Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tulku

veterán

Schawo: PL1 a legnagyobb az oly vázak közül? PL2, P2, P3 simán veri méretre...vagy elértettem valamit?

PL1-ről: Nagyon szerethető kis váz, rengeteg beállítási lehetőséggel. Szerintem nem igaz a "lassú a fókusza" tévhit, ami az alap firm-ből és a hozzá adott igen lassú obiból táplálkozik. Firm frissítés sokat dob rajta, és pana kitzúmmal tovább gyorsul! Pana 20-assal simán hozza AF-ben a GH1+pana 20-as kombó szintjét, ebben bárkivel fogadok. És hogy maradjak a 20-asnál...ezzel a párossal nem tudtam rossz képeket lőni, szó szerint ha elővettem a zsebemből és vaktában ellőttem, akkor is jó kép kerekedett (no talán egy kis crop-pal) 1/2000 min záridő fényerős fixekkel probléma, ott valóban elkél egy-két ND.
    Aki megelégszik a 720p videóval annak kiváló választás ráadásul 35 mbit/s-os bitrátátjával és teljesen manuális beállítási lehetőségeivel. Tehát kicsi, olcsó, megfogható, szerintem jó játékos. Most mft fronton a GF1 mellett ő a besztbáj.
    Nálam két szempont játszott közre az eladásánál; nekem kissé szokatlan volt a 720p a sok 1080 után, illetve a sötétben való fókuszálása...itt sajnos komoly hátrányban van, de úgy tudom ez szint minden pen-re igaz.
    És a vakuhoz: nagyon király a kézzel megdönthető "vakufej", super esti kiegészítő válhat belőle avatott kezekben.

Én ha gimis lennék PL1-et vennék... :)

Új hozzászólás Aktív témák