- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel találgatós topik
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz
EmThor #14125 üzenetére
én azt a codegen házat igen messzire hajítanám. annál bármi jobb. a tápja meg külön életveszély...
annál tényleg _bármi_ jobb.
mondjuk mini itx házakból nincs túl sok megfizethető és minőségi darab. én is addig agyaltam rajta, hogy 38-ért megrendeltem egy lian li-t, mert hosszú távon az biztosan kiszolgál, jó minőségű a tápja és minőségi kidolgozású és kinézetű maga a ház. a vicc az egészben, hogy a benne lévő konfig kevesebbe került nekem, mint amennyibe a ház lesz...
ha csak htpc-nek akarod használni, akkor amd-re építkezz inkább. egy fm2-es lap+ a6-5400 proci bőven elég lesz mindenre, akár 4gb, akár 8gb ramot raksz bele. (lap+proci megvan 40ből, ram frekvenciától és mérettől függően 5-18k)
inkább vegyél egy normális házat táppal és kicsit gyengébb konfigot, minthogy egy gyenge táp miatt kukázhasd az egészet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Asztalos klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Eladó 2 pár KINGSTON FURY 64GB Beast RGB DDR4 3600MHz CL18 Memória KIT
- Corsair Vengeance 16 GB DDR3-1600 MHz CMZ8GX3M2A1600C9
- DDR4 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- ASRock X399 Phantom Gaming 6 Threadripper 2920X ARCTIC Freezer 50 TR
- HyperX 16GB KIT DDR4 3333MHz CL16 Predator
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest