Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
aginor
üzenetére
Voltam kint G80 és 12-60 kombóval téli erős hóesésben, lógott a vállamon (egy sállal letakarva, de amíg felvettem a videós anyagokat, addig "pucér" volt), illetve hideg, szitálós, párás, nyálkás februári időben is sokszor jártam vele az utcákat, semmi probléma.
Szakadó esőnek nem tenném ki, maximum csak egy villámgyors fotó elkattintás erejéig. De egy kis szitáló, szemerkélő eső nem gond, még a hó sem annyira, csak amikor én voltam kint vele, akkor tényleg nagyon szakadt, percek alatt komoly mennyiség megült a tetején, ezért takartam le amíg pihent.
Ezért jó egy kisebb rangefinder stílusú váz, be lehet csúsztatni kabát zsebbe. Haragszom is amiért a GX8 nem kapott folytatást, mert a GX9 nagyon nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Spórolós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Xbox Series X|S
- Konteó topic
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi