Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
Schawo: PL1 a legnagyobb az oly vázak közül? PL2, P2, P3 simán veri méretre...vagy elértettem valamit?
PL1-ről: Nagyon szerethető kis váz, rengeteg beállítási lehetőséggel. Szerintem nem igaz a "lassú a fókusza" tévhit, ami az alap firm-ből és a hozzá adott igen lassú obiból táplálkozik. Firm frissítés sokat dob rajta, és pana kitzúmmal tovább gyorsul! Pana 20-assal simán hozza AF-ben a GH1+pana 20-as kombó szintjét, ebben bárkivel fogadok. És hogy maradjak a 20-asnál...ezzel a párossal nem tudtam rossz képeket lőni, szó szerint ha elővettem a zsebemből és vaktában ellőttem, akkor is jó kép kerekedett (no talán egy kis crop-pal) 1/2000 min záridő fényerős fixekkel probléma, ott valóban elkél egy-két ND.
Aki megelégszik a 720p videóval annak kiváló választás ráadásul 35 mbit/s-os bitrátátjával és teljesen manuális beállítási lehetőségeivel. Tehát kicsi, olcsó, megfogható, szerintem jó játékos. Most mft fronton a GF1 mellett ő a besztbáj.
Nálam két szempont játszott közre az eladásánál; nekem kissé szokatlan volt a 720p a sok 1080 után, illetve a sötétben való fókuszálása...itt sajnos komoly hátrányban van, de úgy tudom ez szint minden pen-re igaz.
És a vakuhoz: nagyon király a kézzel megdönthető "vakufej", super esti kiegészítő válhat belőle avatott kezekben.Én ha gimis lennék PL1-et vennék...

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen program, ami...?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- További aktív témák...
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- WACOM INTUOS Pen & Touch S - Digitalizáló rajztábla (makulátlan állapot!)
- Canon RP + 50 1.8 + Godox V350 + Jupiter 200 4.0 +
- Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív ( Canon ) - Újszerű -
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Logitech z5500 5.1
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest