenettel leáll. (nfsw.exe müködése leállt..
Konfig:
Gigabyte GA-7VT600 1394
AMD Sempron(tm) 2800+
2,2GB DDR 400
ATI Radeon 9800 Pro
Windows XP SP3 X86Tudom, hogy régi gép, de jó lenne ha minimum grafon elmenne.
Minden driver fent van!This is the way
-
ETOM
addikt
válasz tutuhawer #16649 üzenetére
Jogos próbálom beosztani lengyel boost-t akcióban veszem meg azt a pár autót ami érdekel agera meglett még cinkét szeretném meg talán aventadort.
Annyit már nem kell költenem rá ha belegondolok tényleg nem éri meg.. milan-l azért jókat szoktunk menni.Sőt ha 5000 alatt lenne akcióba mind nem is kell költenem rá többet.
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
full ingyenes játékost se feltétlenül tiltanak le, ismerek is ilyen spílert. Nekem a chicane-on 1-2-3-as szinten is koenigseggem van, nem mintha kéne, de azért megcsináltam hamar. Feleslges idegeskedni, ez csak egy játék. Sőt... kikapcsolódásnak se annyira jó, amikor csak idegeskedsz miatta. Én kifelé nézegetek, mondom, érdekel kormányos vagy billentyűs is. Befektetést ide... háááát ... te tudod
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
ETOM
addikt
válasz callmeakos #16646 üzenetére
Hát nem tudom sokra nem megyek azokkal a garázshelyekkel ha bannolni akarnak mostanság vettem 30 000 boost-t szal az EA zsebe se jár jól mert még terveznék belefektetni.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Ide is bedbom....
volt egy kís időm troll kodni valaki sg megszolalt h kéne én meg össze ollóztam ... hogy lehetne felteni facsejukra?ment posztban a facsejukra azalá a cobalt v mialá
[ Szerkesztve ]
-
ETOM
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #16643 üzenetére
Nja engem nem bannoltak a porsche/dodge bug után.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Rockstone #16639 üzenetére
már várom a napot mikor az ea sírba szál .....
csak azért , hogy le brunzolhasam a sírtThe Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
"Our other banned facebook page. Some People slandered us, but we really shared a code page 7500, even when flipping a team of people complained about us. Here is the code I give you the Pagani Zonda Cinque. E-mail Active EA; unless I threw However, nobody can not use this code. CCX our pages to be given a new code. I suggest you keep this code in such a way or I will one day active.'' F8RT-K4GH-YQ8B-ER5J'' will be active when the time comes ..!"
Ki tud angolul?
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz }{3@Đ$}{0ot #16625 üzenetére
EA The game is END kezdem gyártani botoksal a facsekat az elitért már van 1 de nem elég egy
amúgy meg szép álom , merre találom?
[ Szerkesztve ]
-
cuebler
senior tag
reggeli rondaság, lehet szörnyülködni: [link]
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
Desmond74
tag
válasz tupacamaru #16629 üzenetére
Pedig én még be sem vagyok regisztrálva..., mindegy, nyomd a pénzt ebbe a trágyahalmazba, amiért ezt remélheted:
Valahol a Földtekén, hetedhét országon is túl...,valamelyik szerverteremben lesz egy accountod, egy vinyón.., (a mentés luxus nekik a fontosabb frissítések előtt...) amit ha van kedvük.., bannolhatnak egyik percről a másikra..., mondjuk, amiért beránt valaki a célba egy Bot-tal....
Na erre sopánkodj KoxBill!
[ Szerkesztve ]
A "Nem Hiába Született" strigót megkérdik: - Tudja, hogy a maja naptár szerint december 21.-én itt a világvége? - Há dikmá, ezt még nem hállottáám, de hogy a Maja 22.-én is itt áll majd a sárkon, há esik, há fújj, az bisztosss...!
-
tupacamaru
veterán
Az összes Construction lobby-ban csaló volt ma, az összesben! Nagyon jót tett ez az acsiszarság. Találkoztam egy csomó Bugatti-s lowmajommal, az is mind csaló volt, ennyit erről a játékról.
-
Crowent
tag
Ez kamu, hülyeségeket ne itt terjeszd plz...
Need for Speed World Nickname: NORBI5528
-
noblem1983
senior tag
Az kicsit durva lenne, szerintem csak így akarnak több követőt szerezni. Ilyen kaliberű autót nem fog az EA kiadni a keze közül, mert ezt még meg is veszik, annyit meg nem fizetnek a törökök nekik.
-
ETOM
addikt
lol.. na akk télleg lőttek ennek a játéknak.
el nem hiszem -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Elvileg ha a Török NFS World facebook oldal eléri a 10.000 like-ot kapunk egy Pagani Zonda Cinque,ha 20.000 like van akkor Koenigsegg CCX Elite.
Ebből nem tudom mennyi igaz,hivatalos NFSW Facen belinkelték páran.™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
tupacamaru
veterán
válasz sunny84 #16623 üzenetére
Én a klasszikus ZZP kombóval mentem E-Classon, úgy 220 a vége, de nem ismerem ezt a pályát hogy nitro nélkül el lehet-e érni a végsebességet. Amúgy örülök hogy túl vagyok rajta, szerintem ez a legnehezebb Class verseny. Mondjuk S-en még nem mentem.
-
sunny84
senior tag
érdekes hogy ment ez itt így :S
nekem meg ez a max és jó idő ez is
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
sunny84
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #16619 üzenetére
a hiba nem az ön készülékében hanem az ea készülékeiben van
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Volt nálam egy Format C: úgy hogy majd kíváncsi leszek rá hogy megint lesz-e kidobálás a game-ből.
Mert múltkor beírtam Facebook-ra és mondták hogy szar a gépem.......ohh mondom tényleg?!
Csak akkor kurva sok embernek szar,mert nem csak nekem van ilyen problémám.™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
veterán
2 hete csak a TH-t csinálom, mert nem vagyok otthon, 80 fokos laptoppal meg nem egy leányálom játszani
De a lényeg, hogy még nem crashelt, a free roam filter be van kapcsolva, senkivel se találkozok a szedegetés közben...
Amikor még játszottam lobby-ból csak akkor dobott ki hibaüzenettel, ha egy bizonyos játékos is bent volt, valami Arthemis, sok számmal a végén...Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
kutyuska007
csendes tag
Sziasztok.Szintén kivágott gyémántozás közben,de kitaláltam ha előtte pursuit evadét nyomok,vagy solo racert,akkor engedi összeszedni a gyémántokat,mondjuk akkor is csak úgy hogy többször kell játszani a gázzal fékkel.Elég béna az EA részéről hogy ilyenekhez kell folyamodni.Sok sikert nektek.Kitartás lesz jobb.
-
callmeakos
veterán
Én részemről befejeztem megint a játékot. Semmi sem motivál hogy foglalkozzak vele. A TH megint csak 1 csillagos skilleket ad (szerintem ebben már valami szándékosság van), Achi rendszer már nem motivál, ahogyan a versenyek sem. Rendőrözni meg Team Escapezni nem tudok mert olyan módon laggol a játék hogy komolyan attól tartok hogy kárt teszek a gépemben, idegességemben. Inkább játszok most a tavaly Most Wanteddel, ami remélem jól érzékelteti mennyire köt le ez a játék, ha már azzal a másik trágyával töltöm az időm.... Szülinapra a ha dobbantanak valamit akkor visszanézek, illetve kiváltom a free Miurát, de ennyi és nem több...
All→M8
-
noblem1983
senior tag
Kicsit olyan mintha valami rossz szerver "részbe" kerülnék ahol állandóan kivág aztán 6. belépésre kifogtam a jó "szerver részt", ahol simán összeszedtem a 2. profilban is és talán még versenyezni is lehetett volna ha nem húz fel ennyire ez a szeméthalom
-
noblem1983
senior tag
Ez nem igaz hogy mekkora f.s most a retves kavicsot nem tudom összeszedni. Tegnap még egész "tűrhető" volt most meg sz.r az egész
-
cuebler
senior tag
nem panaszképpen, de időtlen idők (3 hó+) óta nem vágott ki, kavicsozás közben meg még soha. most vagy valami eszméletlen stabil rendszert hoztam össze...
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
eLit-MiLan
őstag
válasz Rockstone #16608 üzenetére
Én is tegnap este ha 15x nem próbáltam ugyanazon a helyen, akkor egyszer sem..mintha egy vonal meg lett volna húzva, és azt átléptem, ott kifagyott...mindig...1x sikerült hogy a falnak dörgölőzve mentem oda....
-
sunny84
senior tag
válasz xXHellXx #16606 üzenetére
engem 1 x sem dobott le bár ma léptem fel kavicsozni egy heten belül kb 1 hete komám szedte mert itt van a jó idő - családi progik - honda talik ( mondjuk a kettőt egybekötöm , próbáld originen keresztül úgy valamivel stabilabb és néha váltogass apex us és eu között
miura nem rossz autó , garázsnak vagy dísznek pláne jó
-
xXHellXx
csendes tag
Ez már nem igaz, nem lehet normálisan összeszedni a gyémántokat mert közbe 10x kidob Need ForSpeed World müködése leállt hibával.
[ Szerkesztve ]
-
noblem1983
senior tag
válasz Desmond74 #16603 üzenetére
Az nem kiszúrás ha adnak egy olyan autót ami bent sincs a játékban és még nem is tűnik rossznak a video alapján. A szemkiszúrás az a Supra volt, azt már ellőtték egyszer. Egyébként ma láttam egy achis CCX-et csalt mint a barom és már majdnem 5000 pontja volt. Aztán megláttam egy másikat free roamban, egyetlen boostos verdája volt a Countach. Volt még mellette jó pár DBS,Lp 560 Roadster, E30 meg még egy pár autó a kollektorok miatt.
-
Desmond74
tag
Megint ki fogják szúrni az IGC-s játékosok szemét, ezzel a Lambóval..., azt ajánlom, vegyetek inkább egy Murci 650 Roadstert, aztán abba pakoljátok a nagyon ritkán eső cucmókokat.
A "Nem Hiába Született" strigót megkérdik: - Tudja, hogy a maja naptár szerint december 21.-én itt a világvége? - Há dikmá, ezt még nem hállottáám, de hogy a Maja 22.-én is itt áll majd a sárkon, há esik, há fújj, az bisztosss...!
-
xXHellXx
csendes tag
Jójó, na de nagyon gyér lett a kocsi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest