Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kumancs
kezdő
Üdv.
Ender 3 nál a nyomtatófej nyomtatás közben billeg. oldalra mozog miko irányt vát vagy egy kis bütyökkel találkozik főleg az elején.
Ez jó így vagy valami lelazult és javitanom kellene? ha igen mit tanácsoltok??? -
Mr.Csizmás
titán
válasz
kriszo74 #14387 üzenetére
ez alapján, sanguino, u8glib lib, stb. fel van téve, w10 store-s arduino, eredeti marlin zip.
-
blountex
senior tag
Érdeklődni szertnék, hogy erre milyen megoldás van:
"printing failed halted heater"
Ez általában akkor szokott előjönni, mikor abbahagyom a nyomtatást (cancel), majd egy 20mp elteltével újra felfüteném a hotendet, és idöközönként kidob ezzel az üzenettel.Ha jól emlékszek izisz írt valami olyasmit korábban hogy ha nem éri el bizonyos időn belül a megadott hőmérsékletet a hotend, akkor automatikusan ledob.
Marlinban mit kéne keresnem Temp Protection, Temp sensor? Néztem a config adv.h-ban is, de nem igazán találtam meg mit is kéne pontosan állítsak. -
Holleanyo
tag
Milyen fekete ABS filamentet érdemes venni?
A Gembird feketéje enyhén bezöldül. Melyik őrzi meg a színét? -
kriszo74
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás #14371 üzenetére
Szia!
Nekem MKS Gen L 1.0 -s alaplapom van és a képen ábrázolt beállításokat kellett alkalmaznom mielőtt bármit csináltam. Bármilyen alaplapod is van, ezeket biztos be kell állítanod vagy ezekre vagy más értékekre.
Ha ez sem segít, akkor írd le lépésről lépésre, hogy mit csinálsz. Csatolj képernyőmásolatokat, jelöld, hogy mit hol állítottál, mint ahogy én is bekarikáztam az enyémen pirossal.
ÜDv.
-
Janix12
aktív tag
válasz
Holleanyo #14384 üzenetére
Szia!
Hosszú nyomtatásnál nekem is bereped a modell nyomtatás közben ABS esetén.
A gond az, hogy folyamatosan fújja a tárgyasztalt a main venti azon a bazinagy résen ami az hotend és a ház között van.
Próbáltam már rá megoldást találni, de egyenlőre nem sikerült.
Ha találnál rá valami megoldást elküldhetnéd nekem is..Üdv János
-
Reggie0
félisten
válasz
imibogyo #14380 üzenetére
Tuti ott van a bibi. En 220 fokkal nyomtatok. Ha elkezdesz kalibralni, akkor 230fok es 10mm/min-nel kezd, ne 100mm/min-nel ahogy mashol irjak. Ez lesz a referencia, ezt kell bekalibralni, hogy 100mm merve is 100mm legyen. Aztan elkezdheted lemerni, hogy milyen hofokon mekkora sebessegnel nem kezd ez csokkenni. Lentebb megtalalod a tablazatomat referenciakent.
E-step allithato, gyarilag 93.00step/mm volt nekem a regi eredeti firmwareben.
-
Holleanyo
tag
válasz
blountex #14379 üzenetére
Vágtam több darab ablaküveg négyzetet az Ender tárgyasztalára. Ezeket használom. Az ABS anyag kívánja a 110 fokos asztalt is. Az üveget vékonyan beporlasztom Coop/Caola extra erős hajlakkal. Ennél a maszknál még brim-et is nyomtattam a tárgy alá. Ezzel a kombóval semmi nem jött fel eddig nyomtatás közben
.
Néha a Petg kitépi az üveget, de ilyenkor rakok egy másikat a helyére. A lényeg még, hogy tegyél fel parafa lapot a fűthető ágy aljára, mert így gond nelkül fel lehet tolni 110-120 fokra az ágy hőfokát. -
-
imibogyo
veterán
válasz
Reggie0 #14375 üzenetére
Most a következő nyomtatáshoz felvettem 200-ról 210 fokra a hőmérsékletet és a flow-t 100-ról 110-re, eddig szemre sokkal jobb a végeredmény (még megy a nyomtatás, szóval majd kiderül). Az a baj, hogy még nem csináltam extruder kalibrálást és szerintem ott van a bibi. De ugye ha jól értem nekem az új E-step értéket a kezdő gcode-ba kell beraknom, mert a gépen belül ez nem állítható. Ugye? Ha jól tudom ugyanolyan board van ebben is, mint az Ender-3-ban.
-
Reggie0
félisten
válasz
imibogyo #14373 üzenetére
Nekem ender 3 alulextrudalt gyarilag nagyobb sebessegen. Illetve ha alacsonyabb homersekleten(200 fok), akkor nagyobb nyomas kene ugyan ahhoz a sebesseghez. Ha felviszed 220 fokra, akkor elvileg jobban birja a nagyobb sebesseget, cserebe overhang rosszabb lesz. Meg en gembird filamentnel ugy tapasztaltam, hogy csillogosabb/fenyesebb lesz a felszin.
-
imibogyo
veterán
Pedig eddig jobbnak tűnik a felület a smoother-rel. Mondjuk az új filament új "hibákat" hozott magával (nem volt temp tower, calibrációs kocka teszt stb...), így most azokat kell felszámolnom. Emellett a gép kalibrálását is el kellene már végeznem végre valahára, mert még mindig a gyári e-step beállításokkal használom.
A két modell nyomtatása között a sebesség is eltérő (20 vs. 40 mm/s) és úgy látszik ezzel is óvatosabban kell bánnom, legalábbis ilyen bonyolultabb modellek esetén, vagy végre le kellene fogatnom a gépvázat valamihez, mert a második, gyorsabb nyomat felületén sokkal jobban láthatóvá váltak a rétegek határai, mint az első lassabban nyomtatott modellnél. Az is igaz, hogy a második matt filamentből készült, az első pedig selyemfényűből, ami sokkal megbocsátóbb, legalábbis vannak "egyforma" hibák amik a matton azonnal szemet szúrnak, a selyemfényűn meg nem, pedig azon is ugyanott megtalálható.
Talán a 200 fok is kevés volt a filamentnek, mert egy helyen rétegelválás is látható. Bárkinek bármin megakad a szeme, szívesen veszem a tanácsokat. Ez életem harmadik megkezdett tekercse (és még a másodiknak is meg van a fele), szóval nagy tapasztalat nincs.
(#14365) gerleimarci: áhh, az nem nekem való móka. Előbb veszek új, cserélhető vezérlős (akár 32 bites) lapot, mint hogy ilyennel mókoljak.
-
Reggie0
félisten
válasz
Mr.Csizmás #14371 üzenetére
Az enyem nem volt bootloaderes, kell az arduinos programozas az ISP csatlakozon keresztul.
-
Reggie0
félisten
Ender 3 hotend upgradevel kapcsolatban a micro swiss's all metal upgraden kivul van valami mas lehetoseg, hogy a homerseklet tartomanyt kitoljam? En arra gondoltam, hogy eleg lenne csak valami betetcso az also szakasza es akkor feljebb lehet huzni a PTFE csovet.
-
Reggie0
félisten
válasz
Mr.Csizmás #14363 üzenetére
Marmint octoprinttel akarod feltolteni? Az nem fog menni szerintem, nincs bootloader az alap firmware-ben, kell egy programozo hozza.
-
azbest
félisten
válasz
gerleimarci #14367 üzenetére
mit jelent, hogy "le van kötve"? A 10k ellenállás helyett 0-ás közvetlen összeköttetés? Vagy levetted az ellenállást és nincs földre kötve? [link]
-
azbest
félisten
válasz
gerleimarci #14365 üzenetére
nálam a A4982 -vel ez minimális javulást hozott, ellenben azóta hangosabb és vinnyognak a motorok. A tevo tarantula boardjával az integrált driverekkel így hallom az álló motorokból, hogy a fűtéseket kapcsolgatja, mert álló helyzetben is vinnyognak némelyik pozícióban.
Tl smoother nem segít rajta, mert más okból van salmon skin, mint a DRV8825. Már arra is gondoltam, hogy némelyik youtube videó fake az allegro driveres tl smootherekről, s csak a jutalékos linkek terjesztése miatt tették fel
-
izisz
senior tag
válasz
imibogyo #14360 üzenetére
hagyd azokat a smoothereket... ruiraptor összehasoníltó vázája salmon skin kapcsán (a lényegi résztől indul a videó, az eleje lényegtelen)
-
Mr.Csizmás
titán
halpplz
megcsináltam a firmware-t az arduino IDE-s mókával, compile, hex, octoprinten firmware feltöltésnél nincs szinkronban hibát dob. hiába állítgatom a baudrate-t a kapcsolaton 115k, default, auto, stb. sehogy nem veszi a lapot.
-
kulu22
aktív tag
válasz
gerleimarci #14359 üzenetére
A Slic3r PE (Pursa Edition) is tudja, az eredetit nem használtam még, lehet, hogy az is.
-
tigerk
tag
Sziasztok
Esetleg van itt valaki aki UART-al használ TMC2208-at?Lenne néhány kérdésem mert nem sikerül összehozni a dolgot. -
imibogyo
veterán
válasz
Reggie0 #14348 üzenetére
Mivel most nincs rpi-m, így mindegy hogy mit veszek majd. De köszi az infót. Igazából eleve a "legjobbat" venném, mivel relatíve kis összegről van szó.
(#14349) Mr.Csizmás: tudom, hogy gáz, de igazából még azt sem tudom, hogy milyen verziójú FW van az Ender-5 boardján. Nem tudom, hogy tudja-e ezt a hőmegfutás elleni védelmet, vagy ezzel is mókolni kell.
MÁS: bedobtam a gépbe a TL-smoother modulokat, a sárkányt már azzal nyomtatom. Kíváncsi leszek a végeredményre, hogy számít-e valamit. Van egy ugyanilyen beállításokkal készült (igazából félkész) ugyanilyen sárkányom, amit még "simítók" nélkül nyomtattam, de minden más körülmény, adottság a filament kivételével megegyezik. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e látható minőségbeli különbség, vagy sem.
-
Dalee
aktív tag
Gondolkozom oldható filament vásárlásában supporthoz. Mivel elég drága, kézenfekvő lenne, hogy csak az utolsó pár millimétert nyomtatnám oldható filából. Lehetséges ez, illetve tudnak a szeletelők így supportot nyomtatni? (Most főleg a Slic3r, illetve néha a Simplify3D-t használom).
-
Imy
veterán
-
KIZS
aktív tag
Smoothieware -ről van kialakult vélemény (mondjuk a Marlin 2.0-hoz képest)?
Gondolkodom, hogy elkalandozok a Smoothieware felé csak kipróbálásból.Illetve ami izgatja a fantáziámat az a Reprap firmware, de az meg ahogy látom leginkább csak Duet lapokon működik.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #14352 üzenetére
A PETG szereti úgy pucolni, hogy az üveg is jön.
-
HUresz
tag
válasz
Saccco #14346 üzenetére
Ezen most kacagok!
Emlexem, mikor en a tarantulaval kezdtem, egesz hamar ratalaltam a PETG-re, szerettem is vele nyomtatni.
Amikor ide irtam, akkor sokszor irtad, hogy igen igen majd kiprobalod ... de meg nem erzed a kenyszert, mert midenre jo a PLA.Nalam most hatterbe kerult picit a PETG, olyan projektek jottek be, amihez jobb volt a PLA es voltak olyanok, ahol a "lebomlo" kornyezettudatos alapanyag is szamitott.
eSun viszont bosszant.
Nalam beepitett szekrenyben orias muanyag, fedeles dobozban laknak a gurigak. Van meg bent 1kg-os "ne edd meg nem lesz neked jo" zacsi. A regi tekercsek, amibol azert keveset tekerek be, boven 1,5 evesek, ez a szaritas meg tenyleg nem hulyeseg.
Masik tema: en is a PA + retract + sebesseg -el kuzdok, egyszeruen nem lesz olyan szep. Az asztalom tele van a PA ajanlott keretekkel, marvinokkal, stringing teszt oszlopokkal. Viszont imadom nezni a gepet, ahogy mozog, feher eSun (#&&#$) van epp rajta es a fekete asztalon nezni az iveket, ahogy rajzolja, egybefuggo mozdulatokal ... szep.
-
imibogyo
veterán
válasz
Saccco #14346 üzenetére
Én is az itt elhangzottak alapján vettem most Spectrumot és eddig nagyon tetszik. Ami a képen látható ~20%-os készültségű modell ma reggelre készen lett (LCD burkolat az Ender-5-re) és nagyon szép lett. Most elindítottam egy Aria sárkányt és remélem az is jól fog sikerülni. Ilyenkor érzem amúgy a távolról menedzselhetőség hiányát, mert a gép otthon dolgozik (vagyis igazából ki tudja, hogy mit csinál...
) én meg a melóban ülök. Érik bennem, hogy kellene az Octoprint lehetősége.
-
Saccco
nagyúr
válasz
HUresz #14338 üzenetére
Nekem nincs bajom az eSun-nal. Viszont amióta nyomtattam PETG-vel, nem annyira akarok PLA-val.
Általában véve a Spectrum filament-ek bejöttek. Szép színek és jó minőség.
Most van egy DevilDesign PETG-m is, arra is kíváncsi leszek.Szépen megy a Klipper. Egyedül a PA-val küzdök még kicsit. PA + retract kikísérletezése tart. Egyedüli bánatom, hogy a Klipper-rel nem pontosak a szeletelési idők. A Marlin-nal már a több órás nyomtatások is +/-10-20 percen belül voltak. Klipper-rel több órás nyomtatás volt, hogy rövidebb lett 2-3-mal, a rövid meg hosszabb lett 0,5-1 órával.
A bonyolult modellek minősége bőven kárpótol.
Még ki kellene tapasztalni, hogy hogyan lehet start és end gcode-ot script-ezni.A filament-eket zacskóban dobozban tartom. Amit használok az egy légmentesen záródó dobozban van néhány zacskó do-not-eat társaságában.
-
2thletme2day
őstag
Alin elérhető EU raktárból az Anycubic Predator.
-
HUresz
tag
válasz
Reggie0 #14342 üzenetére
Igen, aszalot hasznalok en is, volt regebbi pla ami nalam buborekosodott, azota van aszalo, es ha eloveszek 1 tekercset, mindig berakom par orara. Volt olyan pla, azthiszem a fenti eSun ami toredezett, mikor elovettem a tarolodobozbol, de 3-4 ora a szaritoban redbe rakta. Nem minden esetben, de ha reg volt utoljara hasznalva akkor bedobom. Hozzateszem, eleg sok tekercsem van, 20-25 tekercs PLA, 6-7 tekercs PETG, es van par ABS, HIPS es TPU.
-
Reggie0
félisten
válasz
HUresz #14338 üzenetére
PLA-t nem nagyon kell szaritani, de en erre egy gyumolcsszaritot hasznalok, csak uj burkolatot nyomtattam hozza, mert gyarilag talcas a cucc.
Par csomag ugy jott meg a boltba, hogy bar bontatlan volt, a vakuum mar nem volt meg a foliaban. Ezekbol egyet szaritottam, egyet nem, de nem latok minosegbeli kulonbseget. Inkabb a Nylon az, amihez majd nagyon kell a szaritas.
-
Imy
veterán
válasz
HUresz #14340 üzenetére
Értem, én is rendeltem akkor, de eSun nem sok van, több a HobbyKinges saját márka, azok tetszenek, főleg a fluorocensek.
Amúgy én a Spektrum PolarWhite PLA-jával vagyok így, csak már fogyna el (karácsonyi díszeknek vettem, de csúnya) , de nagyon semmire sem jó. Mondjuk most Lithophane-t noymtatok belőle.
-
HUresz
tag
2018.11.12 Erkezett meg, Hobbyking EU.
Nem azt mondom, hogy nem jo, csak azt, hogy nekem egy spektrum, egy gembird kevesebb szoszolest igenyelt a beallitasokkal. Fekete ami szerintem csunya, de az is igaz, hogy azt amugyis nehezebb beloni.
El lehet hasznalni, a nyomatok erosek, de nem szeretem. -
HUresz
tag
Sohatobbet nem veszek eSunt.
Legutobb mikor akcioban volt, vasaroltam 8 kilot. Feher, lila, zold, szurke, vilagitos, fekete, narancs.
Percek ota probalom megfogalmazni, miert is utalom. Nagyon nehez beloni, hogy tenyleg szep legyen.
Mostanaban raszoktam a gembirdre ... na az, ehez kepest egy alom.
Azert is rantottam be egy nagyobb rendelest, mert akkoriban egesz jokat mondtak rola. Mar azon is gondolkodtam ... lehet nem veletlen volt leakciozva ennyire(hibas sorozat)
Az biztos, hogy budos, nem edes mint a tobbi PLA ... hasonlo szaga van mint az ABS-nek csak nem annyira eros.
Vilagitost nem bantam megm, az halali jo.Mas:
Saccco, klipper jelentes? Belaktad mar? Hetvegen vissza kellett raknom a marlint, kaptam egy olyan munkat, amit a megszokott minosegben nem tudtam produkalni a klipperel. Nem tudtam vele eleget foglalkozni, es a finombeallitasok meg nem az igaziak.
Megint mas:
Vannak kollegak akik szaritjak a filamentet felhasznalas elott?
-
Reggie0
félisten
válasz
energy4ever #14335 üzenetére
Es mennyi ido alatt. Nekem az a bajom a nagyon hosszu nyomtatassal, ha egy kis hiba becsuszik, akkor baromi sokat lehet elolrol kezdeni.
De annak vizszintesen elborult otletek is: https://www.youtube.com/watch?v=Sntt5Ax7rU4
Igazabol ender 3-mat Z es Y iranyban eleg egyszeruen lehet kiterjeszteni. Foleg Z iranyban.
-
KIZS
aktív tag
válasz
gerleimarci #14320 üzenetére
Bárhogy próbálkozom nem megy.
Ezt az oldalt találtam és ez alapján próbálom hozzálőni az SBASE-hez.
De bármelyik portra dugom a két kiszedett vezetéket, bárhogy forgatom a csatlakozót sehogy sem jó.
(Nyilván a Marlinban is átírom portokat.)Egyelőre feladtam, marad kijelző nélkül. Igazándiból annyira nem hiányzik, mert Octoprintből megoldok mindent. Csak elegánsabb lenne ha lenne kijelző is...
-
imibogyo
veterán
válasz
Saccco #14329 üzenetére
Érdekes megoldás...
Mondjuk az Ender 5-ön is csak két darab Z-rúddal és két csapággyal van megoldva az asztal felfogatása, és végső soron az is jól működik. Bár az is igaz, hogy azért töröm a fejem egy 4 (3?) Z-rudas átalakításon, mert miért ne... Nekem nincs lefogatva a gép semmihez sem, az lehet megoldaná még azt a minimális rezonanciát is amit néha tapasztalok, viszont mivel még mindig átmeneti helyen van a gép, ezért ezzel még nem foglalkoztam.
Ja és eddig nagyon bejön a Spectrum PLA. Sokkal jobb, mint amit a géphez adtak. Vettem 4 egyforma tekerccsel próbaképp. Eddig pozitív a tapasztalat, elsőre "tökéletes" a nyomtatás vele. Persze még finomhangolnom kell, de az evidens.
-
Saccco
nagyúr
Rat Rig V-CORE-t valakinek?
Teljesen opensource.- Build Volume: 300x300x300mm (X/Y/Z)
- Foot Print: 570x506mm (X/Y)Kicsit merésznek gondolom a 300-as asztalt így akasztani.
-
Mr.Csizmás
titán
-
Saccco
nagyúr
válasz
2thletme2day #14322 üzenetére
HIPS Filament – Explained and Compared (angol)
HIPS könnyen festhető, megmunkálható, jól ragasztható, foodsafe, nem toxikus, teljesen újrahasznosítható, nem bomlik le nedves környezetben. Nagyon hasonlít az ABS-re. Gőzei olyanok, mint az ABS-nek.
-
bigrob
őstag
válasz
Vízben oldható anyag.
-
Reggie0
félisten
válasz
Hogy ne legyen ugyan olyan mint a rendes anyag, igy latod, hogy kioldodott-e rendesen.
-
2thletme2day
őstag
válasz
Mr.Csizmás #14317 üzenetére
Mire is jó a HIPS? Gyors keresés után annyit találtam, hogy ABS supportanyagának jó. De minek színezni a supportanyagot?
-
Reggie0
félisten
230x230-as uveglap azert kicsit szukos.
-
Reggie0
félisten
Hm, olyan jol tapadt le a cucc, hogy lekapta a muanyag felszinet.
-
Reggie0
félisten
válasz
Mr.Csizmás #14317 üzenetére
De a PETG sincs rossz arban, kar, hogy PC nincs.
-
Mr.Csizmás
titán
-
KIZS
aktív tag
válasz
gerleimarci #14311 üzenetére
Igen, közben találtam egy fórumbejegyzést ahol ezt megoldották (SKR V1.1 -hez), ez nagy segítség nekem.
Viszont olyan mintha az SKR V1.1 és az SBASE lapok ext1 kiosztása pont egymás tükörképe lenne.
Lehetséges ez?És miután átkötötted a vezetékeket utána hogy fordítottál Marlint?
Beírtad DOGLCD_CS és DOGLCD_A0 pin-eket configba és engedélyezted az MKS_MINI_12684 -et? -
Reggie0
félisten
-
azbest
félisten
válasz
Reggie0 #14306 üzenetére
Valószínűleg abból jön ki, hogy a 8 bites board nem képes olyan gyorsan feldolgozni a gcode műveleteit, mint ahogyan definiálva van benne. Esetleg a gyorsulás és hasonló paraméterek nagyon mások, mint amit a cura saccol (nem emlékszem a nyomtató paramétereinál curában ez megadható e) - ezt lehet nála is állítani, akkor ott talán pontosabb.
-
Reggie0
félisten
válasz
DisRespect #14307 üzenetére
5-30% support density es Tree Support
-
DisRespect
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás #14303 üzenetére
Úgy nézem ez nem segít rajta.
-
fape
senior tag
-
Reggie0
félisten
válasz
Mr.Csizmás #14302 üzenetére
most arukhazabol berendeltem mindenbol kettot, ami ott van. meg olcsobb is.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
DisRespect #14301 üzenetére
support density %-on emelj.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Reggie0 #14300 üzenetére
papírdepó elég jó kínálatú, csak külvárosi vízum kell, hogy elhozd (M3 + random buszok kifele)
-
DisRespect
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás #14297 üzenetére
Igazad van! Erről lenne szó. Az a baj hogy a kiálló részek miatt alátámasztást akar tenni de azt is a levegőbe akárhogy forgatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Corsair Dominator DDR5 32GB 6000mHz
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1600-180hz IPS! Beszámítok
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest