- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Projektor topic
- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
És kinek kell 14-150?
A 14-42-t is megvettem Messertől első pánikomban (a 14-45 eladásakor), kell a zoom, kell a stabi, mer' videó, mer' ez, mer' az. Aznap felraktam, mikor megjött, azóta ott áll a polcon.Zoom azoknak való, akik nem tudják, mit csinálnak (csak hogy kötekedjek, nehogy komolyan vedd)

Ui: a G3 igenis jó ám. Bár egy kihajtható seggű GX1, vagy akár GF1 (vagyis inkább GF2 a tapcsika miatt) is elég volna nekem, úgy érzem.
Kicsi legyen a gép, gyors AF-es, tapicskás, bírja a hosszúexpót, meg ne fix seggű legyen... nagyjából ennyi kell nekem (multiaspi opció is jól jön persze). Képstabi, Oly jpg, ISO 51200 le van sz*rva, ISO 6400-nál legyen vállalható képe, meg a LR ismerje fel, ennyi. Szomorú, hogy úgy tűnik, nincs ilyen gép... persze lehet az OM-D változtat ezen, főleg, ha bírná az éjszakai futamokat (a multiapsit meg lenyelném). Tényleg, valamelyik GH2 tulaj csinálna nekem egy letakart obisapkás ISO 160/60" rawot kikapcsolt zajszűréssel? Érdekelne, szemetel-e az is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- Túraautó topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kuponkunyeráló
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- 27% - MSI G255PF E2 Monitor! 1920x1080 / 1ms / 180Hz / FreeSync !
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A 14-42-t is megvettem Messertől első pánikomban (a 14-45 eladásakor), kell a zoom, kell a stabi, mer' videó, mer' ez, mer' az. Aznap felraktam, mikor megjött, azóta ott áll a polcon.