- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
alfa20 #17598 üzenetére
Nem, de ha akarsz Ferrarival menni (a motor az), akkor jelenleg ez az egyetlen megoldás. Itt írtam róla egy keveset – igaz ez régen volt már – ennek fényében a sebességek kb. 20 – 30-al kevesebbek lehetnek.
-
alfa20
senior tag
az Alfa 8C megéri a 2940 SB-t?
Jó autónak számít? -
ETOM
addikt
Nincs egy vasam se a játékra most. Adományokat örömmel fogadok.
-
cuebler
senior tag
válasz
noblem1983 #17593 üzenetére
autóbolond vagyok. ha elvinném a 2.4mrd-ot, valószínűleg azt is nagyrészt ritka (és drága) autókra verném el...
az mw2012 viszont kimaradt. rögtön az elején vmelyik kalózverziót próbáltam ki, a harmadik fagyás után pedig elszidtam és hagytam a 'csába.
és még mindig 26300/80pln-es sb ajánlatom van. addig kísértenek, amíg engedek a végén
-
cuebler
senior tag
válasz
noblem1983 #17591 üzenetére
aham. mint gyerek az édességboltban, összevásároltam mindenfélét: estoque, diablo, countach, lp670sv, agera, ccx-r, cinque, marussia... és még maradt is némi sb-m
-
noblem1983
senior tag
Új akciós verdák vannak(Agera is
), Koenigseggek, Paganik, Lamborghinik,Alfa 8c meg a tegnapiak is még ott vannak
-
tupacamaru
veterán
válasz
sarkanyolo2 #17586 üzenetére
Asszem a 911 GT2 most van bent először a BMW M3 GTS pedig másodjára amióta játszok.
-
Rockstone
tag
válasz
sarkanyolo2 #17586 üzenetére
Majd most fog kiderülni, megint kivonnak egy márkát akkor jobb lesz bevásárolni
Remélem ma bejelentik az új IGC-s kocsikat és remélhetőleg hoznak vissza új márkát.
-
sarkanyolo2
őstag
Van bent most olyan IGC-s autó ami soha vissza nem térő ajánlat?
-
The Game
csendes tag
sracok. korabban linkeltem egy video az nfs worldrol. szeretnek egy masikat is csinalni, ahol a team escapet es a privat meccset mutatnam be. ehez szerrtnem a segitsegeteket kerni.
-
tatabike
őstag
válasz
eLit-MiLan #17580 üzenetére
A 60-as handlinggal pont jó is lesz kanyargós pályákra...
-
eLit-MiLan
őstag
Én is. De addig mire berakják gyűjtsünk
-
cuebler
senior tag
válasz
eLit-MiLan #17578 üzenetére
csak ez a 800000 sb, kicsit sokallom érte
-
ETOM
addikt
Na héten új igc-s verdák. 722 merci jó lenne, de amilyen csorik achi miatt nem rakják be többet
-
Rockstone
tag
1.30.95 -öt csináltam, de akkora mázli kell hozzá, hogy minden perfect legyen, a másik meg nem voltak rendes alkatrészeim, csak simán beledobáltam h 599-es legyen
-
The Game
csendes tag
válasz
tupacamaru #17571 üzenetére
koszi szepen az infokat! szerintem ez most kimarad. majd a kovetkezo ilyen bajnoksagban reszt veszek ha lesz
-
The Game
csendes tag
válasz
tupacamaru #17446 üzenetére
mi ez az rx8 kihivas ha megtudthatom?
-
The Game
csendes tag
valaki reszt vett mar a Tweet it up Thursdayen? es milyen sikerrel ha probalta?
-
noblem1983
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #17560 üzenetére
Kezdjed elölről mert ez az ingyenes visszaállítás nem túl gyakran lehetséges. Ilyenre nem érdemes várni kivéve ha már 100 fölött vagy ott már kellemetlenebb
-
sarkanyolo2
őstag
HalI!
Van egy 16 napos treasure hunting streak-em, ami megszakadt. Megéri-e resetelni, vagy próbáljak kivárni és mindennap megcsinálni, hátha (mostmár 14 napon belül) jön egy ingyenes boostos reward streak?
-
Bogyi007
veterán
Új lennék, s érdekelne hogy legalább Kontrollert hogyan tudnék használni a játékhoz?
-
The Game
csendes tag
Nem szabad onzetlennek lenni. Ezt megtanultam tegnap Team Escapeben. A sracot 3* huztam ki a szarbol de o engem egyszer :/ Meg versenyeken amig folyamatosan kiutnek addig meg kell becsulni a gyozelmet
Vkinek lenne kedve tolni ma par meccset! -
noblem1983
senior tag
válasz
tupacamaru #17555 üzenetére
Én is elképzeltem, hogy majd néha átadok 1-1 győzelmet ha meglesz a 250 de míg A-ban van 60 győzelmem E-ben még 25 sincs.Szóval nem sietem el egyszer úgyis meglesz, 1000 futamom is tegnap lett meg
-
chris1997
aktív tag
válasz
tupacamaru #17555 üzenetére
Tanulság: légy önző és menj be a célba
-
tupacamaru
veterán
Én is B-Class-on nyomultam ma mert az S-s pálya nem jön be. Mondjuk B már megvan. Elég sokat nyertem a furcsa színű noobMR2-őmmel
, de ha csak ketten-hárman voltunk akkor átadtam a győzelmet, volt olyan akire 40 sec-et vártam a célnál.
Vagy 10-15 győzelmet adtam át és csak egy ember köszönte meg!
-
tatabike
őstag
Ja, ha valakit érdekel, elsőnek erre a társaságra gondoltam, mivel más topicba nem igazán járok: ha valakinek esetleg kell egy régebbi, de jó állapotú Chieftech PC-ház, és hajlandó elvinni Sashalomról (XVI.), az vigye ingyen és bérmentve. Vagy ha ismer valakit, akinek kellene esetleg. Nincs benne venti, de zárható az oldallap, és megvan mindkét kulcs hozzá, klasszikus csontfehér. A "van benne anyag" kategória, örök darab. Csak pakolgatom ide-oda. Van még egy hagyományos SuperPower ház is, az is vihető. Privátban keressen meg, akit érdekel.
-
noblem1983
senior tag
válasz
tatabike #17552 üzenetére
Vannak ilyen hülyék. Ma B-classon már a lobbyban szólt egyik versenyző, hogy csaló az egyik RX-8(36-os szintű). Igaza is volt 3 slingel kaptam tőle 10 sec-et 3 kör alatt, E30-al mentem. Mögöttem beért 8 seccel egy 5000 pontos Rx-8 al és én is csaló vagyok. Persze megnéztem volt neki noobr2-je is(és B maxos E30-asa), de hogyan szerezte meg azt a sok pontot az idiótája ha azt sem tudja mire képes egyes autó. Persze ott volt neki az acsis CCX-e meg kb 8 boostos autó is de az ilyen ne ugasson nekem vissza mikor tanácsolom neki, hogy előbb nézze meg kinek magyaráz feleslegesen.
-
tatabike
őstag
Most ahhoz mekkora bénának kell már lenni, hogy a B-s (599) Countach verdámmal a Silk Roadon majdnem 8 másodpercet vertem egy 911 GT3 RS-re, ami S-class (764), és persze én vagyok a csaló...
Az nem számít, hogy a kölyök még az egyenes szakaszokon is a falat polírozta, és csokorba szedte az összes oszlopot, meg a hosszú levágásban az FKF kukásautói a fasorban sem lettek volna, úgy összeszedte az utolsó szemig a sittes zsákokat meg a dobozokat... idióta.
Ezért is rühellem ilyenkor az EA-t, összetesz nyomorék, vezetni nem tudó, de nagyon jó kocsival nyomuló pudingokkal, aztán még én vagyok lecsalózva, ha a szaros B-s kocsival belerondítok az S-es hülyegyerekek játékába... Mintha én tehetnék róla, hogy bénák.
Érdekes, ha a többiek is B-s verdákkal nyomulnak, nincs ilyen gond, sőt, volt, hogy még C-s kocsi is elvert. -
UFO1
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17543 üzenetére
-
tatabike
őstag
Ismer valaki egy DUDUKA212 néven futó usert Apex-en?
-
ETOM
addikt
válasz
Olyan fura az autó rajta fake sztem.
-
cuebler
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #17546 üzenetére
you're right, sir! az új lambo neve tényleg veneno...
szerintem humbug, jobban örülnék egy tényleges 918 concept-nek.
-
noblem1983
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #17546 üzenetére
Jöhetne de az overall is túl sok meg az ára is 10k fölött lesz szerintem vagy kereken 10000 boost
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Ha fake, ha nem igazán jöhetne. Mondjuk a nevét illett volna eltalálni.
-
chris1997
aktív tag
válasz
Masszívan
-
noblem1983
senior tag
válasz
Hát nem tudom de KELLLL
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
The Game
csendes tag
nfs world gameplay
kicsit vettem ahogy játszok -
chris1997
aktív tag
válasz
tupacamaru #17539 üzenetére
Az első videóban az volt
Ez is bizonyítja, hogy GT2-vel kitörölheted a fertályt, ha nem tudod vezetni
-
chris1997
aktív tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17537 üzenetére
Na nem mondod?!
Nem mondod, észre se vettem volna
-
The Game
csendes tag
válasz
tupacamaru #17530 üzenetére
Bízok a vlasztásomban
-
chris1997
aktív tag
válasz
tupacamaru #17530 üzenetére
-
The Game
csendes tag
válasz
tupacamaru #17526 üzenetére
lehet. de még ez volt egy normálisabb autó icg-ért
-
chris1997
aktív tag
válasz
tupacamaru #17526 üzenetére
Jó az az R8
-
cuebler
senior tag
amúgy ezt még mindig nem értem. "forda" volt a top-up kocsik között (sesto helyett z-tune jugg) és még mindig áll a 26.300 sb 80 pln-ért akció... lehet, hogy lengyel "elvtársaink" jobb bánásmódban részesülnek?
-
The Game
csendes tag
na meglett az uj kocsi
audi r8ra esett a valasztas. ha van ra igeny akkor rakok fel kepet
-
cuebler
senior tag
én meg ezt: [link] (lassan kezdhet rászokni a zsíroskenyérre)
egyébként a mostani top-up-os sesto furcsa jószág. "intercept"-ként adja szirénával, mindenféle super boost skill-el, de ahol police embléma lenne, ott egy juggernaut figyel, a 999 kg ellenére pedig nagyon erős team escape-n.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Sunny bácsinak küldöm: [link]
-
UFO1
senior tag
Ha valakit érdekel 8 db játék (letölthető) 5, azaz öt egész $-ért
(kb. 1200FT) megveheti ezen az oldalon még 10 napig.
SG HG-tól lopva!
Ha már ide nem tolta be! -
chris1997
aktív tag
válasz
callmeakos #17512 üzenetére
A franct, csak az IM óta többen ismerik
-
tatabike
őstag
válasz
noblem1983 #17511 üzenetére
Ja, az könnyed kis popcorn mozi, nekem is bejött. A zene is jó benne. Viszont a John Rambo-ban fura volt a metálos zúzás...
-
The Game
csendes tag
Koszonom szepen a valaszokat
-
chris1997
aktív tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17507 üzenetére
Ahhoz a kocsihoz egy ilyen szám kell, hogy így vezessem
-
chris1997
aktív tag
Mit tett ez az unalom már megint..[link]
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
noblem1983 #17503 üzenetére
Megnéztem és kapható
Ha kiakarják venni, akkor fogok beszerezni 1-et belőle, mert a juggeresről anno lemaradtam
-
-
noblem1983
senior tag
válasz
eLit-MiLan #17502 üzenetére
Az lehetséges. Korábban volt a blue juggernaut IGC-ért aztán egyszer kivették, most meg akkor a sima lehet nyitott trágyahordó rakodótérrel
Csak azzal vigyázni kell mert nekem a 2-es profilomban érthetetlen módon kicsillagozták 2 időmet, mintha valami ócskavas lenne. Pedig szépen kanyarodik, a nitrója is elég erős. Régebben a Tierek idejében az egyik legjobb Tier 2-es játékpénzes autó volt
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
noblem1983 #17501 üzenetére
Chevrolet El Camino SS kapható jelenleg. Amúgy meg szépen összeszedted a listát
-
noblem1983
senior tag
válasz
The Game #17500 üzenetére
Szia! Ha minden osztálykorlátozott versenyre menni akarsz akkor ugye érdemes minden kategóriában összehozni egy autót. Van néhány ajánlott autó minden kategóriában:
E-ben: VW Scirocco/200SX
D-ben: Pontiac Solstice GXP/(Audi RS4 Waterfront Roadon és Mission Streeten lehet jól menni vele)
C-ben: Pontiac Solstice v BMW E30 Sport Evo néhány pályán elég jó
B-ben: BMW E30 Sport Evolution vagy Pontiac Solstice
A-ban: Lamborghini Murcielago, BMW M3 GTS, Porsche 911 GT2 996(Audi R8 5.2 most nem kapható)
S-ben: most 2012 Ford Mustang Boss 302 és Lexus LFA szokott lenni de most utóbbi nincs ha jól tudomVannak még egyéb autók amik voltak már játékpénzesek és de most épp nem kaphatóak(pl 69 Ford MustangBoss 302, Chevrolet El Camino SS, Lexus IS300, Chevrolet Corvette ZR1 ezek egész jó autók még)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest