- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Részesedést szerezhet az AMD-ben az OpenAI
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- OLED TV topic
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
callmeakos #15833 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni se meggyőzni, de a cinegét kb. 1 hétig tesztelgettem különböző kombinációkkal és piros turbóval ment a legjobbat, pedig volt max. overall, legjobb gyorsulás, legmagasabb végsebesség, stb.
A TH-t próbáld úgy szedni, hogy előtte nem mentél még semmiféle versenyt (lehetőleg délután/este), és váltogasd a 3 driver sorrendjét a 20. nap után. Nekem van egy szisztémám és szinte mindig oda ad jót ahova szeretnék, mondjuk egy jó hosszú perfect az csak nem akar jönni. A termés az utóbbi 8 nap alatt: 3 pro, ill. 7 ultra. -
válasz
Ebből nekem is van/volt, habár csak kettő...
Korábban meg zöld 3 csillagos szürke-betűs turbóból adott többet is rövid idő alatt -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Ide jöhet belőle, úgysincs elég.
Velem a trollkodás feltöltők terén abban merül ki, hogy sárga kellene lehetőleg több darab, de helyette minden más színből ad, ráadásul kényesen ügyelve rá, hogy véletlenül se legyen 4 csillagos.
Az Ursa három csillagos futóműjét "gyűjtöm" ugyanígy, már van belőle négy darab raktáron, egy pedig autóba szerelve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi haladó szinten
- Sweet.tv - internetes TV
- Friss előzetesen a Jurassic World Evolution 3
- Home server / házi szerver építése
- Magisk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...