Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Sracok, sok anyazas, off kozepette lenne par kerdesem EM-5-el kapcsolatban.
1. Milyen TTL-t (neadjisten +ban hozzaadotttal slave-ban elsutheto) 3rd party vakut ajanlotok, amit mar erdemes megvenni. D90-re volt YN468 MKII, az kiszolgalta az igenyeimet, kiveve persze a HSS-t
2. Utangyartott akkubol van-e ajanlott gyarto/tipus (es kerulendo). HLD-6-ot heten,jovo heten hozom el, abba mindenkepp kell egy, de az ember akitol van a szerkezet azt mondta, amit o vett 3rd party akkut, ahoz kellett 3rd party tolto is, mert a gyari nem toltotte (szerintem csak rosszul valasztott, de nem vagyok benne biztos)
3. Menu testreszabas. Ezt a cikket talaltam, meg nem ertem rajta vegig, de van par dolog, amit biztos meg fogok ebbol a sajaton is csinalni. Van-e valami meg, amit ez nem taglal, de erdemes meglepni?
4. Focus peaking/Kyle Lime-os trukkot ertem,hogy hogyan kell, de mi is a lenyege? Valaki elmagyarazna konyhanyelven? En ugy ertem, hogy nem egy expoba rogziti, hanem ha beallitja az user, es tobb expot lo ugy, hogy mindig mashol van a fokusz es utomunka (pl. PS stack) folyaman lesz belole batari DOF-os kep. Tevedek?
Koszi
B
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest