- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
eLit-MiLan #16495 üzenetére
Nagykirály
-
Desmond74
tag
Hülyék ezek, még ahhoz is, hogy egy korábbi mentésre visszaálljanak, mivel nem csináltak.
Viszont, hogy már tizedszerre áll le ez a sz@r, mire összeszedném a gyémántokat, na az mindent ver...!
Egy fillért se erre a játéknak nevezett szarra..., majd egy idő után észhez térnek, vagy lehúzzák a rolót...
Nem csak bannolni kéne tudni, figyelmeztetés nélkül, hanem üzemeltetni is.., hogy rohadnának meg, ott ahol vannak!
-
eLit-MiLan
őstag
Csináltam egy saját jugger edition BMW-t
Milyen lett?
-
Na ilyen kellene nekem is, mert már csak 1-2 db van...
Egyébként haragszok magamra amiért nem használtam ki a végtelen Porsche bugot, elszalasztottam az egyetlen lehetőséget a 150 kocsis öcsire, azt hittem úgy is visszaállítják egy korábbi időpontra vagy vmi mást tesznek ellene -
xXHellXx
csendes tag
A Classra milyen játékbeli pénzes autót ajánlanátok? És milyen színsort bele?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Játék letörölve mert minden 1-2 perc játék után Need fos speed cheatworld működése leáll üzenet.....FUCK YOU EA!!!!!!
-
Micsurin
nagyúr
rakjátok meg én meg semmit
-
19Ger96
csendes tag
hali valaki tudja hogy lehet szerezni speed boost?
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tupacamaru #16474 üzenetére
Nekem valahogy nem csak classnál
-
tupacamaru
veterán
Észrevettétek hogy .exe hibával csak Class-os versenyről dobál ki? Ha single-t nyomok akkor is, a többiről még sose dobott ki.
-
sunny84
senior tag
mai agymenésem
ritkán megyek t. e -t és így futok be , + az új taligám
[link] -
Desmond74
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16471 üzenetére
Nem csak nálad.....
Lényeg, hogy azt hitték, a figyelmeztetés nélküli bannolás majd bejön..., de hát Isten nem ver bottal...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nálam mostanában mindig 5-10 perc játék után "Need for Speed World működése leáll" üzenet jön.
-
callmeakos
veterán
Köszi srácok
-
Desmond74
tag
válasz
Desmond74 #16440 üzenetére
Csak viccőtem, jelentem, mind a 170 garázshelyem, illetve a KőnigValag is egyre jobban van.
Pár észrevétel, talán van akinek jól jön....:
- Ha nem tudsz belépni "nem definiált" hiba miatt (főleg Apex-en fordul elő), akkor próbáld meg a csikánót, még ha ott nincs is profilod..., aztán egyből exit onnan, és láss csodát az apex is működni fog....
-Ha bot-ot futtatsz (mondjuk itt mindenki becsületes, nem is értem miért írom ezt le...), akkor a célba teleportálásnak minden formáját kerüld, a mostani üzemeltető csapat nagyon ugrik erre, MÉG SINGLE VERSENYEKEN SE HASZNÁLD! ( pl: solo racer)
-
Rockstone
tag
már müködik akit érdekel (APEX-EU)
-
sunny84
senior tag
válasz
callmeakos #16462 üzenetére
, komoly volt még ilyen úgymond esélytelen autókkal közel értem be hozzájuk
és tolták a pukat mint a barom én jó szórakoztam
-
Tayuya
csendes tag
válasz
callmeakos #16463 üzenetére
Most nézem, az okosság Porsche-val.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
Hell yea, congrat
-
Tayuya
csendes tag
válasz
Hát 04:25-kor törjön is meg!
GZ, jóféle drop!
-
sunny84
senior tag
kb ennyi a world ennyire komoly
[link] -
Rockstone
tag
ez még semmi, mikor kezdtem az accountom nekem több mint 1000 versenyen keresztül nem dobott ultrát, aztán volt egy nap mikor kb 100-150 versenyből dobott 3 ultrát. Pro-kat viszonylag jól dobál
-
tupacamaru
veterán
válasz
callmeakos #16451 üzenetére
Akkor én még szerencsésnek mondhatom magam? Tegnap TH-n egyiken acc-on zöld pro rugó, a másikon zöld pro váltó, D-Class Gold Pack-ban zöld pro motor és race sárga rugó. A-Class-os versenyen meg nyertem egy piros pro motort meg egy ultra kék rugót. Ma TH-n az egyik acc-on 10%-os SuperShot a másikon megy két csillagos radar.
-
sunny84
senior tag
válasz
eLit-MiLan #16452 üzenetére
én sokszor jó cuccokat kapok , de ez hatalmas lol a sokadik profilomban
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
callmeakos #16453 üzenetére
Akkor ne is mondjam hogy 5-6 nappal ezelőtt mit kaptam
-
callmeakos
veterán
válasz
eLit-MiLan #16452 üzenetére
Nehúzzálfel
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
callmeakos #16451 üzenetére
Nekem ma meg tegnap is ultrát dobott.
-
tupacamaru
veterán
Két rákos szembe ment A-Class-on a forgalommal egész este. Így nyertem vagy húsz menetet mert mindig kikerültem őket, pedig már megvan az acsi.
Adtam nekik rendesen.
-
Itt a GRID2 és a megjelenés óta be sem léptem a játékba. Csodálkozom,hogy megy még a játék ennyi csalóval és folyamatos hibaözönökkel.Azért jó játékot nektek.
-
cuebler
senior tag
válasz
tupacamaru #16447 üzenetére
no cheat, no hack vs 0:00.001 at burrows. imádnivaló :-(
-
tupacamaru
veterán
A kurd szarba van önbizalom.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
noblem1983 #16443 üzenetére
Nem tudni , hogy desmond most mit tett a tűre
-
tupacamaru
veterán
válasz
noblem1983 #16443 üzenetére
Délután egész jó volt, igaz sok csalóval találkoztam de 50 D-s versenyt sikerült megnyernem. Már csak 30 kell és kész az is. Ha a hétvégén összejönne akkor az Audi mehet a levesbe.
-
noblem1983
senior tag
válasz
Desmond74 #16440 üzenetére
Akkor mégiscsak takarítanak, néha nem árt. Mostanában annyi csaló volt, hogy ideje volt felébredniük, de rég volt ekkora f.s a játék. A versenyzést meg sem kockáztattam mert gyémántozás közben is állandóan kivágott aztán levettem legalacsonyabbra a részletességet és úgy sikerült összeszedni
-
Desmond74
tag
Na bazz, eddig tartott, kivágták az új accom is...!
-
Rockstone
tag
Sziasztok!
Szabad itt accountokat csereberélni a forúmban? Van vagy 250 autóm külömböző accountokon, még a Car Prize Packból maradtak a nyakamon.
-
sunny84
senior tag
-
sunny84
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16434 üzenetére
az már megtelt
tupacamaru nem vicc
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #16431 üzenetére
Az ki van zárva mert nem tudom.
-
sunny84
senior tag
válasz
tupacamaru #16431 üzenetére
én az űrbe bannoltatlak ki ha nem fejezed be
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #16429 üzenetére
Jaja fent vagyunk.
-
tupacamaru
veterán
APEX nektek megy?
-
Micsurin
nagyúr
Na miaz az sg-n mintha már másod percenként menne a hsz... itt meg egy árva cselengő sincs
-
sunny84
senior tag
a per azért az nem ilyen egyszerű meccs , mivel nemzetközi ügy így ottani vizeken mozgó ügyvéd kell nem ilyen itthoni hogy nem számolták el a juttatást rendesen intéző emberke így ez nem kis lóvé és idő lenne , csak ez több sebből vérző ügy de most nem mennék bele meg nem is akarok , mivel a dolog volumene piti ( nem biztosító , munkaügy, személyi sérülés ) évekig húzódhat , nekem egy komolyabb spanyol balesetet évekig kellett meccseznem az ügyvéddel anno ami nem kis lét emésztett fel de meg lett az eredménye de ez más tészta , ilyen beadványt az értelmes és komoly nemzetközi ügyvéd ( ek ) szépen vissza ad ( nak )
-
Desmond74
tag
válasz
tupacamaru #16418 üzenetére
Már megbocsáss, de ez a fórum nem arról szól, hogy mi itt kígyót-békát dobálunk egymásra...így nem is reagálnék...
Ha van valami érdemi infód, olyan ami a többi itteni fórumlakót is érdekelheti, akkor írj legközelebb...!
Pá CunciÁlarcos idegen!A Nulla búsztos kocsik már nincsenek...!!!
-
odébbb
tag
Jó estét ASZFALTBETYÁROK !!!!
éSAki még a szorzótáblátse tugyya ?
na jó de régi arcok nekem is hijányoznak , de jó lenne velük nyomuni , de má senkit se érdekel ez a gém (régen függő vótam)ma meg má megszokás , ojan ez mint a cígerita......
nekem nincs kőnikseggem , de nem is kell , de azért minek kell beszólni , aki ártatlan (szidni) ráadásul nemis ismered ...
-
Desmond74
tag
válasz
tupacamaru #16414 üzenetére
Te hány névvel is játszol TucatKakadu?
Költői kérdés volt, nem kell rá válaszolni..., olyan hasznos vagy ezen a fórumon, mint "Üveges Tótnak a hanyattesés..!"
Már akkor elhatároztam, hogy erre a játékra nem költök egy vasat sem, amikor Te a szorzótáblát tanultad!
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tupacamaru #16409 üzenetére
"Desmond74 Remélem kilökik alólad az új acc-ot megint.
"
na akkor mi is a problémád? he? ha ilyet írsz valakinek ne lepődj meg ha vissza szól.....
modiknak: bocs mire megtaláltam a hsz-t nem engedet szerkeszteni
-
Micsurin
nagyúr
csak én nézem ujra és ujra meg a régi vidiket?
amikor még sylar is üzte a worldot desmond is meg az első gárda... ufó , norbi is , haj aj vissza sírom azokat az ídőket
-
Desmond74
tag
válasz
Örülök, hogy újra ott érzed magad, az való neked, meg egy abakusz maximum.., nem számítógép!
-
Micsurin
nagyúr
válasz
te provokáltad őt... ő csak normálisan válaszol mire te megint el kezdted "csibészelni"
desmond itt isten őt nem szabad bántani... évente 2 szer mint a butha beböfög valami hasznosat és utána elhallgat
-
Desmond74
tag
válasz
tupacamaru #16406 üzenetére
Mér? Csaltam valaha ellened a játékban TucatKakadu?
Te kötöttél belém, én nem írtam névszerint neked...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Desmond74 #16401 üzenetére
na ez egy nagy büdös PIROS pont
én detto ez vagyok... figyelj nekem nem kel a fönixsegg... nem szeretem akár milyen "jó" én vettem egy lfa-t , csókolom nekem ez is sikeres volt így.....
amúgy egy emberke sincs b listen... lehet jelölgetni... godjob néven vok , a többi profil ment a süllyesztőbe
még a car prize packnál... azóta csak ez van de nincsenek barátok -
Desmond74
tag
válasz
Micsurin #16400 üzenetére
Pedig már úgy beszartam az előbb Csilléstől, hogy nézegettem a külföldi ingatlanokat gyors távozásra...
Nézd, én nem vagyok egy álszent f@szkalap mint itt sokan, akik több acc-al nyomulnak, én mindig leírom, ha van valami lehetőség kummantani...
Csak egy acc-al tolom, ami adódik kiskapu kihasználom, de az a halálom, ha valaki 10-zel nyomja, aztán az egyik nevében csinálja a fesztivált, hogy Ő milyen becsületes...Kell valakinek egy KőnigSegg másfél óra alatt vagy sem? Leírtam fentebb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Teslákba költözik a Grok AI
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Seed szerver topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tesla topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest