- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sheld
senior tag
Nos. Lassan egy hete szenvedek a játékkal, és kb egy hete írtam ide először. A routert újrakonfiguráltam, a tűzfalát kikapcsoltam. Windows-ban is átengedtem a tűzfalon a játékot. Új profilt csináltam. Próbáltam másik szervert is. Ping-elve a google-t 14-20ms között váltakozik. Emellett AION-ozok és SW:TOR-ozok, mind2 max 80ms-os pingel. Ott semmilyen probléma nem jelentkezik játék közben. Újratelepítettem a játékot, próbáltam a High pack-ot is leszedni. Külön portot nyitni neki. Semmi semerre... Már az első futam, miután kiválasztottam az alapkocsim: visszaszámol h 3...2...1... a kapcsolat megszakadt a szerverrel.
-
Sheld
senior tag
Én valamiért nem tudok játszani. Berak a térképre (nem is verseny, csak úgy natúrba), pár másodperc múlva meg kiiírja, hogy a kapcsolat megszakadt az NFS world serverrel. Már a gépet is újratelepítettem.
-
Sheld
senior tag
Sziasztok!
Ma feltelepítettem a játékot, de van egy óriási problémám. Belépek a játéba, tutorial futam... visszaszámol... 3...2...1... és megszakad a kapcsolat a szerverrel. Letöröl. Játék újrarak. Első tutorial futam megcsinál, vélbaérek, kiválasztom a jutalomkártyát, bedom free roam módba, haladok kemény 100 métert, és a báltozatosság kedvéért a kapcsolat megszakadt a szerverrel. Játék újraindít, 20 másodperc a pályán a kapcsolat megszakadt a szerverrel. Mind az APEX mind a Chicane szerveren ugyan ez a szitu. Tűzfalon átengedve, tűzfal kilőve. Routeren a tűzfal kiakpcsolva, minden port átengedve. Rendszergazdai jogosultsággal is futtattam a játékot. Valakinek van ötlete mitől em hajlandó elindulni?
Windows 7 Premium 64bit
CPU: AMD A6-3400m (OC: 4x2GHz)
RAM: 6GB DDR3
Graf. vezérlő: AMD Radeon 6720G2 (6520G+HD6650M) 1.5GB VRam (GDDR3)
(ASUS K53TA laptop)
Új hozzászólás Aktív témák
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest