Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz
BigBlackDog #66097 üzenetére
Úgy tudom nagyon jó hangú, zárt és kissé kényelmetlen, szóval igen.
-
BigBlackDog
veterán
Audeze Sine hangjáról mit lehet tudni? Érdemes vele foglalkozni?
-
Dorien
veterán
válasz
RobberBaron #66086 üzenetére
33k? Annyiért aprón is van, és ezt pár nap múlva hallgathatod:
[link]
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Kb 50 ezerig milyen vezeteknelkuli fejhallgatot tudnatok ajanlani?
( par ezer ide-oda nem szamit ha minosegbeli kulonbseg indokolja)
Szamitogepen valo fimezeshez (vagy tv-n is) meg jatekhoz.Koszonom.
udv: sfefe -
attiss66
senior tag
-
karmaresz
senior tag
válasz
Napoleon12 #66079 üzenetére
A DT990-nek egyáltalán nincs extrém mélykiemelése. Összességében nagyon kellemes karakter, ha valakit nem zavar az a 8kHz környéki csúcs. Szerintem hallgasd meg ezt és a 880-at is.
-
válasz
RobberBaron #66084 üzenetére
-
Petyyyyy
addikt
-
-
s4tch
veterán
válasz
RobberBaron #66084 üzenetére
Japán amazonnal kapcsolatban, nem a konkrét fejeshez kapcsolódóan: a japánok egy ideje szállítanak ide is bizonyos termékeket, szóval lehet, hogy a tensót ki lehet hagyni a képletből. Nézd meg a konkrét fejest, hátha azt is küldik hozzánk.
A minap néztem, a hazai postai vámkezelés 3e Ft, baromi drága lett...
-
RobberBaron
tag
Üdv,
Kinéztem magamnak egy Audio-Technica ATH-AD500X fejhallgatót. Japán amazonról 33k-t (24k a cucc, a tenso 3k(?), az áfa 6k) számoltam magamnak, amazon.com-ról 30-32k-t számol az amazon (19k a cucc, 5k a postázás, 6-8k az áfa). Nem biztos, hogy mindent beleszámoltam.
Azoktól kérdezem, akik mostanában rendeltek ilyen fejhallgatót ezekről az oldalakról, hogy milyen plusz költségek merültek fel és hogy voltak-e negatív tapasztalatok? Volt-e olyan, hogy vissza kellett küldeni, és annak milyen költségei voltak stb. stb.Tudok az amazon-os prohardver topikról, de engem specifikusan ez a fejhallgató érdekel.
-
Samtya
senior tag
Az elektromos hálózat földelése biztosan jó ott, ahol próbáltad a töltővel együtt? Másik házban is tennék egy próbát. A telefon töltője is gyanús nekem, hogy nem valami jó minőségű, bár ha a Pioval minden tökéletes volt, akkor ez eddig nem tűnhetett fel.
Ha sehogy sem jó és neten rendelted, élhetsz az elállás jogával 14 napon belül. -
Spíler
őstag
válasz
Napoleon12 #66079 üzenetére
AKG K612pro vagy Audio-Technica ATH-AD500X is neked való lehet.Harveraprón és AVX is láttam a napokban,újat is,érdemes lenne érdeklődni.
-
Veron
addikt
válasz
Samtya #66073 üzenetére
Az izoláció nem rossz, de talán nem jobb, mint a Pio. Viszont a zajcsökkentés nekem elég hatásoknak tűnik, szerintem jól működne a dolog, ha nem lenne az elektromos zaj.
Kipróbáltam laptopon és telefonon is, előbbin mindig zúgott, utóbbin csak töltés közben. Ez biztosan nem normális, csak nem tudom mi okozza. Két különböző kábellel is néztem, ugyanaz a jelenség mindkettőnél.
Mit próbáljak még ki? -
törölt tag
válasz
Napoleon12 #66076 üzenetére
DT880-at mondanám inkább a 990 helyett. Bár azzal meg áteshetsz a ló túloldalára a mély mennyiségét illetően. Ki kell próbálni.
-
Mickey73
csendes tag
válasz
Napoleon12 #66076 üzenetére
Szia,
Én most a Focal listen-t nézegetem. Már 45e körül lehet kapni. -
Napoleon12
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani magas kiemelésű fejhallgatókat? max 40 nagyon max 50 körül zenehallgatásra. Eddig ATH M50-em volt de a basszus túl sok volt benne az ízlésemnek és úgy hallottam hogy a DT 990 amit kinéztem magamnak abban még több a mély, a V kiemelés miatt.
A fő irányvonal a nagyon részletgazdag, és magasabb hangok lennének nekem. De az előbbi fontosabb mint az utóbbi. Köszönöm előre is.
-
attiss66
senior tag
válasz
#56474624 #66066 üzenetére
Ez csak vicc volt
Tudom mit kóstál egy olyan cucc, állítólag most az a legjobb a fejhallgatók Világában
, nekem elég lesz egy sennheiser hd 599, ez tetszett meg 59.900, majd gyűjtögetek rá
https://www.fejhallgatoplaza.hu/sennheiser-hd-599-fejhallgato-7124
itt keresgéltem
https://www.fejhallgatoplaza.hu/sennheiser-fejhallgato-fulhallgatoez kb olyan amiket ajánlottál
-
attiss66
senior tag
válasz
milkabrams #66065 üzenetére
-
Spíler
őstag
Nem lehet rossz hangja,mert a második képen a srácnak fülig ér a szája.
(#66068) Bodz
Még pár színes Led és biztos jó lesz.
-
Veron
addikt
válasz
Samtya #65868 üzenetére
Megvettem az Auna ANC 10-et. Első pillantásra nem okozott csalódást, bár nem olyan masszív, mint a Pio MS5-T, de erre is számítottam. A zajszűrő bekapcsolt állapotában érezni a tompítást, így ez rendben van.
Viszont olyan szinten szedi össze az elektromos zajt, hogy az már zavaró. A telefon töltőn volt, mikor próbáltam vele és persze zúgott, mint az állat - ugyanez a laptopnál is. De ha levettem a töltőről, a zaj is megszűnt, és csak a zajszűrű halk búgása maradt.
Ebben a formában így használhatatlan, van valami megoldás az ilyen mértékű elektromos zaj ellen? Próbáltam már másik jack apa-apa kábellel is, de ugyanaz a helyzet áll fenn..
Kösz! -
fericske
addikt
Nem lesz most tavasszal Headroom, csak ősszel, de sebaj, jön a CanJam idén nyáron is
-
Bodz
nagyúr
válasz
attiss66 #66064 üzenetére
Inkább egy jó gamer fejes (reméljük AC fan vagy).
-
attiss66
senior tag
Sennheiser HE1-et nem tud valaki olcsón?
-
emiki6
veterán
válasz
sirdond #66061 üzenetére
A 400i-t szerettem, az 560 és a sundara is jó kell legyen! Én vennék egy használt 560-at vagy lcd2-t (ízlés dolga melyiket). Ahogy bodz írta.
Szerk: Ha jól sejtem neki az említettekkel mind volt már dolga.
Szerk2: már írta is míg szerkesztettem...
A monolithokat lehet jobb skippelni. -
Wasp91
aktív tag
Sziasztok.
Ezen kritériumok alapján tudnátok nekem fejhallgatót ajánlani?1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Otthon
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Játék,filmezés
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
15k körül
4.) Új vagy használt?
Új
5.) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural, azon belül is olyan kellene aminek jó nagy belseje van.
(Nagy fülem van)
6.) Zárt vagy nyitott?
Zárt
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
Kiegyensúlyozott legyen a hangzása, de elsősorban a kényelem számít.
8.) Honnan vásárolnál?
Itthoni webshop
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Integrált hangkártyáról -
Bodz
nagyúr
válasz
sirdond #66057 üzenetére
Annyiért már van EL-8, HE560, kis szerencsével fazoros és fazor mentes LCD2, PM-2. Ízléstől és forrástól függően én mindent ajánlom.
Olcsóbban még amúgy ott a Monolith sereg. -
-
tamedog
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy minőségibb fejhallgatóba beruházni, ebben a választásban kérnék segítséget.
Irányadó kérdésekre a válaszok:1. utcán, kollégiumban tanulás közben (fontos, hogy másokat ne zavarjon)
2. zenehallgatás: metal, rock, klasszikus, reggae, dub, hip-hop
3. Max 35ezer
4. Használt megfelel
5. Circumaural
6. Zárt
7. Ne legyen túlzott magaskiemelés, kellemes mély, jól elkülöníthető hangszerek, részletgazdag hangzás, (amennyiben ez lehetséges telefonról hallgatva)
Kényelmes,
Ne legyen fárasztó több órán át hallgatni.
8. Hardverapro vagy magyar webshop
9. Telefon, laptopKöszi előre is!
-
attiss66
senior tag
válasz
Samtya #66052 üzenetére
Én a googl chrome-ot használom általában. megnéztem a mozillát is és a chrome-ot is. max-on van mindkettőn a hang. a filmeken múlik, az egyik hangosabb, a másik halkabb. ezért kell a fejhallgatóerősítő, hogy be lehessen állítani az optimális hangerőt minden filmnél. a jó az, ha olyan hangos a max-on, hogy az már túl hangos. merthogy lejjebb lehet szabályozni, de ha a max-on nem elég hangos, az már nem oké
-
Samtya
senior tag
válasz
attiss66 #66051 üzenetére
Ne magában a böngészőben keresd, hanem a tálca jobb oldalán a hangszóró ikonon jobbgombbal kattintasz, majd kiválasztod a "Hangkeverő megnyitása" menüpontot. Vagy a Start menü "Futtatás..." parancsára kattintasz és beírod, hogy sndvol azután leokézod.
Feljön a hangkeverő és külön állítgathatod a hangerőket. Na itt hogy áll a böngészőé? -
dinnye1960
csendes tag
Sziasztok !
Új vagyok. Segítséget szeretnék kérni fejhallgató vásárláshoz.Jelenleg egy AKG K271 MkII-t használok.
Ezt szeretném fejleszteni, de tapasztalatlan vagyok.Válaszaim a 9 kérdésre:
1. Otthon
2. Általános könnyűzene
3. 150-200 eft.
4. Új
5. Circumaural
6. Zárt
7. Semmi különös, általános igény
8. Itthonról
9. Számítógép - Spotyfi - Marantz hd-amp1
Az SRH 1540-el szimpatizálok, de ez szubjektív.
köszönettel -
Bodz
nagyúr
válasz
alphamooncam #66025 üzenetére
Akkor ezek szerint a füles kimenetre nincs hatással.
-
ribizly
veterán
válasz
sirdond #66041 üzenetére
Egészen elfogadható, ha nincs nagy füled. A fejes maga elég könnyű, így kb fel sem tűnik, hogy az ember fején van, de a kör alakú párnák nem túl nagyok és ha pont nyomják a füled, akkor az lehet zavaró. A fülpárnák egyébként meglepően kényelmesek, pedig nem memóriahabos a belsejük, de finom puhák. Erre még rátesz az is, hogy a használt anyagok is kellemes, puha érzetet adnak.
-
sirdond
őstag
Sziasztok!
Egy Hifiman HE400S FocusPad párnákkal kényelem szempontjából hogy áll? Kinek van vele hosszabb tapasztalata? Nem viselném 10-12 órán át, max csak úgy 4-6 órát egyhuzamban.
Kedvet kaptam egy planar-hoz és sajnos az Audeze-k már kívül esnek a kereten.
Köszi.
-
Samtya
senior tag
válasz
attiss66 #66038 üzenetére
A hangerőt az alaplapi megoldásokhoz képest jócskán feljavítja. A youtube filmes hangerőd véletlenül nem azért van, mert a böngésző külön állítócsúszkája le van húzva?
A hangminőségen is javít, most hogy kinek mi a "jócskán", az szubjektív. Az is számít, hogy milyen alaplapihoz képest.
A LogiLink vezetékes, mini USB-n kapja a jelet (2. és 3. kép).
A Hifiman erősítőt nem ismerem, de ilyeneket - amin nincs külső hangerőállító potméter - nem is nézegettem már régóta. Nekem alapfeltétel a kézi hangerőállítás. -
-
törölt tag
válasz
freelanced #66010 üzenetére
A helyedben próbálnék találni használt NAD VISO HP50-et - ugyan zárt, de szerintem nem igaz, hogy a nyitottak tendenciózusan jobbak, inkább csak mások. Mélyebb tónusú-karakterű fejhallgató, mint amilyen hangdobozként az Ariád lesz, ami arra jó, hogy kevésbé érezd kínosnak hallgatáskor hangdobozról fejhallgatóra váltva, hogy a fejhallgató mennyire csak játékszer a hangdobozhoz képest.
-
Dorien
veterán
Muziker:
Használja a ONLYTODAY kupon kódot és máris kap 5% kedvezményt.
De siessen, ez az akció csak 24:00-ig tart!
-----
* Nem használható kedvezményes szettjeinkre és nem vonható össze más kedvezményekkel. -
Shaza
senior tag
Hello!
Van egy Sennheiser GSP 350-em ami mostanában elkezdet 1mp-es akadásokat produkálni.
Mindegy hogy zene ,film vagy játék mindenhol fenn áll a probléma.
A gyári csomagtól annyiban különbözik hogy vettem hozzá egy jack-es kábelt ,de nem tudom hogy azóta van -e.
Mi lehet a probléma?Előre is köszi!
-
fericske
addikt
alphamooncam
Hifiman HE-400s-hez mit szóltok? Azzal a te tudod focuspaddal.
Könnyen hajtható, karrakterre az amit keres. Szellős, nagy tér, nem basszusbomba, de azért keresgélni sem kell a mélyeket, mint a nyitott AT DX sorozatban (nekem a 2000 is gyengusz volt).
Nem tudom otthon mi ára van, de itt normális hifi üzletekben £230-ért hozzá lehet jutni. -
attiss66
senior tag
-
theczar
csendes tag
Sziasztok!
Előre is köszi a segítséget!
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Irodában, munka közben. Nem túl zajos környezet.
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Kizárólag zenehallgatás.
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
20.000 UHF
4.) Új vagy használt?
Új
5.) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural
6.) Zárt vagy nyitott?
Zárt
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
Zömmel elektronikus zenét hallgatok, sok magas és kevés mély zavar.
8.) Honnan vásárolnál?
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
NotebookCreative Aurvana Live! mellett még milyen alternatívák jutnak az eszetekbe az igények alapján?
-
alphamooncam
őstag
3 éve vettem. Használtam, vagy három hónapot, azóta dobozban volt. Amíg nem szóltál, azt sem tudtam, hogy van ilyen Bass EQ gomb.
Nos ! Nyomkodtam mint egy hülye. előlapon meg is jelent BASS felirat, de azt kell hogy mondjam, hogy nem hallottam változást ki és bekapcsolt állapot között.
Amúgy meg nem sok jelentősége lenne a gombnak, mert a foobarhoz VST-ket használok, többek között profi EQ-kat (Melda MEQ, LKJB Luftikus, H. L. Goldberg. ThrillseekerXTC stb) is, mikor melyiket, úgyhogy fülreszabottan hallgatózom...
-
niof
veterán
Szia!
Pontosan erre találták ki, és 30 éve van a piacon, apróbb változtatásokkal. Nem véletlenül kapták fel a DJ-k sem. Kiválóan szigetel. Kifejezetten kellemes hangja van, erős, vagy bántó kiemelések nélkül. Talán egy kicsit steril, de monitorozni inkább az is a jó, mintsem a színezett hang. Minden alkatrésze kapható külön-külön, és a felhasználó által cserélhető is. Gyakorlatilag egy PH1-es csillag csavarhúzó elég hozzá. Acél kábel (tudom, furán hangzik, de tényleg az, bírja a strapát), teljesen zárt, kényelmes, könnyű. Alapban is nagyon jó hangja van, nem muszáj modolni (mint pl. én), de arra is van lehetőség.
Mondjuk egy dologról megoszlanak a vélemények, az pedig a szorítóerő. Vannak, akik szerint olyan, mint egy satu, másnak meg kényelmes. Nekem is az, pedig nincs kis fejem.De egyébként meg azt mondom, a jó szigeteléshez oda is kell nyomja, különben nem működik (lásd, hallásvédő fültokok).
Nem akarok a Sony ellen ágállni, de ez sokkal jobb arra, amire szeretnéd használni.Itt van két videó, az elsőben nagyjából mindent elmondanak róla, amit tudni érdemes, a második pedig apró betekintést nyújt a hangzásába.
Lachlan likes a thing
Z ReviewsÉs a végére még az Innerfidelity-s mérése.
Azt a kis extra plusz pénzt megéri, ha tudod, hallgasd meg valahol!
-
törölt tag
válasz
attiss66 #66012 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy nem érdemes másra váltani, csak azért hangsúlyozom a tapasztalat fontosságát, hogy meg tudd állapítani, melyik hangminőség mennyi pénzt ér számodra. Azért 170k, illetve 3-400k már nem olyan kevés pénz. Naná, hogy sokkal jobban fog szólni a 10-20k közti HD435-nél, de az elmondható egy jobb 50-60k-s fejhallgatóról is. A még drágább általában még jobb (de már nem feltétlen akkora a különbség, egy szinten túl nagyon elszállnak az árak, és ki is kell megfelelően szolgálni a fejhallgatókat), de túl is lehet árazva egy-egy termék a valós tudásához képest. Kell a saját tapasztalat ebben a műfajban, hogy okosan költhesd el a pénzed.
-
Dorien
veterán
válasz
alphamooncam #66016 üzenetére
Ezen a NAD D3020-on van fejhallgató erősítő rész?
Szerintem ez inkább csak hangfalakhoz való.Ja OK, látom Bodz ismeri.
-
Bodz
nagyúr
válasz
alphamooncam #66019 üzenetére
Amúgy a bass eq gomb a füles kimenetre is hatással van? Hm, mikor próbálgattam ezt az erősítőt azt se tudom, hogy be volt-e kapcsolva...
Az a néhány decibel kiemelés még jót is tehet az AD900X-nek.
-
csakany2001
senior tag
válasz
csakany2001 #65983 üzenetére
Sziasztok!
Erre esetleg valaki tud választ adni?
Teszteket olvasgattam a napokban de még mindig nem tudok dönteni.(első komolyan fejhallgatóm lesz illetve itt vidéken nincs lehetőségem kipróbálni sajnos)
Amit még nézegettem az a Audio-Technica ATH-AVC500 illetve az M300-X.
Szempont a jó magas hangok, a jó izoláció illetve hogy hordozható legyen.(ne legyen túl sérülékeny)
Előre is köszönöm a segítséget! -
Bodz
nagyúr
válasz
alphamooncam #66016 üzenetére
A D3020-ban egész jó fejes erősítő van szerencsére. Meg kéne hallgatnod az AD900X-et, szerintem pont passzolna is a NAD melegecske, kicsit sötétebb hangjához.
-
alphamooncam
őstag
válasz
alphamooncam #66009 üzenetére
Újabb kérdéseim merültek fel.
Szal. más topikokban vannak ajánlások arra vonatkozóan, hogy a kiszolgáló "berendezés" árához képest mekkora összeget célszerű szánni a kiszemelt - jelen esetben- fejhallgatóra.
Az összefoglalóban nem találtam erre utalást. Vagy csak elkerülte a figyelmemet?
Mivel halvány sejtésem sincs, milyen minőséget képvisel a NAD D3020-am fejhallgatózás szempontjából, így azt sem tudom hogy mekkora összeget kellene összegyűjtenem...
Sokan szeretik pl. a Sennheiser HD600-at. Pl. nem tudom meg tudná-e hajtani a NAD-om!
Vagy sokan szeretik a Beyerdynamicot, meg az AKG-t.
Passz.
Aztán, ott vannak az egyéb "prémium" márkák, amiket szintén nem ismerek.
Jó lenne legalább vmi fogódzó. Nemtom az ár legyen talán 40-től 120-ig.
Mondjuk nem szeretnék olyan fejest, aminek a tudását nem tudnám kihasználni - nem tartom valószínűnek, hogy később DAC-AMP-ot cseréljek, tehát hosszú távú párt keresek a NAD-hoz.
Ahogy olvasom a NAD D3020-nak a tápja valószínűleg megfelelő lehet, állítólag stabilizált. DAC részéről kb. semmi infóm nincs, erősítő részéről a tesztelők meg azt írják, hogy jobb mint az átlag. ( Mihez képest?!)
Rokonszenvezek a stúdiótechnikával, mert azt mondják, hogy ott ami le van írva műszaki adat, az kb. fedheti a valóságot, mert a felhasználók profik, és nagyon hamar "bukna" a leírás, a HIFI fejesekkel ellentétben, ahol a felhasználók "sokszínűek"...
-
emiki6
veterán
válasz
freelanced #66010 üzenetére
Az AD500X nem rossz ilyen szempontból és elvileg nem is forrásérzékeny annyira [link] és csak 27k
-
Samtya
senior tag
válasz
attiss66 #66012 üzenetére
Kipróbálhattad volna, hogy dupla vastagságú gyűrű alakú szivacsot raksz rá, tehát a hangszórókat nem feded le. Szerintem több magas jön úgy át.
Ha majd Sennheisert akarsz, elég lenne az 500-as sorozat valamelyik tagja. HD569 vagy 579. Továbbá használtan HD518 vagy 558. -
attiss66
senior tag
válasz
#56474624 #65999 üzenetére
Oké, köszi. Egyenlőre akkor maradok a sennheiser 435-nél. elég jó hang filmnézéshez a kmplayer beállításaival. eddig a médiaplayer-el hallgattam és a vlc-vel, egyik se nagy szám. a kmplayer-en jó beállítások vannak. a sen435-öt feljavitottam. új szivacs, a régi szétmállott a 10 év használat alatt olyan szinten, mintha gépzsír lett volna rákenve a hangszóróra amikor szétszedtem. új félcentis szivacs kivágva, régi fekete pamutkabátból kivágva rá a huzat
és szól vagányul. két videókártya van a pc-n egy atiradeon pro hd 2400 és egy alaplapi. a radeon-on csak vga és analóg dvi-a van azért nem oda csatlakoztattam az új monitort, az alaplapin van dvi-i digitális kimenet. eredetileg 17 colos képcsöves monitor volt a pc-n, azon nem igazán jó filmet nézni. váltás samsung S32F351FUU 32 col fullhd, dvi-i/hdmi átalakítóval a monitorhoz. Egy új videókártya se ártana, ez stimm, csak ez is pénzkérdés. a pc boltban azt mondta az eladó, hogy használtan hdmi-s kimenettel 4500 ft-ért már tud szerezni elég jót. na, kérdés, hogy mi neki az elég jó
Amúgy ez az alaplapi videókártya elég jó képet ad ezzel a monitorral. Véleményetek van erről a samsungs32f351fuu fullhd-s 32 colos monitorról?tapasztalat stb
-
impalaman
aktív tag
Sony MDR-7506.
Jól izolál, szemüveggel sincs gondja, a meghatározott keretbe is belefér. Tartósságról annyit, hogy maga a konstrukció az elég jó, a fülpárnák borítása fog használattól függően 1-1,5 év után kicsit foszlani, de nem nagy költség rá egy új párna, amennyiben zavaró a dolog.
A hangja lényegében lineáris, a közepei is nagyon rendben vannak (én elsősorban azért szeretem), rengeteg helyen használják is monitorozásra, DJ-zésre, stb. Természetesen legjobb, ha vásárlás előtt ki tudod próbálni. Az utód MDR-7510 is megérhet egy meghallgatást, azt még nem hallottam, de jókat írnak róla.
-
freelanced
addikt
Üdv !
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót? Otthon
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni? Zenehallgatás, metal, jazz, klasszikus, indie
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg? 40.000
4.) Új vagy használt? Új
5.) Circumaural vagy supraaural? Circumaural
6.) Zárt vagy nyitott? Mindkettő jöhet, bár elsősorban a hangzás miatt nyitott.
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar? Egyelőre nincs konkrétum, ne legyen mélytúlsúlyos ha lehet.
8.) Honnan vásárolnál? Itthonról vagy külföldről, webshop vagy bármi játszik.
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)? Számítógép, de kell majd valami erősítő hozzá.Van jobb választás mint a listán szereplő két Audio Technica?
-
alphamooncam
őstag
válasz
alphamooncam #66003 üzenetére
Nem tom, h az segít-e, de a tesztelők szerint az átlagnál jobb műveleti erősítő LM 49860, van benne. Mondjuk azt sem tudom, hogy milyen kategóriát képvisel a D3020 a dedikált DAC-AMP fejeserősítőkhöz képest.
Valszeg nem fogok a közeljövőben 24/96 fölé menni, perpill nincs is ennél a szintnél - ami egyébként nem lebecsülendő - "feljebb" zeném. -
draco31
veterán
Hello!
AKG K420-ast lehet még valahol kapni?
-
Bodz
nagyúr
A K712-höz képest sok minden tere fog összemenni.
Az AD2000X inkább egy szellős, gyors, világosabb hang, az R70X mondható az ellentétének kis túlzással. Előbbinek nagyobb a felbontása, pontosabb, stb.Csak majd kétszeres az árkülönbség igazából, a magyar árakkal nem kell foglalkozni.
-
Jozsó
tag
Sziasztok,
Erre mit ajánlanátok:
Élőzene keverése, ami felvételre is megy. Emiatt nagyon zártnak kéne lennie, hogyha belehallgatok akkor ne halljam a kinti erősítést
Elsősorban újban gondolkodom olyan 30-50k HUF magasságában.
Gondolom supraaural mert talán az zárja ki legjobban a kinti hangot, de mivel szemüveges vagyok jó lenne, ha arra és valahogy felfeküdni. Emiatt gondolom zárt kéne.
A hangzásnak nagyon egyenesnek kéne lennie, mertha már a fejhallgató kiemel egy tartományt nem hallom, hogy nekem mit kéne rátolnom.
A honnan vásárolnék az az, hogy webáruház, vagy itthon? Webáruház is jó, mindent onnan veszek.
És valahogy az egésznek tartósnak is kéne lennie, mert általában nagyon sokáig használom a fül/fejhallgatóimat.köszi
-
s4tch
veterán
válasz
alphamooncam #66003 üzenetére
Akkor mondjuk legyen az Audeze LCD-4.
(#66004) funkmester: izé...
Lehet ezen vitatkozni, én úgy látom, hogy kevés pénzért könnyebb jó fülest kapni, 20 rongy alatt nagyon kevés a használható fejhallgató, viszont tele a piac olcsó kínai fülesekkel, amiket megfelelő kiszolgálással nem nehéz élvezni. Aztán ahogy többet akarsz költeni, megfordul a dolog, valahol 50-60 ezer körül megfordul a dolog, onnantól már vannak nagyon jó hangú fejhallgatók, amik helyett csak sokszoros áron kérnék fülest. A fejhallgatós világban pl. egy Hifiman HE560 már embertelen jó hang,
olyan térleképzést, dinamikát fülhallgatóból borzasztó nehéz lehet kihozni. -
emiki6
veterán
válasz
alphamooncam #66000 üzenetére
Összeghatár?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OTP Bank topic
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W