- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl@tty
tag
Sziasztok!
Nem tudtam megállni, csak megkérdezem a tapasztalt emberek véleményét.
Számítógéphez, zenehallgatáshoz (ritkán játékhoz is) vennék fejhallgatót. Jelenleg integrált, később "normál" (minimum Asus Xonar DS) hangkártya mellé, 15 HUF alatti kategóriából. Zenéből elektronikus felé hajlok (vocal trance), de nem vetem meg a művészibb/lágyabb kategóriákat sem.Ki is néztem 2 jelöltet, meg is hallgattam őket (igaz 5 nap különbséggel), de nem tudok dönteni, mindkettő hangja tetszik. Ezek pedig:
- Audio-Technica ATH-T300 (a T200-at még nem tudtam próbálni, az mennyivel "gyengébb"?)
- Beyerdynamic DTX 710Árban pár százas a különbség, így az nem döntő. Tudom, a T300 zárt, a DTX710 nyitott, de ez sem nagyon billenti a mérleget semerre, otthon nem zavar sok zaj és én sem mást. Amit eddig pro/kontra tudok:
- T300: kényelmesebbnek tűnik, de mintha a fejpánton lenne egy gyenge pont a hangszóró tartó "tövénél".
- 710: Kicsit talán nyomja a fejem, de tartósabbnak tűnik a pánt és puhább a párnázása.Szeretnék segítséget kérni, hogy melyik lenne jobb választás. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest