Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Kompakt vízhűtés
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
b_alazs
tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem linkelni egy belföldi oldalt, ahonnan tudnék rendelni egy 2,5mm (apa) 3,5mm(apa) kábelt?
Egy AKG Y40-hez kéne, de bárhogy próbáltam keresni nem jártam sikerrel.Előre is köszönöm!
Balázs -
Egon
nagyúr
Üdv!
Szeretett AKG K721-es fejhallgatóm problémázik sajnos. Az egyik oldal jelentősen halkabb, mint a másik, szinte csak minimálisan hallható (ha 50%-ra állítom a hangosabb, 90+-ra a halkabb oldalt, szól kb. egyformán.
Mi romolhatott el? Első körben a kábelre tippelnék, de mivel aranyárban van hozzá, nem venném meg látatlanban, ha esetleg nem is azzal van gond... Mit javasoltok?Üdv: E
-
jippa
aktív tag
válasz
szakibá... #44089 üzenetére
ezt nem tudom én sem, hogy milyen jelszintekre van szükség
egy canamp klón jack aljzata elég szuflát adhat a doboznak?
egyáltalán a black meg a blue mehet a közös testre a jack csatin?
-
Rick3D
senior tag
Nagyon szépen köszönöm ! Főleg annak örülök hogy még a Gaming Headset 5.1 topicban is ugyan azokat ajánlottátok most MÁR biztos vagyok a dolgomban.
Ez a szépségesség lesz.
Mindenképpen E-bay vagy Amazonról szerzem be mivel nálunk ebben a csodálatos országban 100.000-130.000 között van , érdekes módon 145 dolcsi(43.000HUF körül) külföldön
Tiszta vicc az árazás
-
Bodz
nagyúr
válasz
levente222 #44077 üzenetére
Esetleg még ATH-M20X, Peaq PHP300OE, ha bírod a magasakat és mégse kéne olyan sok mély, akkor Superlux HD661.
(#44080) korpicschess: A Jaycar árulta olcsón.
(#44084) .DLL: Szerintem a SAP-5, külsőre eléggé olyan, mint az M2, csak ebben nincs dac.
Noti mellé. Azért elég sok hordozható cuccban nincs akksi.(#44085) Rickboy: 32 vagy 80 ohmos Beyer DT 770, ATH-M40X, A900X külföldről. És lesz öröm bódogság.
-
Mankó
veterán
válasz
Rick3D #44087 üzenetére
Rickboy, Belerion:
50-60 ezresből nem fogsz hardveres 5.1-et kapni, vezetéknélkülit meg tuti nem. A virtuális 5.1-ek pedig sima sztereó fülesek, külső usb hangkártyával és mikrofonnal. Ha hangkártyád már van normális, minek vennél egy külsőt is hozzá?
Válassz egy normális vezetékes sztereót, vagy ha wireslesst akarsz, akkor egy akciós sennheiser rs165 is megteszi! -
szakibá...
senior tag
Ha csak az a baj, hogy négy csupasz vezetéked van és nem tudod, hogyan kell bekötni egy csatlakozóba, akkor talán ez jó lesz:
the red/black pair is +/- R, the white/blue pair is +/- L.De az is lehet, hogy végfokra kell kötni hangszóró helyett, nem tudom.
-
Rick3D
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf #44086 üzenetére
Szia !
Azért tettem fel ide mert nem láttam olyan topicot ahol a te kifejezéseddel élve "sokpont1" fejhallgatók és nem headset. bár elég későn írtam lehet elsiklottam valami felett.
Ha zavaró a hsz-em nyugodtan töröljétek nem szerettem volna semmibe sem belerondítani.
Számomra azért fontos az 5.1 mert eszméletlen klasz élményt nyújt HA ! megteremted a megfelelő környezetet. Azon felül hogy korrekt áron veszel hangkártyát , 100k körül beszerzed a hangrendszert, ha megvan a szobában viszonylagos középpontod beállítod a hangfalak pontos elhelyezkedését is.
" elméletileg filmnél egy valóban minőségi 5.1es rendszer tényleg jó, " => Ez nem csak tényleg jó hanem olyan b*szógépállat cucc hogy azt nem hiszed el. (Elnézést a kifejezés miatt)
Nyilván E-sport játéknál stereo-t használok minden más 5.1. Ezt is csak azzal tudom indokolni hogy sokkal jobban bejön. Ezt hallani kell , ha nem hallod a különbségeket akkor nincs értelme neki.Na várj egy kicsikét azért az hogy játékban eltudd helyezni ki honnan jön , pláne egy ilyen oldschool gamben ahhoz nem kell semmi extra valóban ! (Mellesleg like , én is toltam , veterán 1.6 vagyok
Soha nem próbáltál egyetlen ilyet sem hogyan állíthatod hogy számodra az valóban az lenne ? Ne haragudj de ez ...
Engem semmiféle marketing szöveg nem vezetett meg , úgy döntöttem kiépítek egyet hogy megtudjam milyen és tetszett , ennyi.Az 5.1 nem nélkülözhetetlen.Szerintem preferencia kérdése. "Kinek a pap , Kinek a papné" kategória. Úgyhogy próbáld ki és NEM MELLESLEG ! egy normális hangkártyával beállítva. Nem láttam még olyan embert akinek megmutattam és ne dobta volna el tőle az agyát.(remélem a fentebb írtaknál beletartozott a mondandódba egy korrekt hangkártya.) Nem szándékozom semmi vitába belemenni , ezek csak az én személyes tapasztalataim , nem kötelező egyetérteni velem. Remélem a kérdésed minden szegmensére választ tudtam adni.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Rick3D #44085 üzenetére
Hello,
Abban az esetben, ha mindenképpen sokpont1 fejhallgató kell tényleg jobb, ha a megfelelő topic-ban teszed fel ezt a kérdést.
Én nem vagyok szakértő semmilyen tekintetben, viszont engedd meg, hogy megkérdezzelek (a kíváncsiság hajt, amit a te illetve a másik, a "mai"/tegnapi nap folyamán érdeklődő kolléga váltott ki a mindenképpen 5.1 dologgal): miért fontos ennyire az 5.1?
Azon felül, hogy 15+éve azt folyik mindenhonnan, hogy gamer+film-->sokpont1, amúgy pfújj... elméletileg filmnél egy valóban minőségi 5.1es rendszer tényleg jó, de azt meg kell fizetni. de game-hez sosem értettem. Főleg fülesben nem. Én anno Q3A promode-ot nyomattam, nem is keveset egy akkoriban (13+éve) 2,5k pénzbe kerülő panasonic fejessel. tökéletesen el tudtam helyezni, hogy honnan jön a hang. így szvsz a sokpont1 fejes a világ egyik legnagyobb hülyesége. Hozzáteszem emiatt soha nem is próbáltam egyet sem. persze "hangrendszerben" engem is megvezetett anno a marketingszöveg és volt 5.1es rendszerem, de valahogy sosem éreztem az igazinak. (tény, hogy nem is 100k+os kategória volt). így a legutóbbi hangszórórendszert (Logitech g51) megvétel után 1-2hétig használtam 5.1ként, aztán sok éven át 2.1re rendeztem, mindaddig amíg most év elején le nem cseréltem egy T&V Kürbis 2.0ra. A zenei élmény 5.1 és 2.0 között ég és föld. Azóta pedig szép lassan cserélek/fejlesztgetek dolgokat.
Szóval, ha tényleg a legjobb zenei élményt akarod elérni, akkor sztereó fejest vegyél.
Elnézést, hogy ekkora "körítést" írtam a kérdéshez, de gondoltam megosztom, hogy miért nem látom a sokpont1 létjogosultságát. És emiatt tényleg kíváncsi vagyok, hogy miért nélkülözhetetlen a sokpont1? (természetesen bárki megválaszolhatja, ha tudja a "titkot"
)
-
Rick3D
senior tag
Sziasztok !
Egy Bitang Fejhallgatót szeretnék vásárolni és ebben kérném a szakik segítségét
1, Otthon szeretném használni.
2, Játékra elsősorban, illetve zenehallgatásra.Nincs konkrét stílus zenében amiért rajongnék , kevesebb olyan van amit nem hallgatok : techno,komoly,rapp.Mikrofon NÉLKÜL !
3, A maximális keretem 50.000-65.000 HUF viszont érdekelnek olcsóbbak is , kérdés mennyivel tudnak kevesebbet.
4, Mindenképpen Új !
5, Eddig egy Sennheiser 350et használtam ami teljesen becuppantotta a fülemet szóval szerintem circumaural.
6, Teljesen mindegy.Engem csak is kizárólag az érdekel hogy a hangzás ne kerüljön hátrányba.
7,Mivel sokféle játékkal játszom és sok különböző zene típust hallgatok így nem tudok specializációt mondani. Ezt Rád/rátok bízom.
8, Magyarországról rendelnék. Nincs kedvem a vámmal szívni meg az esetleges problémákkal foglalkozni. Viszont ha annyira jó DEAL jönne össze és azt mondanátok hogy azt csak x országból tudom beszerezni akkor ráadnám a fejemet.
9, Sound Blaster Omni-t használok.
Megjegyzés : Fentebb olvastam hogy itt csak stereo Fejhallgatókkal foglalkoznak a kedves fórum társak.Viszont nekem 5.1 kellene mivel a hangkártyám is 5.1-es és alapból ahhoz vagyok szokva. Egy Sennheiser 350 -em ment teljesen tropára 6 év alatt amit anno olyan 80 ezer környékén vettem. Mára már kevesebb a keretem rá viszont azt a minőségű hangzást amit nyújtott szeretném visszakapni illetve talán még jobb is kisülhetne belőle
Sok évre venném ezért is ennyi a keretem , remélem elegendő mert a Sennheiser ONE illetve ezt a 90k + kategóriát nem tudom megfizetni. ( Ha valaki félreértette volna a Sennheiser 350-es példából kiindulva most Mikrofon nélkülit szeretnék.)
Előre is köszönöm a tanácsokat !
-
.DLL
veterán
Nem akksis? Akkor melyik SMSL-el keverem, szinte magam előtt látom a szétszedett fotóját is benne az elég picinek tűnő Li²on akkucellával, de most rákeresve ebben tényleg nincs, hová tűnt... Illetve így nem egészen látom a lényegét, miért van bankkártya mérete, ha nem hordozható pl. telefon mellé. Akku nélkül a telefon önmagában elég vékony áramforás.
(#44083) levente222: Túl sok a basszusa. Szerintem.
(#44081) €uro: Nem tudni milyet szeretnél, pontosítsd légyszi az összefoglalónak megfelelően.
-
levente222
tag
válasz
levente222 #44077 üzenetére
Illetve a Sony Mdr-Xb 450-nel kapcsolatban valakinek van tapasztalata? Ajánlott, vagy túl sok a basszus?
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Jelenleg egy Panasonic RP-WF950E-S vezetéknélküli fejhallgatóm van. Szeretem, mert 80 méterig császkálhatok vele, több betonfalon keresztül is működik.
Viszont néha el tudnék viselni egy picit több hangerőt. Feltételezem, hogy egy vezetékes fejhallgatótól elvárhatom, hogy hangosabb legyen.
Ezt figyelembe véve kb. húszezer forinting mit ajánlotok?
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Látom, hogy Brainwavz HM5 az Digitech Pro Monitor, és anno olcsóbbnak írtátok utóbbit. Hol olcsó ez ennyire? Nem igazán találok.
-
szakibá...
senior tag
válasz
peppe79 #44059 üzenetére
A fejpánt párnáját könnyű házilag felújítani, azért kár pénzt kiadni. Viszont az ovális fülpárna keményebb dió. Sokat kísérleteztem, de jelentősen változik a hangja, ha nem eredeti, ami nem jó, mert csak rosszabbodhat. A belső szétmállott szivacs korongot nem muszáj cserélni, nálam fekete nylon harisnya pótolja, sokkal szebb, hangban is jobb, mint a szivacs.
-
Golota
aktív tag
válasz
pulutodurumo #44064 üzenetére
Azzal mindegyik...
-
Bodz
nagyúr
válasz
levente222 #44074 üzenetére
Szia!
Beyer DTX 501.
-
levente222
tag
válasz
levente222 #44074 üzenetére
Lehagytam és már nem tudom szerkeszteni: zenéhez kéne(nem elektronikus), elsősorban telefonról használva.
-
levente222
tag
Sziasztok!
Jelenleg van egy Sony Mdr-Zx310Ap fejhallgatóm, ami mellé szeretnék egy másikat venni(ennél lehetőleg jobbat). Szívesen maradnék a Sonynál, az Xb széria kifejezetten szimpatikus, de nem vagyok fan, tehát bármi jó ami erőteljes basszussal rendelkezik, nem halk fejhallgató valamint 20000Ft alatt van árban. Tudnátok ajánlani párat? -
Bodz
nagyúr
válasz
gorillaZZZ #44072 üzenetére
-
gorillaZZZ
csendes tag
sziasztok
cs go-hoz szeretnék venni valami nagyon olcsó mikrofonos fejhallgatót,igazából nincs rá sok pénzem mert annyira nem vagyok pro de meg szeretném nézni milyen úgy játszani és kezdetnek max 5ezer ft-ot szánnék rá. Tudom,hogy kevés(enyhén) de nekem az is megteszi.
Mik azok a paraméterek amiket figyelembe kell venni ha nézelődök boltokban?
-
jippa
aktív tag
Hello
elkélne egy kis segítség
az ATH-7 transformátor dobozát be tudom csatlakoztatni valahogy közvetlenül egy fejhallgató erősítő jack kimenetébe?
köszi
-
Belerion
csendes tag
válasz
pulutodurumo #44064 üzenetére
Összefoglaló... hát nem vagyok egy nagy játékos.
Igazából kezdő vagyok ezen a téren de leírok mindent.Amit gamer-kedésre használnék és zenére (ez lenne a PC fejhallgató) az legyen zsinór nélküli, zárt, tehát hogy teljesen ki tudjam zárni a külvilágot. Hangzásra ha jól tudom játékra a legjobb főleg FPS és a Witcher III-ra és hasonlókra a 7.1. Zenére nyilván nem tudom kihasználni a 7.1-est csak az 5.1-est. Szóval zárt kell és zsinór nélküli.
A másik meg telefonra csatlakoztatható szintén zárt, zsinór nélküli 5.1-es, már ha nincs jobb.
És ami a fő mindkettőnél, hogy nagyon gyönyörű és tiszta hangja legyen.Ennyit tudok így összefoglalóban írni.
Árat tekintve a kettőért együtt mehetne összesen 100000ft. -
Belerion
csendes tag
Üdv!
Tudnátok segíteni erre lenne szükségem.1. PC GAMER ÉS PS ZENE:
Egy gamerkedni kellene PC-hez plusz zene hallgatásra szintén amit szintén PC-ről menne. Lehetőleg zsinór nélküli kellene. A játékból is és a zenéből is a maximumot szeretném kihozni.2. TELEFON ZENE:
Egy meg ehhez a telefonhoz csatlakoztató kellene zenehallgatáshoz. Szintén zsinór nélküli kellene és tökéletes hangzású.https://www.facebook.com/asushu/photos/a.192621007438363.45560.162273580473106/1140531155980672/?type=3&theater
-
zsocy
őstag
válasz
peppe79 #44059 üzenetére
Ahogy a másik topikban is írtam, utángyártottat csak akkor rendelj ha nagyon olcsó, és van kedved kisérletezni vele.
Nekem beleszólt a hangba eléggé, bár nem Sennheiseren hanem egy Superlux HD660-on.AKG K240-et is újítottam fel, oda is megrendeltem a gyári fülpárnát, a HD580 jubilee-nek is gyári fejpánt párnát vettem. Tényleg drága (néha már pofátlanul is az), de úgy voltam vele hogy évekig kiszolgált, így újra évekig ki fog hangminőség romlás nélkül - megérdemli.
-
peppe79
senior tag
válasz
fattyu #44038 üzenetére
Eladó HD580-as és HD600-as fejhallgatóknál gyakran látni-olvasni, hogy a fejpánt alatti gélhab összeroskadt, a fülpárna "felpuhult", elvesztette a rugalmasságát; vagy már eleve új fülpárnával kínálják. A gélhab ráadásul még használat nélkül is, kb. 10 év után szétporlad, "eltűnik".
A Beyer, MB Quart, Audio-Technika füleseimmel nem volt ilyen gond, az AKG-kel meg pláne nem. Beyernél is egyedül egy 40 éves (1976-os) DT440-nél kellett cserélnem fülpárnát, de az értelemszerűen már bőven kiszolgálta az idejét (amúgy olyan 5-6 ezer Ft-ból megúsztam a cserét). A másik meg egy Stax volt, de szintén vintage darab. Na, ahhoz kb. ugyanolyan drága a fülpárna (ha nem drágább), úgyhogy ott maradt a DIY megoldás (a szögletes forma miatt nem volt olyan bonyolult a kivitelezése). A Sennheisernél sajnos nem ilyen egyszerű a dolog, úgyhogy inkább megkockáztatok egy utángyártott rendelést... -
Pont most került fel amúgy az av-online.hu-ra az új Fiio Q1 DAC/AMP tesztje!
-
.DLL
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #44051 üzenetére
Ez az átvilágításon hasonlóan nézhet ki mint egy mobil, azokat meg 99%-ban már vámolják.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
ha vám megfogja akkor az akciós áron ~37k lesz a vége
gondolod DAP-ot megfognak? mármint az alapján, hogy fülesekből szinte 0%-kal fognak meg (sosem hallottam, hogy vámoltak volna fülest, kivétel, ha futár hozza), illetve kis, filléres lejátszók, cnc-gép vezérlések stb (amik nem kis összegek) lazán átjöttek (azok is hasonlóan néznek ki egy ilyen lejátszóhoz).De persze mindig "worst case scenario" elven kell gondolkodni/számolni, ez tény
-
Tulku
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #44049 üzenetére
De ezt vámolják embertársaink...hogy néz ki mindez vámmal, tokkal-vonóval?
-
K1LLMy53Lf
senior tag
ohh hát ez nagyon kellett nekem... már május óta folyamatosan figyelemmel kísérem ezt a DAP-ot, és majdnem meg is rendeltem többször is, és néztem is a szinglinapos kínálatot ali-n más dolgokkal kapcsolatban, de ez valahogy kimaradt a keresésből. És most, így a K550 vétele mellé picit padlózni fog (újévig víz+kenyér
), de must buy kategória ennyiért (hozzáteszem elméletileg az eredeti, $110os árán is az
)
-
.DLL
veterán
válasz
Bukk900 #44046 üzenetére
Az E18 pl. sötétebb hangú. Inkább az újabb cuccok, amik PCM5102-t használnak azok világos hangúak, E10K, X1 dap, ezek pl. elég hasonlóan szóltak. A wolfson-os E10 sem világos hangú. szóval elég vegyes felvágott a paletta és sajna ne várj ahhoz a fejeshez méltó kiszolgálást, az jobban zsebbenyúlós történet.
A Cerative E1-ről is vannak vélemények a DACos topikban. -
s4tch
veterán
Enyhe off: ha valaki megfizethető, korrekt DAP-ra vágyik, nézzen utána az XDuoo X3-nak. November 11-én elég olcsó lesz az aliexpressen.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Bose QC25-tel kapcsolatban van valaminek tapasztala? Konkrétan az érdekelne, hogy mennyire forrásigényes?
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Bukk900 #44040 üzenetére
ez nagyon bíztatóan hangzik, de persze majd kiderül, ha megkaptam és teszteltem
A magas tartomány még mindig kockázatos, amíg nem hallom, mert elv jelen van, az pedig teljesen egyéni dolog, hogy ez kit mennyire zavar (VSonic fülesekben is sokakat nem zavar, én nem tudom hallgatnipár percnél tovább őket pl, pedig nagyon imádnám a hangját)
-
Bukk900
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #44039 üzenetére
A k550 magasaitól nem kell tartanod, visszafogottabb, finomabb a Takstarnál.
A Musiland 04 MX-el élvezetes páros, főleg hangszeres zenéhez, természetes, száraz hangú. Zárt létére a tere is rendben van, a basszus is, határozott, kottázható, de nem akar előtérbe kerülni.
Érdekes, hogy hozzá lehet szokni egy hangzáshoz, tegnap felvettem utána a retro dj2-t, brummogós, monó élvezhetetlen volt. -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
contaxg #44037 üzenetére
igen, emiatt is volt részemről a dilemma, de a Musiland 04 MX pár fokkal azért jobb, mint egy alaplapi hangkártya (legalábbis remélem... vagyis én jobbnak hallom a saját alaplapimnál
). Meg azért a xDuoo x2 is meg tudja majd hajtani (legalábbis az alapján, hogy állítólag sansa-val is jól szól, persze nem tökéletesen, de a xDuoo annál erősebb a külföldi fórumok szerint)
No, de a puding próbája az evés, még vissza sem igazolták a megrendelésem (elméletileg telón megerősítik), szóval még bármi lehet
-
Palapo
aktív tag
Ok.
Köszi!
Van egy kis hallókám,ezért is lenne jobb a fül mögötti.Még egy kérdésem lenne,amikor itthon használnám a fejhallgatót a házimozira csatlakoztatva filmnézéskor,akkor ez a 2 méter kábel elég rövid. Van valami normális jack hosszabbító? Vagy az már mindegy milyen minőségű?
-
peppe79
senior tag
válasz
fattyu #44025 üzenetére
A kérdés korábban már megvolt
http://prohardver.hu/tema/nagy_fejhallgatos_topik_kerdezes_elott_olvasd_el_a/hsz_43981-43981.html
Sajnos a Sennheiserekhez baromi drága a fülpárna, ezért szeretnék inkább utángyártottat vásárolni. A kérdésem az lett volna, hogy kinek van ezzel kapcsolatosan tapasztalata?
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Golota #44030 üzenetére
hát meglátjuk. ahogy fentebb részleteztem, nagy baj nem lehet, mert ár/értékben biztos nyerő, ahogy ezt te is írtad, max továbbadom/visszaküldöm
ami miatt picit tartok és emiatt a továbbadás/visszaküldés sorsára juthat: ha esetleg túlságosan élesek a magasai, illetve erősen sziszeg. Ez ugye egyéni dolog, hogy ki mennyire szereti/viseli el/zavar stb. én a VSD füles szériában emiatt nem vettem/veszek fülest, de pl az Ostry KC06 esetén még épp' határon van a mennyisége(#44011) fattyu: ezt hogy érted? mármint az a baj, ha keskeny, mert akkor nem passzol normálisan a fejes és szökik a mély vagy épp az a jó, ha keskeny és úgy passzol, viszont esetleg túl sok a mély?
egyébként inkább a kerekhez áll közelebb a fejformám, mint az oválishoz -
Golota
aktív tag
válasz
K1LLMy53Lf #44000 üzenetére
Nemigen fogod megbánni. A Pro80 egy remek ár/érték arányú fejes, de tényleg nem egy kategória a K550-nel. Volt szerencsém hosszú ideig egymás mellett teszteleni a kettőt. A Pro80 az enyém, tehát még a kognitív disszonancia sem játszik.
Az AKG ennyiért abszolút best-buy.
-
Dorien
veterán
válasz
pkaresz #44015 üzenetére
10 éves lányoknak a 5-6e Ft-os Maxell Retro DJ tökéletes.
Van belőle többféle színű és MM-ban is kapható. A Superlux HD661 is van több színben ill. a HD681 EVO feketében / fehérben. Bár ez utóbbi böszme nagy fejes, nem hinném, hogy ilyet szeretnének... A Beyer DT235 meg valami bűn randa. Szerintem ezt is hanyagold, ha nem akarod, hogy ilyen durcás fejet vágjanak ettől az ocsmány KGST dizájntól:
Tim82: Grat. ez tényleg elég fosul nézett már ki.
-
.DLL
veterán
válasz
pkaresz #44020 üzenetére
A 710-en kívül mindegyik említett kapható F/F-ben is.
(#44021) emiki6: Viszünk cuccost.
Viccen kívül lesz remélhetőleg fejhallgatós találkozó ismét, február környékén, oda mindenképp hozd el, feltéve ha a rezonanciáját sikerült megszüntetni.
(#44023) Palapo: alapvetően fül körüli, de nem túl nagy. A párna ugye ovális a belső lyuk szélessége kb. 4cm, a magassága 5-6cm.
-
peppe79
senior tag
Nem használ senki Sennheiser fejhallgatót? HD580, HD600, HD650?
-
pkaresz
őstag
Szia!
Köszi az infót. Csak két szürke, veszekedés forrás, összekeverik. :-)
Fehér is kellene, és fekete is!
Egy tab mire képes, mit tud meghajtani?
JVC ben is van több színű.
Azért nem szeretném ha a szín lenne a szempont, de ehhez ragaszkodnak, a Jézuska tud ilyent hozni. Ők még így tudják. -
.DLL
veterán
válasz
pkaresz #44015 üzenetére
Naggyon mélytúlsúlyos, a Sony XB450-re hasonlít. Régebben még én is ajánlottam azoknak kaik extra basszust keresnek, mert az akkori XB400 förmedvényhez képest azét jobb volt és olcsóbb.
Általános használatra jó hanggal ott a Beyerdynamic DT235, DTX-710 (asszem csak szürkében van, ami pont a fehér és a fakete átlaga
) illetve Superlux HD661, HD681 Evo.
(#44016) ricinus13: Csak ne legyen egy jó hangdobozos szetted* mert utána a DT880 fog pihenni...
*de legyen(#44017) emiki6: lehet hogy sérült a membrán, jobb esetben csak belement valami ami rezonál. Amúgy szép darab, meghallgatnám.
-
pkaresz
őstag
Sziasztok!
Segítséget kérnék!
Kollégám kérése, válasszak az iker lányai számára fejhallgatót!
Ő teljesen láma ez ügyben.
LG V400 tebleten használnák, zenehallgatásra.
Az igény, fehér és fekete, :-)
Ár kb 10-11 000Ft.
Otthon használnák.
Ajándék lenne, így meghallgatás kizárt.
Nem ismerem a Tabletek zenei tudását.
Ebben kérnék segítséget.
Amit én elsőre kinéztem: Pioneer SE-MJ721
104db - 32 Ohm
Ezen adatok alapján mennyire megfelelő egy Tab hoz?Nem ismerem a Pio fejeseket, egyszerűnek, és kevésbé sérülékenynek tűnik ez a típus.
A lányok 10 évesek.Köszönettel!
Üdv: Karesz
-
fattyu
veterán
válasz
emiki6 #44012 üzenetére
tudok legalább kettőt aki sokat adna érte ha lenne ilyenje otthon
Kiváncsi lennék rendesen kiszolgálva mit tudhat.
Planar: nagyon érzékeny arra hogy mi hajcsa. szar forrásról a többségül nem olyan szörnyű mint ahogy kinéz. rendesen kiszolgálva pedig a többségük hűbammeg.
-
emiki6
veterán
Van itt olyan, aki látott már ilyet?
Technics EAH-820
Itt van egy a fejemen, apámnak ez volt az első "normális" monitor fülese annó...
Annyira nem rossz, mint amilyennek kinéz. -
fattyu
veterán
válasz
ha keskeny a fejed akkor a k550 mélyei miatt is aggódhatsz
-
r0b1
tag
Üdv!
Láttam én is ezt a K550 és erősen gondolkozom most a vásárláson.
Olvastam a korábbi hsz-ekben hogy Clip+ -ról hajtva is jól szól viszont az mp3 lejátszós topikban meg hogy a Fiio X3 is kevés neki. Nekem laptophoz kéne fülesnek utazáshoz, hordozható erősítőre nem akarok mellé költeni (mert karácsonyra tervben van egy Denon DA-300 + Grado SR225 páros és így már a hordozható nem férne be a keretbe). Így laptopról hajtva is "élvezhető" hangja van? Ez alatt pl. azt értem hogy nem tűnik el a basszus nem halkul el néha stb. (Egyébként Lenovo Ideapad Y580-ról van szó ha valaki ismeri.)
Szerintetek érdemes rá beruházni vagy maradjak más 30k alatti fülesnél mint pl Takstar Pro80, K518 stb.?
Köszi! -
.DLL
veterán
Ez így már nem impulzus vásárlás szerintem, mert már korábban ismerted és fontolgattad is.
Nálam a DT880 na az impultus voltmeghallgattam a boltban (árát persze sokalltam, nem mintha nem érné meg csak nagy adag pénz, úgyhogy ott és akkor ezért volt felejtős) de hazaérve el is kezdtem bújni az apróhirdetési oldalakat iránta, pár héten belül meg is lett.
(#43950) Palapo: 4 ezret megérne, de ötöt már nem.
Csak viccelek, nem ismerem annyira, csak belehallgattam párszor a MM-ban. A Retro DJ-t még mindig jobban kedvelem ami szintén 5k, de végülis ez sem rossz. A HD2000 ami az ajánlónkban is van az viszont mindent visz, igaz 7k-ba kerül, de hozzá képest a kis Sony sokkal fedettebb hangú. Mindez persze nem készpénz, mert emlékezetből írom...
-
válasz
Alapvetően én se vagyok híve az impulzus vásárlásnak, de én is hasonlóan, hirtelen elhatározással vettem legutóbb fejest. A típust ismertem, hallgattam is már, régóta fontolgattam a megvételét, de az itthoni árát sokaltam, a külföldi beszerzés macerájához meg nem volt nagyon kedvem. Így amikor adódott egy jó lehetőség, akkor rövid gondolkodás után hamar megszületett a döntés. És ezzel szerintem nincs is semmi gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- E-roller topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gitáros topic
- Háztartási gépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%