Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Nem én lettem megszólítva, de az a hír járja, hogy nekem szokott az ilyenekhez türelmem lenni.
"Cáfold hogy az mft képminősége rosszabb a FF-mnél."
Nincs mit cáfolni ezen (már ha itt a szenzorról beszélsz), de mi köze van ennek ahhoz, hogy szerinted csak a pici váznak + pici objektívnek van egyedül értelme az MFT rendszerben? Ezt kapásból az cáfolja, hogy a legjobban fogyó MFT vázakon kitüremkedő EVF ház van és egy kisebb-nagyobb markolat is. Én is rangefinderszexuális vagyok, de lássunk már túl egy kicsit a saját igényeken is. Hovatovább éppen azon gondolkozom, hogy a G80 mellé beszerzek egy kisebb vázat is, akár EVF nélkülit mindennapi szaladgálósnak és családi összejövetelekre elcipelősnek és nyilván azokat a kisebb objektíveket fogom rácsavarni, amikkel jól pariban van, de van vázam amivel a nagyobb és nehezebb üvegek is kényelmesen használhatók.
"Cáfold hogy hiányzik a normális af-c+tr"
Ezen sincs mit cáfolni, de szintén semmi köze ahhoz, amit a "nagy" gép + "nagy" objektív értelmetlenségéről állítasz.
"Cáfold hogy felesleges ez a sok pro obi már közel FF-m áron."
Ez viszont csúsztatás, mert közben van egy csomó nem nagy, nem pro objektív is, messze nem FF áron. Hozzáteszem éppen az objektív az a műfaj, ahol az ár kevésbé múlik azon, hogy mekkora képkört vetít ki. Felhasznált anyagok, lencsetagok száma, gyártástechnológia, időjárásálló konstrukció megléte/nemléte és a megmunkálás minősége ami beáraz egy objektívet (nem beszélve a gyártási volumenről, amiből kevesebbet gyártanak, az csak drágábban tehető nyereségessé, de fontos faktor a gyártás országa is, ahol eltérő bérköltségekkel, export/import terhekkel dolgoznak).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest