- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Adjad neki
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
Tomcsi2012
üzenetére
Nem úgy érti, a helyesirásod egy kalap....

-
eLit-MiLan
őstag
válasz
Tomcsi2012
üzenetére
Nem neked irta, ha megnézed jobban

-
eLit-MiLan
őstag

The Cherry Blossom Community Goal Event
Időtartam: Április 3. 00:00 - Április 9. 23:59 (magyar idő +2óra mindkettőhöz)Az első CBC Event 2 évvel ezelőtt volt, a Cherry Blossom Mazda RX-7 RZ megjelenésével. Akkor a cél 5 millió verseny volt, amit megdöntöttünk, 5,2millió sikerült. Most a feladat ezen rekord megdöntése, tehát 5,2 millió BÁRMILYEN verseny (lehet az drag, TE, vagy sima verseny [Pursuit az nem tartozik bele!]) teljesítése ÁZSIAI autómárkával akár single, privát vagy multiban! (ide tartoznak: Infiniti, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Scion, Subaru és Toyota.) Most nem jár érte egyéni jutalom, viszont race partokat lehet feloldani IGC-re a storeban! Mint mindig, most is több mérföldkő van:
Tier 1 – 1,000,000 futam
- Richter improved (Piros) Motor, Turbó, Váltó
- Gromlen improved (Sárga) Rugó
- Norset improved (Zöld) Fék és KerékTier 2 – 1,300,000 futam
- Kestrel improved (Kék) Motor
- Gromlen improved (Sárga) Turbó
- Kestrel improved (Kék) Váltó, Rugó, Fék és KerékTier 3 – 1,600,000 futam
- Gromlen improved (Sárga) Motor
- Kestrel improved (Kék) Turbó
- Gromlen improved (Sárga) Váltó
- Norset improved (Zöld) Rugó
- Gromlen improved (Sárga) FéK és KerékTier 4 – 2,000,000 futam
- Norset improved (Zöld) Motor, Turbó és Váltó
- Richter improved (Piros) Rugó, Fék és KerékTier 5 – 2,600,000 futam
- Richter sport (Piros) Motor, Turbó és Váltó
- Gromlen sport (Sárga) Rugó
- Norset sport (Zöld) Fék és KerékTier 6 – 3,200,000 futam
- Kestrel sport (Kék) Motor
- Gromlen sport (Sárga) Turbó
- Kestrel sport (Kék) Váltó, Rugó, Fék és KerékTier 7 – 4,100,000 futam
- Gromlen sport (Sárga) Motor
- Kestrel sport (Kék) Turbó
- Gromlen sport (Sárga) Váltó
- Norset sport (Zöld) Rugó
- Gromlen sport (Sárga) Fék és KerékTier 8 – 5,200,000 futam
- Norset sport (Zöld) Motor, Turbó és Váltó
- Richter sport (Piros) Rugó, Fék és KerékHa elérjük az egyik szintet, akkor másnapra már bent lesz a storeban az alkatrész!
Sikeres egy futam, ha nem kapnak el TE-ben, azaz átmész a célvonalon, ugyanez vonatkozik a többire is, át kell menni a célon!Sok sikert!
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
noblem1983
üzenetére
Csak hogy idézzek mást embert is másik fórumról:
"A kilóméter és a darabszám fogalmát nem itt kellett volna elsajátítania"
De mind1, nem csak én gondoltam ezt igy
-
eLit-MiLan
őstag
Figyelj, mindenki megértette a szöveget tudtommal, te meg teljesen mást irsz mint mi le van irva.
"...újabb közösségi eventet hirdettek..."
Szóval NEM egyéni.
Te 500.000km-t irsz, de SEHOL nincs ilyen leirva. 500.000 sikeres TE az annyit jelent, hogy 500.000 DARAB Team Escape (A D-s) a közösség által.
Szóval légy oly szives, olvasd át még a szöveget, mert mást nem tudok mondani, csak amit ezelőtt irtam. -
eLit-MiLan
őstag
"ennyire h.ü.j.e lennék ?"
Már bocsi, de igen, ennyire....vagy csak szivatsz, mert még ennyire hülye kérdést nem láttam
Most komolyan, az a csik...az csak azt szimbolizálja hol tart az event, PHOTOSHOP!
Ha már kimásoltad a 90%-ot, a maradék:
A díjakat Márc. 26-án osszák ki / unlockolják a dealerben, ami 3 napig eltarthat.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Gyakorlatilag meg a ruszki vagy indiai asszem.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Elhiszem
Én se tudok már semmi szinsort draghoz...
Jah, olyat nem fognak sajna... -
eLit-MiLan
őstag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Hát én meg sokat játszok, és nem kaptam meg a cinkét, amire már régóta fáj a fogam...fura, hogy olyan kapja meg aki kb csak gemezik
(igen, irigy vagyok
) -
eLit-MiLan
őstag
válasz
szakalistvan
üzenetére
Ahogy oda van végén írva, 16-án kapjuk meg a kocsit.

-
eLit-MiLan
őstag

Itt az IGC Szpesöl, a Marussia B2 2,3M cashért. Feb. 2. délután 14:00-ig lesz bent. -
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Úgy néz ki sajnos igen

-
eLit-MiLan
őstag

Hétfő délig (IGT) ez a hétvégi Special autó, 1 milla cashért.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Hát nagyon irigy vagyok, mióta akarok ilyet
Grat hozzá 
-
eLit-MiLan
őstag

IGC Special autó a jó öreg Chrysler HEMI 300C SRT8. 750.000 $ -ba kerül a hétvége alatt.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
üzenetére
Mert nfsw..... fórumonkon (nfswhun.eu) pár embert bannoltak már,de nem tudunk rájönni az összefüggésre....lehet random...
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
szakalistvan
üzenetére
Jó hogy rájöttél amikor pont kivették
Csak az előző oldalon: [link] -
eLit-MiLan
őstag
válasz
Rockstone
üzenetére
Lényegesen szerintem nem rosszabb, de nézd meg nfstimes.com-on az időket vele a pályákon.
-
eLit-MiLan
őstag
Csak vissza kéne olvasnod.............
"A 2. Esemény és a 3. Esemény győztesei hétfőn, december 22.-én lesznek kijelentve" -
eLit-MiLan
őstag
Szintfüggő....mivel már lvl 60 vagyok, nekem csak cinke f1 meg társai, ha megpróbáltam D-s 397OA-ú mazdával bemenni, akkor is A meg S class kocsikat kaptam............................
lvl 60 alatt kaphatsz sztem értelmesebeket -
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Nem lehet, ban jár érte.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Az ünnepek közelednek, ezért a Need for Speed World előáll egy két hétig tartó eseménysorozattal - 14 karácsonyi nap. Csak annyit kell tegyél, hogy játszd a játékot és sok nyereményhez, Speed Boost-hoz juthatsz hozzá és 10 Pagani Zonda Cinque Sleigh Runner közül az egyik a tied lehet.
Első esemény, Időtartam: December 12 – 25
Csinálj meg 14-et mindegyikből: Gyorsulási verseny (Drag Racing), Gyémántgyűjtés (Treasure Hunt), Pursuit Outrun, Körverseny (Circuit) és Sprintverseny
Nyeremények: Scion tC, Winter matrica, Complete rendszám, Fehér csík neonMásodik esemény, Időtartam: December 12 – 14
Menj 90 vagy több gyorsulási versenyt. (Csak a multiplayer mód számít bele a versenybe)
Nyeremények: Ha nyersz több mint 10 versenyt akkor kapsz egy Super Power rendszámot, ha nem akkor a Prestige rendszámra van esélyed.Harmadik esemény, Időtartam: December 15 – 18
Menj 30 Home for the Holidays Sprint versenyt
Nyeremény: 500 SpeedBoost (Accounthoz kötődő nyeremény)Negyedik esemény, Időtartam: December 15 – 21
Gyűjtsd össze a gyémántokat 5 egymás utáni napon.
Nyeremény: Fehér Gyémánt neonÖtödik esemény, Időtartam: December 19 – 21
Maradj több mint 30 percet egy Pursuit Outrun-ba.
Nyeremények: 50 szerencsés győztes egy Most Wanted rendszámot és egy BMW M3 GTR E46-ot fog kapniHatodik esemény, Időtartam: December 22 – 25
Menj 60 Körversenyt.
Nyeremény: 7 napos cash növelő (25%)Utolsó esemény: Teljesítsd mind a 6 eseményt hogy te is bekerülj a sorsolásba.
Nyeremény: Ha szerencsés vagy akkor 10 Pagani Zonda Sleigh Runner közül az egyik a tied lesz.Szabályok:
- A sofőrök nyomon kell kövessék a versenyek számát
- Ez a verseny minden Origin accra érvényes - Minden eseményt csak egy sofőrprofillal hajts végre. Tehát ha te egy accon mind a 3 profillal mész 30 kört akkor az még mindig 30-nak fog számítani tehát nem lesz érvényes a 2. Eseményen ahol 90 kör kell
- A győztesek minimum 3 nappal lesznek kijelentve minden esemény után
- A 2. Esemény és a 3. Esemény győztesei hétfőn, december 22.-én lesznek kijelentve
- Az 1., 4., 5. és 6. Esemény és a főnyeremény nyertesei pénteken, Január 2-án vagy hétfőn, Január 5-én lesznek kitéve
- A nyerteseket a hivatalos fórumon fogják kijelenteni. Facebook-on és Twitter-en a user-t fogják értesíteni a nyereménnyel kapcsolatosan
- A nyereményeket az Originen megadott emailcímre küldik kódként kivéve a 3. Eseményt
- A 2. Eseménybeli nyereményeket hétfőtől, December 22-től fogják átadni
- A 3. Esemény nyertesei egyenesen az profilra kapják meg a Speed Boostot
- Az 1., 4., 5., 6. és a főnyeremény Hétfőtől, 2015 Január 5.-étől lesznek átadvaForrás: NFS Hun fb oldal
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tgbzhnujm555
üzenetére
Az ha jól értelmezem hogy ők posztolnak hogy minket értesitsenek.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tgbzhnujm555
üzenetére
1,2,3,4,6 -os event garantált, csak tolni kell, képeket nem kell késziteni..(érdekes lenne 90 multi képet betolni
) -
eLit-MiLan
őstag
-
eLit-MiLan
őstag

Havas pálya és "Home for the Holidays" track ON!!!
Jan 6 éjfélig (IGT) -
eLit-MiLan
őstag

Volkswagen Golf Mk1 GTi "Über Bunny" játékidő szerint 2015. Január 6-ig éjfélig benn lesz.
-
eLit-MiLan
őstag

Here is the full list of the cars that will be on sale:
- Lamborghini Aventador LP700-4 "Orange" 4340
- Pagani Zonda Cinque "Pearl White" 4200
- Koenigsegg Agera "Orange" 4050
- Marussia B2 "Blue" 3400
- McLaren MP4-12C "Orange" 2550Nov. 30. 17:00-ig tart a sale.
-
eLit-MiLan
őstag

Here are the incoming cars:
- BMW M3 GTS
- Porsche Panamera Turbo
- BMW 3.0 CSL Gr. 5
- Toyota Corolla GT-S (AE86) -
eLit-MiLan
őstag

Csütörtökön ezeket veszik ki:
- Porsche 959 (Red)
- BMW 1 Series M Coupé (White)
- Mazda RX-7 RZ (Silver)
- BMW Z4 M Coupé (Blue) -
eLit-MiLan
őstag

With Lancia's birthday coming up next week, we thought we should give everyone a chance to buy the Lancia Delta HF Integrale Evoluzione with in-game cash for the Lancia Birthday Meeting and Cruise in Rosewood on November 29th, 2014.
The white Lancia Delta HF Integrale Evoluzione will leave the car dealer on Monday, November 24, 2014 at 12:00 in-game time together with the white Chevrolet Corvette ZR1.
The details of the Lancia Birthday event will be revealed later in our official Need for Speed World group here on Facebook and also on the Events and Contests board in our official forums. -
eLit-MiLan
őstag

This is Jaguar XKR. It started its life in Need for Speed World as a Tier 2 car and ended up being one of the kings in Class A. It's normally available only with SpeedBoost, but you can add it to your collection this weekend with 1.7 Million Cash. This offer expires on Monday, November 10, 2014 at 12:00 in-game time.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Nálam a 4.0 ~275 km/h - 4sec starttal
De mivel CR nem alkalmas valós eredmények felállitásához az emelkedők miatt + egyes kocsik hogy érkeznek azok után le, downtown challenge talán jobb összehasonlitási alapot adna. -
eLit-MiLan
őstag

Attention Need for Speed World players!
We will be performing emergency maintenance today November 4, 2014 at 21:00 in-game time (UTC). The maintenance will take about an hour and you won't be able to access the game during that time .
Thank you for your understanding and see you online after the maintenance!Mai nap 10-kor kb 1 órás szeró offolás lesz.
-
eLit-MiLan
őstag

Attention NFS World players!
We have added drag races in our track rotation schedule. From now on, Gridlock is the only permanently available drag track and all others are being rotated.
Source: [link]
-
eLit-MiLan
őstag

If you’ve been waiting for a reason to Top Up your SpeedBoost and claim the Halloween Vinyls, today is the day, because we are having a Halloween SpeedBoost Sale!
Right now, get 25% more SpeedBoost and the Halloween Vinyls on top! You better hurry though, the offer expires tomorrow, Saturday November 1, 08 am UTC.
-
eLit-MiLan
őstag
Változás a rotában, ezek a mapok állandóak lesznek:
- Welcome to Palmont
- Chinatown Delivery
- Old Quarter
- Construction Route
- Main Street
- Downtown Challenge
- Hastings
- Rosewood Rally
- Rosewood Rally Reverse -
eLit-MiLan
őstag
Heads up, the next in-game cash car rotation will be this Thursday, October 30 at 16:00 in-game time!
We will be retiring these 4 cars:Aston Martin V12 Vantage "Silver"
Nissan GT-R (R35) "Black"
Jaguar E-Type Lightweight "White"
Nissan Skyline 2000 GT-R (C10) "Grey"...and of course, four cars will be added to the IGC car pool to replace these retired cars. We will announce those cars on Thursday.
Get them while you can! -
eLit-MiLan
őstag

Fancy cars with a lot of customization options? Do you see them as empty canvases shaped like cars?
If you answered yes, then you will surely appreciate our Tuner Sale. Login to Need for Speed World and choose your favorites from our selected lineup of discounted tuners from the 70's to the 21st Century.
- BMW M3 GTR (E46) "silver" (2400 SB)
- BMW M3 GTS "Orange" (2820 SB)
- Infiniti G35 "Silver" (960 SB)
- Lexus IS 300 "Yellow" (1500 SB)
- Lexus IS F "Silver" (1380 SB)
- Mazda RX-7 "Blue" (1380 SB)
- Mazda RX-8 '09 "White" (1480 SB)
- Misubishi Eclipse "Purple" (1320 SB)
- Misubishi Lancer Evolution IX MR-Edition "White" (1140 SB)
- Misubishi Lancer Evolution VII "Yellow" (1440 SB)
- Misubishi Lancer Evolution X "Silver" (1680 SB)
- Nissan 370Z [Z34] "White" (1560 SB)
- Nissan Fairlady 240ZG "Maroon" (1200 SB)
- Nissan NISMO R34GT-R Z-Tune "Silver" (3000 SB)
- Scion tC "Silver" (1260 SB)
- Subaru Impreza WRX STI "Blue" (1260 SB)
- Subaru Impreza WRX STI Hatchback "Blue" (2040 SB)
- Toyota Corolla GT-S [AE86] "Black" (900 SB)
- Toyota MR2 "Yellow" (1260 SB)The Offer ends on October 29, 2014, at 16:00 in-game time.
-
eLit-MiLan
őstag
Új on-sale.
- 2007 Alfa Romeo 8C Competizione "Red" (2940)
- 2006 Koenigsegg CCX "Grey" (3600)
- 2006 Koenigsegg CCXR Edition "Black" (4740)
- 2011 Koenigsegg Agera "Orange" (4860)
- 2010 Marussia B2 "Blue" (4080)
- 2006 Pagani Zonda F "Silver" (4800)
- 2009 Pagani Zonda Cinque "Pearl White" (5040)
- 2006 Mercedes-Benz SLR McLaren 722 Edition "Grey" (2760) -
eLit-MiLan
őstag
Új rota! Új márka ami még nem volt ezelőtt: Jaguár
- Aston Martin V12 Vantage “Grey”
- BMW M6 Convertible “White”
- Jaguar E-Type Lightweight “White”
- Mazda RX-8 “Blue”
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Ultra PC - R7 7800X3D,RTX 5080 16GB,32GB DDR5,1TB NVMe,1200W
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)