Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Kompakt vízhűtés
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Google Chromecast topic
- ZIDOO médialejátszók
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DBAtti
aktív tag
De mint Baluka válaszában láthattad, nem feltétlenül van szoros összefüggésben a hangminőséggel. A Beyerekre igaznak tekinthető (ehhez lehet nézegetni már a mérési grafikonok közül az ugrásválaszt. Látható az "azonos" típus eltérő impedanciás modelljeinek különbözősége. Akik már hallgatták jó forráson a 32Ohm-os 880-at, és a 600Ohm-ost, azok hallható különbségről számoltak be.
-
Susana
tag
Sziasztok!
Fejhallgató vásárlás előtt állok! Az előző egy genius volt ami vagy 6éven át szolgált de most haldoklik. Egyenlőre 2félét néztem ki ami belefér a keretbe. Tudom ebben az árkat. sokat nem várok de azért nem szeretnék mellé nyúlni.
Panasonic RP-HTF295E
Ozone Ozone Attack
Nem vagyok nagy szaki ebben a témában azért kérnék egy kis segítséget! Hangfal helyett használnám főleg zene, film, bf3. -
-
törölt tag
válasz
contaxg #1183 üzenetére
Hát inkább enyhe, mint közepes.
Nem tudom, én például nem érzem, hogy így normálisan felhelyezve előtérben lennének a cinek, hogy sziszegne. Abszolút a helyén van. A mély pedig szintén nem akar letarolni, a DT235-ben hangsúlyosabb. Mindez a Xonar DG-ről. A Proton CD-lejátszómról némileg hangsúlyosabbak a sávközepek, de arról tudom egyébként is, hogy magasban hajlamos kis túlzásra (viszont relatíve szépek a magasai ezzel együtt, tehát nem megy a hallgathatóság rovására), mélyben amúgy a normális alatt van picivel, de még így is több, mint a xonar mélye. Szóval lehet a Xonar miatt van így, de szerintem magasban normális mennyiséget közvetít a Xonar (a minőség más kérdés), mélyben viszont keveset ad. -
törölt tag
válasz
contaxg #1179 üzenetére
Enyhe/közepes V-karakter szerintem az a hang, amit az ortofon f15-ös hangszedő és társai (VMS 10 is még, ez az enyhe) adtak ki magukból. Ahhoz képest a 770 bizony sehol nincs. Persze ez fejhallgató, az meg hangszedő, de a hangzásuk jól beégett a fülembe, és nem igen kívánom vissza.
-
törölt tag
-
contaxg
veterán
válasz
krichd1 #1175 üzenetére
Szerintem ha magához a képviselethez mész (talán) még alkudni is lehetne egy picit. (50/50%%)
-
krichd1
addikt
Ezekhez nem kell feltétlen füles erősítő hangerő szempontjából. Legbiztonságosabb megoldás ezek közül az SRH840, ez a legkiegyenlítettebb. Az M50 enyhén mélyorientált, a DT770 V karakter (és van belőle 8 féle
).
DT770-ből neked a limited edition jöhetne szóba. -
lean
aktív tag
válasz
bigmasterg #1169 üzenetére
1169#: Kedvelem, de ne menjen a többi rovására.
1170:#: Igen, fórum olvasgatás közben találkoztam ezzel a típussal. ill még Shure srh 840, BeyerD DT770 amiket ajánlottatok ebben a kategóriában, ezek közül akkor mindegy melyik, annyira nem nyúlok mellé?
1171# : Kettő lehetőségem van:
- Hangkártya (XFI Titanium)
- Erősítő (onkyo 608 füles kimenet)
- vagy külön füles erősítő kellene mindenképpen? -
válasz
Deadzone41 #1170 üzenetére
srt840srh840 -
lean
aktív tag
sziasztok,
Fejhallgató vásárláson töröm a fejem. Sosem volt még igazából fejhallgatóm, de mivel társasházba költöztem így, szükségét látom egy komolyabb fülesnek. Igazából általános használatra kellene, a házimozi rendszerem "pótlására" úgymond. (néha játék, FLAC zenehallgatás), mivel jelenlegi helyzetben abszolút nem tudom kihasználni. Nem tudom el lehet-e várni egy fülestől ezt a feladatkört, dinamikában, hangnyomásban minőségben. Ha igen, ráadásul nekem megfelelő áron, az nagyon jó lenne. Túlzottan nem vagyok audiophil de szeretem a részletező, jó minőségű hangzást. Kb. 30-40 ezret szánnék a dologra, aztán megmondjátok ez mire elég....
ja és lehetőleg zárt legyen, csak otthoni használatra kellene. -
válasz
bigmasterg #1165 üzenetére
Kicsit kevesebb, viszont sokkal gyorsabb.
-
ntomka
nagyúr
-
DBAtti
aktív tag
Nem is jó...
Tőlem sem fogsz szakszerű magyarázatot hallani, de itt segítenek.Félre téve a tréfát, az bizonyos, hogy jobban szoktak produkálni dinamikus tulajdonságokban, értve ez alatt a membrán csillapodását pl. Nagyobb teljesítménnyel lehet (kell) meghajtani, a membrán mágnese ezzel gyorsabb, pontosabb választ tesz lehetővé (nagyobb erők indítják meg, vagy fogják vissza).
-
eddie17
addikt
válasz
eddie17 #1159 üzenetére
Ennek hallottam már a hangját, ami komolyabb cucc. Azzal a hangkártyával amivel én is hajtani akarom.
Tudom, nem fejhallgató, de ilyen pici hangfalhoz képest olyat szólt, amit szeretnék fejesben is.
Sejtésem szerint, ezen az árkategórián lehetetlen... -
eddie17
addikt
válasz
Deadzone41 #1158 üzenetére
A Sennheiser PX100-II-nél jobbat! Olyanom van.
Mély fontos, de nem a többi hangszín kárára, a közép és a magas is kapjon teret.
Nem vagyok egy nagy audiophile, csak keresek olyan fejest, amivel tisztább hangokkal tudok zenét szerkeszteni.
Zene hallgatásilag elektronikustól a progresszív rock-ig megeszek mindent!
Lehet bénán fogalmaztam... -
eddie17
addikt
válasz
Deadzone41 #1118 üzenetére
Köszönöm a választ!
Sajnos nem vagyok budapesti, így egyelőre most a meghallgatás kiesik.
Próbálok mazsolázni innen-onnan, ha egy dolgot többen is jónak mondanak, annyira rossz akkor nem lehet. -
Bodz
nagyúr
válasz
sultansmith #1153 üzenetére
Arra gondolt szerintem, hogy dobosoknak van (illetve nagyon zajos helyekre). Hangerőszabályzós, bőr párnás, sokkal jobban szorít a Pronál.
-
Bodz
nagyúr
válasz
sultansmith #1146 üzenetére
Szia!
A 80 ohmos kevésbé visszafogott.
Viccet félretéve, főleg a mélyekben tér el. Több van a 250 ohmos verzióhoz képest.
Létezik egyébként 600 ohmos Pro is, ráadásul egyenes kábellel, de csak 1 helyen lehet kapni. Tök egyedi cucc. Azt nem tudom, hogy ők legózzák össze, vagy így szállítja nekik a Beyer.
-
krichd1
addikt
válasz
sultansmith #1148 üzenetére
Pro: 32 (limited edition), 80, 250, 600 ohmos verziók
Edition: 32, 250, 600 ohmos verziók
M: 80 ohmBodz: Akkor tévedtem, 8 féle verzió van.
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz
contaxg #1139 üzenetére
Amperiort lehet jelenleg hallgatni valahol? Kéne valami rendesen izoláló cucc utcára, mert hangerő tekintetében a 0-hoz tartok, Lavry 1-esen egy picit hangosabb volt az optimálisnál (asszem AIMP 100%-on volt)...
Findzs: Egészen pontosan impedancia, és nem értek hozzá, de alapvetően a magasabb impedanciás jobban szól valamivel.
-
krichd1
addikt
válasz
sultansmith #1146 üzenetére
Csak ez a két fajta DT770 érdekel ? Van egyébként 7 féle verzió.
250 ohmos Pro verzióban sok a mély és annál is több a magas, a 80 ohmost nem hallgattam. Szerintem olcsóbban is van jobb. -
sultansmith
senior tag
Üdv!
A Beyerdynamic 770pro 80ohmost verziójáról mik a vélemények? Miben különbözik (hangzásban) a 250 ohmos társától? Egy focusrite scarlett 2i2 hajtja majd meg, szerintetek gondot okozhat neki? Esetleg van-e ebben az árkategóriában jobb füles?
-
Findzs
addikt
amatőr vagyok
miért jó ha egy fejhallgató nagy ellenállással rendelkezik?
-
krichd1
addikt
A 600 ohmos HD25-t hallotta már vki ?
-
-
contaxg
veterán
Hát még ez!! http://www.allmusic.com/
(#1130) Audison
Elvileg a Beyerekből DT770/32, DT880/600, DT990/250 és egy T70 lesz nálam. -
fattyu
veterán
Bkvn ülve suttyo clip+ról hajtva is oltari jó a T70. Felek rendes forrással birtoklasi vágy lesz ebből.
-
krichd1
addikt
Igaz, most nézem hogy a D2X-ben még egy olyan fejes erősítő sincs mint a jóval olcsóbb DG-ben. Így ehhez inkább egy Shure SRH840, Audio Technica ATH-M50, AD700 vagy 32 ohmos DT770 Edition/Pro lenne talán jó.
(#1107) Laacika7: A HD465 egy pocsék hangú fejes, nem nehéz túlszárnyalni.
Ja, és az előző rész is neked szólt. -
eddie17
addikt
válasz
Deadzone41 #1106 üzenetére
Megnéztem, egész jónak tűnik. A Shure-hoz képest kb. hol helyezkedik el? Gondolom ez is megfelel amatőr zenekészítéshez.
-
kNG
senior tag
Kis használat után el tudom mondani azt, hogy szuper az AKG K512 MKII...
Az egész fejhallgató masszív, tartós felépítésűnek tűnik...a vezetéke nem túl hosszú, anyaga jó, szerencsére így átgurulni sem lehet rajta a székkel még véletlenül sem a hossza miatt!
A hangereje növekedett (érdekes, edi-nél ugyanez volt), a mélyek kezdenek megjönni (van ebben, annyi, amennyi kell...se több, se kevesebb, pont jó)... közép, magas szép, pozícionálás pazar! (Bad Company 2-vel és Battlefield 3-mal tesztelve).
A szorítóereje csökken, mostmár nem fáj a fejem tőle, egyre kényelmesebb...
Mindenkinek ajánlom aki 13-15k-ért keres minőségi fejhallgatót általános használatra!
-
krichd1
addikt
válasz
Deadzone41 #1113 üzenetére
75e-ért már van új HD600 is.
-
Deadzone41
őstag
válasz
Laacika7 #1109 üzenetére
ha 70 a keret, akkor már szóba jön a beyer dt880 is. ez egy kicsit dögösebb karakter, viszont a magasai lehetnek bántóak ha erre érzékeny a füled, és a tere sem olyan színpadias, mély mint a k701-nek. ha teheted mindenképp hallgasd meg őket. nem tudom van-e erősítő ezen a hangkártyán, de ha nincs, mindenképp kell venned ezekhez a fejhallgatókhoz.
-
Audison
senior tag
válasz
szakibá... #1083 üzenetére
hahaha
A srác vagy csaj (ezt igazából nem tudtam eldönteni
) hajába rendesen beleragadt, már csak ezét is érdemes volt megnézni!
Ezen jót nevettem így kora reggel.
-
Laacika7
csendes tag
válasz
Deadzone41 #1108 üzenetére
Hmm.köszi a választ, utánaolvasok és -járok a párosnak
Használtan nem veszek semmit, ha jól látom 70ért már be lehet szerezni újan a fejest?
-
Laacika7
csendes tag
Sziasztok!
PC-n egy ASUS Xonar DX2-essel és jelenleg egy régi Sennheiser HD465-össel hallgatom kedvenc FLACjeimet. Komolyzene, Chill-out és könnyűzene mind fellelhetőek.
Érdemes ehhez a hangkártyához a HD598-ast megvennem? Fogok érezni különbséget?
Üdv
L -
eddie17
addikt
Sziasztok!
Egy újabb kérdéssel fordulok felétek. Hát ha most jól teszem fel.
Változott a helyzet:
25 ezer magyar forintig keresek fejhallgatót.
Legfőképp zenekészítéshez használnám, de hallgatnék rajta zenét is természetesen.
Egy ilyennel hajtanám meg.
Időtálló, strapabíró, kellemes hangú fejest keresnék.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Xbox Ultimate előfizetések