- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
eLit-MiLan #17896 üzenetére
nem úgy értettem , sajnálom
én a verseny képességre
nekem elég ha csak 3-4 helyeket hozok el vele
mert én a kinézetért vettem és azért mert nagy kedvenc
-
-
cuebler
senior tag
ez meg biztos komolyan gondolta: [link]
addig "húztok" veszek még egy "poni"-t :-)
-
ETOM
addikt
Adná worldbe.
-
sarkanyolo2
őstag
Srácok, meg lehet valahogy úgy oldani a game-t, hogy telepítés nélkül is lehessen vele játszani? (mappa áthúz start, szia...
)
-
UFO1
senior tag
válasz
Micsurin #17881 üzenetére
Ha nagyon akarsz hasítani (és tudsz is) akkor IS 300, kb. mindennél erősebb D-ben a technikásabb pályákon, de lehet C-B-ben is. Annyi a szépséghibája, hogy már volt IGC-ért és lehet lesz is még, vagyis inkább úgy fogalmaznék nagyon kéne már mindenkinek, hogy visszategyék.
-
ETOM
addikt
válasz
F22Reventon #17885 üzenetére
-
F22Reventon
tag
angolul, reklámok nélkül.
-
ETOM
addikt
Natgeo-n 4-kor.
Gyáróriások III. (dok. sor.) - Lamborghini
Murcielago SV aszem..
-
F22Reventon
tag
Lassan bedobhatnák már az új porsét a játékba... Régen heti 3 új autó/autóváltozat jött ki, most meg havonta 1. a sok boost mág égeti a jobb felső sarkot
-
Micsurin
nagyúr
a ford crown victoria megéri azt az 2040-et? vagy az on sales drag supra? esetleg Lexus IS300 "Treasure Hunter" 2000-ért? valamelyiket eómeg akarom venni mert idegesit az a maradék 2050 boost
-
Rockstone
tag
Tapad mindaddig míg rá nem megyek egy járdára
-
cuebler
senior tag
ez meg mi???
"Dear Cuebler,
we are really-really sorry for the "servers are currently down" message. As a compensation to our estimated player, we are hereby to offer you an exclusive code for the "mclaren f1 elite edition"..." -
Rockstone
tag
Nem rossz a járgány, kicsit csúszkál, de nem rossz
-
cuebler
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17867 üzenetére
fa$za. most vettem kb 6-7 helyet
ja és a cyba-baxott szerverük is leállt, pont amikor birtokba vettem volna az a1-t...
asszem inkább ellátogatok pripyat-ba
-
Rockstone
tag
Free Car Slot máris jobban indul a nap!
-
sunny84
senior tag
én egy ezer éves profilomban amit nem használok most felléptem és 7 gift örök autót kiváltottam
, meg még van jó pár rental dög is ( ilyen 1 , 3 ,7 naposak )
-
sunny84
senior tag
válasz
tupacamaru #17859 üzenetére
nekem jött lengyelül , angolul és németül is
#17857) ETOM nm
#17858) alfa20 nm , c nél feljebb ne rakd , a rockridge union pálya király ez az autó , rendesen skillezve és felépítve
anno meg lehetett rakni rendesen full pro tuneddel t2 korszakban buta dög volt , de mióta class rendszer van és átdobja A classba fullon nincs értelme fullra építeni.. ,nekem is szépen össze volt rakva csak fájó szívvel kidobáltam a full tunedeket és butítottam c re
-
sunny84
senior tag
30 millió játékosért ajándék Audi A1 Quattro örök : AFBQ-Z46J-EXS7-T89H
Beváltható: Szept. 30-ig(Origin nem fogadja el, csak a játék oldala)
-
[BB]
csendes tag
válasz
tupacamaru #17853 üzenetére
Van megoldás a problémára, ugyan nem túl elegáns, de legalább működik. Nekem amd kártyám van, de nvidiánál is ugyanúgy működik a beszámolók szerint. Egyszerűen csinálni kell az nvidia control panelben/amd ccc-ben egy egyéni felbontást, amihez csak 60hz-es frissítést állítasz be. Ha 1080p-ben akarsz játszani, akkor 1920x1076-al érdemes próbálkozni, ezt a TV-nek elméletileg gond nélkül le kell kezelnie, aztán már csak a játékban kell erre állítani a felbontást. Sok szerencsét hozzá, remélem összejön
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #17851 üzenetére
A franc én ehhez kevés leszek akkor sose játszottam TV-n nem tudom mi lehet a problémája.
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #17848 üzenetére
Öö nekem megy igen.
Az angol leírásba van egy ilyen rész is:
screenrefresh: The refresh rate of your monitor. Should be set automatically to the right value.De nem tudom működne e nálad az átírása
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #17846 üzenetére
Itt van magyarul ugyanaz: [link]
-
ETOM
addikt
Ez a leírás elég jó végre sikerült testre szabni grafikát és jobban is fut a játék. AA-nélkül, de max textúrával.. hogy ezt miért nem tudják menübe belerakni..
jah és motionblur off végre!
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #17834 üzenetére
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #17830 üzenetére
Nézd meg a block listád és utána jelentsd ezt ki.
-
alfa20
senior tag
valaki le tudná írni egyszerűen, hogy működik a nyamvadt cheat?
barátnak fel van véve nekem 1-2 magyar játékos, és be szoktak köszönni, de egyszerűen képtelen vagyok rájönni hogyan tudok akár én is beköszönni, vagy vissza köszönni.
Bocs de én akkor használtam utoljára mikor CN 13-on voltak a magyaroknak a cheat szoba -
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #17826 üzenetére
Ez a kettő nem lesz annyira sokba
Ford Focus RS - 850.000$
Ford GT40 - 900.000$LFA-val tényleg nem érdemes achi-zni 2 millió darabja!
-
eLit-MiLan
őstag
Én most valamelyik nap vettem meg az El Caminot, ezek szerint még jó hogy megvettem
A 6 közül csak a 959 nincs MÉG meg
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #17824 üzenetére
Éreztem én ennél rosszabb nem is nagyon lehetett volna
Én meg vettem még egy el camino ss-t A escapre ez még belefért és achihoz is jó...nekem nincs meg ez a kettő: Ford GT40 Mk.I, Ford Focus RS (achi jutalom megvolt, de akkora sz@r, h el is adtam)
-
ETOM
addikt
válasz
Rockstone #17821 üzenetére
Most, hogy mondod a 4 db achi nekem sincs meg bááár ez nem egy olcsó mulatság LFA-val megcsinálni én inkább várnék kisebb lexusra van egy kettő ami volt már igc-s.
Na igen SLR nálam is első helyen van aztán 69s ford és még egy csomó verda. De, hogy sose az kerül be ami jó lenne..
-
Rockstone
tag
"Új" IGC-s kocsik:
Jönnek: Lexus LFA, Ford GT40 Mk.I, Ford Focus RS
Mennek: Porsche 959, Lancia Delta HF Integrale Evoluzione, Chevrolet El Camino SS
Nah, csak megelőztél
Talán másfél hónapja vették ki az LFA-t, hát itt van megint
-
ETOM
addikt
Jajj ne...
Bekerül:
Lexus LFA
Ford GT40 Mk.I
Ford Focus RSMegy:
Porsche 959
Lancia Delta HF Integrale Evoluzione
Chevrolet El Camino SSErre kár volt várni..
-
ETOM
addikt
Csak nekem nem tölt be az SG NFS world topik. Mi a csöcs van ezzel
Hoppá! A Google Chrome nem tudott csatlakozni a www.sg.hu webhelyhez
Próbálja meg újra betölteni az oldalt
-
ETOM
addikt
válasz
sarkanyolo2 #17814 üzenetére
-
edem96
senior tag
Mikor lesz boost vásárlásos ajándék váltás?
-
ETOM
addikt
Nem soká kiderül milyen autókat raknak be.. most már remélem, h jók lesznek.. múltkori után..
-
Rockstone
tag
Ha jól tudom most lett még egy community manager Cain mellett, talán hozz némi változást magával.
-
UFO1
senior tag
válasz
F22Reventon #17804 üzenetére
Azért régen volt hogy adtak boos-ot is ilyen – olyan alkalmanként. Először kezdték 1500-al, utána lecsökkentették 1000-re és végül 750 lett belőle. Azóta meg szinte semmit sem adnak.
-
F22Reventon
tag
válasz
Rockstone #17802 üzenetére
volt 25000 boost-ért ccx elite, top up-hoz porsche carrera s, rakat új autó, ingyen drag r35 gtr, meg valami másik ingyen autó nem karácsony miatt. Szal sztem ne örülj előre, a nyári évfordulókor nagyobb leárazások ésvagy ajándékok várhatóak. Sztem nekik a karácsony az a pénzbeszedésről szólt főleg, nem az ajándékozásról.
-
Rockstone
tag
Engem az érdekelne, hogy elmúlt években, karácsonyra való tekintettel milyen akciókat esetleg ajándékokat adott az EA már ha volt ilyen?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- EAFC 25
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejlesztői videón a Jurassic Park Survival
- Diablo IV
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Professzionális vízszerelés 0-24 akár azonnali kiszállással
- Fiorenzato AllGround eladó
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest