- OLED TV topic
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
Új hozzászólás Aktív témák
-
shirogin21
csendes tag
Heló mindenkinek, a segítségeteket szeretném kérni m4/3-os objektívvásárlással kapcsolatban.
Megvettem jelenlegi életem első fényképezőgépét (lumix dmc g6) és nem tudom milyen objektívet vegyek hozzá.
Parkour/Freerunning edzésekről szeretnék mozgóképeket készíteni .ugrások, mászások, akrobatikus mozdulatsorokról.
Szeretnék továbbá készíteni tájképeket (folyókról, égboltról, erdőről), szeretnék portrait képeket is készíteni (egész alakosat, arcképet), és szeretnék állatokat is fotózni (jelenleg madarakat, kutyát, ízeltlábúakat közelről)
Kezdő fotósként nem akarok most százezreket költeni objektívre így jelenleg max 40-50 000 Ft-ot szánnék rá az objektívre bár amiket leírtam, hogy mit szeretnék fotózni és videózni lehet egy objektív nem lesz elég számomra de ezt most nem tudom.
Olympus, Panasonic objektíveket nézegettem viszont rengeteg féle van és nem tudom melyik lenne az a megfelelő számomra.
Válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest