Hirdetés
- Modding és elektronikai kérdések
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- PLC programozás
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
Gondolkodtam, mert lehet, hogy fontosabb lesz idén a jel/zaj arány, mint eddig volt, de nem még vagyok benne teljesen biztos (abban meg pláne nem, hogy akarok-e én két rendszert tartani párhuzamosan, még akkor sem, ha úgy építem ki, hogy nincs jelentős átfedés.)
nozs23: gondolkodtam ezen én is, vagy ha komolyabbra fordul az igény, akkor bérelek egyet és akkor próbálgathatom magam is.
rob01: "hogy nehebb legyen dönteni, Pana G9" - ettől nem lett nehezebb, mert hacsak nem történik valami rendkívüli csoda, akkor nem lesz G9-em, sem pana vázam.
Nem vagyunk mostanában jóban a márkával. Amúgy köszönöm a képeket, ilyeneket csak úgy indok nélkül is dobhatsz be néha, legalább színesebb lenne a topic.
"Csak az ilyen minőségű és árú (ebay-on vásároltam használtan) objektívek miatt vagyok még az MFT rendszerben." - itt konkrétan melyik objektívekre gondolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Canon EOS R6 Mark II - Újszerű - 4000 expó
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem vagyunk mostanában jóban a márkával. Amúgy köszönöm a képeket, ilyeneket csak úgy indok nélkül is dobhatsz be néha, legalább színesebb lenne a topic.