- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Hogyan tuningold a PC-det, hogy a maximális teljesítményt hozd ki a játékodból
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Fehdavee #19647 üzenetére
Akkoriban olyan olcsón lehetett SB-t venni, hogy mindenre futotta belőle.
Kb. 1.500.000 vettem.
Szórtam a sok tuningra, vizuálisra is, vettem a kártyapakkokat, meg az autókat.
És rengeteget festegettem, matricáztam.Még egy autó festési szépségversenyt is megnyertem a TCM-en.
-
noblem1983
senior tag
válasz
Fehdavee #19647 üzenetére
Az olcsó lengyel boost idején, mikor még a fejlesztők sem voltak ennyire pénzéhesek(és csináltak is valamit/léteztek) és egyben is voltak a bodykitek nem szétválasztva nem volt drága mint most. Akkor nem sajnálta ő sem és sokan mások, hogy szebbé tegyük az autóinkat. Én egy 50k-s pakkot nyomtam el akkoriban csak bodykitekre
#19648 Balathruin Sajnos igazad van. Nem tudom lesz-e még ebből a játékból valami, de ha így marad senki sem fog költeni rá. Bejön egy kezdő játékos meglátja, hogy tele van csíterekkel és már hetek óta ez megy, vajon mekkora boost packot fog vásárolni? De aki figyeli az egyes játékok hogyan tejelnek a kasszáknál az sem veszi észre mi megy negyed éve? Ilyen ember azért biztos van ha már fejlesztők nincsenek
-
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Fehdavee #19591 üzenetére
Ide bejelentkezel
Ott van hogy Redeem a Game Code,oda beírod a kódot aztán kiírja hogy mit kaptál.
Belépsz a játékba,"Card Packs" menűben a Car Prize Pack (Gift) ami 0 SpeedBoost-ért van rákatt és kaptál valamit. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Anime filmek és sorozatok
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest