- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazon Kindle
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scallion
senior tag
válasz pirosvilamos #25369 üzenetére
Változó a lámpahasználat . Nekem saját építésü van fél wattos ledek vannak túlvezérelve . 8mp-nél már kezd a tárgy felülete barnulni . De van egy uv fénycsövem is az nem pont az a hullámhosz ott percekig tartom. Szerintem ha az asztalra letapad akkor levilágítás vagy support probléma van. Én már túl vagyok több FEP cserén, részben infóhiány (nem tudtam hogy a papírtörlő is összekarcolja) részben elhasználódásból.
-
Scallion
senior tag
válasz pirosvilamos #25367 üzenetére
Van, csak belül a boardon ,ha lecsavarozod a hátsó szellőzőtakarót akkor meglátod.
-
Scallion
senior tag
válasz pirosvilamos #25351 üzenetére
És kipróbáltad a lan csatlakozót?
-
mekkGyver
aktív tag
válasz pirosvilamos #20390 üzenetére
Én aznap át tudom venni.
A raktár itt van Lentiben, de van fuvar hetente többször is Budapestre.Idegeskedni nem más, mint mások hülyesége miatt magunkon bosszút állni.
-
Reggie0
félisten
válasz pirosvilamos #20390 üzenetére
Hamar. Bar en nem tudtam elmenni erte aznap amikor atvehetove vallt, es mondta az ipse, hogy ugyis a kornyekemen jar, bedobja. Szoval ingyen kihoztak vegul
Szerk: rendelestol szamitva 3. munkanapon erkezett meg.
[ Szerkesztve ]
-
Yofej75
aktív tag
válasz pirosvilamos #20366 üzenetére
Szia!
Ahogy Geller72 is írta.
Én általában EU raktárból rendelek lehetőleg 100 USD fölött és máris ingyen küldi HK a cuccot.Üdv:
RobiAzt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...
-
válasz pirosvilamos #20366 üzenetére
Eleve EU-vagy UK rakiból. Épp most rendeltem akkukat, 1.83 Eurós szállítási díjjal. Igaz, no tracking. De a trackelt shipping is csak 8 euró lett volna. 70 eurótól free shipping van. De szokott lenni náluk akció, amikor freee shipping van az adott termékre.
-
Jagi
tag
válasz pirosvilamos #19155 üzenetére
[link] mondjuk ezt rakd mellé.
Mindenképpen kell egy "kiegészítő" termék, hogy működjön a kód.[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
válasz pirosvilamos #17820 üzenetére
Nem ismerem az 5T méreteit, illetve én úgy mértem az enyém, hogy a gyári bumper-je rajta van (fektetett méret: width/szélesség=160, height/magasság=80, depth/mélység=1, slots/oldalsó lyukak száma=1). A fenti oldalon ha megnyomod az "open is customizer"-t és beírod az adatait akkor kapsz egy saját objektumot. Azt letöltöd és akkor megkapod a tartó stl-jét. Az mellé még bedobtam a slicer-be az eredeti fájljai közül a vent clip-et, amiből az elfordítottat javasolják nyomtatni mert az erősebb (kell hozzá support).
[ Szerkesztve ]
-
izisz
senior tag
válasz pirosvilamos #15848 üzenetére
Tools -> Board - itt választod ki, a <MIT akarok programoznit>
Tools -> Programmer - itt választod ki, a <MIVEL akarok programoznit>
[Sanguino] - ez lehet kelleni fog, a videót nem néztem -
moex1
tag
válasz pirosvilamos #15832 üzenetére
Akkor biztosan nem jó. Az uno-t programozásra használod, de nem azt programozod.
A konkrét hibaüzenet egyébként az, hogy nálad egy 328p MCU van beállítva boardként, arra fordítja a kódot, viszont amire tátöltenéd az egy 1284-es MCU.
Szerk.: A videót most nem tudom megnézni, de biztosan ott is mutatja, hogy melyik deszkát választja ki. Én azért biztos ami biztos alapon le szoktam ellenőrizni, és megnézem a deszkán a chipet, és az alapján megyek.[ Szerkesztve ]
Az Alone in the Darkban van multiplayer? :)
-
moex1
tag
válasz pirosvilamos #15826 üzenetére
Jó lap van kiválasztva? Gyanús, hogy nem.
Az Alone in the Darkban van multiplayer? :)
-
willz
csendes tag
válasz pirosvilamos #15128 üzenetére
Tinkercad-ed próbáld meg. Bár elég primitív. Böngészős, regisztrálni kell
-
Dyingsoul
veterán
válasz pirosvilamos #15128 üzenetére
Blenderben lehet, de hogy az a legegyszerűbb-e azt nem tudom. Az viszont biztos, hogy te valami más időzónában vagy.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
kopi120
tag
válasz pirosvilamos #14981 üzenetére
Bosszúból oda is adnám
Octoprintem nincs még, egyenlőre nem merem hosszú időre magára hagyni a tákolt nyomtatóm, de ettől függetlenül beszélhetünk -
Ra3
őstag
válasz pirosvilamos #14642 üzenetére
Én is most állok neki minimális raspi tudással ha megjön, de szerintem menni fog.
Először az egyik meglévő Amlogic s905x boxra akartam feldobni, de arról nincs annyi infó a neten, így maradtam a Rbpi3b+-nál.[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Mr.Csizmás
titán
válasz pirosvilamos #14642 üzenetére
ehhez nem kell pi, csak simán terminal. de a pi témát is simán összeraktam guglizással és türelemmel, pedig annyit értettem eddig csak a linuxhoz és a pi-hez, mint a négylábú macskák
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Reggie0
félisten
válasz pirosvilamos #14625 üzenetére
Cura-ban van valami kompenzacios beallitas "thin wall" -ra. Gyorsabban mozgatja a fejet es attol elvekonyodik a szal, igy valamennyire le tud menni 0.4 ala, de a retegek tapadasa nem lesz az igaz. Probald ki, hatha segit.
Szerk: Ugy tunik rosszul emlekeztem, csak a Print Thin Walls-t kell bekapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
bigrob
őstag
válasz pirosvilamos #14627 üzenetére
Saját képet most perpill nem találtam, de EZT a modellt én állítva nyomtattam, hogy minél részletesebb legyen. Hátuljába nyomtam mágnest és kész.
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
bigrob
őstag
válasz pirosvilamos #14625 üzenetére
0.4 nozzle 0.4 vastagot nyom, úgy tudsz javítani ha kisebbet használsz vagy állítva nyomtatod.
-
Reggie0
félisten
válasz pirosvilamos #14199 üzenetére
Nem birja az extruder nyomatekkal. Mekkora a nozzle, retegvastagsag, vonalszelesseg, nyomtatasi sebesseg es a homerseklet?
Hasznalsz gorgos szalvezetot, es csapagyazott dob tartot?
[ Szerkesztve ]
-
pirosvilamos
tag
válasz pirosvilamos #14180 üzenetére
A legújabb Cura-val elindult
Köszönöm
--pirosvillamos-- Creality Ender 3, C64, Amiga 500+, meg egy vacak laptop netre...
-
Saccco
nagyúr
válasz pirosvilamos #14178 üzenetére
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
válasz pirosvilamos #14173 üzenetére
Tegyél fel egy újabb Cura verziót és abból válaszd ki az Ender 3 profilt, akkor nem kell állítanod semmit se.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
pirosvilamos
tag
válasz pirosvilamos #14172 üzenetére
Ha jól látom, az extruder beállításoknál van, kérdés, mit írjak bele, most mindkét tengelyen nulla van.
--pirosvillamos-- Creality Ender 3, C64, Amiga 500+, meg egy vacak laptop netre...
-
Saccco
nagyúr
válasz pirosvilamos #14170 üzenetére
Nem jó az offset. Be kell állítani a szeletelőben vagy firmware-ben.
-
Piedon
tag
válasz pirosvilamos #14139 üzenetére
Köszi, közben és is megrendeltem csak én lengyel raktárból és az üveglaposat, mert annyiba került így mint a sima változat, meglátjuk mennyi idő lesz a szállítás...(illetve vettem hozzá asztalt is hogy legyen fix helye is )
[ Szerkesztve ]
-
pirosvilamos
tag
válasz pirosvilamos #14073 üzenetére
A damper tárgytalan, facebookon lett
-
Piedon
tag
válasz pirosvilamos #14068 üzenetére
Végül amit linkeltél onnan rendelted meg? Jól láttam, hogy nyomkövetés nincsen a csomaghoz németből?
[ Szerkesztve ]
-
bigrob
őstag
válasz pirosvilamos #14063 üzenetére
Ugye német rakiból sikerült?
-
2thletme2day
őstag
válasz pirosvilamos #14052 üzenetére
Nálam appban ahogy beléptem a kosárba fent a banneren volt. 25$ fölött 5$ off. De így direktbe keresve nem találom sajnos, hogy be tudjam linkelni. De nem látom már én sem. gondolom azért mert lekértem.
-
2thletme2day
őstag
válasz pirosvilamos #14050 üzenetére
Szerintem ennyi pénzért német raktárból nagyon jó ajánlat. Appból rendelve és 5$-os kupont felhasználva amit az appban megtalálsz csak 169$ ami 48ezer ft környéki összeg. Kínai raktárból szokott ilyen áron érkezni.
[ Szerkesztve ]
-
fape
senior tag
válasz pirosvilamos #14033 üzenetére
Sztem ez Ender3.
De azért faramuci a kérdés, mert minden nyomtató jó annyira amennyi a használója. De dobozból "kivéve" tuti az ender a jobb. Utána hogy hogyan állítod be esetleg javítasz rajta az már rajtad múlik.
Az sztem biztos, hogy a tronxy olyan kategória amit szinte kötelező upgrade, hogy jó legyen. Sztem játszós gépnek vagy alkatrésznek éri csak meg venni. Első gépnek tuti nem ajánlanám most már, vannak jobbak a piacon, pl az ender3Nem ezeket a drónokat keresik!
-
bigrob
őstag
válasz pirosvilamos #14026 üzenetére
Facebook marketplace + csoport.
Nem sűrűn adják olcsóbban mint ahogy vették, cserébe nem kell rá heteket várni mire megjön, vagy azért adják el olcsóbban mert telezuhant a tökük vele valami error miatt (Lásd én és a Tevo Flashem)
-
eJeti
csendes tag
válasz pirosvilamos #14001 üzenetére
Vagy...
Nézz körül a használt piacon, biztosan találsz valami már tuningolt gépet, olcsóbban mint az újat. Talán még segítséget is a kezdéshez...
Az biztos hogy az első gép építése közben könnyebb/fokozatosabb megismerkedni a részletekkel ...
eJeti
-
bigrob
őstag
válasz pirosvilamos #13999 üzenetére
Az a +20 euró röhögve megéri tréfamentes szállítással Gearbestről vagy Banggoodról...
AKRIL ÉS HASONLÓ VÁZAS BERAGADT KÉSZLETET MÁR 2018-BAN SEM VOLT AJÁNLOTT VENNI!Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
Saccco
nagyúr
válasz pirosvilamos #13993 üzenetére
Biztos, hogy működni fog. Viszont ilyesmit már nem érdemes venni. Valamilyen fém váz felé menj.
+1 iziszizisz:
Biztos, hogy kő az?█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
izisz
senior tag
válasz pirosvilamos #13993 üzenetére
faváz, 1 csapágy a Z tengelyen, valami nyomorult átlátszó csődarab a "Z kuplung" - ne szivasd magad, Ender 3, többe kerül persze, de kevesebb a szopattyú.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest