Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris
üzenetére
Sztem egy red scarletig meg se állj, oszt hogy stabilizálva is legyen teszel alá egy ici-pici kis sachtler trinity-t oszt a szobában is szép smooth raw felvételeid lesznek a gyerkőcről utólag állítható wb-vel

Viccet félretéve, gondolom ezek csak dokumentális jellegű meg családi videók, ha ennyire igényes vagy a színekre valszeg egy újabb om-d tényleg jobb lenne ilyen célra és még stabilizálva is lennél
Persze érdemes lenne előtte kipróbálni, kíváncsi vagyok én is, hogy szuperálna egy panához szokott felhasználó kezében egy ilyen "javított" videós oly.
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Indul a ChatGPT Health
- Formula-1
- MIUI / HyperOS topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Torrent meghívó kunyeráló
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Persze érdemes lenne előtte kipróbálni, kíváncsi vagyok én is, hogy szuperálna egy panához szokott felhasználó kezében egy ilyen "javított" videós oly.