Hirdetés
- Raspberry Pi
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
rumos14
üzenetére
"ok akkor jobb a Samu
"De gondolom nincs ezzel baj.
(Remélem) sosem leszek olyan sznob, hogy ne lássak be egyértelmű tényeket, csak azért mert az egyik gyártónak jobban cseng a neve a másiknál. Felőlem aztán az Aldi is meggyárthatja a legjobb videós MILC gépet, meg fogom venni ha nekem az a legfontosabb. Azzal tényleg nem tudok mihez kezdeni, ha valaki ész nélkül fúj egy gyártóra, csak a neve miatt, nem belátva az előnyeit, pozitívumait. A Pana nekem is 1000x szimpatikusabb, de ha valami (számomra) lényegi dologban gyengébb egy másik kevésbé szimpatikus gyártónál, akkor puszta márkabuzyságból nem fogom magam megszivatniNyílván minden digitális zoom, csak "szoftveres trükk"/ópium. Ha igényesen van megcsinálva, akkor pedig engem a legmesszebb menőkig nem érdekel, hogy hogy trükköznek. Nevezzük ezt az én igénytelenségemnek

Most egyelőre annyira nem mozgat a kompakt, tekintve hogy abból szálltam ki. Kicsit kipróbálnám (megint), a cserélhető obis rendszer(eke)t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Raspberry Pi
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Filmvilág
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Wi-Fi helyett koax? Igen - így működik a MoCA
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
"