- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Hálózati kábelek és szerelésük
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
Arra jutottam, hogy ez az egész Alexa rendszer úgy f.s ahogy van.
Addig jó csak amíg alap dolgokra akarod használni meg a saját beépített hangszóróját, de ha már kicsit bővíted a dolgokat jönnek a problémák...
A BT hangszóró párosítás volt a legrosszabb... a Show-n más zene ment mint a hozzá párosított JBL-en.
Legközelebb a másik Wake szó használatával jutottam a célomhoz de az is hol működött rendesen hol meg nem.
Szóval ezt elengedtem ennyit ezekről a sok éve működő dolgokról.
Csak éppen olyan alap opciók nincsenek benne ami a legtöbb embernek kéne. -
NvidiaRTX
őstag
Estét.
Meg lehet valahogy oldani, hogy az Echo Show 5 mellett elhelyezett JBL Authentics 500-on szóljon csak a zene viszont minden egyéb más a Show 5-ön jelenjen meg illetve szóljon?
Eddig csak ezeket a dolgokat értem el...
-Vagy mind2n szól a zene egyszerre és az Show mutatja a zeneszámot. (de ez ugye nem pálya)
-Vagy csak a JBL-en szól a zene, de akkor a Show nem mutat semmit. (így használom most)
-Vagy ha lenémítom a JBL mikrofonját akkor nem szól semmi rajta csak a Show-n viszont ott akkor mindent mutat nem csak a zenét. -
johndoo1000
tag
Sziasztok,
esetleg tudtuk segíteni, Computher 300-as Wifi termosztátot és RoborockS8 pro ultrár akarok Alexával párosítani de az istennek sem sikerül.
Valaki esetleg ?Ksz.
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
konigjanos #2182 üzenetére
Csináltam új accountot, félig visszahozta a dolgokat, de az alexahoz nem tudom újra hozzáadni
-
Sh4rKy
senior tag
Sziasztok
Valaki van köztetek aki szintén használ Blitzwolf cuccokat és áttért az új Blitzhome alkalmazásra ?
A régi már nem enged be, az újat meg nem tudom Alexával párosítani, mert az egyik rutinon változtatni akartam.Köszönöm előre is.
-
bobglad
csendes tag
válasz
Jackie_Chan #2179 üzenetére
Szia!
Csak az óra a különbség, árban amúgy nem ennyi a különbség az amazon oldalán. Mindkettő ugyanazt tudja kivéve az órát. Most már 24 -ért adják az órás verziót is azóta. -
Jackie_Chan
senior tag
Sziasztok!
Abszolút nem vagyok otthon a Xiaomi rendszerekben.
Segítséget szeretnék kérni a Amazon Echo Dot-al kapcsolatban.
Láttam,hogy jelenleg az 5. generáció a legfrissebb,de ebből van 16e.-ért is és 30e.-ért is.
Mi közöttük a különbség?Az olcsóbbikban is van kijelző ami az órát mutatja?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
oszy
veterán
Vásárolnék Amazon Echo Show készüléket! Melyiket érdemes választani? A nest hub 2-t most újítottam, de alig sikerült beállítanom. Majd éjszaka meggondolta magát és reggelre eltűnt minden. Újra kellene kezdenem elölről. Itt elődöntöttem, hogy inkább Echo Show kellene. Bár ahogy olvasom ennek is vannak nyűgjei.
-
válasz
---gabika--- #2176 üzenetére
köszi a visszajelzést (az alexa app-ban kellhet a TV skill-jét beállítani)
-
---gabika---
tag
válasz
koncsik #2174 üzenetére
Sikerült! Bár nem az volt a megoldás amit leírtál.
Mindent át kellett állítani a TV-n angolra illetve másik országra. Én United Kingdom-ot választottam. Újra frissített a TV és hirtelen meg is jelent az alexa ikon az listában.
Most már oké.
Már csak arra kell rájönnöm,hogy hogyan állítom be azt,hogy hangvezérlésre alexa be tudja kapcsolni a TV-t -
Pancsermeste
őstag
válasz
---gabika--- #2173 üzenetére
Lehet, hülyeség, de nekem a philips saphis TV-met csak úgy sikerült beregisztrálni, hogy az Alexa regisztrációban egy kitalált USA címet adtam meg. Vagy, csak én voltam béna, és azt hittem, ezért sikerült így
.
Más.
Van egy Tronsmart BL hangszóróm.
Az tud olyat, hogy dupla gombnyomásra elindítja a vele párosított telefonon a Voice Asszisztenst. Viszont, amikor a mobilon feljön az Alexa, akkor ott, vagyis a saját mikrofonjába várja a hangutasítást és nem a BL hangszóró mikrofonját használja.
Hogy lehetne Alexa appban beállítani, hogy a Tronsmart mikrofonján keresztül vegye az utasítást? -
válasz
---gabika--- #2173 üzenetére
TV beállításaiban kell lenni valamilyen "Smart Device setup vagy connection" pontnak, ott kell összhangolni őket.
-
---gabika---
tag
Sziasztok!
Kíváncsiságból vettem egy Alexa Echo DOt5-t és a TV-t szeretném vele hangvezérelni.
A TV egy LG 50nano 753pr.
A távirányítón rajta van az alexa gomb viszont ha megnyomom akkor kiírja a TV,hogy az alexa ebben az országban nem támogatott.
A TV netes leírása szerint támogatja az Alexát. 2022-es TV-ről beszélünk,szóval nem is egy ezer éves valami. A TV alkalmazások között kerestem az alexa appot de ott sem találtam,nincs benne.
Mi lehet a probléma?
Lehet ezt valahogyan orvosolni? -
válasz
Endless #2171 üzenetére
Lassan sehol sem lesz az... (ma kaptam):
Alexa Guard Will Be Removed SoonDear Alexa Guard customer,
We appreciate the opportunity you've given us to help keep your home safe and secure.
This is a reminder that you will lose access to Alexa Guard in the coming weeks. Starting today, you should not use Alexa Guard to detect smoke alarm, CO alarm, or glass break sound events in your home.
How can I access other Guard features?
This transition will impact whether and how you can access the following Alexa features:
Home and Away modes** — If you previously set up Away Lighting, linked a security system or Astro device to Guard, or created a Guard-based Routine, you can continue to use Home/Away modes to control those features. We will preserve your existing preferences so you see no gap in functionality.
Away Lighting** — If you previously set up Away Lighting, you can continue to use the feature with Home/Away modes.
Smoke and CO alarm sound detection — This is only available to Alexa Emergency Assist subscribers.
Glass break sound detection — This is available to Astro customers and will be available to Alexa Emergency Assist subscribers starting soon.** To maintain access to these features, please download the latest version of the Alexa app.
Thank you for being an Alexa customer. -
Endless
aktív tag
Kaptam egy Alexa Echo dot5-ös hangszórót az a kérdésem, hogy a guard-ot hogyan tudom beállítani? Azt írja hogy a régióba még nem elérhető.
-
szigetipk
csendes tag
Ez egyedül álló időseknek nagyon jól jönne, ha tudna alapból magyarul!
-
Norberto82
friss újonc
Sziasztok!
Kezdő felhasználó vagyok és tudom, hogy sokszor volt már, de nem tudom megoldani a régió beállítást.
Minden adatot kér a beállításhoz, de bármilyen telefonszámot adok meg, nem fogadja el....
Köszi előre is! -
vepeti
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdés, hátha valaki megoldotta… van itthon több Alexa Dot/Show nem is szeretném cserélni… Apple Music viszont nincs, nem támogatott ország a magyar “juhé” a telefonon/ipadon támogatott! Valaki tud valami megoldást hogy tudnám rajta használni? Nem szeretnék BT-vel bohóckodni, a “play music” valahogy jobb, meg reggel mondjuk rutinra kelni.
Most, kényszerből elkezdtem a spotify-t használni de nem vagyok hanyatt esve a szolgáltatástól sem az áraktól.Előre is köszönöm a segítséget!
Péter
-
bpmcwap
senior tag
-
bpmcwap
senior tag
válasz
freemanone #1177 üzenetére
Echo Dot 5höz, amiben van zigbee, lehet párosítani ikea getway nélkül az ikea izzókat, mozgásérzékelőt? Ha igen hogyan? Köszönöm
-
bpmcwap
senior tag
válasz
bobglad #2157 üzenetére
Még olyan kérdésem lenne, hogy az okoseszközök többnyire külön hálózaton vannak - internet nélkül - és zigbee-vel csatlakoznak a RBI+HA kombóhoz, és ő kap netet, hiszen elég elérjem a HA-t, a többit azon keresztül irányítom. Alexa ugye skilleken keresztül kommunikál a zigbees eszközökkel... Miután csatlakoztattam az eszközöket Alexához, leszedhetem őket a netről vagy a skill miatt kell az eszközöknek a net?
-
bobglad
csendes tag
válasz
bpmcwap #2156 üzenetére
Szia!
A skilleket jól kell beállítani, akkor minden úgy fog menni ahogy akarod. Ha nem nevezed meg pontosan a dolgokat akkor igen, felkapcsolja a lámpát és zenét is elindít máshol de nem egyszerre mindenhol.
De amúgy rá is kérdez ha több világítás van, vagy több eszköz hogy melyikre gondoltál, de érdemesebb ezt külön parancsra megcsinálni.
A kapu csengetés, itt gondolom arra gondoltál hogy okoscsengő és amazon echo show kombináció. Itt biztos hogy több eszközön lehet figyelni. -
bpmcwap
senior tag
Sziasztok,
eléggé új vagyok a témában. Kb három havonta kaptam az e-mailt a Primetól, hogy nem használom ki a Music lehetőséget pedig fizetek érte erre felajánlottak egy Alexát. Nagyon megtetszett, mert felismerte az összes okoskütyüt a házban RPI nélkül, a nyaralóban meg szenvedek az RPI+ConBee+HA kombóval, ezért gyorsan vettem is még egyet. Aztán elkezdtem gondolkodni...Fordítva kellett volna..
Ha én a nyaralóba bedugom az Alexát és ugyanezen a fiókon lesz, akkor ha ott azt mondom neki, hogy kapcsolja fel a nappaliban a lámpát, akkor majd a nyaralóban meg a házban is fel fogja kapcsolni a nappaliban a lámpát? Illetve ha azt kérem tőle hogy játszon le valamit, akkor azt mindkét helyen lefogja játszani? Vagy ha csöngetnek akkor is mindkét helyen tudok beszélgetni a kapuban állóval - ez mondjuk nem butaság...
-
bobglad
csendes tag
Nekem local rádiónál se mutatta, de most hogy szegedről elmentem 20 kilóméterre már ott volt a listában. EZ MI
Gyorsan rá is nyomtam , hogy megmaradjon előzménybe.
Most majd megpróbálom a rutint. -
bobglad
csendes tag
Annyit még megkérdeznék, mert biztos valami specifikus problémám van, hogy ha az appba rákeresel a retro rádióra akkor ott megtalálható a listában?
-
bobglad
csendes tag
válasz
koncsik #2148 üzenetére
Megvan! Biztos nagyon béna vagyok az appban,de az amazon oldalán megtaláltam, hogy használom már a skill-t és még egy emailes account is van csatolva hozzá.
Most a csatolt fiókommal belépek a tunein oldalra ott megtalálom azt a szerencsétlen retro rádiótDe paranccsal és az alexa appban nem találom. Nem hittem volna, hogy ez így kifog rajtam
-
válasz
bobglad #2145 üzenetére
Én is US vagyok, mert a .com-on látszanak a cuccaim, a .de meg ezt írja: Your content and device preferences are set up through Amazon.com. For content, devices, preferences and privacy settings go to the Manage Your Content and Devices page on Amazon.com.
Mindenhol megy a rádió (8 alexa), de ha rádió1 megy nálad, nem lehet lokalizációs vagy régiós gond. A "tune-in live" skill le van töltve?
-
bobglad
csendes tag
Valaki hallgatja a retró rádiót alexán?
Vettem a szüleimnek is egy hangszórót a konyhába, nagy mellénnyel mondtam hogy én mindent IS hallgatok rajta, erre mondja hogy ezt szokta és nem találom se az alexa appba, se paranccsal nem adja be. Most az integrált tuneinba nem tudok importálni a standard tunein appból? Mert ugye ez ingyenes rádió, simán jónak kellene hogy legyen. Nem tudom, hogyan tudnám megoldani, és így csak porfogó lesz ottA balázsékat meg már eléggé utálja
-
bobglad
csendes tag
válasz
dorika87 #2139 üzenetére
Azt sajnos csak úgy nem lehet. Esetleg 3.5 jack-el összekötöd a soundbart, de akkor mindig onnan fog szólni és nagyon rosszul. Jobban jársz a bluetooth megoldással a soundbarnál, mert alapból olyan soundbar kellene ami legalább alexás, hogy vezérelhető legyen hangutasítással.
Ahhoz hogy irányítani lehessen sok eszközt otthon ami nem okos kell hozzá HUB. Hangnál ez másképp van. Sajnos egy darab echoval nem lehet világot váltani otthon, kell hozzá sok egyéb eszköz hogy egy ökoszisztéma legyen és persze vezérelhető is hangutasítással.
A klíma se fog biztosan működni, érdemes vásárlás előtt utána olvasni hogy mi a tapasztalata más embernek pontosan azzal a típussal. -
bobglad
csendes tag
válasz
dorika87 #2137 üzenetére
Ha csak kicsivel olcsóbbak a régebbiek, akkor érdemesebb az újabbat megvenni. A mikrofonja és a hangszórója biztos jobb valamivel mint a korábbiak. Ha csak parancsokat akarsz kiadni szóban, akkor a legolcsóbbat vedd meg, ha talán hallgatnál kis zenét akkor az újabbat.
Zenére a sima echo-kat ajánlom, ég és föld a különbség. De ha csak háttérzajnak kell konyhában meg ilyenek arra tökéletes a dot. -
dorika87
őstag
válasz
bobglad #2136 üzenetére
Igen, a dotra gondolok.
Akkor gondolom érdemes az 5. generációsban gondolkodni.
Felesleges olcsóbbat régebbi típust venni, azért mert picivel olcsóbb?
igazából csak egyszerűbb dolgokra szeretnénk használni:
Spotify, Apple music, Youtube music zenelejátszás.
Xiaomi robotporszívó kezelés, villanykapcsolás.
Gree klíma vezérlés esetleg... ilyesmi. -
bobglad
csendes tag
válasz
dorika87 #2135 üzenetére
Melyikre gondolsz a Dot-ra? Mert van a Dot és a nagytesója, és a kettő nem ugyanaz. Annyit tudok biiztosan , minél újabbat vesz az ember annál érzékenyebb a mikrofonja és az hasznos. De áss bele a témába mire van szükséged, mert az egyikben van zigbee hub , a másikban nincs pl. Most nem sorolom fel, de összehasonlítást bőven találsz a neten.
Gondolom a Dot-ra gondoltál, szerintem ott nincs világot megváltó újítás csak a design. Jó az újabb verzióban olvastam egy két újítást, de nagyon márka specifikus. -
dorika87
őstag
Sziasztok.
Amazon Alexa vásárlásán gondolkodunk.
Még csak most fogom beleásni magamat a témában, úgyhogy még nem vagyok jártas a dolgokban.
Melyik generációsat érdemes megvenni?
Mennyivel kapok kevesebbet, ha pl. a 3-at vagy 4-et veszem meg, és nem az 5-öset? -
szuszinho
őstag
Feleségem ki is kérte magának!
-
bobglad
csendes tag
Jopar eve van Alexam, es ugye beszelgetesek kozben elofordul hogy valamelyil magyar szo felebreszti, de almomban se gondoltam volna hogy ez a szo a LEGSZEBB.
Mar csak ketto hangszorom van de mindketto hallgat erre a parancsra.
Vicces es egybem morbid is 😀😀😀 -
smallmer
őstag
Sziasztok!
Vásároltam a legújabb generációs Alexa Echo Dot-ból.
Ez az első alexa eszközöm. Tudtok abban segíteni, hogy a spotify-t hogyan kell beállítani rajta?
Első körben megjelent, de valamit elnyomtam és már hozzá sem lehet adni a spotify fiókomat.köszi!
-
agroman
aktív tag
sziasztok!
a segítségeteket kérem, hogyan tudnám beállítani a spotifyt az echo dot 3-on?
amikor linkelni akarom egy ures oldal fogad.. -
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Az Amazon Alexán meg lehet valahogy oldani az Apple music támogatást?
üdv -
dfilpo
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy MI 360 Home Security Camera 2K kamerát, babamonitorként szeretnénk használni.
Mi Home app telepítve, kamera hozzáadva (kínai régió), Alexa alkalmazás látja az eszközt. Amikor viszont az Echo-n próbálom megnyitni a kamera képét "Camera is not responding" hibaüzenetet kapok.Ugyanazon a wifin vannak, próbáltam modem/router resetet, eszközöket ismét hozzáadni, Echo factory reset, telefonon alkalmazás újratelepítése, de semmi nem oldotta meg.
Van esetleg javaslatotok, hogy mit lehetne még megpróbálni, esetleg valaki találkozott már ilyen hibával?
köszi
-
dzsampi
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék tőletek kérni.
Egy olyan amazon cuccra (echo dot, echo show) lenne szükségem, amelyiken este látnánk az aktuális időt, illetve az időjárást ha mutatná (hány fok van), az is jó lenne, de ez nem kritérium.
Az amazon echo show és az echo dot között vacilálok.
Első kérdés, hogy mennyire lehet levenni ezeknél a fényerőt? A tv mellett lenne és kb csak éppen hogy világítani kellene, hogy lássuk sötétben. Ezentúl csak zenét hallgatnánk róla kb. Apple music vagy spotify menne rajta.Milyen előnyei vannak az echo show-nak? Szerintetek mit kellene választani?
Köszönöm!
-
Hátha mást is érdekel a dolog.
Olcsó kínai Wanscam kameráim képét meg tudom nézni Amazon Echo show-n.
Hp thin clieten ill egy Brixen fut az Xpenology. és a Surveillance Station.
ONVIF-et támogató kamerákon megy Surveillance Station.továbbküldés nélkül is, direktben (de úgy is azzal rögzítem)
Pl egyik wanscam rtsp streamje: rtsp://192.168.1.77:554/11 megy SS "Share Stream Path" nélkül is,Monocle gateway kell (egyelőre ingyenes) a noname kamerák Alexa/Amazon integrációhoz
Infó itt
Ez alapján jött az ötlet.Monocle azt írja hogy Német országban Olaszban stb működik, kis hazánk nincs felsorolva, de megy nálunk is.
-
Tuolko
csendes tag
Szia
Kell egy rm4 mini, ahhoz van hőmérséklet szenzoros tápkábel. Működik, én is így temperálom a garázst…
-
madd dogg
senior tag
válasz
malnabokor #1805 üzenetére
Hogyan szereztél US mobilszámot? Én próbálkozok https://www.receivesms.co/
-val, de nem akar működni. Bosszantó.Az egész lokalizációval küzdök és nekem nem megy se TV control (Samsung QN85AA 65T), se Xbox, sem a Xiaomi Acc. Halál az egész. 3 hónapja használok egy Echo Stúdiot, de csak a Samsung Hue megy és a Spoty, így nem valami nagy szám.
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Érdekelne néhány dolog. Kaptam kölcsön "kedvcsinálónak" egy dot 3-at és alapvetően nem rossz cucc de amit/amiket a legjobban szerettem volna vele azokat sajnos nem tudom vele megoldani és gondoltam megérdeklődőm hogy hátha köztetek valaki tud valamit ezekre.
Van egy Samsung AU8002 tv-m ami most már UK régióban van és így be tudtam rajta izzítani az Alexszát (mmint a mikrofont nyomom és akkor alexa tevékenykedik nem a bixby) és ezt össze is csatlakoztattam a dot3-al. Alapvetően egész jól működik. Viszont amiket hiányolok és kérdésesek számomra:
- YouTube TV appban való navigálás ? Igazság szerint erre a move right,down,left,up on tv parancsot használtam de azt tekintve, hogy nem lehet összefűzni, hogy move right 2 times vagy "move right on tv and move right on tv" kapcsolat sem jó, így mondjuk a feliratkozásaim megnyitás kicsit .... Nehézkes
Esetleg vane erre valamiféle megoldás, hogy konkrétan megmondjam, hogy hova navigáljon a z appon belül ?- Plex appon belül is igaz az efféle navigálási probléma, úgyhogy ott is kéne
BÁR ! Valahogy ott mégis kényelmesebb egy kicsit, mondjuk valszeg azért, mert ott feltudok állítani Én egy sorrendet, hogy mi legyen a legelöl. Viszont a PLEX-el kapcsolatban a kérdés, hogy van egy ilyen skill viszont ez háát, félig meddig jó csak. Amikor zenét / zenei playlistet akarok lejátszani azt eltudja indítani de csak és kizárólag a dot3-on indul el hiába mondom meg neki azt, hogy melyik playeren játsza le (ha esetleg több lenne), vagy előtte changelem a playert arra amin látni szeretném (ami mondjuk a TV lenne de azt is próbáltam, hogy PC-n megnyitottam és azt kértem, hogy ott jászon le és ez sem jó).
Ha pedig filmet / sorozatot / egyéb videót (akár playlist akár nem) akarok elindítani az sehol se tud beröffenni. Mert ha ez működne az eléggé baróóóó lenne- A másik amit Én nagyon nagyon hiányolok, hogy nem tudok vele zenét lejátszani YT-ről közvetlen. (Vagy YT music ról). (Csak ha a telefonnal össze pároztatom, az meg már nem "full handfree" cucc és az nekem már ront az összhatásból. És igazság szerint eléggé szubkulturális zenét hallgatok ami nem sok szokott lenni / nem azokat találom meg / spotin :\, főleg konkrét szetteket nem :\ . Ezért gondoltam, hogy valahogy YT Musiccal vagy sima YT-vel compatibilis lehetne de sajnos
Esetleg ezen dolgok valamelyikére tud megoldást / bármi féle helpet / valaki nekem ? :3
Szerk.:
Amit még megkérdeznék, hogy azt tudja-e, hogy ha van egy bluetooth hangszóróm ami mikrofonos is akkor az is tud figyelni arra, hogy "alexa" ?Tehát ha össze csatlakoztatom akkor valahogy ki lehet terjeszteni ? Mondjuk ha kimegyek az udvarra akkor ne kelljen ki rángatni ?Vagy az már nagyon nextgen ?
XD
-
IamGabor
tag
Már csak annyi a baj, hogy nem kapcsolja ki őket
-
IamGabor
tag
Sziasztok!
Eddig szuperül működött Alexa a két LG tv-mel, most az egyiket nem találja (webOS 6), a másikat (webOS 5) siman hozzáadja, de pl kikapcsolni nem tudja.
UK régió minden. LG ThinQ skill…
Más is tapasztalt ilyesmit?
-
eihwaz
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Az amazon termékeit ajánljátok inkább okos hangszóróban vagy inkább a google termékeit? Mi alapján érdemes dönteni? -
sagit
veterán
válasz
Lajcsika #2109 üzenetére
Neee,direkt az óra miatt vettem xD
Amugy nagyon gyenge a mikrofonba ennek,van mellette egy Google home minim is, párhuzamosan tesztelem őket, és a home minin lehet erzekenyseget állítani,zene hallgatóság közben is szinte tökéletes.Hol lehet ezt állítani az echo n? Elég suta amint valami elindul, kiabálni kell vele.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Vírusirtó topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen légkondit a lakásba?
- Subaru topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest