- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
john117
csendes tag
válasz
viperabácsi #13194 üzenetére
"én régen atom360 néven tucat gépet adtam fele áron mind mini itx volt, ird csak be googleba hogy atom 360 képek, van egy pár de itt phn mindenki drággában adja a használt szarját mintha én ujjonan venném meg, legutoljára pont Zodo hirdetésében láttam. beleirhattam volna a véleményem de nem tettem, nem vettem személyeskedésnek mert igazad van, és még nem döntöttem el iogazán el akarom e adni, egyenlöre csak belógattam volna a csalit a vizbe irtam végleges árat ha nem megy el nem bánom azt sem "
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Android játékok topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Dell 5400 14 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD 6 hónap garanciával, Dobozos
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest