Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Kompakt vízhűtés
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
válasz
szakibá... #1068 üzenetére
egy jó tulajdonsága biztos van: nem pállik be a füle a használójának
-
fi:zi'k
nagyúr
Németben tud vki segíteni?
-
Gergő009
csendes tag
Sziasztok!
Már írtatok hogy zárt jobb lenne! Abból mit ajánlotok??
Ehhez a hangkártyához melyik fülest ajánljátok? Főleg játékhoz kell.
Hangkártya: http://www.audiotrack.net/products/PD71eXFiA/spec/
Elvárásaim nagyából:
Circumaural és ZÁRT legyen. Ár max. 50k, csendes szobában használnám. 90% gamezés 10% zene hallgatás. Lényeg az lenne hogy optimálisan kihasználjam a hangkártya adottságait.
Üdv,
-
Pr3no
tag
Hello!
Tudom, hogy a Skullcandy nem a legjobb márka, de ha jó áron tudok venni, akkor megéri egy Hesh 2?
Otthoni használatra kéne, filmhez/játékhoz (de nem gamer fejhallgatónak használnám, csak hogy pl. este ne zavarjak senkit). -
tomama
aktív tag
Ma jött meg a LINDY!Este próba,nagyon kíváncsi vagyok a sok ajánlás után nekem hogy fog tetszeni.
Angol e-bay-ról rendeltem,és megjött 3 nap alatt! -
bigmasterg
addikt
Ezt láttam, de ettől még nem biztos, hogy van is.
Sokszor nincsenek összhangban az ilyen ár keresős oldalakon kiírt dolgok a valós készlettel.
De bluechip-nél eleve ez van "Egy héten belül".
A másik két helyen lehet, hogy tényleg van.(#1081) contaxg:
Vidd.
De első körben majd a véleményed is megteszi. -
Deadzone41
őstag
butaság nem hinni benne, innerfidelity-n mérésekkel, és vaktesztel bizonyították, h van difi az out of box, és a bejáratott fejes közt. gondolom fülese válogatja, h melyik mennyi idő alatt járatódik be, igazából folyamatosan változik a fejhallgató hangja idővel, minimálisan. véleményem szerint ezt a kérdést is szeretik az emberek túldimenzionálni, idővel inkább csak megszokod a fejes hangját, és egyre jobban fog tetszeni, ezt a folyamatot hajlamosak a bejáratódás miatti változásnak betudni. szerintem
-
válasz
bigmasterg #1078 üzenetére
Van több helyen is: [link]
-
Bodz
nagyúr
válasz
szakibá... #1075 üzenetére
Valaki vegye már meg!
-
Bodz
nagyúr
válasz
szakibá... #1068 üzenetére
Hűűűűű.
-
AkosAkos
aktív tag
Alapból mennyi idő alatt járatódik be a fejes?
-
szakibá...
senior tag
Konkurrencia a K1000-nek
-
Deadzone41
őstag
válasz
bajnokpityu #1064 üzenetére
szombaton elméletileg megyek bkercso-hoz, meghallgatom a munkáit, még csak a champ-al hallgattam így nem tudok nyilatkozni.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Deadzone41 #1059 üzenetére
Hogy tetszik ADvel az erősítő?
-
Sziasztok!
Tesomnak kéne egy fejes és mivel én füles párti vagyok,kíváncsi vagyok ti mit ajánlanátok.Utánaolvastam a témának,de nincs elég rálátásom a teljes választékra és az igényére.
Részletezem:
max 20k
Utcára
Mély orientált,metálhoz
vezetékes
Circumaural
Zárt
Tartós legyen és ami fontos designos(skullcandy féleség)
Angiában élek,vásárlást itt is meg tudom oldani.Leginkább a design,amiben meg vagyok lőve,mert fiatalságnak más az ízlése,mint nekem.Tudnátok javasolni pár fejest?
-
korpicschess
veterán
válasz
bigmasterg #1061 üzenetére
Brainwavz előtaggal kerestem, úgy nem volt találat.
Szóval ez ugyanz, mint a Retro DJ?
Így nem tűnik olyan vonzóna az a 37$-os ár, igaz ahhoz jár állvány is.
Meg más is azért, mint a Superlux rendesen.szerk: hoppá, hogy már van archívum.
-
bigmasterg
addikt
válasz
korpicschess #1060 üzenetére
-
korpicschess
veterán
válasz
korpicschess #1056 üzenetére
Tapasztalatok is érdekelnének a HM3-ról, hogyha van valakinek, magyarul nem találok semmit róla kb.
-
contaxg
veterán
válasz
Deadzone41 #1055 üzenetére
Deadzi'
szerintem járatni kell azt a fejest, mert amit a kiállításon hallottam belőle egy picit nyugodtabbnak tűnt nekem.
-
Gergő009
csendes tag
Sziasztok!
Ehhez a hangkártyához melyik fülest ajánljátok? Főleg játékhoz kell.
Hangkártya: http://www.audiotrack.net/products/PD71eXFiA/spec/
Headset lehetőségek: Sennheiser HD 485, Sennheiser HD 518, Sennheiser HD 598
- Az utolsót drágálom. Kérdés ehhez a kártyához mi kell hogy optimálisan kihasználjam?
Elvárásaim nagyából:
Circumaural és nyitott legyen. Ár max. 50k, csendes szobában használnám. 90% gamezés 10% zene hallgatás. Lényeg az lenne hogy optimálisan kihasználjam a hangkártya adottságait.
Üdv,
Gergő
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Superlux HD668B-nek mennyire lehet alternatívája egy Brainwavz HM3?
-
Deadzone41
őstag
válasz
Deadzone41 #1054 üzenetére
azt még hozzáteszem, hogy a túlvezérelt, loudness dinamikátlan felvételekkel nagyon nincs kibékülve, viszont nagyon meghálálja ha minőségi zenével van etetve.
-
Deadzone41
őstag
kis járatás után írok egy kicsit az ad1000 hangjáról. ha egy szóval kéne jellemeznem analitikus. minden szempontból illik rá a jelző. magasba húz, piszok gyors, és végtelenül részletező. olyan finomságokat tár fel a zenében, mintha az ember füle ott lenne a hangszer mellett közvetlen, talán még annál is többet. ez a részletesség kissé természet ellenesen hat, a naturális jelzőtől az egész fejhallgató hangja távol áll. a húros hangszereknek, az énekhangoknak, a cineknek hátborzongató, mikroszkopikus textúrái jelennek meg. különös élmény. a magasai ugyan emelve vannak, de nincs szurkálás, sziszegés, fogcsikorgatás, citromba harapás érzés. röviden közép és magas tartományban nagyon ott van a szeren. a tere alapjáraton elég semmilyen, lapos, azonban "zsepimoddal" magára talál, szépen kitárulkozik. a zenészek előttünk helyezkednek el színpadiasan, nem ölelnek körbe, nem kúsznak mögénk. elég intimnek írnám le, az énekesek nem állnak tőlünk távol, mint pl a k701-ben. a zsepimod egyébként nem igazán változtat a frekimeneten, ellenben a kényelmen, és a tér érzeten nagyon sokat javít. a fejes gyengepontja a mélyek. bár mélyre mennek, feszesek, gyorsak, nem elég ütősek, kissé hiányzik a test a zenéből. kezdem azt hinni a testesség, és az ilyen szintű közép-magas átvitel dinamikus driver-ekkel nem valósítható meg, bár még van pár felső kategóriás dinamikus amit nem hallottam. összességében úgy érzem közelebb kerültem a k701 lecserélésével az általam áhított hanghoz a fejes simán éri az itthoni új árát is technikai tudását tekintve, de a végén úgy is kikötök egy lcd mellett szerintem
. a fejesért meg még egyszer köszönet "conti"-nak
-
törölt tag
Megjött a Retro DJ. Zsír új, tehát gondolom még járatódnia kell, meg fél órát hallgattam eddig holnap jön a hangkari, integráltról megy most.
A fülem belefér éppen. De a kialakítása valami ritkaszar, nem tud mozogni a hangszóró vízszintes tengelyen (nem lehet billenteni) és alul illeszkedik, de felül nem ér a fejemhez. Mivel ovális pályán mozgatható, ha feltolom teljesen akkor jó, de csak a fülem feléig ér le. Bámulatos. Szóval ez ilyen home made alakítsd a fejedre fogóval lesz majd.
A hangja érdekes, először kicsit csalódtam rock zene alatt. A 12 ezres Sennemnél tisztább, nincs az a hülye szőnyeghang. Magas, közép oké. De kicsit olyan összeálló, a közép alja meg a mély felsőbb része összezavarodik, olyan érdekesen kicsit kong vagy mit tudom én, üreges, zavaros. Aztán benyomtam kis diszkót. Anyád. Rohadt jó. Ami kell az ilyen zenéknek, na azt adja. Teljesen korrekt tuc tuc, az agyam összelapul és felpuffan a plafonra, itt van basszus, ez erre lett teremtve, ami rock alatt sajnos nem előnye, de elmegy, legfeljebb EQval javítható ízlés szerint.
4 ezerért pfff. Teljesen perfekt. Mit kapsz annyiért. A duplájáért se.
-
d.toth91
tag
Sajnos úgy esett, hogy csökkentenem kellett a büdzsét.Tönkrement a karórám, így azt is pótolnom kell. Azonban a fejhallgató is fontos lenne, mert mostanában sokat éjszakázom és nem akarom felébreszteni az egész házat. Tehát sajnos már csak 5-6 ezer körül gondolkodok valamiben, a Maxelleket nézegettem.A Retro Dj szimpatikus,esetleg valami más hasonló árszintű dolog játszik ebben a kategóriában?
-
alebo
tag
Sziasztok!
Úgy néz ki,hogy kapok egy Sennheiser HD 598 fejhallgatót
A kérdésem az lenne,hogy mennyire hangos kifelé,mivel nyitott rendszerű? -
vzsryl
nagyúr
válasz
d.toth91 #1040 üzenetére
Külföldi teszteket és fórumokat olvasva a Sennheiser HD 419 tűnik befutónak. Kényelmesnek és jó hangúnak írják, kis mély kiemeléssel rendelkezik és a mainstream zenékhez ajánlják.
Ahogy elnéztem, itt a fórumlakóknak nincs tapasztalata ezzel a fejessel, szóval nehéz lesz kikérni a szakik tanácsát róla. A nagytesói túlárazottaknak vannak tekintve nálunk, de azokat külföldön sem dicsérték túlzottan.
Ezenkívül csak a szokásos, itt a topicban mindig ajánlott fejeseket tudnám javasolni, amik benne vannak az első hozzászólásban is. -
d.toth91
tag
Igazából mindent. Talán leginkább hip-hop és elektronikus zenéket hallgatok, de elég gyakoriak a rock különböző válfajai is.
@ Schawo:
Tudom, hogy lehetséges(MyAudiora Brandelt Gadmei tabletem van), egy két részegység akár azonos is lehet, de azért van jópár különbség, ha jobban megnézi az ember. Számomra talán az a valószínűbb, hogy a Skullcandy -féle dizájn sikeressége miatt indítottak egy hasonló szériát jobb áron. -
Bl@tty
tag
Rendben, ha megveszem és tapasztalat is lesz, akkor írok róla néhány sort...
Erről a bejáratásról mit kell tudni egyébként? Mi a legjobb módszer?Szerk.:
Ráleltem az oldalon a cikkre a bejáratásról...Szerk2.:
Hopp. Ez Fülhallgatóhoz készült leírás... -
válasz
d.toth91 #1034 üzenetére
Nem ilyen egyszerű a világ. Sokszor fordul elő, hogy több cég is ugyanahhoz a kínai OEM-hez fordul, és ugyanattól vásárol ugyanolyan terméket más címke alatt. De néha csak részben használják fel az elemeket (pl ugyanaz a membrán vagy ugyanaz a tok van két különböző fülesben).
Az a Maxell is csak a saját árkategóriájában számít jónak, ha annyiért adnák, mint a hasonló Skullcandyt, akkor nem is lenne mit beszélni róla.
-
Bl@tty
tag
Ez
látatlanbanhallatlanban is tetszik.
A Beyernek is szép mélye volt, de mivel én szeretem a finom basszust is, ez nem lehet gond... Kicsit utánaolvasgattam és mindenhol jó véleményeket írnak róla.
Azt hiszem kipróbálás hiányában sem veszek zsákbamacskát, ha a Pana-t választom. Még jobban is tetszik. Talán a Beyer 2 év garijával szembeni 1 év kicsit sajnálatos...
Köszönöm a segítséget! -
vzsryl
nagyúr
válasz
d.toth91 #1028 üzenetére
Szia!
Milyen zenét hallgatnál vele?
(#1031) DBAtti: Annyira azért nem hasonlít a Wild-ra. Rögtön szembetűnő, hogy ezen a Hesh-en a 90°-ban elforgó rész sima téglalap alakra hasonlít, viszont a Wild-on egy henger. Meg amúgy is, most a kérdésed miatt megnéztem sok képet a Hesh-ről, és a kezemben is jól megforgattam a Wild-ot. Elég sok mindenben különböznek még...
-
d.toth91
tag
-
AkosAkos
aktív tag
Feltétlenül kell ez a "bejáratás"? Nincs túl sok kedvem így hagyni a fejest éjszaka(vagy máskor
).
-
d.toth91
tag
Hello!
15 körül mi a legjobb, amit ki tudnék hozni a pénzemből? Utcán és beltéren egyaránt használnám, a mikrofon nem szükséges,viszont a kényelem lényeges szempont. A Skullcandy Hesh-t nézegettem régebben, de a hozzáértőbbek lesújtó véleménye a cégről meggyőzött, hogy mást válasszak. -
fattyu
veterán
t5p van valahol esetleg?
-
Bl@tty
tag
Köszönöm a tippet!
Sajnos itt Szegeden nem nagyon láttam ilyen Panasonicot, így nem tudom meghallgatni, de ha ajánlottad, akkor mit tudnál mondani róla, miben jobb a Beyernél? (Azon kívül, hogy jobban néz ki és kényelmesebbnek...)
Majd még egyszer benézek a MM-ba, hátha van kitéve ilyen is... -
kNG
senior tag
válasz
AkosAkos #1019 üzenetére
Hangnál mindig arra törekedjünk, hogy megpróbáljuk visszahozni azt az állapotot, ahogy a stúdióban szólt a zene, amikor megírták! Ha esetleg használsz EQ-t (equalizer) azonnali hatállyal tessék visszavenni laposra (minden 0-n marad)!
Szerk.: Csináld azt, amit Bodz írt!
-
AkosAkos
aktív tag
Nagyon noob kérdés:
Ezek közül melyiknek érdemes bepipálva lennie? -
szatocs
őstag
Na, elmentem a MM-ba Maxell-t tesztelni. Nem vettem és nem is fogom megvenni egyiket sem.
A Retro DJ elegánsabb, talán picit kényelmesebb is (igazából máshova támaszkodnak, voltak a fejemen már sokkal bosszantóbbak is). A Wild Audio sokkal könnyebben hajtható és szerintem mélyebbre is megy, mint a Retro. A telefonom viszont egyiket sem tudja kielégítően meghajtani, így letettem mindkettőről, úgyis csak ezzel használnám. Így le kell mondanom a mélyekről, de nem fogok 4-5 ezret kiadni azért, hogy ne legyek elégedett.
A kettő közül így első hallgatásra én a Wild-ot venném, még mindig 4k a MM-ban, de a racinges festésű volt már csak a Mammutban, ha a zöldesből lett volna, valószínűleg még hezitáltam volna kicsit.
-
kNG
senior tag
válasz
AkosAkos #1013 üzenetére
http://logout.hu/cikk/fulhallgato_bejaratas_burn_in/teljes.html
Itt olvashatsz részletesebben róla!
-
Bl@tty
tag
Sziasztok!
Nem tudtam megállni, csak megkérdezem a tapasztalt emberek véleményét.
Számítógéphez, zenehallgatáshoz (ritkán játékhoz is) vennék fejhallgatót. Jelenleg integrált, később "normál" (minimum Asus Xonar DS) hangkártya mellé, 15 HUF alatti kategóriából. Zenéből elektronikus felé hajlok (vocal trance), de nem vetem meg a művészibb/lágyabb kategóriákat sem.Ki is néztem 2 jelöltet, meg is hallgattam őket (igaz 5 nap különbséggel), de nem tudok dönteni, mindkettő hangja tetszik. Ezek pedig:
- Audio-Technica ATH-T300 (a T200-at még nem tudtam próbálni, az mennyivel "gyengébb"?)
- Beyerdynamic DTX 710Árban pár százas a különbség, így az nem döntő. Tudom, a T300 zárt, a DTX710 nyitott, de ez sem nagyon billenti a mérleget semerre, otthon nem zavar sok zaj és én sem mást. Amit eddig pro/kontra tudok:
- T300: kényelmesebbnek tűnik, de mintha a fejpánton lenne egy gyenge pont a hangszóró tartó "tövénél".
- 710: Kicsit talán nyomja a fejem, de tartósabbnak tűnik a pánt és puhább a párnázása.Szeretnék segítséget kérni, hogy melyik lenne jobb választás. Előre is köszönöm.
-
kNG
senior tag
válasz
AkosAkos #1009 üzenetére
Mintha csak a számból vetted volna ki a szót
1-1,5 óra hallgatózás után kezdem megszokni a szövetborítást
de egyre jobb!
Az egyébként igaz hogy nem szigetel túlzottan, a tér és a pozícionálás viszont eszméletlen jó szerintem (legalábbis az eddigi füleseimhez képest, de meg merem kockáztatni, hogy egy hangyányival az edifier hcs2330-nál is jobban pozícionál).
-
contaxg
veterán
Hát tényleg nem az!!
Sőt, kimondottan vicces képek is vannak ott néha!!(#999) PuMbA
-
bajnokpityu
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- E-roller topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gitáros topic
- Háztartási gépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022