Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS notebook topic
- Nem csalás, nem ámítás: megérkeztek a Xiaomi notebookjai
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
shirogin21
csendes tag
Heló mindenkinek, a segítségeteket szeretném kérni m4/3-os objektívvásárlással kapcsolatban.
Megvettem jelenlegi életem első fényképezőgépét (lumix dmc g6) és nem tudom milyen objektívet vegyek hozzá.
Parkour/Freerunning edzésekről szeretnék mozgóképeket készíteni .ugrások, mászások, akrobatikus mozdulatsorokról.
Szeretnék továbbá készíteni tájképeket (folyókról, égboltról, erdőről), szeretnék portrait képeket is készíteni (egész alakosat, arcképet), és szeretnék állatokat is fotózni (jelenleg madarakat, kutyát, ízeltlábúakat közelről)
Kezdő fotósként nem akarok most százezreket költeni objektívre így jelenleg max 40-50 000 Ft-ot szánnék rá az objektívre bár amiket leírtam, hogy mit szeretnék fotózni és videózni lehet egy objektív nem lesz elég számomra de ezt most nem tudom.
Olympus, Panasonic objektíveket nézegettem viszont rengeteg féle van és nem tudom melyik lenne az a megfelelő számomra.
Válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest