Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szakibá...
senior tag
válasz
bajnokpityu #699 üzenetére
Ezt a fázisproblémát nem tudom értelmezni. Számomra mélyhiányos, feljebb is a HD600 sokkal egyenletesebb. Most nem tudom hallgatni, mert a repedezett kemény párnáját szétszedtem, hogy felújítsam, de valahogy ez csúszik.
-
bajnokpityu
félisten
A 240DF miért nem tetszett sokaknak? Fázisproblémái miatt?
-
szakibá...
senior tag
Én is köszönöm , nagyon hasznos volt. Először egy nagy hifi kiállításon hallottam a K1000-et, amikor még újdonság volt. Egy hatalmas csarnokban hangszigetelt szobákat építettek a kiállítók, az egyik ilyenben volt a K1000 bemutató. Egy tucat széket tettek be, egyszerre ennyien hallgathattunk egy-egy fülest. Kellemetlen élmény volt, nyomta a fülem fölött a fejem, úgy látszik, ez nálam érzékeny pont. A nagyobb baj az volt, hogy az enyémen kívül tökéletesen hallottam a többi fejhallgató cicergését is, teljesen elrontva a hangképet, semmit nem tudtam megítélni. Ezzel a demóval vesztettek egy vevőt, ezért sem vettem, amikor kifutó termékként leárazva lehetett nálunk kapni (na meg úgy sem volt nagyon olcsó).
Most már végre tudom, milyen tartományban dolgozik a bele épített EQ. Én azt gondoltam, hogy valami nem kívánatos rezonáns kiemelést egyenlít ki. Ő viszont azt írja, hogy azért kell, mert túl közel van a fülhöz a membrán. Számomra viszont inkább tűnik valami egyszerűbb DF kompenzációnak, de ez csak nézőpont kérdése. Viszont az az állítás, hogy a K1000 elve azért jó, mert független az egyedi fülkagylók hatásától, emiatt kicsit billeg.
Úgy látszik, senkit nem izgat rajtam kívül, hogy mi szükség volt a kör négyszögesítésére. Lusta vagyok megkérdezni tőle. -
vzsryl
nagyúr
Meghallgattam MM-ben, borzasztó. Doboz hang, 0 mély, viszont tényleg elég kényelmes. A Philips SHP-2500 sokkal jobban szól, még az SHP-1900-as is, és szintén kényelmesek. A Philips sem törik el, csak ha nem vigyázol rá. Ismerősömnek évek óta megvan az SHP-1900-as, de semmi baja sincs, csak a Philips felirat kopott le.
-
Stokiii
csendes tag
Köszönöm a segítségeket. Végül a Hama-t rendeltem meg, remélem azt a minimumot amit elvárok megadja.
-
guppy
őstag
válasz
bajnokpityu #688 üzenetére
Enyém a 09145-ös sorszámú, sajnos nem az első adagból (~ első 5000 biztosan), ami 25Hz alatt kezd csak esni, sztem az enyém a 35 Hz-es szériából van, mivel amikor shine wave-ekkel teszteltem csak 30 Hz után vettem észre jelentős csökkenést a hangerőben, (meg rezonanciát az egyik oldalt, valószínűleg elfáradt a csillapítás, majd egyszer elküldöm az akg-nak felújításra, miután betoltam alá egy rendes láncot)
Szerk: a legérdekesebb rész abban a bizonyos topikban számomra az h a mai technológiával milyen változásokat lehetett vna eszközölni és mennyit számított vna.
-
válasz
bajnokpityu #688 üzenetére
Ha Az akg-n múlt volna, ez sem született volna meg soha.
Mondjuk ezzel a fülessel negyed évszázaddal ezelőtt nagyon megelőzték a saját korukat. Talán ez lett a veszte is a projektnek.
-
bajnokpityu
félisten
Guppyénak nemtom milyen a száma,meg Péter K1000jébe is bele tudok majd hallgatni, de hangban nem tudok jobb fülest. Ha nem lenne ennyire "használhatatlan", vágynék rá. Szerintem az enyhe felfele húzása is inkább erősítő miatt volt. Igazából nem értem, hogy ha ilyet tudott az AKG valaha, miért vannak ma ennyire lemaradva.
-
deatom
tag
azt szeretném kérdezni, hogy általános használatra egy steelseries siberia v2 mennyire megfelelő. Ebeyen van fent igen baráti árban ( [link] ), a magyarhoz képest. Elég jó ár, de a garanciát a termékre csak úgy tudom érvényesíteni, ha visszaküldöm. (?)
-
válasz
#90933760 #682 üzenetére
Vicces a helyzet. Kicsit 80-as évek hangulat [link]
(#684) bajnokpityu
A fejlesztéskor nem számított a költség, akkor is csak azért, mert titokban, a vezetés tudta nélkül fejlesztették évekig. Csak akkor került a füles vezetés elé, amikor elkészültek az első prototípusok.
Eleinte az eredeti tervek szerint gyártották, aztán inkább költséget csökkentettek. Tipikus. -
bajnokpityu
félisten
-
törölt tag
Jelenleg nincs raktáron, beérkezése X hét, Postázni a rossz tapasztalatok miatt nem lehet. Blablalbalba.
Meguntam. Nem épp így kéne vásárolni fejest, de tényleg meguntam. Maxell Retro DJ, azt kész. Meglátjuk mit tud. -
guppy
őstag
Egy nagyon érdekes topik a head-fin, a hrklg01 nincknevű személy az egyik tervezője (a 3-ból) a K1000-nek, és érdekes információkat oszt meg a fejesről, a tervezéséről és a kialakításáról.
-
niof
veterán
Kicsit fura volt megszokni a CX 400 II után, a külső zajokat sem csillapítja úgy, mint agybadugós társaik, de már nem a fejemben szól a zene, hanem van tere. A mély különösen tetszik, nem túlzó (basshead), inkább azt próbálja visszaadni, amilyennek az adott basszusnak lennie kell. Én is iPod-al használom, de én azért barátkozom a hosszú kábellel, mert inget nem igazán hordok, meg ha hordanék is, az első lehajolásnál kiesne. Kár lenne összetörni ezért a lejátszót, vagy a benne lévő vinyót.
-
törölt tag
válasz
B-L-A-C-K #669 üzenetére
Ennél már csak az lenne jobb, ha komplett hangfalat kötne fel.
Dolgozok a fejes ügyön, de nem is tudom. Már a Shure SRH440 se az az árkategória amit szívesen kifizetek. Meg tudnám venni, de sok kompromisszum más cuccaimból kell lecsípni az összeget. Ráadásul a kevés mély. Az Audio Technica ATH-M50 lenne a jobbik megoldás, de neki is az ára.
A Superlux HD660 semleges hangja se olyan amit keresek, és nem is kapható. A HD662 lenne a jó, de megint nem kapható. Amit találtam kiállítási darab külföldi boltba. De az első kettőt se kapni használtan, újonnan meg khm, ár. Egyetlen van amit megkaphatok a Maxvell Retro DJ, de annál kicsit jobb kéne. Tudom nem rossz, de akkor is. Na meg a Sony extrémen mélytúlsúlyos MDR-XB500 fejese, na de az meg a ló túloldala.
Félve megkérdezem a megkövezés előtt, de még valami?
-
B-L-A-C-K
titán
Volt már?
-
Satyricon
addikt
Ha erősítő vagy tv tuner van a géphez kötve, akkor igen!
Emlékszem haveromnak volt egy home made tákolt basszgitár erősítője, és esténként mikor zenéltünk, mindig bejött a Budapest rádió románul XD És az volt a legdurvább, hogy olyan hangos volt, hogy elnyomta a basszusgitár hangját. Mi meg szakadtun ka röhögéstől
Úgyhogy elképzelhető a dolog.
-
Dany007
veterán
Nem, direkt megfigyeltem, hogy kivehető beszédet hallottam, meg nevetést...
Megakartam nézni a TV-ben, hogy megy-e valami ilyesmi film, de ugye mikor bekapcsolom a TV programot egyből leszabályozza a hangerőt... Szal nem tudom mi volt, de nagyon halkan, de kivehetően lehetett hallani valamit. Persze csak akkor ha a win hangerőt fullra tettem.@fi:zi'k: Igen igen! Komplett htpc LCD TV-re kötve. Igazából a TV csak nagy kijelzőként szolgál nálam a TV tv részét még sose próbáltam. Van egy régebbi fajta analóg tunerem a gépben, a hiradót nézzük rajta meg a baba TV-t a gyerek. Erre bőven elég. : )
-
Dany007
veterán
Üdv.
Lehetséges az, hogy befogok valamilyen adót a fejhallgatóval? 120cm-es az alap kábel, plusz van rajta egy 5 méteres hosszabbító kábel...
Ma vettem észre, ahogy rádugtam a gépre és az alaphangerőt fullra vettem - nem szoktam így hallgatni - halk motyogást hallottam benne. Mintha valami TV film ment volna... Persze nem zavaró, mert normál hangerőn semmit se hallok, még sistergést sem... Csak érdekes. -
Satyricon
addikt
válasz
ImpersonatoR #627 üzenetére
Fogsz széles celluxot, és szépen ráteszed a szöszös felületre. Ha elválós szösz, akkor 1ből leszedni Neked. A 2 fejes párnája kb 1 perc alatt megvan takarítva vele! (Én a fekete farmerjaimat mindig széles cellux-szal szösztelenítem! Az ötlet feltalálója: Satyricon!
)
Mindenkinek: A tegnap kijelentésem szeretném érvényteleníteni: Kijelentettem, hogy a Shure SRH 440, amit tegnap vettem, baromi jó fejes(amit nem szívok vissza, mert baromi jó fejes tényleg!), csak kevés a mély. Igen ám, de mivel a bal fülemre 50 db-lel rosszabbul hallok, ezért a bal oldalra több hangerőt csavartam a poweramp-ban, aminek a következménye az lett, hogy a jobb oldali hangerő és mélyek legyengültek! ma viszont több időm volt kipróbálni a fejest. Visszaállítottam a balansz-t és rá kellett jönnöm arra, hogy:1: Még szebben, és hangosabban szól a fejes, 2: sokkal több basszus van benne, és lehet neki tekerni plusz basszust, 2: Nem is hallok olyan rosszul
Úgyhogy ajánlom mindenki figyelmébe!
-
kNG
senior tag
válasz
#71562240 #658 üzenetére
Köszi a választ, azóta már leadtam a rendelést, szóval nem is lehetne visszaút, de nem is akarnék!
Külföldi tesztek illetve tapasztalatok alapján középfrekiben és magas-ban elég erős, a magas kicsit sziszegős lehet, de nem vészes, a mély pedig jelen van, de nem üt, tehát visszafogottabb... elvileg árkategóriájában egész jó kis hangot produkál, és felveszi a versenyt a sennheiser hd 419-429-439-cel (hangban).
A Beyeren is nagyon gondolkodtam, de a kényelem miatt végül az AKG-t választottam, szerintem az eddigi fejhallgatóimhoz képest ez is egy kisebb csoda lesz, 2 évig pedig remélhetőleg jól fog szolgálni (de talán több ideig is).
Akit esetleg ez a típus még érdekel (ketten is rám írtak ez ügyben) azoknak jelezném még, hogy elvileg nagyon hosszú a burn-in folyamat (mint az AKG-k többségénél) és idővel természetesen ennek is javul a hangja, és elvileg a tere is!
Használgatom majd egy ideig, és lehet írok róla egy rövid HSZ erejéig!
Xonar D1 fogja kiszolgálni, zenére, és játékra, szóval nem audiofil jellegű "ismertető" lesz!#660 krichd1: Creative Fatal1ty HS-1000 illetve Sony MDR-XD100 után már CSAK jó lehet! Főleg hogy nem fog fájni a fejem tőle, mint a Sony-tól! xD
-
törölt tag
Nem tudom mit értesz az alatt, hogy zárt hang.
A három közül a Hama a legkényelmesebb, a másik kettő fejpántja kicsit kemény, ez zavaró lehet, ha úgy áll az ember fején.
Hangminőségileg:
A Philips sötét, komor, kissé fojtott tónusú, súlyos hatású, hosszan hallgatható, a Hama sokkal világosabb tónusú, részletezősebb, átláthatóbb, elevenebb, "látványosabb", közvetlenebb, talán színezetlenebb. A Panasonic a kettő között van valahol, az a legarányosabb hangú ebből a trióból. Én a Philipset választanám, feltételezem, hogy a topiktársak többsége a Panasonic-ot, egy "átlagember", vagyis a zenehallgatásban járatlanabb felhasználó pedig valószínűleg a Hama-t. Mindhárom típus megéri az árát, sőt a Hama első pillantásra, azaz hallintásra egészen mellbevágó, mindazonáltal erről a kategóriáról ebben a viszonylag igényesebb zenehallgatás-orientált topikban azt szokás mondani, hogy oly mindegy - ami persze nem igaz, ebben a kategóriában se mindegy. De a szívünk szerint azt mondanánk, hogy szánj rá inkább 6-7ezret, sőt, ha rászánnál 10-11ezret, akkor már egész pofás hangú fejhallgatót is kaphatnál - lásd például Beyer DT235, amin hovatovább már zenét is lehet hallgatni.(#655) kNG: Az elődje kicsit mélytúlsúlyosnak volt esetleg nevezhető, az MKII inkább arányos, az első verzióhoz képest nem lett a mélye kevesebb, inkább a magasa több, emiatt aztán a tere is szélesebb, látványosabb. Korrekt hangja van ennyi pénzért, de van nála jobb hangú is, lásd Beyer DT235 - az persze kényelmetlenebb.
-
kNG
senior tag
Na úgy néz ki pár napos keresgélés után sikerült megtalálni a számomra szimpatikus fejhallgatót, ami még beleférne pont ár szempontjából is. Csak egy kérdésem lenne róla:
AKG K512 MKII
Tere ennek mennyire van? Zárt kialakítású, de hálégnek nem mélytúlsúlyos ha minden igaz...valakinek van tapasztalata róla? (játék miatt lenne érdekes csak).
-
ginola
addikt
http://www.pcbolt.eu-ról rendelt vki, sajnos nem találtam véleményeket róla!
-
Stokiii
csendes tag
Üdv!
Fejhallgató vásárlása előtt állok. Maximum 4000 Ft-ot költenék rá és az alábbi termékeket találtam:
Panasonic RP-HT161E-K
Philips SHP2500
Hama HK3032Laptopon használnám filmnézésre/zenehallgatásra. Fontos szempont a kényelem és a zárt hang. (Kép alapján a Hama HK-3032 kényelmesnek tűnt, de erről a termékről egy véleményt se hallottam :S )
Aki jártas ebben az árkategóriában kérem segítsen. -
Lacuss20
senior tag
Sziasztok!
Remélem nem fog meglincselni senki, az lenne a kérdésem, hogy max 3500Ft- ért természetesen mikrofon nélküli fejhallgatót mit tudtok ajánlani? Játszani kellene, de nem "GAMER" szinten, csupán az árhoz képest, ami tudom nem valami magas a lehető legértelmesebbet szeretném.
Mellesleg a call of duty sorozatot játszom és a hangfalnál mindenképpen jobb lenne egy fejhallgató.
( Legalábbis ezen az áron kapható hangfalaknál, szerintem )
Köszi előre is a segítséget! -
donpe
aktív tag
Kiváló darab. Volt nálam is kölcsön egy ilyen barna szépség egy kedves fórumtárstól (contaxg). El is hagytam a hosszabbító kábelét...
. Célszerű lehet a rövid kábel ha csak az ingzsebbe berakod a lejátszót (Én így használtam egy ipodal
).
Szerethető egy kis darab kellemes basszussal. Bár kicsit"melegen" nézett ki az én óriásfejemen, de a páromon jól mutatott.
-
niof
veterán
Sziasztok!
Majd 2 hónap nyúzás után szeretném őszinte elismerésemet kinyilvánítani az Audio-Technica cég felé, mert a nemrégiben vásárolt ATH-FC700 fejhallgatómmal tökéletesen elégedett vagyok. Az egyetlen zavaró, és számomra érthetetlen dolog, az alap kábel rövidsége, melyhez egy kb. 1m-es hosszabbítót is adnak, hogy a jack elérjen az ember zsebéig. De ezt leszámítva, az ég világon semmi problémám nincs.
Az általában hallgatott house, progressive house, és egyéb elektronikus zenei stílusok, valamint az utcán kevésbé hallgatott jazz és rock is tökéletesen ki tudnak bontakozni a fejhallgatóban. Nem azt állítom persze, hogy ez a legjobb fejes, amit valaha hallottam, de ha valaki egy közepes méretű, kényelmes, és jó zenei adottságokkal rendelkező fejest keres, annak különösen ajánlott!
-
tomama
aktív tag
mp4nation-röl akarok rendelni fülest,ha véletlenül megvámolják mennyi a vám?álltalában mi a tapasztalat megvámolják vagy sem?még nem rendeltem soha külföldről.
-
attika89
senior tag
válasz
Kis cellux vagy maszkoló szalag. Nem vicc, gyorsan megy vele
-
SOAD19
addikt
válasz
Ha a párnára gondolsz, akkor a két párnát tedd össze és körkörösen dörzsöld egymáshoz, és szépen összeállnak kis csomókba a szöszök.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Szösztelenítővel.
-
SH HD 598 as barna puha csivasz borítását (ami a füled köré megy) mivel érdemes tisztítani van valakinek rá valami jó módszere mert az enyém nagyon tudja gyűjteni a puha szöszt
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #624 üzenetére
Pedig jó pár hónapja piacon van és bizony Monsieur Starck szellemisége sokba kerül!!
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
bigmasterg #624 üzenetére
Ez a Parrot nekem ismerős.
-
bigmasterg
addikt
Ilyen fejhallgatóról eddig még csak nem is hallottam.
De így meghallgatás nélkül is megelőlegezek neki egy túlárazott jelzőt. Aztán akár az is lehet, hogy tévedek. -
kNG
senior tag
Pontosan, ahogy mondod, mény nulla, a közép-, és magasfrekiket viszont elég jól kihozza, ezért BF3-nál igen előnyös
jó a tere, meg mindent sokkal jobban meghallok, mint a fatal1ty-vel, ami elvileg gamer fejhallgató (-.-")...most valami olyan megoldáson töröm a fejem, ami lehetőleg zárt, jó a tere, nem mélytúlsúlyos, de azért nem is mélyhiányos, és széles a frekvencia átvitele! Plusz számomra elérhető...ha ezen a kategórián kívül esik akkor inkább használom ezt amíg él, és közben gyűjtök egy komolyabb darabra...
Te egyébként mire váltottál a Sonyról?
-
ntomka
nagyúr
A Basshead's Delight: The V-Moda Crossfade M-100
Lehet, hogy basshead, de akkor is meghallgatnám.
-
d.toth91
tag
Üdv!
Fejhallgató vásárlása előtt állok, azonban nem tudom milyen irányba induljak el. Utcán és otthon egyaránt szeretném használni(tehát a méret és a zajszűrés is lényeges),de kizárólag zenehallgatásra, esetleg filmezésre is(tehát nem kell, hogy mikrofont is tartalmazzon). Mindenképpen vezetékes kivitelben gondolkodom. Leginkább a mélyorientált hangzást részesítem előnyben.Napi cirka másfél órát utazom, tehát a kényelem is lényeges. 15 ezer Ft körüli összeget szánnék rá. Jelenleg egy AKG K309-es fülest használok,ami az árához képest elég jól szól,épp ezért pozitív tapasztalataim vannak a gyártóval kapcsolatban,így a K518 szimpatikusnak tűnik. -
kNG
senior tag
Volt itthon elfekvőben egy Sony MDR-XD100 fejhallgatóm...gondoltam kipróbálom a creative fatal1ty után, és most jöttem rá hogy a creative mennyire is mélytúlsúlyos...még így is hallottam meg új hangokat a zenékben, pedig semelyik sem egy horrordrága füles, sőt, a legalja kategória (5k illetve 7k. volt). Igaz a Sonyban meg semmi mély nincs szinte, viszont a közepe meg a magasa egész jó, ahhoz képest hogy ez tényleg a legeslegalsó kategória.
Szóval most van egy fülesem amiben van mély, meg van egy amiben van közép meg magas!
Most azért egy pillanatra elgondolkodtam ezen az említett Renkforce CD-340-en!
-
törölt tag
válasz
Satyricon #600 üzenetére
Ajjajj. Na ezt olvasom szinte minden hozzászólásban visszafele, pont ahogy a Senn HD428-nál. A kevés mély. Oké, hogy szépen szól, meg wow faktor, de mély nélkül én hülyét kapok. Nem vagyok a Bass poti csutkára fajta, de a zenének van mély hangja is és én szeretem ha az kicsit dominál és értelme is van nem csak sunnyog a háttérben. Akkor ez a a fejes nem nekem való.
Bár árban nem épp egyforma, gondolom minőségbe se, de Superlux HD662 a mélytúlsúlyos ahogy írva van, az biztos jó lenne. Csak hát. Kicsit olcsónak tűnik.
-
-
B-L-A-C-K
titán
Igen jól emlékszel.
Ezt már hallgattad? Csak azért mert nekem tényleg mondhatsz bármit teljesen hülye vagyok hozzá, ezt a Superluxot viszont utána néztem ár/tudás alapján dicsérik mindenhol.
kammerer: 10 alatt keresnék inkább, azt az új Shure SRH 440-est 15-ért is azért csak azért vettem volna meg mert tudom az minőségi, na meg 23 ezer amúgy az ára. Bánom már nagyon hogy nem vettem meg...
-
Audison
senior tag
-
B-L-A-C-K
titán
Elsőnek végre találjak már magamnak egy csicska Superluxot, vagy valamit, de semmit nem lelek. Hülye voltam nem vettem meg egy hete míg volt itt boltban. Plusz 3 napja tudtam volna venni egy új Shure SRH 440 15 ezerért, szintén így utólag hülye voltam nem vettem meg, de már az sincs meg a kedves eladónak...
-
krichd1
addikt
válasz
Satyricon #600 üzenetére
Ha SRH440-él több mély kell, akkor az Audio Technica ATH-M50 lesz szerintem a barátod.
Ne max hangerőn járasd, normál hangerőn, ahogyan hallgatni szoktad általában.
Simán lehet, hogy ugyanaz. A Retro DJ is Yoga termék. A többi fejhallgató típusukat sem magának fejlesztette a Maxell szerintem, mindegyiket vették más gyártótól és átmatricáztatták.
A Yoga CD-880-at is eddig tudtommal 5 márkanév alatt forgalmazzák kisebb külső változtatásokkal és eltérő kiegészítőkkel.(#604) kammerer:
A gyártó termékein belül engem csak a CD-880 érdekel, a többi nem igazán. Az FA-003-mat nagyon kedvelem, pár dologban lehetne jobb: tér mélység érzetében, és tisztaságban, transzparenciában. Majd a következő fejes....
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Gitáros topic
- Háztartási gépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OTP Bank topic
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!