- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
orosz orthokat esetleg meg lehet hallgatni valahol?
tds7 /15/16 főleg esetleg? valakinek a sufniban?
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
HoryThePooh
aktív tag
válasz HoryThePooh #24068 üzenetére
ezekre esetleg valaki? Köszi!
The one who has a true friend doesn't need a mirror :)
-
.DLL
veterán
Látom van egy ilyen eladó: JVC ha-S500b ez elvileg mindenben megfelel az igényeidnek, kicsi is, összecsukható is.
(P.H.)
-
matyi94
senior tag
Ennyiért nem fogsz olyat találni, ami minden igényedet kielégíti!
Szerintem próbáld ki a beyer 501p-t. Nekem marhára tetszett annak ellenére is, hogy vannak mérföldkővel jobb fejhallgatóim is.
Ha netán isteni nagy szerencséd lenne, találnál dt 1350-et, de azt tudtommal 40 alatt sehol nem adják még használtan sem.[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
vzsryl
nagyúr
válasz schawo #24088 üzenetére
Jótállást igen, csak 10k felett. De szavatosság minden termékre jár, méghozzá 2 éves, amin belül az első fél év kb. olyan, mint a jótállás, legalábbis gyakorlatban így szokott alakulni, aztán már a vásárló kell bevizsgáltassa a terméket a saját pénzén. Ha igaza van, akkor az eladó köteles téríteni a vizsgálat összegét és a terméket is javítania, cserélnie kell, esetleg visszaadja a vételárat.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
titán
válasz honda 1993 #24087 üzenetére
A magyar jogszabályok csak 10ezer forintot meghaladó értékű tartós használati cikkekre írnak elő kötelező jótállást.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
honda 1993
senior tag
hali mégegy kérdés :
muziker.hu-ról rendeltem meg a superlux hd 669-et.
aztán később azt olvastam hogy csak a 10.000 ft feletti termékekre adnak garit .
létezik hogy az én fejhalgatómra semmi garanciát nem vállalnak ?
szállítással együtt 10.280 ft ( szállítás 990 ft )XD alias IKSZDé
-
Primary92
senior tag
-
Primary92
senior tag
Van aki járatos AKG fejhallgatók javításában? Hivatalos szervizek nem tudnak segíteni, vagy horror áron.
Egy csúnya balesetet követően a K271 mk2 fejpántjának a két végén lévő műanyag izé egyik oldalon elrepedt, a másikon széttört. Az az izé kell, amit az az óriási csavar rögzít, illetve a kábel nélküli oldalon a borítást is ehhez kell rögzíteni.
Honnan lehetne hozzá fejpántot szerezni olcsón (2040M02130)? -
honda 1993
senior tag
hali.
superlux hd 669 et vennék.
a gigabyte ga 970a-ds3 alaplapom integrált hangkártyája elég hozzá ?
szerintetek jó vétel lenne ez a fejhallgató 9.500 ft-ért ? ( vadi új,most rendelném meg )
XD alias IKSZDé
-
keep
csendes tag
Sziasztok!
Keresek egy, az alábbi kritériumoknak megfelelő fejhallgatót.
Zenehallgatásra (esetleg telefonálásra) használnám iPhone-nal utcán, buszon, bárhol, szóval a hordozhatóság/összecsukhatóság fontos szempont, akárcsak a kényelem. A túlsúlyos, fullasztó mélyektől falra mászok. A keret 20-25000 gyorsan romló magyar forintban maximalizálódik.
Előre is köszi a segítséget! -
törölt tag
válasz vodkaboy22 #24072 üzenetére
Ne akarjon velem egy sötét sikátorban találkozni, aki először elterjesztette ezt a bakelitezést a magyar nyelvben.
-
jippa
aktív tag
Kicsúsztam, bocs:
Bang & Olufsen U70-et hallott már valaki? Elvileg ez is egy ortho lenne, PMB driverrel. Külföldön nincs túl jó sajtója.
-
Ear001
addikt
válasz vodkaboy22 #24072 üzenetére
"mintha frissen csomagolásból kivett bakelit lemezt hallgatnák"
Miért, annyira pattogott?
-
titán
-
vodkaboy22
addikt
válasz schawo #24070 üzenetére
Hallottál már T50 eredetit? rev1-est esetleg rev2-est?
Különben ennek a sansuinak tényleg nagyon jó hangja olyan érzésem volt mintha frissen csomagolásból kivett bakelit lemezt hallgatnák egy félmillás rendszerről pedig csak egy pc volt egy nem is fél millás dac-al...Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
Ati1979
veterán
válasz vodkaboy22 #24067 üzenetére
Ennyire jó?
Én meg a nagy fostex-et akarom hallani! (th 900)
-
HoryThePooh
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.2 kérdés.
1, AKG K701-hez új fülpárnát hol tudnék vásárolni?
Most vettem használtan egy ilyen fülhallgatót és fülpárna levételekor csak az egyik oldalon találtam egy vékony kör alakú, középen lukas szivacsot.
2, Gyárilag a fülpárna és a kvázi hangszóró kötött kell lennie bármiféle szivacs betétnek?
Köszi
The one who has a true friend doesn't need a mirror :)
-
vodkaboy22
addikt
És sikerült meghallgatnom Jippa Sansui fejesét (fostex T50 driverek vannak benne)... Azt kell mondjam ez eddig az a szint ami hozta talán még jobb is volt mint egy LCD2 és baromi kecses szép könnyű és hihetetlen jó hangja volt!.
Olyannyira hogy most igaz nem régi de egy új T50RP fostex-et akarnék meghallgatni! Bakker ez a sansui állati jó egy fejes! Persze a Senni 540 reference 2 is "mély" nyomokat hagyott bennem, de a sansui!Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
RaZroX
addikt
Üdv! Max 10000-ből tudok jobb fajta vezetéknélküli mikrofonos fejhallgatót venni ?
This is the way
-
Strauss
senior tag
Sziasztok , játékra ezek közül melyik a legjobb?
Thermaltake TT eSports SHOCK , SteelSeries 5Hv2 ,SteelSeries 3hv2 , Creative Fatality ,Előre is thx.
" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
keep
csendes tag
Sziasztok!
Marley fejhallgatókról van valakinek valamilyen tapasztalata? Különösen a Marley Revolution (EM-JH023-MI) érdekelne. Zenehallgatásra használnám Utcán, buszon, bárhol, szóval a hordozhatóság fontos szempont. Kilátásban van még egy AKG K518 is, de úgy olvastam, túl sok mély jellemzi, amit nem nagyon szeretek. A Marley füles mellett szól, hogy iPhone-nal kompatibilis, 3 gombos vezérlő és mikrofon is van rajta.
Érdekel bármilyen pozitív és negatív vélemény, mert még nem hallottam nagyon semmit róla. Előre is köszi! -
Dorien
veterán
válasz szekra #24057 üzenetére
A magas hangok néha túl élesek, sziszegnek a Superlux fejeseknél. Változó, hogy erre ki mennyire érzékeny. Ezt EQ-val lehet megszelidíteni vagy van hozzá egy elektronikai mod, ezt DLL linkelte korábban. A 681 EVO már egész jó ebből a szempontból, illetve a jobb források is javítanak ezen, egy normális hangkártya, DAC/AMP kontrolláltabban szólaltatja meg az adott tartományokat.
Ahogy olvasom filmnézésre kellene, arra biztosan jó lesz mindenféle mod meg EQ nélkül is.
[ Szerkesztve ]
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
Imifej
senior tag
válasz RetepNyaraB #24052 üzenetére
Detektoros rádióhoz való. Kíváncsi volnék én is, mifajta gyártmány lehet.
Marantz PM7000N, JBL TLX500
-
Arenastag
csendes tag
Sziasztok!
Ma találtam két potenciális fejhallgatójelöltet:
AKG k540 és Sennheiser HD 449
Telefonos, notebookos zenehallgatáshoz, filmnézéshez melyiket ajánljátok jobban? -
Dorien
veterán
válasz fattyu #24047 üzenetére
Hangra biztos jó, ha túl tudod tenni magad a puritán kinézeten és az esetleges kényelmi problémán.
Én egyelőre megálltam 3 alsó kategóriás fejesnél (TS671, HD2000, 681 EVO) meg egy Fiio E10-nél. Legutóbbi befektetés egy 24" Samsung monitor volt 25k-ért - csodás képe van, örülök neki, mint majom a farkának.
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
Dorien
veterán
válasz szekra #24043 üzenetére
Ugye a Slux 681B az félig nyitott, így otthonra természetesebb hangzást nyújt, leszámítva a sziszegését. Ha zárt kell, akkor az AKG K511 helyett még az Invotone HD2000-est ajánlanám. Ez hordozható is, utcára, tömegközlekedésre is jó választás.
korpicschess: 3500-ért mit akarsz?
Én annyiért vettem a Retro DJ-t anno.[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz korpicschess #24042 üzenetére
Na vettem egyet 3500-ert..
Esztetikailag nem 100, de hangilag igen, es egesz nagy. Nincs valami otletetek, hogy az ilyen műbőrt mivel lehet megpuhítani, felújítani? Bár nem fontos.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
szekra
addikt
Sziasztok, nagyjából egy hete kértem tanácsot fejhallgató ügyben, elsősorban filmnézésre, otthon (utcára nem cipelném soha). A válaszokat utólag is köszönöm! E két füles mellett vacilálok: AKG K511 illetve Superlux HD681B. Még ma megvenném valamelyiket, ha nincs valami sokkal jobb ajánlat e kettőn kívül, ilyen árkategóriában. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Baratnomnek keresek fejhallgatot, talaltam most vegre egy AKG K514-et, jo aron. Ez megfelelo lehet 5k alatt? Elvileg a parnaja kemeny, meg nem rugalmas a pant, de egyebkent kepen maga az allapot hibatlan.
Mast nem talaltam ami ennyiert lenne, es ertelmes.
Ezek a hibak viselhetoek szerintem, ugye? Idovel gondolom minden ilyen lesz.[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
theczar
csendes tag
Köszönöm!
Utazáshoz kellene leginkább,eléggé sokat ingázok,ezért fontos a kényelem /és hogy ne legyen batár/.
Vettem egy Sony M1HC-t,de amióta használom elkezdett fájni a fülem :/ Pedig előtte is in ear volt...
Az Inventone és Soundsation is jónak tűnik így elsőre, amint eladom a Sony-t megnézem őket
Ha még van 1-2 tippetek 8-10 ezer környékéről az is jöhet,ha megéri. Köszi még egyszer! -
theczar
csendes tag
Sziasztok!
Maxell Retro DJ-nek van ellenfele 5-8 ezer forint között?
Csak zenehallgatásra használnám,mikrofon nem kell,MP3-ról és telefonról menne zömmel,néha laptop.
Leginkább az elektronikus zenéket kedvelem illetve néha becsúszik 1-2 post metal/stoner/southern muzsika is -
contaxg
veterán
válasz ambatenator #24034 üzenetére
Fejhallgatós találkozóra várunk mindenkit.
Névsorgyűjtés, ki mit hoz, ki mit szeretne meghallgatni: itt lehetséges.A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
matyi94
senior tag
válasz BlueLight #24029 üzenetére
Allitolag ey egy nagyon jo fejhalgato, szoval ha normalis aron meg tudod venni, marhajo vetel! Amit en meg batran ajanlok az beyer dt 1350. Hasznaltan ebayen vagy head-fin eleg nyomott aron mennek, de a hangjuk szerintem eszmeletlen jo a kis merethez kepest. A 80ohm ne tevesszen meg, nagyon konnyen hajthato.
Legyen szép napod!
-
BlueLight
csendes tag
Sziasztok!
Utcai használatra szeretnék telefonhoz supraaural fejhallgatót vásárolni. Eddig ez volt a cél: [link]
Milyen alternatívák léteznek, ha ezt vesszük alapul minőség és ár tekintetében? Köszi! -
contaxg
veterán
válasz ambatenator #24024 üzenetére
Az M20 az beszédre jobb az M30 pedig házimozizni, TV-ni, talán gépezni jó. MIndkét fejes gyakorlatilag megszűnt és lett helyettük az M20x és az M30x. Azokat nézegettném inkább...
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Arenastag
csendes tag
Sziasztok!
Fejhallgatót szeretnék mindennapi, átlagos zenehallgatásra. Szétnéztem az aprón, szerintetek melyik lehet jó választás?
JVC HA-S500-B
Sony MDR-V55 Extra Bass
Sennheiser HD 239
AKG K514 MKII -
Dorien
veterán
válasz szentkuti #24023 üzenetére
Jack, az USB-s vackok felejtősek...
ambatenator:
Neked is az Invotone HD2000-est tudom javasolni. Kifejezetten kényelmes fejes és nagyon kellemes kiegyenlített hangja van enyhe V karakterrel.[ Szerkesztve ]
-
ambatenator
csendes tag
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék venni egy kényelmes fejhallgatót. Az ajánlottak közül az Audio-Technica ATH-M30 eléggé tetszik (bár nem néztem végig mindet), de láttam olcsóbban Audio-Technica ATH-M20 nevűt is. Mennyi lehet a minőségi különbség köztük? Esetleg ajánlanátok mást is tapasztalatok alapján?
Integrált hangkártyám van (7.1 CH HD Audio (Realtek ALC892 Audio Codec))
FPS-játékok miatt kellene főleg, hogy ne zavarjam a hanghatásokkal a körülöttem lévőket. -
szentkuti
újonc
csatlakozás: jack vagy usb?
-
-
Imifej
senior tag
válasz korpicschess #24019 üzenetére
Vehettem volna a nyitottat is, de éjszakai zenéléshez nálam kilőve sajnos.
-
Imifej
senior tag
válasz korpicschess #23992 üzenetére
Igazából nem tudom mi volt a gond, valószínűleg máshogy képzeltem el egy hi-fi fejhallgató, és egy minőségi erősítő párosításából létrejövő hangképet. Tudom nem lehet olyan, mint amikor hangfalakon élvezed a zenét, de akkor is valami olyat vártam, mintha belecsöppennék egy koncert kellős közepébe. De nem olyan volt! Majd megszokom.
-
Dorien
veterán
válasz szentkuti #24013 üzenetére
Mikrofon nélkül - Invotone HD2000 - 7k újan
Mikrofonnal - Superlux HMD 660E - 9k használtan"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
szentkuti
újonc
Sziasztok,egy jó minőségű mikrofonos fejhallgató vásárlásához kérnék ötleteket,tanácsokat,tapasztalatokat.
Az ár 10e körül,zene és rádió hallgatásához.
Mindenképpen zárt és circumaural legyen! -
okezsoke
tag
válasz okezsoke #23984 üzenetére
Hatalmas pirospont az Árkádia hangszernek.
Bebuktak egy 662B beszer árat, mert nekem nem volt jó a termék, pedig mindössze annyi "hibáztak", hogy egy nyitottat adtak próbálni és nem tudtam, hogy az zárt ennyire kényelmetlen lesz.
Kicserélték nekem egy 681B-re és boldogság.
Ezért úgy gondolom bármit érdemes náluk venni és megérdemlik itt az elismerést a hozzáállást illetően, és támogatom őket ezzel a bejegyzéssel.
Köszi a figyelmet.
-
matyi94
senior tag
Sziasztok Urak! A minap mondta edesapam, hogy egy ismerosunk joval az avx-es ar alatt tudna kesziteni fejhallgato allvanyokat sorozatgyartasban is akar egyedi feliratozassal. Amennyiben lenne ra igeny szerintem ide kuldjon mindenki kepeket arrol, hogy milyet szeretne. Ugy gondoltam, hogy kozosen kivalasztanank egy format es abbol rendelhetnenk tobbet, ugy lenne a legolcsobb. A mintat ha jol emlekszem barmilyet ra tudnak egetni lezerrel. En a kovetkezo dizajnra gondoltam:
Nektek mi a velemenyetek errol?
En mindenkeppen csinaltatok egy ilyet magamnak, szoval ha erre lenne igeny megtekinthetitek a prototipust is.Legyen szép napod!
-
jippa
aktív tag
Jó helyre került. Örülök neki.
Nem fogod megbánni.
Üdv:
jippa
-
jippa
aktív tag
ez a smela változat
Kievem is van, kettő is, az gyengébb
minden szó igaz a linkelt jellemzéséből
a hovatartozás egy érdekes kérdés
de igaz, Ukrajnában gyártották
[ Szerkesztve ]
-
jippa
aktív tag
Könyörgök, hogy valaki vegye ezt meg előlem!
Nekem már van egy belőle.
Ez itt
- NOS
- Orthodynamic
- YH-1 oroszul
- Atom gyors
- Bármelyik mai 25eFt-os kínai szutykot 5ször körbefutja hangban
- Kettő már gyorsan el is ment belőle.Estig várok
Üdv:
jippa
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod