Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szakibá...
senior tag
válasz
bigmasterg #1294 üzenetére
Ma German Maestro néven futnak.
-
nemdan
senior tag
Ismeri valaki ezt a márkát/típust: MB Quart Phone 45X
Van itthon egy, még anno faterom hozta németből, csak banándugós változat volt, most kerestem elő és átforrasztottam jack-re. Hangzása nagyon szép, de dinamika alig van benne. Mély is szinte semmi.Bár lehet, hogy a lapos nem bírja meghajtani eléggé.
Ahogy nézegettem nem egy olcsó füles volt anno...
-
válasz
krichd1 #1283 üzenetére
A 87-es a mikrofonok Ferrari Enzoja. Efölött már csak néhány abszolút egyedi, kézzel készített butikmiki van, ahol valószínűleg sokkal nagyobb az eltérés az egyes példányok között. Ami itt 4dB, az más mikrofonnál, fejhallgatónál (stb) 6-8-10dB.
Van néhány olyan típus, amiből van két pár fejhallgatóm. Nagy különbség van köztük. És valóban, még a két oldal között is gyakori a számottevő különbség annak ellenére, hogy méréssel párosított kapszulákat tesznek be.
-
fattyu
veterán
ntomka lehet, azt is meghallgatom rövidest, viszont per pill zárt vadászat van.
-
contaxg
veterán
Szóval összelehetne hallgatni a két T70-et, biztos érdekes lenne az eredmény.
-
trassher
addikt
Sziasztok!
Játékhoz, filmezéshez keresek fejhallgatót. Nem kell hogy profi legyen, a kényelem sokkal fontosabb.
Ezt néztem ki. MM-ban kipróbáltam, kényelmes és nekem elég lenne csak a tartósságáról nem tudok semmit.
Valakinek van esetleg tapasztalata ilyen fülhallgatóval? -
krenkoka
tag
Sziasztok!
Beyerdynamic DT 235-ről mi a véleményetek? -
direwolf
őstag
válasz
direwolf #1225 üzenetére
Sziasztok!
Lebeszéltem magam a bluetooth headsetről, inkább maradok a bevált madzagos megoldásoknál.
Tudtok ajánlani max. 15 ezer forintér jó zenei képességekkel (classic, rock, pop, kevés jazz) rendelkező mikrofonos fülest? Mindenképpen csak zárt rendszerű jöhet szóba. Egy open Sennheiser PC131-et nyugdíjazna.Kösz
-
mcs
veterán
Én annyira pont bele tudom gyömöszölni, hogy csak a széleket érintse picit, ami vagy fáj hosszabb viselés után kicsit, vagy nem. Bizony rakhattak volna rá tágabb párnákat. A teljesítménye amúgy átlagon felüli. Ahhoz, hogy érezhetően betorzítson, embertelen hangerőn kell ordíttatni és nagyon eltúlzott mélykiemeléssel.
-
vzsryl
nagyúr
Süketen...
De tulajdonképpen milyen zenéhez is kellene a fejes?(#1264) mcs: Viszonylag kis fülem van, és közel sem fér bele. Megnézném azt a felnőtt, férfi embert, akinek belefér a füle egy kb. 4cm-es átmérőjű párnába... Ez egy tipikus supra fejes, ennyi. Ha nem zúzná rám így a basszust, akkor valószínűleg nem is használnám, de valami eszement jó vele elektronikus zenét hallgatni. Mostanság meghallgattam már pár fejest, de eddig csak a kb. 40-50k-s DT 990 hangja tetszett jobban, bár abban nem ilyen durva a mély, ráadásul nyitott is.
-
nemdan
senior tag
válasz
baluka26 #1250 üzenetére
Néztem árgépen tényleg 54e Ft nálunk, de sajnos nekem nincs most 53 fontom rá, a 40 nagyon max. határ, mert meghalt a vinyóm azt is vennem kell.. Ezért tőled is kérdezném, a fentebb felsoroltak közül Te melyiket ajánlanád? A három Sennheiser között van valami lényeges különbség?
-
Findzs
addikt
egy pár hónapja mindig látni az ebayen ilyen "olcsón" denon 1100 -at, vajon miért
-
Sir81
aktív tag
Erről valaki valamit tud?
Gagyi vagy ilyen árért nem rossz? -
Rokimaki
csendes tag
Üdv!
Eddig a Shure SRH240, Audio Technica ATH-T300 és az Audio Technica ATH-M30 néztem ki. A fő cél zenehallgatás. A stílus az Rock, Blues, Funk meg egy kis Metal. Három közül melyik éri meg jobban ezekre a stílusokra. A másik pedig mennyire nagy a kagylója ezeknek a füleseknek, mert ma próbáltam egy AKG K512 MK2-t és az egy picit kicsi volt a fülemnek.
A választ előre is köszönöm!
-
nemdan
senior tag
Nem igazán akarnék utcára ennél nagyobbat.. Meg ritkán használnám max. heti 2-3 óra séta közben.
Szerk.: Tetszik ez a Denon, de utcára túl nagy nekem és már költségben is sok lenne.
( 48 £ )
Tehát akkor a felsoroltak között nem sok lényeges különbség van? Basszusban odab*sz mindegyik?
-
krx21
nagyúr
Szándékosan kiválogattad az összes olyan típust, amelyik a fülre támaszkodik rá?
Bár Te tudod, hogy neked hosszú távon mennyire okoz kényelmetlenséget, de én az ilyen fejhallgatókat messze elkerülöm...Nem ül a fülre, basszusban biztos nem szegényes
, és hordozható eszközről olyat hangerővel szól, hogy leszakad az ember feje...: Denon AH-D1100 (de szerintem kicsit drágább az említett típusoknál)
Ez sem hatalmas darab!!! -
nemdan
senior tag
Üdv.!
Ki melyiket ajánlaná ezek közül?
- AKG K450
Ezek nagyjából egy árban vannak, de nincs tapasztalatom e téren melyik lenne a legjobb választás.Barátnőm testvére jön haza decemberben Angliából ő eltudná hozni. Nincsenek nagy elvárásaim, csak annyi, hogy basszusban ne legyen szegényes.
-
Tudni lehet, hogy van-e különbség a Sennheiser HD600 és HD600 AVANTGARDE fejhallgatók párnái közt? Audiopartnernél meg van különböztetve. (árban ugyanaz)
szerk:
nvm, cikkszáma is ugyanaz... -
GTR222HUN
csendes tag
Pioneer HDJ500-ról vannak valakinek tapasztalatai?
-
-
válasz
bajnokpityu #1227 üzenetére
Egyszer
Valószínűleg jövőre (idén már levegőt venni sem nagyon lesz időm), addig úgysem veszek semmit
-
Sir81
aktív tag
Honnan érdemes rendelni a fejhallgatót (Maxell Retro DJ)?
-
válasz
bajnokpityu #1223 üzenetére
Egyszer meghallgatom a HD600-adat
-
direwolf
őstag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Myaudio Experience bluetooth fejhallgatóval? Egyetlen véleményt találtam, a hangminőségét nem húzza le. Nem headsetnek szánnám,hanem vezeték nélküli fejhallgatónak szgéphez, laptophoz, mobilhoz. Tudom, hogy ez nem rúghat labdába egy komolyabb cucc mellett, de mondjuk megközelíti-e a jelenleg használt Sennheiser PC 131 -em hagzását zenében (rock, pop, classic)? -
krichd1
addikt
válasz
bajnokpityu #1223 üzenetére
Kábelcserén én is gondolkodtam már, ilyen sima kábel van az FA-003-hoz.
-
krichd1
addikt
válasz
szatocs #1220 üzenetére
Szúrós, zavaró sok magas hang, túlságosan V karakter. A Fischer sokkal kiegyenlítettebb, semlegesebb az én fülemnek, zeneibb fejhallgató én nagyon sokféle felvételt tudok vele hallgatni, úgy hogy nagyjából tisztában vagyok a technikai korlátaival.
(#1221) fi:zi'k: Enyhe V hanggal semmi gondom pl: Audio Technica A900 tetszett.
-
krichd1
addikt
válasz
szatocs #1213 üzenetére
Fischernek szerintem
. Két teljesen más hangképű fejhallgató, nehéz megmondani melyik a jobb, ízlés kérdése. Én a DT770 Pro 250 ohm változatát pár percig tudtam hallgatni, a Fischert akár órákon keresztül. Trancet, hegedűt nem bírnék hallgatni DT770 Pro-val (igaz mást se nagyon
). Másik hogy az FA-003 a műbőr párnával szól jobban, azzal az igazi, a plüss távolabb tartja a drivert, így visszhangosabb, de nyáron azért jó hogy van.
-
szatocs
őstag
Melyiknek jobb a hangja, ennek vagy egy Beyer 770 Pronak? Zárt mindkettőből, plüss párnát alkalmazva, vegyes zenehallgatásra és filmezésre. Zongora, hegedű, drum and bass, trance, filmben robbanások, stb.
Ezt a Fischert kishazánkban lehet egyébként kapni? Mert nem nagyon találtam guglin, csak külföldről rendelőset.
-
pilsner
aktív tag
Sziasztok!
Koss Porta Pro - szeretnék egyet venni, mert a mostani Denon-omnak rövid a vezetéke, és ha lemerül a BT headset, akkor nem ér fel a fülemig a telefontól.
Csakhogy: szinte mindig napszemüveget hordok, és nem tudom, hogy kompatibilis lenne-e vele. Hol lehet egyet felpróbálni, nem tudja valaki? -
Sir81
aktív tag
Hali!
Anno sokan egy Superlux 681B ajánlottak nekem, viszont azt már nem lehet idehaza kapni, mily meglepő...
Helyette valami hasonlóan frankót? -
eddie17
addikt
Köszönöm az eddigi segítségeket!
Na úgy néz ki megtaláltam a nyertest.
Audio Technica ATH-M40fs.
Előző topikban olvasgattam véleményt, pozitív volt.
Használ még valaki mostanság ilyen fejest? -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával