Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• louigi69

csendes tag

Üdv mindenkinek, mostanában kezdtem el fejben összerakni az új asztali gépemet, ami ezúttal egy Mini ITX build lenne. Nagyjából megvan az elképzelésem, abban viszont esetleg ha tud valaki segíteni, hogy amit eltervezem az megfelelő lenne-e, azt megköszönném.

A ház egy Phanteks Evolv Shift XT (tudom hogy nagyon kicsi és a hűtés esetleg gond lehet, de egyszerűen tökéletes ahogy ez a ház kinéz, mást nem tudok elképzelni), alaplap egy ASUS ROG STRIX B650E-I (a mostani alaplapom is egy ASUS ROG és elégedett voltam vele az elmúlt 3 évben, szerintem maradnék a márkánál), a proci lehetne mondjuk egy AMD Ryzen 7 7700X (Intelben nem gondolkodom), 2x32GB Corsair Vengeance DDR5-6000 CL30 memória (ugyanígy a Corsair Vengeance memóriákkal se volt sose gondom, maradhat ez a márka), Corsair SF1000L 1000 W 80+ Gold Fully Modular SFX vagy hasonló teljesítményű SFX táp.

Már van egy Cooler Master MasterLiquid 120 Lite folyadékhűtőm, amit az új gépbe is belerakhatnék akár, de lehet hogy elcsábulok és egy NZXT Kraken Elite 240 lesz a végén. Videokártyám is van már, egy NVIDIA RTX 3090 Founders Edition 24GB.

Amiben segítséget kérnék, hogy ennél jobb összeállítás volna-e esetleg, pl. ha a procinál volna jobb választás egy olcsóbb, de nem nagyban eltérő teljesítményű vagy ha a táp esetében az 1000W túlzás és esetleg egy 850W is elég lenne... ilyesmikre gondolok.

Köszi a segítséget előre is!

Új hozzászólás Aktív témák