- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trog
tag
válasz
phulee #61653 üzenetére
Jó eséllyel alulra is befér a HDD a vga alá, ha az első ventit szeretnéd rögzíteni az alsó helyett, kicsit trükkös, de nem megoldhatatlan, én most Temuról rendeltem ilyeneket amik megfogják a tápot (SFX-L) alul, (múltkor rápróbáltam és pont befért a táp fölé egy 1 slotot foglaló passzív hűtéses videókártya is, ventis verzió nem hiszem hogy sok levegőt tud felszívni, de az sem teljesen kizárt)
Csináltam neki hobbiüvegből plexi oldallapot, felülre meg egy 20as ventit kissé átalakítva beletettem, még kerekeket tervezek rátenni, meg műanyag fogantyút a tetejére + a két HDDt laptopHDDre cserélni, hogy ne legyenek annyira otrombák a CPU hűtő mögött, imádom hogy ennyi minden belefér. Ha már elkészült a végső verzió a kábelelrendezéssel is foglalkozom majd
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest