Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mini-ITX
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
2thletme2day
őstag
válasz
Zsolt74 #15889 üzenetére
A nyomtató tér leburkolása csak akkor oldható meg 3 egyszerű plexilappal ha nem akarod kihasználni a teljes nyomtatási méretet az asztal széleinél. Ha az asztal legszélén van a nozzle akkor a nyomtatófej kilóg a 2 oszlop síkjából így ha csak belecsúsztatod a 2 profil közé a két plexilapot akkor ilyen esetben bele fog ütközni a fej a plexibe. Kicsit szélesebb plexit kell venni mint a két horony közti távolság és akkor ívesen már elférhet a fej. A plexilap pontos méretet még nem tudom ilyen esetre mert még addig nem jutottal el, hogy beburkoljam a gépet.
A következő benchy szeletelőben beállított 100mm/s-os sebességgel készült mindenféle mókolás nélküli, stock gépen, alap Tevo Little Monsteres cura profillal.
-
TheProb
veterán
Este megvolt életem első - sikeres - váza módos nyomtatása:
+1: Úgy néz ki tényleg a szappanos vízes kezelés lett a megoldás az üveg-re. Most úgy tapa rá a PLA, hogy alig bírom lekaparni. Köszi saccco!
+2: Ahogy nézem Spectrum-nak is ugyan az a kretén spooler-e van, mint DD-nek. Gyakorlatilag csak az a meglepetés, ha nem akar letekeredni...
-
Reggie0
félisten
válasz
ADAM1337 #15894 üzenetére
Nem, ezek a beallitasok a kulso fuggoleges feluletek pontossagan es egyenletessegen segitenek. A vizszintes es alatamasztott feluleteken sok minden nem segit. Remelhetoleg ettol a kereked futofelulet felol jobban fog kozeliteni az idealis hengerpalasthoz, mert a mostani eleg nagyot ut. Megprobalhatod az "Enable Support Roof"-ot bekapcsolni es/vagy a support density-t megnovelni. Ezek mellett javaslom a "Minimum Support X/Y Distance" erteket 2mm-re felvenni, hogy jobban be tudjal a fal es a support koze nyulni szerszammal szetvalasztani es a stringing se akadalyozzon benne.
-
-
Zsolt74
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #15890 üzenetére
2-5 napos szállítási időt írnak.
Európa + csomagként lett feladva.
Már látszik az MPL oldalán. -
Zsolt74
senior tag
válasz
2thletme2day #15888 üzenetére
Nekem nagyon bejón a formája,(sokkal jobban tetszik mint a Tevo Little Monster).
Hatalmas a nyomtató de szerencsére nálam az asztalon elfér.
Nem a lakásban nyomtatok vele így szerencsére nem gond a hangja, de a ventilátorokat valószínűleg azért én is halkabbra fogom cserélni.
A dampert és a smooter-t már megrendeltem hozzá.
Remélem a gömbcsuklók nem fognak nagyon kotyogni(a nyomtatási minőség rovására).
A nyomtatótér leburkolásán gondolkodom még, elvileg 3 plexi lappal ez megoldható.
Az ára is elég jó, pláne a Tevo-hoz képest.
150.000Ft-ért nem igazán lehet ekkora nyomtatót találni (max a prusa-kat).
Szerintem a héten már nem fogom megkapni, mert hajnalban indult el a Németországi,DHL központból és a magyar postát ismerve pénteken kevés az esély rá hogy kihozzák.
Pedig hétvégén ráértem volna tesztelgetni. -
2thletme2day
őstag
válasz
Zsolt74 #15841 üzenetére
Out of the box nagyon szépen nyomtat az a nyomtató. Nekem van egy és nagyon imádom. Alapból nagyon hangos működés közben. A damperek sokat javítanak a helyzeten de még úgy is van hangja. Én lecseréltem a trigorilla board-ot egy SKR v1.3-ra TMC2208-akkal. Így már egész elviselhető a hangja főleg, hogy a gyári hangos táp és vezérlő hűtő ventiket is lecseréltem halkabbakra. Holnap ha nem felejtem el rakok fel egy képet a stock nyomtatóval nyomtatott benchi-ről ami 100mm/s-os szeletelőben beállított sebességgel készült. Szerintem nem fogod megbánni a döntésed. Ez egy baromi jó nyomtató out of the box.
(#15845) Holleanyo
Gyors keresés után ezt találtam.
M206 Y"az az érték amennyivel lelóg az asztalról a nozzle"
-
azbest
félisten
válasz
TheProb #15883 üzenetére
nos, a vízlepergető hatása miatt lehet nem ugyanaz
Én még mindig a vízben oldódó ragasztós stiftet használom. Könnyű letakarítani, tapad rá minden. Első réteg lassabban, 90-100 fokos asztalon, én kifejezetten 0.1-es első réteget használok, szinte tényleg az üveghez érő nozzle mellett. A ragasztó stiftet kisebb dolgokhoz nem szoktam.
-
Holleanyo
tag
-
fape
senior tag
válasz
DrojDtroll #15853 üzenetére
Milyen configod van? Mi ven a serial1 és serial2 confignál és a baud raténál?
A soros porton csatlakozás alatt az usb gépre dugását érted vagy a uart (tx/rx) pinre kötve? -
fujifilm1
senior tag
válasz
energy4ever #15877 üzenetére
Köszi szépen.
A tapasztalatok miatt gondoltam megkérdezem a forum lakokat...irtam az egyiknek. várom a választ.
Köszi.
-
fujifilm1
senior tag
Sziasztok,
google home minihez szeretnék tartót, emiatt 3d nyomtatási lehetoséget keresek.
Hol lehet Pesten olcsón nyomtatni egyszerűbb tárgyakat?
Sima fehér vagy szurke (PLA?) kellene. nincsenek pontossági elvárások.
Ennek a két dolog nyomtatási koltségét szeretném kideriteni:
https://www.thingiverse.com/thing:3322691
https://www.thingiverse.com/thing:3388486Köszönöm.
Robi -
bitmad
aktív tag
Van valami lényegi különbség egy Bigtreetech TMC2208 V2.1 és egy Fysetc TMC2208 V1.2 között?
Egy Bigtreetech SKR V1.3 alaplaphoz kellenek a driverek.
A Fysetc féle TMC2208 van itthon, szóval ha megfelelnek, akkor nem rendelnék hozzá mást. -
Reggie0
félisten
válasz
Mr.Csizmás #15868 üzenetére
Pont, mint a PTFE cso. 4mm kulso atmero, 2mm belso atmero.
-
Reggie0
félisten
válasz
Dyingsoul #15824 üzenetére
Allmetal torok helyett csak egy rovidebb betetcsovet rakok bele, ami nem sokkal a coupler elott er veget, es onnan megy tovabb a ptfe.
(#15831) TheProb:
(#15828) Imy: Most eloszor tortent ilyen. Az ikeas uveglapra valamiert jobban tapad, mint a sima uvegesnel kapott uvegre.
(#15853) DrojDtroll: Megvarod mig lehul a hotend es utana kikapcsolhatod. -
HornedReaper
senior tag
válasz
Dyingsoul #15863 üzenetére
Nekem a heat creep-et (dugulást) 5015 venti nagyjából megoldotta a hotenden, az fújja most a heatbreak felett a lamellás hűtőblokkot. Ahol sok retraction van vagy combing bekapcsolva a Cura-ban (retraction nélkül), még így is eldugul. Én is várom a V6-ot hogy megérkezzen + Trianglelabs klón BMG extrudert
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
HornedReaper #15860 üzenetére
-
HornedReaper
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #15844 üzenetére
Nekem olyan stl kéne Ender 3-hoz, aminél van a BMG és V6 között is PTFE, rugalmas filamentek miatt.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Sayiid919 #15852 üzenetére
dohányzol? ha igen, 1-2 hónap után már meggyújtás nélkül el tudod szívni, ha nyomtatózolvideó passz, de nálam úgy néz ki hogy hagyom, következő alkalomnál a felfűtésnél kicsorog úgyis a felesleg, meg elhúzza brim-be az állottat. ha meg kiszedni akarom, kap nyomtatási hőmérséklet +3-5 fok, pár percig hadd engedjen, aztán huss kirántani. (száraz lakás, simán kint tudom hagyni a filát)
-
DrojDtroll
veterán
Adott egy skr 1.3 marlin 2.0 bugfix-el.
jól működik a nyomtató, de nem tudok soros porton csatlakozni
merre keressem a megoldást?
-
izisz
senior tag
válasz
pirosvilamos #15848 üzenetére
Tools -> Board - itt választod ki, a <MIT akarok programoznit>
Tools -> Programmer - itt választod ki, a <MIVEL akarok programoznit>
[Sanguino] - ez lehet kelleni fog, a videót nem néztem -
Saccco
nagyúr
-
TheProb
veterán
válasz
Zsolt74 #15837 üzenetére
Az üveget tegnap még csak PLA-val próbáltam, az tologatta ide-oda nozzle az üvegen.
Mágneses asztalon meg patika ABS kocekát és még valamit nyomtattam tegnap előtt. Ráadásul úgy, hogy nincs becsomagolva a nyomtató.Szóval akkor üveggel sem fogok tudni magában ABS-t és egyéb szart nyomtatni, remek.
Egyre inkább azt érzem, hogy a legjobb/legsokoltalúbb megoldás az ultrabase. Tavaly az anycubic nyomtatóval kb sose volt bajom a tapadással. Nem számított neki a hőfok, stb. -
Holleanyo
tag
válasz
2thletme2day #15830 üzenetére
Köszi! Melyik parancs állítja a fej kezdő (0 pont) pozicióját y irányban? Az a problémám, hogy a jelenlegi extruderem előrébb került az x tengelyen és így lelóg előre 16mm-t a tárgyasztalról. Tehát a fej y irányú kezdő pontját kell átállítanom szoftveresen.
-
Zsolt74
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #15842 üzenetére
Én általában 50-60mm/ sec-el szoktam nyomtatni legalább a külső réteget.
Ez azért tetszik mert elég nagy a nyomtatási mérete, és az ára is elég jó.
Építettem régen delta nyomtatóm, azzal volt némi szenvedés, a kalibrálással.
A deltáknak a sebessége és a mozgása nagyon tetszik.
Biztos lesznek gyerekbetegségei ennek is de majd kijavítom.
Rendeltem is hozzá a motorok alá dampert, és az elektronikához smooter-t. -
Zsolt74
senior tag
Rendeltem egy Anycubic Predator-t, kíváncsi leszek rá, hogy milyen minőséget tud nyomtatni.
Találtam róla egy videót, ahol elég szépen nyomtat egy kis áralakítás után.
[link] -
Saccco
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #15838 üzenetére
De van, abból van a Voron.
-
Mr.Csizmás
titán
-
-
moex1
tag
válasz
pirosvilamos #15832 üzenetére
Akkor biztosan nem jó. Az uno-t programozásra használod, de nem azt programozod.
A konkrét hibaüzenet egyébként az, hogy nálad egy 328p MCU van beállítva boardként, arra fordítja a kódot, viszont amire tátöltenéd az egy 1284-es MCU.
Szerk.: A videót most nem tudom megnézni, de biztosan ott is mutatja, hogy melyik deszkát választja ki. Én azért biztos ami biztos alapon le szoktam ellenőrizni, és megnézem a deszkán a chipet, és az alapján megyek. -
Saccco
nagyúr
válasz
Sayiid919 #15833 üzenetére
Az elégedett felhasználó szinte sose írja le, hogy elégedett.
Minden nyomtató annyira jó, amennyire a felhasználója az. Néhányan látszólag életképtelen gépből olyanokat hoznak ki, hogy hű.
Helyén kell kezelni ezeket az olcsó nyomtatókat. Nem véletlenül drágább a drágább.
-
TheProb
veterán
Egészen elképsztő mit szívok ezzel az asztallal... Nagy nehezen sikerült ugye beszinteznem (úgy ahogy) a mágneses asztalt. Most rávettem magam, hogy felrakom az üveglapot, mert ABS-t akarok nyomtatni. Na most, az üveget egészen egyszerűen nem tudom beszintezni. Akárhogy csűröm, csavarom a malomkerekeket, nem tapad meg rajta a fila. CHEP féle négyzeteket rajzolgató GCODE-al próbálkozok, de sehogy se jó. 80-90% folyamatosan lepörög az üvegről. Kataszrófa... Szerintem itt meg az lesz a baja, hogy a közepe alá van támasztva 1-2 réteg maszkoló szalaggal és az üvegnek meg az borítja meg a geometriáját vagy nemtom. Bár érdekes mert középen, ahol a csíkok vannak ott se tapad meg, meg a széleken sem.
Feltételezem üveg-üveg közt nincs eget rengető különbség tapadásban és nem a farkam kergetem...
Vágom a centit, hogy megjöjjön a BL Touch (meg a dupont kábelek, hogy megcsinálhassam a fw update-et is)
-
Holleanyo
tag
Hogy lehet módosítani az Octoprinten keresztül az extruder kalibráláshoz szükséges e-step értéket?
-
moex1
tag
válasz
pirosvilamos #15826 üzenetére
Jó lap van kiválasztva? Gyanús, hogy nem.
-
pirosvilamos
tag
Sziasztok!
Firmware frissítés előtt ki akartam nyitni a bootloadert.DE.
avrdude: AVR device initialized and ready to accept instructions
Hiba a bootloader égetésekor.
Reading | ################################################## | 100% 0.00savrdude: Device signature = 0x1e9705 (probably m1284p)
avrdude: Expected signature for ATmega328P is 1E 95 0F
Double check chip, or use -F to override this check.avrdude done. Thank you.
Ezzel a hibával elszáll.
Mi lehet ez?
Sajnos arduinoval nem vagyok jó barátságban
Ez alapján csináltam volna. -
Saccco
nagyúr
válasz
Dyingsoul #15824 üzenetére
Kell egy all metal torok és készen vagy.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Reggie0 #15822 üzenetére
"UI: Ha minden jol megy akkor 600 forintbol megoldom a magas homersekletu nyomtatast."
És azt hogy? Munkatársammal a capricorn bowden csövet nézegettük. Az állítólag 260C-ig jó és nem ereget gázokat. Nem értem hogy hogy mikor az is PTFE igazából. Lenne akkora különbség minőségben hogy így van?
-
Reggie0
félisten
Ugy tunik nekem sikerult PLA-val is feltepni az IKEA-s tukrot. Nem csak a PETG az ellenseg
-
Reggie0
félisten
válasz
Dyingsoul #15818 üzenetére
Szerintem az a coupler nem megy tonkre egykonnyen. En mar szedtem szet darabokra, mert beleszakadt a tefloncso. Ahogy Saccco is mondta, kell a hezagba egy feszitogyurut nyomtatni es onnantol kb. fixen fogja. Esetleg atepitheted direct drive stilusura a gyari alkatreszekkel, ami igazabol leroviditett bowdent jelent.
A geptol nem kell sajnalni a penzt, en mar vagy a gep aranak duplajat elkoltottem filamentre.
UI: Ha minden jol megy akkor 600 forintbol megoldom a magas homersekletu nyomtatast.
-
azbest
félisten
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Reggie0 #15816 üzenetére
"Ender 3mat nem kell tobbet reszelni, ha egyszer atlendultel az alapbetegsegein."
Én most valahogy úgy érzem ez soha nem fog sikerülni...
Még egy valamire gondoltam... Mi van akkor ha a teflont rögzítő coupler gyengült el és nem fogja a teflont kellően a hotenden ami így felcsúszik és 1-2 nyomtatás után már cloggol is? Oda milyen rögzítőt vegyek tartalékba? Valamit rendeltem ebayről meg is jött de az nem oda való...
(#15817) Saccco: Én most már olcsó Jánososkodom. Minden ezrest sajnálok az Ender 3-tól. Ez miért jobb az általam linkelt sima extrudertől? Plusz nekem az is könnyebbség, hogy azt simán fel lehet szerelni a jelenlegi helyére mert ugyanaz csak fémből. Ezzel nem tudom mit kell bűvészkedni meg nyomtatgatni hozzá.
-
Reggie0
félisten
válasz
Dyingsoul #15815 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=JjQ7FrQe8s4
A felszerelest nyilvan alternativ helyre kell megoldani. Ez egy jo kis extruder, mert 1:3 attetel is van es ket hajtokereket hasznal, igy tuti nem csuszik meg a filament, mikozbne oriasi szoritoero sem kell azert. Magadnak kinyomtathatod, az alkatreszek bele olyan 18 dolcs(szij, hajtokerekek, rugok stb.)
Mindenbol kell tartalek alkatresz. En ezert nyomtattam tobbet az attetelbol, a feederbol es van tartalek hajtokerek, csavarok stb.. Valami baj mindig lesz, meg a nagyobb gepek sem mennek hiba nelkul orokke, meloban van vagy 4 nyomtatonk (ultimaker 2, ultimaker 3, pura i3, meg valami DLP) es mindig reszelni kellett azokat is. Ender 3mat nem kell tobbet reszelni, ha egyszer atlendultel az alapbetegsegein.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
TheProb #15814 üzenetére
Igen azt néztem én is és a jobbost gondoltam jónak de köszi, hogy megerősítetted!
Sacco és Reggie: Ezek azt sem tudom micsodák. Viszont már annyit költöttem a nyomtatóra, hogy a lehető legolcsóbb de mégis hosszútávú megoldás érdekelne. BMG-re hirtelen rákerestem azok 30$ körül mennek... Annyit már nem költök rá mert örülnék ha már 3-5 tekercs filamentet ki tudnék nyomni anélkül hogy kalibráción kívül mással kellene szívni még.
-
Reggie0
félisten
válasz
Saccco #15812 üzenetére
250-nel mar reg megy:
"Pyrolysis of PTFE is detectable at 200 °C (392 °F), and it evolves several fluorocarbon gases and a sublimate. An animal study conducted in 1955 concluded that it is unlikely that these products would be generated in amounts significant to health at temperatures below 250 °C (482 °F)" (Ld."Zapp JA, Limperos G, Brinker KC (26 April 1955). "Toxicity of pyrolysis products of 'Teflon' tetrafluoroethylene resin". Proceedings of the American Industrial Hygiene Association Annual Meeting.") esetleg [link]
Dupont 232-ot mond, bar ezek a mamut cegek nem az oszintesegukrol hiresek:
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Saccco #15806 üzenetére
Meló után megnézem, köszi a tippet!
Full metal extruder-re kerestem alin közben. Ez jónak tűnik értékelés alapján. Ha repedés van akkor vennék egy ilyet, ez jó ender 3-hoz szerintetek? Korábban talán valaki linkelte, hogy vett full metal extrudert. Tapasztalatokat meg tudnátok vele osztani, megéri azt a pár dodót?
-
Reggie0
félisten
válasz
TheProb #15807 üzenetére
Sajna nem igy van. Egyes neodimium magnesek akar 80 fokon is elvesztik magnesseguket, bar ott mas okbol, a racsszerkezet valtozik es maradando a valtozas, felmagnesezni sem lehet, de magnes tipusatol fuggetlenul, a homerseklettel le is magnesezed oket. A curie homerseklet ala visszaterve az anyag ferromagneses tulajdonsagat nyeri vissza, de a magneses dipolusokat rendezetlenul kapod vissza, azaz a magnesezettseget nem.
-
Pitti11
tag
Üdv,
Ajánlatot szeretnék kérni valakitől nyomtatásra PET-G anyagból. Néhány tételről lenne szó.
Keressetek meg privátban légyszi' -
TheProb
veterán
válasz
Saccco #15802 üzenetére
Nem 275-300tól kezd biohazard lenni? Vagy az csak specifikusan a capricorn-ra érvényes? ref.: [link]
(#15804) Reggie0: Hát, lényegében ő is úgy csinálta. Nozzle-t egy teljes fordulattal kitekeri, PTFE tökik betolt, majd ráhuzza a nozzle-t. Ezzel szerintem teljesen összepréseli a kettőt. Nálam legalábbis azóta jónak tűnik a dolog. Kézzel úgy se tudod annyira betolni a csövet, hogy szoros legyen a nozzle-el.
(#15801) Reggie0: Hm, szóval ha huzamosabb ideig veretem 80-100 fokon az asztal, akkor demágneseződik a lap? Nyalja meg. Azt hittem ez csak addig áll fenn, amíg ki nem hűl a lap... Viszont annyira nincs energiám felfaragni az üveget, hogy aztán megint végigszopjam a levelinget...
-
Reggie0
félisten
válasz
Saccco #15802 üzenetére
Sajnos jon az igy is. A helyes megfogalmazas, hogy jobban jon ki a mereg
(#15803) TheProb: Hat, en jobban szeretem a mert dolgokat, igy en elsore szoktam a PTFE csovet berakni es rogziteni, utana a nozzlet. Sajnos a PTFE cso rogzitese olyan, hogy a felfele iranyu mozgas altal rogzitodik(fogja meg a karom), igy eloszor le kell merni, hogy mennyit mozog visszafele hasznalat kozben, es annyival lejjebb dugni, fesziteni.Majd utana johet a nozzle. Nekem szerencsere nincs lathato clogging gondom. neha a szalat cserelni nehezebb, de annak is annyi a trukkje hogy eloszor elore kell tolni es utana kihuzni a szalat. Amugy nekem mar jon az upgrade, hogy birjon nagyobb homersekletet, majd beszamolok rola mennyire jol szuperal.
-
TheProb
veterán
válasz
Reggie0 #15800 üzenetére
A gyakorlatban az nem olyan magabiztos persze ám. Most a PTFE cső cserénél szoptam rendesen. Hiába volt fasza egyenes és merőleges a cső vége, folyamatosan dugó alakult ki a nozzle és a cső vége közt. Én most az itt elmondottak/mutatottak alapján csináltam és most jónak tűnik. [link]
Van még ugye a ptfe cső hack, de attól személy szerint óckodom picit. -
Reggie0
félisten
válasz
TheProb #15797 üzenetére
Csak a magnesessegnek art, ha lecsipeszeled mehet. Csak onnanol kevesbe lesz magneses a lapod, amig ujra fel nem magnesezed.
A leallasokrol: Mivel a 240 es 100 fokra felfutes tovabb tart, valamint ezen a homersekleten tartani tobb aramot kivan, igy en nem tartom elkepzelhetetlennek, hogy a tapegysegeddel van valami, es az ender ujraindulasa ennek egy mellekhatasa. Gyozodj meg rola, hogy nem melegszik tul a tap, es nem kap tul nagy aramterhelest. Esetleg figyelheted a feszultseget, hogy nem ingadozik-e. Akar arduinora is rakotheted a tapfeszt leosztas utan, hogy adatsorod legyen es ne neked kelljen lesni a muszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad,15,6",Ryzen3(3,5Ghz)Vega VGA,8-20GB RAM,SSD,jó akku,szép állapot
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Lenovo,15,6"FullHD IPS,Ryzen5(8x3,5Ghz)Vega 8 +540 VGA(2x2GB),12-20GB RAM,256-512GB SSD,jó akku,
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest