Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Kompakt vízhűtés
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Google Chromecast topic
- ZIDOO médialejátszók
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAPORKA FEJHALLGATÓS TALÁLKOZÓ
Tervezi valaki,hogy ott lesz valami jó cuccal Pl: S-HD 600 and up vagy egy FOCAL Elear-al esetleg....? -
Darkcranio
csendes tag
Értem köszönöm. Hát vacilálok, mert venném a Omnitronic SHP-600-at, de nem tudom mennyire szűrődne be a mikrofonba, mert ugye az a szám előtt van, az nagyon is az 1men belül van, szóval nem tudom. Ötlet, esetleg tapasztalat?
Szerk.: HD2000 lesz az, nem akarom, hogy bezavarjon mikrofonba, köszi
-
Samtya
senior tag
Csak a szokásos HyperX Cloud vagy ATH-M40X esetleg M30X. ATH-kat nem árt felpróbálni mert szorít.
Legjobban járnál, ha nyitott is lehetne, mert akkor vehetnéd az egész világ jelenlegi kínálatának (boltból garival) legjobb ár/érték arányú tipusát: Omnitronic SHP-600.#52091 Ferenc1989: a felsoroltakból a HD451-et választanám. A ZX660 inkább supra mint circum. Mivel otthonra kell nyitott nem lehetne mégis? Lásd 2 mondattal feljebb.
-
Ferenc1989
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami fejhallgatót?1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót? Otthon
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni? Zenehallgatás
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg? 15.000Ft
4.) Új vagy használt? Új
5.) Circumaural vagy supraaural? Circumaural
6.) Zárt vagy nyitott? Zárt
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar? Kiegyensúlyozott hangzás
8.) Honnan vásárolnál? Itthon garánciával
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)? Telefon, tablet, laptop.
Amit néztem: sony mdr-zx660, sennheiser hd202 II, sennheiser hd451Előre is köszönöm
-
törölt tag
válasz
randras_83 #52087 üzenetére
-
husosfagyi1
csendes újonc
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Otthon és utcán.2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Elsősorban zenére használnám.3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
10 ezer.4.) Új vagy használt?
Mind 2 lehet.5.) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural.6.) Zárt vagy nyitott?
Zárt.7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
Tiszta, kiegyensúlyozott hangot várok el. Ami zavar túlzott magas kiemelés8.) Honnan vásárolnál?
Itthonról.9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Telefonról hallgatnám és számítógépről.Előre is köszönöm!
-
.DLL
veterán
válasz
randras_83 #52023 üzenetére
Harman képviselettől esetleg? Megkérdem haveromat, bár nem ott, hanem hangszórógyártásban dolgozik, de hátha tud valamit. Ha elhajtanak, akkor 3D nyomtatás.
! (#52089) husosfagyi1: Takstar/Invotone HD2000, Maxell Pro Studio HP6000
-
randras_83
addikt
válasz
randras_83 #52023 üzenetére
Erre senkinek nincs ötlete?
-
.DLL
veterán
válasz
Darkcranio #52082 üzenetére
Csak ha nagyon hangosan hallgatod, vagy 1m-en belül tartózkodik valaki a közeledben.
Általánosságban azért jobbak, mert természetesebben szólhatnak, de ez adott típusoktól is függ. Itt konkrétan pl. az SHP-600 simán 1-1,5 kategóriával jobb fejes, mint a HD2000, máshol 20k-ba kerül... Persze a HD2000 si jó hangminőséget nyújt azért a 7k-ért, mindkettő ugyanattól a gyártótól származik, tehát a jó ár/érték arány családi vonás.
A Superlux HD660 a kettő között lehet, de rég hallottam, más karakter, mint a HD2000, színezettebb, de nem rossz ez sem. -
fd3
tag
-
fd3
tag
válasz
torma1981 #52072 üzenetére
lehet páran emlékeznek, pár hsz-el feljebb írtam egy Sennheiser 518-as vásárlásról, de nem voltam vele túlzottan elégedett.
Edisek jófejek voltak, és visszavették, helyette kértem tőlük egy FiiO E10K DAC-ot. és berendeltem a hőn áhított DT770 Pro-t, abbólis a 250 ohmos verziót.AHHHHH.... besza-behu!!!...
Egyelőre mégcsak tesztelgetem, de magam alá f*sok annyira jól szól!!írták a kollégák h sok lesz a 250 ohmos, hát ez a kis DAC bőven meghajtja, low-on 6-7 körülre állítom, high gain-en elég 3-4 között (8 a max). a bass switchet bekapcsoltam, nekem jobban tetszik kicsit több basszussal.
szóval engem lenyűgözött a Beyer, lehet van hasonló / jobb tudású a 45-50ezres árkategóriában, de kb. nem érdekel, 100% satisfaction
viszont ha valaki tudna ajánlani egy szoftveres EQ-t Windowshoz, azt megköszönném. a FiiO-hoz nem járt ilyesmi, és egy hangyányit lejjebb venném a magas hangokat, néha picit több a kelleténél.
ja igen, még annyi hozzátartozik a válaszhoz, h ma teszteltem haveromnál egy asus xonar dx / hyperx cloud kombót, hát na.... nem bántam meg h 2x annyit költöttem erre a setre. nem tudom melyik komponens volt gyengébb az övéből, a következő napokban vszínű átviszem a cuccomat majd és side-by-side összehasonlítom, de így elsőre keresztben megeszi az enyém az övét, persze 2x annyiba is kerül.
-
Darkcranio
csendes tag
Hát a nyitott nem azt jelenti, hogy más is hallja amit én? Mert az úgy nem jó. Miért van különbség minőségileg?
-
.DLL
veterán
válasz
Darkcranio #52080 üzenetére
Ha muszáj zárt akkor HD2000, ha mégis lehet nyitott, akkor Omnitronic SHP-600.
Esetleg Superlux HD660. -
Darkcranio
csendes tag
Sziasztok!
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót? Otthon
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni? Általános filmnézés, zenehallgatás.
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg? 10.000
4.) Új vagy használt? Új
5.) Circumaural vagy supraaural? Circum
6.) Zárt vagy nyitott? Zárt
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar? Minél jobban adja vissza azt a hangot, amire a zenész gondolt annó.
8.) Honnan vásárolnál? Net
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)? Laptop ha épp filmet nézek vagy Focusrite Scarlett 2i ha épp zenei cucchoz kellene.Szóval kell itthonra egy fejhallgató általánosságban, de nem akarok horribilis összeget költeni rá, de full gagyi se kell. Amire használom este filmnézés, napközben focusriteal a zenei alap kell, hogy a fülembe menjen miközben veszek fel az itthoncsinált stúdiómban, ezért is írtam, szal ahogy elképzelték a zenét úgy szóljon a fülemben, amennyire lehet 10.000-ért. köszi
(ja és mikrofon nélküli)
-
kippedli
tag
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót? Otthon
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni? Gaming legfőképp
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg? 40k
4.) Új vagy használt? Új
5.) Circumaural vagy supraaural? circumaural
6.) Zárt vagy nyitott? zárt
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar? térhangáz legyen jó
8.) Honnan vásárolnál? teljesen mindegy, ahol a legolcsóbb
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)? MAXIMUS VII RANGER SupremeFX 2014 alaplapi kártya vagy usb. -
.DLL
veterán
válasz
torma1981 #52072 üzenetére
Tér és jó mélyek: DT770 Pro
de a HyperX Cloud (más néven LD Systems HP800 Pro) sem rossz, de nyilván olcsóbb.
M50X felejtős, nincs tere, M40X egy fokkal jobb, szélesebb, és mély is pont elég van benne, de a fenti kettő kényelmesebb szeritnem.
AD500X: nagyon jó tér, de nem annyira dögös, inkább olyan aranyos karakter.
A zárt A500X-et még nem hallottam az ütősebb lehet (A900X-ből következtetve, ami szintén elég korrekt). -
Tomacko
őstag
válasz
torma1981 #52073 üzenetére
Ezt jól meg beszélted magaddal.
Ha van még kérdésed, akkor tedd fel őket privátban magadnak őket, hogy ne zavard meg az itteni "nagy forgalmat".
Viccet félre téve, az ATH-ról itt azt írták sokan, hogy két gombelemmel is szól kb.
Nyilván ha rá keresel a fórumon akkor a Beyer hajthatóságáról is találni fogsz rengeteget.
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Most szeretnék váltani fülest.
Eddig Logi G35-ös van.Sound Blaster Z-ről lenne meghajtva az új füles.
Audio Technica ATH-AD500X
Steelseries 9H
Kingston HyperX Cloud
Beyerdynamic DT 770 pro
Audio-Technica ATH-A500X
Audio-Technika ATH-M50xEzek között vacillálok. Esténként,mozi játék. Mint látható mindegyik zárt füles. Kivéve a AD500X.
Nem tudom hogy mivel az nyitott mennyire hallatszik ki. Meg a mély elég lenne-e. Nem azt szeretném,hogy szétvigye a fejem,de egy jó pörgös filmnél a robbanások azért szóljanak nagyot. Na meg a térhatás is fontos.
Nem tudom melyik lenne komoly előrelépés a G35-hőz viszonyítva. Árban az utolsó 3 db lenne kicsit drágább.Köszi szépen.
-
Vanir
veterán
Megérkezett a HyperX Cloud. Mérföldekkel jobban szűri a külső zajokat, mint a PC 350, a hangminőségre nem lehet panasz, a mikrofon is kiváló minőségű, és még brutál jól is néz ki.
Ellenben a kényelem nem az igazi, a PC 350 jobban feküdt, de majd megszokom.
Köszönöm még egyszer az ajánlást! -
motown5l
senior tag
Sziasztok. Megerkezett a Yamaha HPH pro 500 fules.
-
Tulku
veterán
válasz
#16820480 #52064 üzenetére
Csak egyszer kerüljön a kezeim közé egy ilyen átok planár...majd megmutatom én
Kísérlet....mikor az Angie váltóját teszteltem, volt olyan nap, hogy 70 féle mod-ot próbáltam ki...itt meg nem váltó van hanem ilyen-olyan mod-ok...olvasd el hedfin mit csináltak a HE560-nal....már lassan a drivert is polírozzák....
-
kzrca
tag
Sziasztok,
Új fejhallgatót tervezek vásárolni, munkahelyi használatra. A gép alaplapjára integrált hangforrás adott, mivel teljes vállalati kontroll van a gép felett, telepíteni nem lehet semmit. Maga a zene (elsősorban rock) forrása viszont tud lenni akár lossless is (bár szerintem ebben az esetben indokolatlan lesz fülestől függetlenül), Szóval milyen jó minőségű fülest javasoltok nekem ebben az esetben?
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
munkahely
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
zenehallgatás (rock, komoly, jazz)
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
20-30000 Ft, de ha vannak, jöhetnek a javaslatok olyan drágább fülesekre, amiket az alaplapi kártya mellett még van értelme vásárolni
4.) Új vagy használt?
új
5.) Circumaural vagy supraaural?
circumaural
6.) Zárt vagy nyitott?
zárt (esetleg félnyitott)
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
ne torzuljon a basszustól se, de tiszta közép és magas tartomány legyen
8.) Honnan vásárolnál?
mindegy
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
alaplapi Realtek HD AudioKöszönöm a segítséget!
Áron -
Tulku
veterán
Ha az LCD-XC-nél meg tudták oldani, akkor akár DIY módon is ráeszkábálok egy belül üreges faburkolatot,amit előzőleg lepácoltam és lelakkoztam....szerintem az a lényeg, hogy ne frontálisan a membránt takard hanem hagyj teret neki...de nyilván mne az lesz a hangkép mint nyitott esetben...na ezt kell megvizsgálni....
-
.DLL
veterán
válasz
Leigazoka #52055 üzenetére
De az zárt módban nem annyira jó, a leírások alapján pont annyi történik, mintha mos egy nyitott planár hátulját letakarnám a kezemmel. Az a baj, hogy egy drivert behangolni csak egy féle képpen lehet: egy adott házhoz. Ha megváltoztatod a házat, akkor újra kéne hangolni a drivert is, ami nyilván egy másik mérnöki munka lenne (és onnantól az már nem az a driver). Szerintem.
-
Leigazoka
tag
válasz
BigBlackDog #52032 üzenetére
Van a Hifimannak zárt fejese.. csak azt tudod a hátlap leszedésével nyitottá varázsolni is.
Olyan 70 e körül beszerezhető Angolból. Edition S a neve. -
Dorien
veterán
Nem.
Takstar HI 2050-nél is vágtam -9dB-t és az SHP-600-on nincs damping réteg a driver előtt, tehát még jobban átereszti a magasokat - meg szerencsére mást is, így részletesebb a HI 2050-nél. A filc / szivacskorong helyett inkább próbálnám meg a Gaborka8x8 által javasolt 1cm átmérőjű Blue Tack ragacs rányomkodását a driver rácsára, ez elvileg csak tereli a hangot és úgy csökkenti a magasokat, hogy nem takarja ki a részleteket. Szerintem sokan pont a szivacskorong hiánya miatt hallják jobb hangúnak a PRO 80-at a HI 2050-nél.
-
bjoey
csendes tag
válasz
Dorien #52050 üzenetére
Mindkettőtöknek köszönöm a választ!
Elkezdtem nézni az ATH-AD500X-et külföldről. Ha jól látom amazonon 80 dollárért hozzá lehet jutni, sanszos hogy ő lesz a befutó.
Gondolkodtam, és ha már veszek egy fejhallgatót hosszabb időre, akkor csak hozzáteszem még azt a pénzt.
Hozzá meg majd nemsoká egy erősítő akkor -
Stepo
aktív tag
Sziasztok!
Úgy kb. egy éve vettem a Takstar Pro 80-asomat, de már most elkezdett repedezni és leválni a műbőr.
Szerintetek van esélyem garanciáztatni, vagy elhajtanak vele?
Esetleg lehet kapni hozzá párnákat?
Hirtelen amit találtam majdnem annyiba jönne ki, mint maga a fejes, annyit azért nem dobnék ki rá... -
Bodz
nagyúr
válasz
BigBlackDog #52044 üzenetére
Igen. Elvileg könnyű őket felismerni. Szerepel a gyártás napja a dobozban lévő kártyán, maga a külső doboz fehér lett (fekete volt eddig), és már nem jár szütyő.
(#52043) azigazimoris: Van M30X is, ha a 40X drága.
-
Djsaba
senior tag
-
azigazimoris
aktív tag
Szép estét !
Adott egy ATH-M40fs, amihez most készülök fülpárnát szerezni aranyáron. Mindenképpen felújítom, mert nagyon tetszik a hangja.
Ez mellé-helyett kellene egy másik füles. Adottnak tűnik, hogy M40X legyen, de picit drágának tartom.
Egy AKG K92 mennyire másabb ? Jobban beleférne a kitervelt összegbe. Jó lenne 25 alatt megállni.
Illetve érdekelne, hogy mennyire jó a fentiek mellett egy Takstar hd2000.
Mondjuk azt mindenképpen berendelem az ára miatt, játszósnak jó lesz 😉
+ kérdés, tudom másik topikban a helye, de egy SMSL M3 jó befektetés lenne a fenti parkhoz?
Alapszinten játszok a témában ( pl. nekem a Bravo V2 hangja is tetszik RCA csővel 😄 ), szeretem a zenét de nem mindenáron 😀 -
Bodz
nagyúr
El hát. Szegény EL-8 egy életre meg lett bélyegezve, főleg a zárt, amiből az előző verzió nem sikerült valami fényesen.
Akkor szerintem Audeze EL-8 nyitott vs EL-8 nyitott 2016.
Az előzőnél még volt a mély aljában némi bizonytalanság, talán nem ütött akkorát, mint elvárható lett volna. Ezt megoldották, most már kb. a fazoros LCD2 szintje lett. A magas tartományon políroztak, már nem hiányos. Sőt, egész kiterjedt, de nem lett fárasztó szerencsére. De talán a legfontosabb, hogy pl. az ezen a mérésen is látható óriási árkot nagyrészt felszámolták, így már nem "depressziós" a hangja. A részletesség is sokat javult, már bőven hozza az áráért elvárható szintet.
A hangját ugyan nem érinti, de a kábelen is javítottak. Az új már szorosabban csatlakozik. -
-
EQMontoya
veterán
válasz
BigBlackDog #52038 üzenetére
Hallottál már 1770-et, vagy az enyém lesz az, amit hallgatni fogsz?
Illetve, ha már zárt, valamelyik laposabb Fostex-klón?
Akár Th610, akár x00 ebony, akár Emu Teak? -
motown5l
senior tag
válasz
Samtya #52035 üzenetére
Koszonom szepen a valaszt.129.99 ert sikerult beszereznem.igen en is lattamaz Amazonon,de ott van meg a 8 font posta.Lenyegeben majdnem egy ar. a magyart leszamitva persze ))).Esetleg lehet hozza vasarolni olyan csatlakozot,ami androidhoz jo? Vagy esetleg valami megoldast tudsz?
-
-
EQMontoya
veterán
válasz
Esetleg az új DT1990?
A Beyer hanggal emlékeim szerint nem vagy rosszban, a 1770 és a 1990 azért Beyeren belül egy egész lapos karakter is... -
Tulku
veterán
válasz
Ugyan így vagyok fülesben az Angieval...hallgatok mást, de sokáig nem tudom elviselni...
Bodz új nyitott EL8 fejese azért sztem nem a régi karakter...azt mondják ezen változtattak a legtöbbet...
De majd a Topikgazda elmondja...Az a Yamaha fülesfejes szép árú....
-
Samtya
senior tag
válasz
motown5l #52033 üzenetére
Nem láttam még ilyet, csak annyit tudok, amennyit olvastam róla:
Részletes, jelenleg populáris jellegű hangkép. Erős mélyek, emelt magasak, V-shape. Összességében a hangját azért a legtöbben dicsérik.
A Yamaha a Beats sikerét látva dobta a piacra, dizájn ezért hasonló. Viszonylag kicsi fülpárnák, csak féligmeddig over-ear, kényelmi problémák lehetnek. Műanyagjai nem a legjobb minőségűnek, nyekergősnek tűnnek.
Kiegészítőkkel jól el van látva (doboz, vezetékek).
Kezdeti árát nem érte, most 120 fontért van angol amazonon, ha jól láttam korábban. Neked mennyiért sikerült beszerezni? -
bjoey
csendes tag
Sziasztok!
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót? - Csak otthon.
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni? - 80%ban női vokálos metálzenék(Nightwish, Epica, stb...), 20%ban metalcore.
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg? - 20k, 25k csak ha nagyon nagyon megéri
4.) Új vagy használt? - őj
5.) Circumaural vagy supraaural? - circumaural
6.) Zárt vagy nyitott? - zavarni nemfog senkit, szóval jólesz a nyitott(jobb hangzásvilág)
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar? - a női ének a lehető legtisztább legyen
8.) Honnan vásárolnál? - lényegében bárhonnan, eddig a muzikertől rendeltem
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)? - laptopról, de tervbe van véve egy szintén 20-25k összeg körüli fejhallgató erősítő vásárlásaEddig egy Superlux HD681F fejhallgatót használok, nagyon meg vagyok vele elégedve, hihetetlen jól szól, de egy kategóriával feljebb mennék
-
motown5l
senior tag
Sziasztok. Senki nem probalta még a Yamaha HPH-500 Pro-t? Senkinek semmi velemenye? :-(
-
BigBlackDog
veterán
Jó kérdés, de mindenesetre van ára, ahogy látom.
+ (#52028) .DLL, (#52029) EQMontoya, fattyu: Azt látom már én is, hogy rohadtul nem
lesz, lenne ez olcsó. Főleg, hogy a HP1 árához képest nem kétszer-háromszor kéne többet fizetnem, hanem inkább 10-15-ször. Annyival meg jobb nem lehet egyszerűen.Nagy bajom nincs vele szerencsére. Kényelmes hosszú távon is, nem nyitott, a mély és középtartomány egyszerűen bámulatos egy fejestől (számomra legalábbis), a magasai nem fárasztóak, de egy kicsit leválnak a teljes hangképtől. Igen, gondolom, hogy ez a planárok sajátossága, de itt tudnék némi javulást elképzelni. Hallgattam EL-8-at, de inkább nem véleményezem azt. LCD-2 hangban már azért rendben van, már szerintem érezhetően V-sebb, mint a HP1, bár ez még megszokható lenne. De könyörgöm, mi a fszmért fél kiló? Leszakad a nyakam.
Meg aztán ez nyitott is. Audeze SINE-nek nem adnék sok esélyt az EL-8-ból kiindulva, de aztán tudja a fene, még nem hallottam. Ott van még a HiFiMAN, csak nekik talán nincs zárt fejesük.
Viszont a DT880, M40x már egyszerűen "gyilkol" a HP1 után, hosszabb távon nem tudom hallgatni semelyiket sem.Egyébként esélyes, hogy a magas probléma is gyógyítható lenne valamennyire, ha normálisabban kiszolgálnám. Na, gondolkozzunk akkor...
-
Tulku
veterán
Szerintem más világ...
Hallgattam rövid ideig HP1-et (nem kiszolgálva megfelelően, de alap karakterét megértve) és egy végtelen sima fejest ismertem meg benne...pöröly, hátra hőkölés, felszisszenés nem mutatkozott...olyan fejes, ami példásan levezet minden negatív energiát és feltölt...
LCD-k viszont karakterre kissé mások...már csak mély energiáik miatt is....Ez olyan kinek a pap, kinek a kutyája effekt...
De az a fej-fülhallgató amit dog linkelt az elképesztő...mit tudhat?
-
fattyu
veterán
-
EQMontoya
veterán
válasz
BigBlackDog #52026 üzenetére
YH1000?
Olcsó nem lesz.
-
.DLL
veterán
válasz
Sokan a HP-1-et jól kiszolgálva az LCD2 (3?) fölé helyezik
szóval nem lesz egyszerű dolgod...
-
fattyu
veterán
válasz
szerintem nagyon nagyon sok pénzig semmire. meg mi hiányzik? hova tovább?
azt meg szerintem senki. kb sennheiser orpheus szinten ritka. Bár azon se lennék meglepve ha Jippának lenne
-
BigBlackDog
veterán
Ilyet már hallott valaki?
Elsősorban azoktól kérdeznék, akiknek van már (hosszabb távú) tapasztalatuk Yamaha planár fejessel; HP1-ről mire lenne érdemes feljebb lépni? Hallgattam nem egy 100e Huf alatti zárt fejest, de valahogy mindegyik olyan színezetnek, szenzációhajhásznak tűnt a HP1-hez képest, nem volt meg az a természetesség, nyugodtság egyikben sem.
-
.DLL
veterán
válasz
Djsaba #52024 üzenetére
Olyat ami megfelelően nagy (Takstar HD2000-nél) és annál "mobilisabb" könnyebb, sajnos nem tudok 10k alatt. A retro DJ abból a szempontból jobban hordozható, hogy nem kell félteni, a HD2000 pántja törékenyebb.
Csak le kell cserélni a kicsi kemény párnákat pl. e-bay-ről rendelhető Bose QC1 utángyártott párnákra, (~ 800Ft), ez méretileg kb. akkora, mint a HD2000-é. Hangilag is jobban zár. De lehet keresni mégnagyobb párnát, ami még megfelelően rögzül.
Van a Razer-nek is egy erre épülő fejese, amin jó pufi párnák vannak: [link]Ha a felújítás mellett döntesz, és a kábelt is lecseréled, akkor mehetne rá egy 3,5mm-es Jack aljzat, így bármilyen Jack-Jack összekötő kábellel használható lenne, elcsomagolás előtt meg kihúzod, és nem törik a kábel a táskában.
-
Djsaba
senior tag
Az volt az első amit vettem neki, az ajánlásotok szerint, még évekkel ezelőtt. Nekem akkor sem jött be, de biztos hogy ezrekkel jobb volt mint ez a Sony. Nekem ugyanakkor a kialakítása (nem ear over) vagy hogy mondják, az szét nyomja a fülem, nem kényelmes egyáltalán. Még talán most is megvan neki, csak újra kéne kábelezni, de ő meg már nem használ mást agybadugóson kívül.
Esetleg más ajánlásod lenne?
-
randras_83
addikt
Sziasztok!
Hozzám került egy Harman Kardon CL fejes, amin eltört a fejpánton belül lévő szivacsos cucc egyik végén a műanyag rögzítő, ilyet honnan lehet kukázni hozzá?
Előre is köszi
-
.DLL
veterán
válasz
Monya78 #52021 üzenetére
Tény hogy az SHP-600 magasabb szinten van.
Szerintem 1-1 filc koronggal a fülpárna alá, a magasakat is vissza lehetne fogni. Ennek a fejesnek más nevű változatai 15-20k körül is mentek, és még úgy is ajánlott volt.
(#52020) madle: hangját sajna nem ismerem, nem tudom van-e itt aki hallotta már mindkettőt.
-
Monya78
veterán
.DLL, Dorien
köszönöm a válaszokat és egyben a segítséget
-
Djsaba
senior tag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni tesóm telefonjához kapott Sony MDR-XB450-es fejhallgatóját, mert nekem, se neki nem nagyon jön be, főleg a kialakítása miatt.
Kérdésem lenne, hogy ennek az árából ami 5-10eFt között van, lenne valami könnyű szerkezetű best buy?
Régről ismerem a takstar hd2000-et (magam egy boldog takstar hi2050 tulaj vagyok) de most valami kicsit mobilisabb kellene, amit lehet használni telefonhoz is(igaz nem jellemző) hasonló hangokat keresek, mint a hi2050-ben, de ebben az esetben legyen zárt.
Egyenlőre nem tudom mennyit kaphatnék ezért a Sony-ért, de annak a fejében szeretném vásárolni az "újat" akár használt kivitelben is.
Miket tudnátok ajánlani?
Köszi.
-
madle
őstag
Sziasztok,
Van egy Takstar Pro 80-as fejhallgatóm és szeretnék kipróbálni egy nyitottat. Viszont nem tudom, hogy visszalépés lenne-e egy Bowers n Wilkins P3-as? Minőségre úgy tudom nagyon jó anyagokból van összerakva, viszont a hangzását nem ismerem.
Üdv!
-
hermfer
csendes tag
Sziasztok,
a sennheiser HD-471 és a HD-451-es párnája kompatibilis lehet egymással, ha később velúrra szeretnék váltani a 471-nél? Képek alapján nagyon egyformának tűnnek.
Alapvetően egy zárt, circumaural, velúr párnás fülest keresek. A 451-set meghallgattam, de nem tetszett, olyan üres volt a hangzása. Most hogy az edigitalban leakciózták a 471-set, már belecsúszott abba kategóriába, amennyit hajlandó vagyok kifizetni érte. Esetleg tudtok más alternatívát maximum 25000Ft-os határig?1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót? Otthon, munkahelyen, repülős utazások
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni? zenehallgatás
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg? maximum 25000Ft
4.) Új vagy használt? új
5.) Circumaural vagy supraaural? circumaural
6.) Zárt vagy nyitott? zárt
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar? semleges hangzást, nem szeretem ha túl sok a magas vagy a basszus
8.) Honnan vásárolnál? magyarország
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)? telefon, notebook -
motown5l
senior tag
sziasztok ..tudnatok nekem valamit irni a Yamaha HPH-PRO500 fulesrol ?
Meret eleg jo arba hozza jutottam.par napon belul megerkezik.Furdala kivancsisag nagyon -
jobesz
tag
üdv! akg ból az újak milyenek?
k52 ,k72 és k92 re gondolok, olcsók, a k550 hez képest nagy visszalépés?
sennheiser momentum hoz képest? -
Monya78
veterán
Sziasztok!
Omnitronic SHP-600 (10,9eFt) vs. Superlux HD681 EVO (9,9eFt)
A két félnyitott hasonló árú füles közül melyiket gondoljátok jobbnak?Köszönöm!
-
Bodz
nagyúr
[link]
Na akkor ki szerzi be gyorsan a különleges Focalt? Garantáltan nem lesz belőle másik egyik találkozón sem. -
Vanir
veterán
Köszi! Ő lenne az igaz? Már hallottam róla jókat.
-
Etalon
csendes tag
Sziasztok,
Érdeklődnék, hogy nem tudtok-e fejhallgató szervízt, ahol nem csak a műszaki dolgokra koncentrálnak, de az esztétikára is. Levált a műbőr ami tartotta a fülpárnát. Eddig csak az egyik oldalán, de most megindult a másik is. Egyre nehezebb feltenni a fejemre
Néztem az Üllői úti szervízt, de az enyém (Sony MDR-XB600) nincs a listában, amikre tud szerezni fülpárnát.
Any idea?
Előre is köszi
-
Vanir
veterán
Üdvözlet! Némi szakmai tanácsot szeretnék kérni.
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót? - Itthon, a gép előtt.
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni? - Elsősorban multiplayer játékok, illetve zene (mocskos metálok és még mocskosabb neurofunk dnb).
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg? - 20-ból szeretném megúszni, de elmegyek akár 30-ig, ha a különleges igényeimnek csak és kizárólag annyiból felel meg.
4.) Új vagy használt? - Újnak most jobban örülnék, de nem kizáró ok a használt, ha igényes állapotban van, és nem sok sok ezer forint egy új fülpárna hozzá.
5.) Circumaural vagy supraaural? - Kizárólag circumaural.
6.) Zárt vagy nyitott? - Félzárt, vagy inkább zárt.
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar? - Jelenleg egy Sennheiser PC 350-em van már 3 éve, előtte egy Superlux HD668b szolgált, mindkettőnek tetszett a hangzásvilága, DE: circumaural kéne, a HD668b alapból is nyomta a fülemet, aztán elkezdtem fültágítózni és onnantól használhatatlanná vált részemről, ezért váltottam a Sennheiser-re anno.
8.) Honnan vásárolnál? - Bárhonnan, amit ajánlotok.
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)? - Alaplapi hangkártya. Yep. Plebejus vagyok. Lesz hangkártyám jövőre.Mikrofont is tudnátok ajánlani pár ezer forintig bezárólag? Lehetőleg valami olyasmit, amit rá tudok csíptetni a fejhallgató vezetékére. Vagy esetleg egy mikrofonos fejhallgató még kényelmesebb lenne... Nem vagyok audiofil, nem vájt a fülem, úgyhogy hajlandó vagyok egy egészséges szintig lejjebb adni a hangminőségből a kényelem érdekében.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nintendo Switch 2
- Temu
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen egeret válasszak?
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia