- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fujifilm X
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- ASUS notebook topic
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #17998 üzenetére
graaat
-
sunny84
senior tag
előreláthatólag péntek 13adika estétől kb 2 hétig nem leszek, jó sok partot és csalómentes futamokat , kavicsaimat valószínűleg 2 barátom fogja szedni köszönet nekik , szevasztok
-
sunny84
senior tag
-
sunny84
senior tag
-
Brumi˘
addikt
Szerintetek egy i3 2330m (2,2ghz 2mag+ht) + 6470m 1gb párossal játszható lesz a game 1366x768-ba?
-
sunny84
senior tag
-
Brumi˘
addikt
-
sunny84
senior tag
-
Bekő Tóni
tag
válasz
tupacamaru #17972 üzenetére
Pedig a hosszú versenyek a legjobbak. Adott számú kezet-rázós, kezet-nem-rázós időhúzós üresjáratra jusson minél több akció, hát nem? Sprint? Fúj, hát hogy nyomok ott +1 kört?
Hétvégén is szinte csak Campuson toltam a Mustanggal, atzán miután első három versenyt zsinórban nyertem, (igaz szerencsével - egymást ramolta az első kettő) nem is toltam máshol és figyeltem:
5 ből 2 esetben esélyem volt a győzlemre, és legtöbbször nem azért mert nem nyomott a játékos powerupot, hanem ellenkezőleg... Verseny indul, én üldözök, ő nyomja powrup nélkül egész jól. Kezdek feszülni, mert tényleg gyors a kocsija, megy a győzelem felé. Eltelik egy kör (vagy kettő), többiek DNF, vagy lemaradnak.
Aztán valahol lekoccolja a falat, én meg addig sehol és megelőzöm. És akkor színváltás. Önuralom szétolvad, elfolyik és kezdi nyomkodni a nitrót, egyre hülyébb helyeken. Jönnek is a falazások, előkerül a ready is, még több nitrót tol, még többet falaz -én meg kezdek vigyorogni. Nitró nélkül, slingshot nélkül az első helyen robogva.
(Persze ebből a 2 esetből 1x korai az öröm, mert utolér és nitróval a célba előz. Én lebohócozom, ő meg lecsíterez)
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
noblem1983 #17974 üzenetére
Az igen mennyi jó cucc
CG
-
Rockstone
tag
válasz
Az igen... 2 ultra és 2 pro ? Az milyen pack volt?
-
ETOM
addikt
válasz
Én itt szoktam nézni: [link]
Ha jól látom 657 a max
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #17972 üzenetére
Micsoda színek.
-
Bekő Tóni
tag
Ja, mégtöbb "ajándék Porschét" S-be!
Ezt nézd anya! Most
kéznitró nélkül!:
.
..
.
Klaw92 kocsiján tök jó az a MW vinyltémaMustangot S-be?: 250 S-class győzelemhez nem nyerő. Lélegzet-visszatartósan szoros és élvezetes versenyekhez - amíg ilyen sok fakezű van a játékban: nyerő.
Micsurin:
Szerintem a Mustang Boss gyorsabb mint a Shelby, de éppenhogy. Ha a Supersnake-kel nem nagy élmény az S class, akkor a Boss-szal se lesz az. -
Micsurin
nagyúr
válasz
kutyuska007 #17967 üzenetére
válasz gomb? smafu? csak poén
na napi trollság meg volt
a boss 302 (12) mennyire versenyképes S-ben? (már ha fel megy addig
) jobb mint a super kígyóm?(persze azonos cuccokkal)
-
kutyuska007
csendes tag
Köszi Bekö Tóni
-
sunny84
senior tag
válasz
tupacamaru #17961 üzenetére
enyém így van építve , nekem fekszik és jól megy persze fullra skillezve , próbáld meg lehet neked is jó , bár én szeretek keményen menni és be@szni a dögöket a kanyarban nagy sebességgel , rockridgen ezzel a setuppal 1:51 et megyek simán
-
Bekő Tóni
tag
válasz
kutyuska007 #17953 üzenetére
A-ban kezd, A-ban is marad a sima Z06. És gyenge. Magas overallt neki, extra adag lágyítóval!
-> kék-kék-kék-piros-piros-piros -
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #17962 üzenetére
Jah csak még nincs neki mondtam én is majd ha egy 3 csillagost kap bedobhatja
(#17960) Rockstone Sokkal jobb. Persze lehetne még jobb, de így is elehet vele szórakozni.
-
Rockstone
tag
Ha már épp a Balboninál tartunk, ellehet érni vele az S osztályt ?
-
Rockstone
tag
válasz
Micsurin #17951 üzenetére
Hát full Ultra, de gondolhatod azok milyen ultrák ha nem éri el
Nitro miatt akarom, csak kiprobálni S-n, mert kb arról szól az egész játék. Ha nincs cosmic nitrod mehetsz a fenébe. Ilyen LFA-kal, meg Mustangokkal max várost nézni lehet.Bár most megint más pálya van, az lehet változatosabb, nem csak a: mész egyenesen és nitro, mint múlt héten.
-
kutyuska007
csendes tag
Corvette z06 mit tudtok ajánlani szinsort?
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
tupacamaru #17949 üzenetére
Még jó, hogy most megvettem az M3-at!
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #17942 üzenetére
Még akkor mikor lamboval mentem én is szal nem ma volt.. valami olyan hangzott el zöld is jó lehet meg kék.
Dobtam már ki jobbat is ez van.
Viccet félre téve azért is került bele mivel nem gondoltam, hogy az elkövetkező fél évszázadban adni fog piros fullost.
-
Rockstone
tag
Ne már, csak 749-es a roadsterem pedig, már bele éltem magam
-
UFO1
senior tag
válasz
eLit-MiLan #17945 üzenetére
Nem!
(#17944) BRIKLY
Abban a hsz.-ban GTS-van a képen, arra válaszoltam! -
BRIKLY
veterán
válasz
tupacamaru #17941 üzenetére
Még meggondolom, de bízom benne hogy lesz még jobb kocsi IGC-ért és akkor az akarom fejleszteni. Vagy ha vaksi vagyok és nem találok jobbat szóljatok, mert épp gyűjtök másik kocsira. Kemény 5 kocsim van, és 9 helyem.
(#17943) UFO1: GT2-ről beszélünk nem a GTS-ről.
-
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #17937 üzenetére
Itt az ajándékod milan fullos KÉK (....) motor: [link]
-
ETOM
addikt
válasz
Am te mondtad még régebben, h a zöld rugo is jó dragra azé dobtam be. De nem érdekel annyira am, hogy eluszott
van még 1.(azaz volt most nézem)
-
ETOM
addikt
válasz
Hogy húzzalak vele.
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #17935 üzenetére
-
BRIKLY
veterán
válasz
eLit-MiLan #17932 üzenetére
-
BRIKLY
veterán
válasz
tupacamaru #17928 üzenetére
És a szín miatt érdemes a pro cuccot race-re cserélni?
-
tatabike
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17924 üzenetére
Szép baleset... Ruszki csillag meg 666 koporsóval is akad néha...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
sunny84
senior tag
mekkora komolyat lendíteni a játékon hogy lenne piactere az alkatrészeknek , aki a baráti listádon rajta azzal lehetne cserélgetni eladogatni
, nekem sok autóm fullos és szívesen adnék ezt azt erre arra
, vagy lehet ami nekem kell az másnak megvan és ami nekem az meg neki kellene jó kis cserekereskedelem
, tiszta Honda Klub lenne
-
V!D!A
csendes tag
válasz
eLit-MiLan #17919 üzenetére
Hát akinek nincs 150 autója, hanem csak minden classban a top autó(kivéve S)!
-
V!D!A
csendes tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17917 üzenetére
Skill packban igen 60.000-esbe eshet 4 csillagos skill!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Srácok,ami van 100.000 és 60.000 $ IGC-ért Performance és Skill kártya pack ott lehet nyerni 3 vagy 4-es csillagos cuccot is?
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #17912 üzenetére
Már nem csinálja, vmelyik patchel kijavították
sunny: pontosan
-
sunny84
senior tag
válasz
tupacamaru #17912 üzenetére
az volt a legnagyobb mikor nyertél futamot vagy 2ik lettél de már 10 en írnak rád hogy grat a mocihoz vagy ilyesmi + a news már írja előre
.. erre te még nem is választottál és ki se nyitottad
-
Micsurin
nagyúr
mindig tudok meg újakat
amúgy ez köcsögkancsoság
-
tupacamaru
veterán
válasz
eLit-MiLan #17910 üzenetére
Például ha pénz van alatta, már akkor hozzáadja amikor még ki sem nyitottad.
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #17910 üzenetére
jó lenne mind az ötöt kinyitni
-
Micsurin
nagyúr
válasz
BRIKLY #17908 üzenetére
akkor nekem is nyithatnál egy első 2 nyitást
a cheat meg csak humor volt ne vedd fel
@sunny :
egy lotus exige cup(ez meg az a1 club sportos a napi rammer failok) akart rammolni csorikám nekem gyütt és a falban végezte pedig nem is kormányoztam ellen
ezzel a super snake-el sok jagger meg marad
-
sunny84
senior tag
kísérleteztem a boss 302 12 -n egy igen testhez álló és marha jó setup jött ki ... tehát moci piros , turbó kék , váltó kék , rugó sárga , fék kék , gumi sárga .. szépen gyorsul , kanyar sebessége sem rossz .. sztem érdemes meglesni annak aki igc -s ezzel szeretné tolni
-
Micsurin
nagyúr
válasz
cuebler #17904 üzenetére
köszi
a dragos kb ~10 ~20 ~20 el többet tudd kb alapból + még a cuccok..... amúgy az létezik , hogy a gyorsulási csíkom csal? de rendesen? mert egy kicsit kb úgy egy 30 asall többnek érzem mp mecs allat azt a gyorsulást
@ETOM: milyen cheatet használ? hogy lát be a kártyák alá?
-
cuebler
senior tag
válasz
eLit-MiLan #17903 üzenetére
csupa ultra alkatrésszel (gyorsulásra kihegyezve) asszem 863as acc és 795-800 közötti overall-t sikerült a nem dragos szuperkígyómra kihozni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest