Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
Igen, én is a 9-18 obim helyére szeretném. Az utóbbi 2 évben a 12-40 amúgy is eléggé limitálta mennyit használtam, viszont a tavalyi túráimon azért még így is nagyon hasznos volt, de idénre mindenképp szeretnék még szélesebb látószöget (mert persze elméletben is lehet tudni hogy uwa-nál minden mínusz mm sokat számít, de amikor először kaptam kölcsön egy pana 7-14-et, azért az világos volt hogy szeretnék egy ilyet. Plusz megyek majd olyan helyekre ahol szép éjszakai eges képekre is van lehetőség, így minden plusz fényerő is kellene, szóval a pana 7-14/4 helyett (amúgy az nem is vészes méretű) ez persze az oly 7-14/2.8 felé mozdított (az már nem kis méret), csak persze azért az jó drága... Mivel van Fuji vázam is, így a Fuji 10-24/4 is szóba jöhet (az olynál olcsóbb, az f4-et ellensúlyozza a nagyobb szenzor) De a titkos esélyesem amióta bejelentették, ez a 7.5/2. Azért ha pénz nem számítana az Olyt választanám (szuper darab), de hát eléggé számít...
Na még van pár hónapom gondolkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- FOTÓS beárazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 pro
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest