-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz bigmasterg #898 üzenetére
DEJVID tanácsolta a vezetékes fejhallgatókat, fizik, csak tovább vitte a gondolatmenetet.
-
Dave™
nagyúr
Akinek tetszett, itt a lehetőség, W1000X jó áron
-
m4rc!
őstag
Sziasztok! Bluetooth-os fejhallgatót tervezek venni, a keret max. 15k. Leginkább laptopról használnám játékokhoz. Mit javasoltok?
[ Szerkesztve ]
We are analog players in a digital world
-
tomab04a
aktív tag
Denon DN HP 700-ról mik a vélemények?
Nincs ekezet.
-
szatocs
őstag
910-esem van, fi:zi'k-től vettem, nagyon szeretem, hegedűnél és zongoránál gyönyörű, de mindent jól szólaltat meg, valamint könnyen is hajtható. Nem bántam meg a vételt, és a következő is nyitott lesz, csak magasabb kategóriában. (990 pro) Nem utolsó sorban kényelmes is.
Amit hátrányának tudnék mondani, az a kicsit nyekergős műanyag, nincs az az érzésem, hogy mindjárt széttörik, csak csúnya a nyekergős hang egy 16k-s fejhallgatónál.
[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===
-
akela91
addikt
[ Szerkesztve ]
-
DBAtti
aktív tag
Mivel visszaolvasva nem egyértelmű :
nem lebeszélni akarlak a DTX910-ről, inkább pártolója vagyok.Re: (#883) ginola
Igen, a Beyer mélyebbre megy, és jobb a felbontása, részletezőbb.(#884) marcyman
Ajánlom figyelmedbe a most tárgyalt Beyerdynamic DTX910-et[ Szerkesztve ]
"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."
-
marcyman
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.
Le szeretném cserélni a már lassan szétporladó nagyon olcsó Panasonic fejhallgatómat egy komolyabbra.Szóval egy pár gondolat a leendő fülesről:
- Itthon használnám elsősorban filmnézéshez. Tv-re lenne kötve, tehát legyen aránylag hosszú kábele.
- Másodlagosan játékhoz, zenehallgatáshoz is használnám.
- Nagyon fontos, hogy kényelmes legyen.
- Szeretem ha tisztán szól valami, nem feltétlen kell zárt.A keret rá 15 ezer forint lenne. (Ajánlhattok drágábban, olcsóbban is.)
A kérdés még az, hogy ha TV-re kötném közvetlenül jackkel, akkor mondjuk mennyire érdemes nagyon minőségi fejhallgatót venni hozzá?
Gondolom a TV-ben nincs valami komoly hangkártya. Egy médialejátszóval van összekötve amiről BD50 minőségű filmeket nézek.Köszönöm előre is!
-
DBAtti
aktív tag
A nyitottak hangja eléggé eltér a zártaktól. Mindig kellemesebb bizonyos szempontból valamivel az összkép, nem ül rá annyira az agyadra, fejedre, mert hát szellősebb minden, amit hallasz. Cserébe mélyben nincs általában meg az a bizonyos ütés, aminek a mértéke, és amire való igény rettenetesen eltér egyénenként, így nem is firtatnám. Szóval én olyan nyitott fejest még nem hallottam, ami rendesen odaüt. Persze részletes, meg nagy terű, meg tiszta, meg megmutatja hogy ott van, de olyat nem csinál, mint egy jó zárt.
A kábel elleni kifogásom:
- nagyon hosszú (részletkérdés, otthonra külön jó is lehet)
- eléggé merev (szigetelés anyaga nem az igazi, de nem töredezik egy hajlítástól!)
- bazi vastag
A külsőségek és anyaghasználat alapján valami kínai sorra száműzhették Németországból. De nem fogdosni kell, hanem hallgatni. A kialakítása olyan, hogy nem feszül sehol, ezért nem hiszem, hogy tönkremenne a pánt, vagy a kábel. Kényelmes is nagyon, csak nem jó érzés megfogni.[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
Egy picit merev és vastag a fejhallgatóhoz képest, egyébként nincs vele semmi gond. Szóla az rendesen, ahogy egy nyitott fejestől ezt elvárható.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
titán
Meg hogy van ekkora választék
(#874) DBAtti
Én hallgattam a HD250 LinearII-t. Kellemes, részletes alja van, egy pici mély kiemeléssel. A közepei tiszták és visszafogottak (laid back). A magas kiemelése egy kicsit beyeres hatású, de alacsonyabb frekiről indul.[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
chrisnagy13
senior tag
A 940 annyiban volt tőle jobb, hogy elment 650 irányba, amitől "zeneibb" lett, de ezzel elveszti a karakterét. Ezt csinálja az AD2000-rel is. Sötét, meleg, mosott, lassú tőle minden. Nagyon nem jó a DACport.
Az AD2000 nagyon érdekes füles. Ez volt azon kevesek egyike amivel saját zenét hallgattam, azt hiszem Anathema-val, ami elég sűrű zene és tetszett vele az AT gyorsasága.
-
DBAtti
aktív tag
Bocsánat, már kicsúsztam.
Ha kicsit hasonlítgatni akarnám a HD250 LII-t, anno az volt a benyomásom, hogy olyasmi felbontásban, részletezésben, mint egy AKG K601, csak pluszban mélyre megy, van benne sub. Mivel azonban zárt, kevéssé szellős, megjön a doboz hatás (de ennek a 40-60k-s szintnek megfelelően, nem mint egy K518, vagy akár a DT231).
Most sem nagyon hallgatta senki, így azt mondok amit akarokHaters gonna hate.
Re: (#872) Audison
440 után biztosan nem érne csalódás, bár abból nekem sajnos csak egy erős nyomás maradt meg leginkább a fejem búbján XD. A 840 pl ezt is tudja! Párnázott, puhított a fejpánt. Nem tudom mi az istennek nem hajlandók megcsinálni legalább ilyenre a 440-ét?! Nem világbajnok gyorsaság, vagy részletesség, de egészen kellemes mindenütt. De hangban összehasonlítani a 440-el ennyiből nem merném. Viszont nálam egyelőre SRH840>ATH M50[ Szerkesztve ]
-
Audison
senior tag
Pont ezért vagyok annyira kíváncsi a 840-re. A 440 után meg főleg, mert imádtam. Csalódni nem hiszem, hogy fogok, mert már a hozzászólásokból is kiderült, hogy az egy nekem való fejes.
(#869) Deadzone41: Erre nem tudok érdemleges választ adni. A teljes frekimenetet nem változtatta meg, de a Yaqin mélyből visszább vett, persze azt sem drasztikusan, csak pont annyival, amennyivel már pont elfogadható számomra.
-
DBAtti
aktív tag
Tudtam, hogy az M50 mélysúlyosnak mondott, de a legtöbben akik hallották a linearom megjegyezték, hogy van benne egy subláda... ami igaz is. Nomost ehhez mérten, azt vártam, hogy ehhez hasonlóan, vagy kicsit mélysúlyosabb, de máshogyan mély. Illetve 45k-s árárért kicsit többet vártam. Nem rossz, de nem bilincselt le, nem váltanék rá. A 840-nek sokkal jobban tetszett a karaktere, szerintem felbontásban is jobb, és szellősebb is. A mélye meg pont jó. Van, markánsan megjelenik, de nem lepi el az alsó tartományt, ahogyan az M50.
A Linearomnak vannak gyengéi, én azt érzem, hogy vékony, ha nem megfelelő alatta a lánc, nem annyira muzikális, mint egy Beyer. El tud menni torzításba, de azon a hangerőn, ami nálam már a jóízlés határát súrolja. Illetve Schawo említette a magasait, arra is hajlamos, olyan lánc kell, ami vesz le az éléből (nem, nem Canampra gondolok). Ahogyan korábban írtam, egy Eta200+ MSII+-al, és az itt megjelent Apogee mini+Champ-al teljesen szerethető számomra, és meglehetősen részletező, amire már igényt tartok. Ezt nem hozta számomra az M50. Az egész vastagabban szólt, de lustábban mindenhol, lassabb.
A 840 karakterében, ahogyan kezdtem nekem bejövős, mélyben pedig nincs ott a subláda. Eléggé kiegyensúlyozottnak éreztem. Szintén vastagabb, de kicsit lassabb szerintem a Linearnál. Kiegyenlíti valahogy egymást a kettő erre már mondanám, hogy egál, de nem valószínű, hogy erre váltanék nagyobb ráfizetéssel. A T70-re mondtam először, hogy mindenben tényleg jobb, más kategória. Ha tovább lépnék, egyelőre DT880-ra esne szerintem a választás. AT-kat nem hallgattam meg
-
krichd1
addikt
válasz Deadzone41 #869 üzenetére
De egy rendetlen azért elronthatja.
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
Deadzone41
őstag
van ahol nem volt vele bajom, fun volt és jól hallgatható, de az előbb linkelt számban szerintem nagyon előnytelen volt a kiemelése.
egy rendes forrás nem fogja a frekimenetet megváltoztatni, akkor hogy lesz ez forrásfüggő? flamewar startedkrichd1: xb500-at hálisten még nem hallottam
[ Szerkesztve ]
-
Audison
senior tag
Elektronikusan valóban nagyobbat domborít, ezt aláírom, de metal/ rock műfajon meg ad a zenének egy un. dögösséget. Jazz-re én sem ajánlanám senkinek.
(#862) Deadzone41: "m50-ben durván sok a mély"
Szerintem erősen forrás függő is, pl. presenterrel nekem is túl sok volt.
[ Szerkesztve ]
-
krichd1
addikt
Hangszeres zene alatt jazz, blues, komolyzenét értek, metalt nem hallgatok (egyetlen kivétel a Nightwish, pár számukat néha meghallgatom). Nekem az M50 leginkább trance, house zenéknél tetszett.
(#862) Deadzone41: "m50-ben durván sok a mély"
Több a mély a kelleténél, de azért nem egy XB500.[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
válasz Deadzone41 #853 üzenetére
Az AD900 pedig lineárisabb, mint az AD1000, csak nem mindegy miről szól, adott esetben világos lehet. A W1000X pedig valóban karcos felül. Úgy tűnik akkor ez a középmagas fogott meg az AD1000-ben.
contaxg: tudom, AD500-2000-ig jön az új X sorozat, Japánban már elérhetőek, remélem hamarosan lesznek tesztek is.
chrisnagy: de mi baj volt a DACporttal? A 940-el még jobban is tetszett neked Szerintem jó párost alkotnak az AD2000-el. Persze az Essence One jobb volt, de DACportról is kellemes és élvezhető. Majd lehet valamikor lecserélem, de egyelőre jó ez így.
[ Szerkesztve ]
-
AMDFan
addikt
válasz Deadzone41 #862 üzenetére
Mert a 840 egy industrial fejes, industrial zenékhez De arra isteni
Amúgy ez túlzás, de tény, hogy nem audiofül tesztelésekhez találták ki, és ez így is van jól.
Stúdiós hangja van.[ Szerkesztve ]
-
Deadzone41
őstag
nekem az m50-el és a 840-el is az volt a bajom, hogy olyan "ipari" hangjuk volt, nem zenei. az m50-ben durván sok a mély, hallgattam rajt silversun pickups-ot, hát a basszeres nagyon eluralta az egész zenét.
-
krichd1
addikt
M50-et miből gondoltad hogy semleges/semlegesebb ? Itt is leírta több ember, hogy nem az. De szerethető karakterű hangja van ettől függetlenül. Csak ne legyen a zenében túl sok hangszer.
SRH840 a HD250 Linear II-höz képest milyen ?(#857) chrisnagy13: Mi a baj a DACporttal ?
[ Szerkesztve ]
-
DBAtti
aktív tag
DTX 710-et nem ismerem, 910 viszont frissen a dobozból is meggyőzött contaxg-nél.
Amolyan ronda és finom kategória, a műanyagjai eléggé gagyin néznek ki, és érzésre is azok, de a hangja teljesen jó. Ja és a kábel XD... szintén eléggé drabális, nem túl jó érzetre, de mondom még egyszer:
kényelmes, jó a hangja. 15-16k-ért teljesen rendben van.Kérdés az, hogy nyitottat keresel-e. (nem olvastam vissza az indító kérdésig).
-
DBAtti
aktív tag
A találkozóról:
ATH M50 nem lesz a Linear 250 helyett, neutrálisabbnak gondoltam. Szerintem felbontásban sem éri utol, nekem sok a mély, a Linear fürgébb, szerintem felbontásban is jobb. Az SRH 840 minden szempontból közelebb áll az ízlésemhez. ATH W1000x -gyönyörű, kényelmes, és hangszeres zenére ++ (ezek a Lavry-ról).
A K550 jó, de nekem sótlan volt mobil eszközről, más meg már nem maradt alá a pakolás közepette. Szintén a Cowon-nal szólt csak a DT1350, baromi izoláció, elég jó kényelem, de mélyben nyomulós, kicsit lustább, mint vártam. Lehet járatni kellene még.
A T70 faintos volt Schawo rendszeréről (Apogee + Champ), a magasai kicsit ércesek, nyersek, de szerintem nagyon sokáig el tudnám hallgatni, Beyeres hangzásvilág, úgy tűnik ez nekem bejön (csipázom a 880-at is).További tanulság, hogy a forrásokat illetően sokat kellene még világosodnom, de most nem lesz rá jó darabon se idő, se pénz...
Köszönöm mindenkinek a megjelenést, és fi:zi'k-nek a szervezést!
-
bajnokpityu
félisten
válasz Alan[HUN] #850 üzenetére
Többektől hallom,akik itt tartanak, hogy igen.
Kicsi, és közepes hangfalas kategóriában csak annyit tudok mondani, hogy nincs olyan, hogy túlkábelezés.Hogy fülesláncon miért nem ennyire durva a dolog, és miért nem érzem fontosnak, rejtély. Saját erősítőn meghagyom a lehetőséget tápkábelt csereberélni (jó sok munka kivágni, nem spórolásból nincs tápkábel), de 2-3 perces gyorsteszten nem sok mindent hallottam.
-
contaxg
veterán
-
Deadzone41
őstag
sajnos csak egy röpke ideig, már nem is emlékszem belőle semmire. valszeg az nem fogott meg annyira.
nekem az ad900 volt egy kicsit karcos felül, meg a k701 is élesebbnek tűnt. véleményem szerint mindenkinek más magasfrekire érzékeny a füle. Pityunak pl sziszegett a w1000, nekem nem. -
Findzs
addikt
ezekről alig találni valami infót vagy ajánlást ennyire rosszak lennének? pedig könnyen hajthatóak kényelmes plüss párnákkal és az áruk is elfogadható:
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Dave™
nagyúr
válasz Deadzone41 #848 üzenetére
az AD2000-et nem hallottad? Amúgy az AD1000 (simának) a közfelfogás szerint bizony van némi karcossága felül, ezért is készült az 1000PRM. De nekem is tetszett, szerintem is jól szól. A 2000 azért jobb
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz bajnokpityu #839 üzenetére
Tehát egy kábel bizonyos szint felett többet javíthat/ronthat a hangzáson, mint egy "aktív eszköz", ugyanazért az árért? Ne értsd félre, nem támadó jellegű kérdés volt a kérdés eredetileg sem, meg szőrszálhasogatni sem szeretnék, csak érdekel, gyanítom a következő válaszoddal ki lesz vesézve a téma annyira, hogy már max. a hallgatás hozhat újat...
-
SOAD19
addikt
válasz Deadzone41 #848 üzenetére
Jól hangzik, mindjárt meg is veszem itt, eléggé jó árban van, legalábbis a többi helyhez képest, amiket találtam: [link]
De, nem inkább, meghagyom Neked a lehetőséget! Vagy, azért annyira nem nyűgözött le, hogy vegyél is.
-
Deadzone41
őstag
hát ha találok egyet használtan, jó áron, valszeg lecsapok rá .
hogy on is legyek az ad1000 hangjáról: rengeteg élet van benn, így tudnám megfogalmazni. a frekimenet elég kiegyenlített, a mélyei ott vannak, ha jól emlékszem elég mélyre is megy és feszes is, semmi extra. a csodát számomra középen, és magasakban műveli, brutál részletes, nagyon tiszta hang, gyönyörű hangszer textúrákkal, eszméletlen énekhangokkal. nagyon pörög és agresszívan tudja tálalni a dolgokat, a pergő dob pl odabaszott benn rendesen. a magasak nem próbálnak "álrészletesek" lenni és szurkálni, meg sziszegni, egyszerűen van belőlük rendesen, nagyszerű felbontással. egyben van az egész hangja, nem válnak le a különböző tartományok egymásról, mint ahogy ezt a w1000-nél éreztem. a terére annyira nem emlékszem, nekem annyira nem tűnt fel hogy kusza lenne, azt tudom, hogy eszméletlen szellős, a kájzer után sem tűnt "zártnak". közvetlen, nem helyezi messzire a dolgokat mint pl a k701, és elég széles a színpad, de nem kúszik mögém.
hogy a külcsínről is írjak, szerintem nagyon szép, dögös, de ez szubjektív. ez a fejpánt megoldás egész kényelmes, de nem tart túl jól, egy headbang-et sajnos nem bírna ki. a füpárna kényelme nem rossz, bár nekem hozzáért a fülem a belsejéhez, nem tudom ez mennyire orvosolható zsepimoddal, vagy mennyire volt az ott lévő példány párnája elhasználódva. a felhelyezésre relatíve érzékeny, ha nem toljuk kellően előre a fejünkön, szétesik a tér, és lapos lesz a hang.
egyébként elég érzékeny, a champról nekem 9-10 órás poti állásról már elég vad volt, bár fattyu biztosan feltekerné 12-ig is
-
contaxg
veterán
válasz bajnokpityu #839 üzenetére
Az mifelénk szeparáció...
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
bajnokpityu
félisten
de furi, nekem az izoláció szóra először a szinpadon levő hangszerek szétválására asszociálok. eléggé megfertőzhettek a drága drótok...
mi kerülhet egy kábelen százezrekbe? talán az,hogy annyi élményt hozz a zenehallgatónak, hogy inkább kábelt vesz,mint "aktív" eszközt. és miért kerülnek kábelek akár milliókba? hát mert van az a szint,ahol inkább kábel 3-5milláért, mint ennyivel drágább valami.
-
-
guppy
őstag
válasz bigmasterg #826 üzenetére
Azért árat tekintve te sem panaszkodhatsz
fi:zi'k - határozottan tetszik az aláírásod
Hogy on is legyek:
shure srh1840 - nekem határozottan tetszett a hangja, csak egy kifogásom volt vele, nekem olyan érzésem volt mintha vmi hiányzott vna belőle, tegy kis élet vagy valami, egy kis érzésbeyerdynamic DT880 (32 ohm) - az a kis érzés, élet határozottan ott volt számomra, énekhangok, dobok, gitárhangok nagyon szépen kivehetők voltak
akg k550 - második akg fejes ami tetszett, azt már nem mondom h otthon filmnézésen kívül másra is használnám, de buszra utazásra simán jó, clip+ teljesen jól meghajtotta
At fejesek jól szóltak de nem az én világom, talán a W1000X-et elfogadnám
Hailde + Lavry - WIN - bármit tettem mögé tetszett az eredmény
-
Alan[HUN]
senior tag
Csoki annak, aki 82200-ért talál M50-et!
On, legkezdőbbként a fejestaliról - DAC/Amp-al egyelőre nem foglalkoztam, majd legközelebb... Na jó, azért a chAMP-ot már fel fogom ismerni, impresszív méretei vannak...
W100X - jó volt, nem tudom kiemelni mi, egyszerűen élveztem hallgatni, bár lehet ebben a külseje is ludas...
HD650 - W1000X-et kaptam fel közvetlenül utána, Adele hangja egészen megszürkült, eleget sajnos nem hallgatam, hogy konkrét véleményt mondjak róla, de sejtem, miért színez...
T70 - Ezt is keveset hallgattam, de az alapján elég jó, de további tapasztalatot igényel, eddigiek alapján igencsak tetszik!
DT1350 - Mentségére legyen mondva, nem volt rendesen bejáratva, érződött is, viszont izolációban nagyon durván odavert mindent... (Főleg a Kaisert, szegényt!) Még akár kényelmesnek is mondhatom, de schawo beültette a fülembe a bogarat, hogy csak meg kéne fülelni az Amperiort is...
K1000 - Lehidaltam, majd úgy maradtam. Nincs több hozzáfűznivalóm.
SRH1840 - Nem volt rossz, de Lavryról nekem a fele annyiba kerülő DT1350 jobban tetszett, valahogy nem hozta ki belőle a potenciált, hogy mi kerül rajta 150 ezerbe.
K550 - fattyu Clip-jéről bőven jobb volt, mint a bejáratlan Beyer, csak az a fránya izoláció ne lenne szempont...Egyébiránt tanulságos volt a találkozó, jó volt a süti, és fattyu jóvoltából már szervezem az iPodom eladását...
Egy kérdésem maradt még: Hogy kerülhet egy kábel százezrekbe?
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz #71562240 #830 üzenetére
egyenlőreegyelőre(#831) bajnokpityu
Mert nem szeretek olyan emberekkel találkozni akik állandóan moderátoroknak jelentgetnek[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
Egyenlőre csak egy biccentést kaptunk és egy elvi lehetőséget, hogy legyen 3000 és 5000 is a talin. Mivel csak kísérővel adják oda ezeket a fejeseket, nem lehet egyenlőre 100%-os ígéretet tenni (pl. megbetegszik a kolléga). De mint írtam, van rá esély.
-
SOAD19
addikt
válasz bigmasterg #826 üzenetére
Hopsz, igen, ezt elírtam! Deadzone41-nek K701-e van, ha minden igaz, bár lehet nem sokáig, ahogy olvastam nagyon elvarázsolta az AT. A nyíregyi fejestalin, ugye jól rémlik, hogy nem lesznek nagy AT-k?!
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
fi:zi'k, látom nehéz lesz az elválás a k1k-tól, az aláírásodat elnézve?! Vagy netalántán Deadzone41 úgy döntött, hogy megválik tőle...
[ Szerkesztve ]
-
mcs
veterán
A Wild valóban masszívabb felépítésű a Retronál, viszont utóbbi kényelmesebb lesz számodra a szemüveg miatt. Én Wildot használok nagy megelégedéssel, és mindenhol kielégít a teljesítménye. 6 ezerért brilliáns mélyet nyújt. A Retro-t ugyan néhány perc erejéig hallottam, de az sem panaszkodhat az ár/érték arányára.
[ Szerkesztve ]
-
szatocs
őstag
Sziasztok újra, régen írtam már ide (persze vissza-vissza olvasgattam ).
Két dolgot nézegettem mostanában, az egyik a Beyerdynamic 990 pro-ja, ezt viszont most napolom is egyből, ára miatt egyelőre még nem fér bele, a 910 DTX is kiszolgál most, és amúgy sem úsznám meg csak ezzel, mert kéne egy DAC is hozzá. (Valamint még annak sem sikerült utána néznem, hogy pl az FIIO E17 mondjuk telefonról milyen minőséget ad, mi határozza meg a lejátszott zene minőségét, gondolom a telefon ilyenkor, vagy ha szgépről usb-n keresztül jön a zene, akkor a hangkártya is befolyásol-e vagy ilyenkor a DAC csinálja az érdemi munkát. De ez most nem is lényeges, messze vagyok még ettől.)
A másik dolog viszont, munkahelyre kéne egy költségkímélő megoldás, mivel ott nem tudok nyitott fejhallgatót használni, nehogy zavarjak valakit, a fülhallgató meg se nem szól jól, se nem kényelmes számomra, elkezdtem nézelődni a csodás maxellek irányába.
Konkrétan a Retro DJ és az Audio Wild van a porondon, kezemben még nem tartottam egyiket sem és nem is hallgattam őket, de 4-5k körül valószínűleg a kettő közül fogok választani. Melyik ajánlott inkább? Szemüveges vagyok, ez lehet meg is pecsételi majd a sorsukat, ha nem tudom úgy felhelyezni, hogy ne bántsák a fülem. A retro dj talán visszafogottabbnak tűnik, az audio wild viszont jobban összerakottnak. Aki próbálta már mindkettőt, az mit tapasztalt?
A hallgatott zenék elég vegyesek, van komolyzene, ambient, drum and bass, vocal trance, és az alternatív minden létező ága. Tudom, hogy ezek inkább mélysúlyosak, de nincs bajom a basszussal, ha érdemben akarok zenét hallgatni, úgyis otthon teszem majd, nyitott fejhallgatóval.És egy utolsó kérdés, van-e valahol most akármelyik leárazva.
[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===
-
kobe24
tag
Sziasztok.
A topic címéhez hűen szeretnék egy fejhallgatót venni, az első hsz-ben leírt fejhallgatókat olvasgattam, hogy miért ajánlottak, de valahogy nem találtam meg az igazit számomra. Játékra és kis zenére kéne, viszont amiket én hallgatok (rap, hip-hop), nem igazán tudom, hogy melyik kategóriába tartoznak. Árat nem tudok, mert most konkrétan sokat nem szánnék rá, ez a 20 ezer körüli összeg végülis jól hangzik.
-
bajnokpityu
félisten
válasz Deadzone41 #808 üzenetére
A hifison engem is az at lepett meg legjobban. Mondjuk a zodiac gold a tappal valszeg sokat segitett.
-
Dave™
nagyúr
válasz Deadzone41 #810 üzenetére
Azt ki hozta? Mert csak W1000X meg AD2000 volt amikor még ott voltam
[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
válasz Deadzone41 #808 üzenetére
Elég nagy a paletta. Melyik darab volt?
ツ Headphones on - World off
-
Deadzone41
őstag
nem hittem volna, hogy egy audio-technica fog lenyűgözni szinte a legjobban
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz bigmasterg #805 üzenetére
Sansa Fuze.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
fi:zi'k
nagyúr
Kájzert hallgatok.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM