Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
jaanoo89
üzenetére
Én is ezt mondom.
Vagy fogalmazhatunk úgy is, hogy lassan minden PRO lesz.
"hagyták volna le erről is meg a 12-45-ről is a PRO szót" - szerintem is inkább ez kellett volna, mint errodálni a PRO jelentését, csak azért, hogy pár terméket névben PRO-ként tudjanak belistázni. Szerintem egyáltalán nem gáz, ha egy termék névben nem PRO, de az építése, szigetelése megidézi azt, viszont a funkcionalitás miatt nem tagolódik "csak" a premium vonalba. Így hosszabb távon elértéktelenedik a PRO kategória, mert az csapódik le az emberekben, hogy mindent annak hívnak azért, hogy magasabb áron tudják elsózni. Javaslom a 75-öst is átnevezni, mert ára alapján alkalmas rá.
Mondjuk egyelőre csak elviekben foglalkoztat az Oly bénázása, amikor épen azon dilemmázok, hogy hagyom a fényképezést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy fogalmazhatunk úgy is, hogy lassan minden PRO lesz.