Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Visszatértem a nyaralásról, volt időm használni bőven az Oly 9-18mm-t. Pár gyors tapasztalat vele:
- Az összecsukódó mechanikája (az a kis zár) borzasztó, a Pana 12-32 fényévekkel jobb
- A széles látószög városnézésre nagyon bejött, szinte belefér a képbe amit látok
- A széles látószög a képek visszanézésekor nagyon ritkán tetszett, minden olyan kicsi, hogy hiába van minden a képben, igazából semmi se látszik. Csak azoknál a képeknél jött be ahol kevés dolog van és azok jó nagyok. Különben a végeredmény még TV-n nézve is élvezhetetlenül kicsi.
- Embereket nagyon zavaróan torzítja a nagylátószög
- Meg egy az én hülyeségem, amit tudtam is, Polár szűrő nagylátószöggel nem lesz szép eredmény. Ez az egyik Valenciás képen elég durván látszik. Általában nem is használtam.Hajszállal jobban bejött a tavalyi 12-32 + halszem kombó, a halszem sokkal többet lát és a 9-18 olyan 70%-ban 12mm fölött volt.
A kedvencem továbbra is a 20mm-es Pana volt annak ellenére, hogy nem lehet vele mindent meglőni. De amit igen, ott verhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendszergazda topic
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tanuljunk angolul!
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- OLED TV topic
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Yettel topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![[link] [link]](https://farm1.staticflickr.com/579/20188081173_a4c1825fc4_n.jpg)