Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
rumos14
üzenetére
"ok akkor jobb a Samu
"De gondolom nincs ezzel baj.
(Remélem) sosem leszek olyan sznob, hogy ne lássak be egyértelmű tényeket, csak azért mert az egyik gyártónak jobban cseng a neve a másiknál. Felőlem aztán az Aldi is meggyárthatja a legjobb videós MILC gépet, meg fogom venni ha nekem az a legfontosabb. Azzal tényleg nem tudok mihez kezdeni, ha valaki ész nélkül fúj egy gyártóra, csak a neve miatt, nem belátva az előnyeit, pozitívumait. A Pana nekem is 1000x szimpatikusabb, de ha valami (számomra) lényegi dologban gyengébb egy másik kevésbé szimpatikus gyártónál, akkor puszta márkabuzyságból nem fogom magam megszivatniNyílván minden digitális zoom, csak "szoftveres trükk"/ópium. Ha igényesen van megcsinálva, akkor pedig engem a legmesszebb menőkig nem érdekel, hogy hogy trükköznek. Nevezzük ezt az én igénytelenségemnek

Most egyelőre annyira nem mozgat a kompakt, tekintve hogy abból szálltam ki. Kicsit kipróbálnám (megint), a cserélhető obis rendszer(eke)t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"