Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Nekem meg az él élénken az emlékezetemben, hogy volt réges régen a chat.hu. Azt kinyírta az MSN messenger, amiből lett a Windows (Live) Messenger. Igaz ez már csak az egymást felvett partnerekre koncentrálódott (nem nyílt szobákra épült). Sztem baromi jól működött, csak jött az IWIW, ami színesebb és szagosabb lett mint a chat.hu, grafikusabb, funkciókkal teli. Kinyírta a Live Messengert. Majd jött a facebook és a már akkorra teljesen kiforrott IWIW-et elnyomta a francba, majd élete utolsó fél évében már a fejlesztőik is sz@rtak bele, nem javítgatták, foltozgatták, hanem hagyták kihűlni. Pedig az akkor részletesebben, átláthatóbban tudta a saját funkcióit, mint a facebook, mert emlékszem folyamatosan szidtuk, hogy ezt se meg azt se lehet fb-on csinálni, + nem is találni semmit, bezzeg IWIW-en igen, csak azt meg szisztematikusan hagyták elhalni. Az IWIW-nek nem az lett a veszte, hogy nem követte a trendet, hanem, hogy a fb globális volt és elnyomott minden hasonlót maga körül (mert hogy kb ugyan azzal a lendülettel a MyVIP, stb. is ment a kukába). A fb eljátssza, hogy trendkövető, hogy fejlődik, modernizálódik, másik oldalról meg az arcodba nyom olyan dolgokat, amire semmi szükséged, sajnos már diktál(ni akar). Fiatalok le is szarják mint látható.
És a facebooknál ez mind a mai napig kitart. Vannak új funkciók, vannak régiek és minden szar vagy körülményes benne. Itt volt a windowsos felülete a messenger részének, napi rendszerességgel használtam, tavaly ezt is kifingatták, mert csak. Fotókat is csak tavaly óta lehet rontatlan minőségben küldözgetni egymásnak, de ahogy nézem rontja az továbbra is, csak kb. kevésbé, ha bepipálod a HD fület. Valójában a Telegram (volt BB messenger) szénné alázza mai napig a chat részét, de ez már egy másik történet. -
Töröljük le az egész Internetet a 'csába, oszt' jóvan

A cikk kapcsán: "részletes lista azokról, akik nem követnek minket vissza" - ez a lista mitől lesz "részletes"? Megmondja, hogy a minket nem visszakövető utolsó mocskos alantas szar ember (sőt, az ilyen nem is ember!!!4!!4!4!) macskája milyen márkájú tápot szeret, hogy könnyebb legyen megmérgezni? Vagy hogy kell ezt elképzelni?
-
paatrick
őstag
Én ~2010-ben mentem át facebookra, akkor már chat volt ott. De most rákerestem, facebook chat 2008-ban lett bevezetve, és Magyarországon a facebook 2008-ban indult el magyarul. Iwiw a bezárós cikkek alapján végig maradt 2014-ig a levelező rendszernél.
Amúgy 2010 körül lett fixen népszerűbb a facebook mint az iwiw.
-
Baltazár123
őstag
nem fogok fizetni, a streameket is megfaragtam keményen, maradt a netflix, mert azt sokat nézzük meg az amazon mert az csak 49 zloty egy évre (idén emelnek, de nem sokat), a többire meg felváltva fizetek elő.
FB-n minek fizetnék egy AI szolgáltatásért? Először találják ki, hogy mi pontosan a termék, mi a szolgáltatás, amit egy AI ad, aztán beszélgethetünk róla, de jelenleg még fogalmuk nincs, hogy ebből hogyan lehet értelmes terméket csinálni egy olyan júzernek, aki nem fejlesztő vagy tervező. -
Findzs
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Pont így gondoltam én is
És még ugyanígy vagyok a reklámokkal is
-
Thocy a ZAGY
tag
válasz
parandroid
üzenetére
+1
Nem igazán tudtam volna jobban megfogalmazni.
-
paatrick
őstag
Mikor már az IWIW kiforrotta magát és egy teljesen használható szerethető közösségi oldal lett, elnyomta az a mocskos gané facebook.
Nem, az iwiw nem látta az igényeket, későn változtatott, ezt a készítői is elismerték a bezárásnál. Tehát tök organikus volt a facebook feltörése mivel akkor jobban működött mint az iwiw.
Máig emlékszem arra a szenvedésre amit iwiw-en levelezés címen kellett művelni. Kb 2-3 levél után mindig felvettük egymást msn-en és onnantól ott írtunk. Facebookon meg egyből chat volt, hoppá.
Az ilyen oldalakat mindig a fiatalok hajtották, azok pedig már most se a facebookon vannak, hanem snapchaten, tiktokon, whatsappon. -
Emericus Max
tag
A kérdés inkább az, hogy az AI fizetne-e azért hogy használjam?
-
wolfman
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Jól van, ezek szerint nem csak nekem tűnt fel, hogy túl sok itt PH-n is az MI borítókép.
#12 xtremist: Hát figyelj. Most a világon az utolsó fillért is az MI-re égetik el a giga cégek, mocskosul erre pazarlódik az energiaforrásaink nagy része, minden oldal, vállalat tolja le az emberek torkán ezt a sok szart, aztán meg minden 2. cikk az, hogy valójában még semennyi pénz nem térült meg belőle és a cégvezetők maguk is úgy látják, hogy ráfizetéses ez az egész, több a hátránya mint haszna (befektetési szinten). Remélem hamar kipukkad a lufi, mert egy valódi MI-től ez azért k..va messze van.
#29 m00lash: Mikor már az IWIW kiforrotta magát és egy teljesen használható szerethető közösségi oldal lett, elnyomta az a mocskos gané facebook. Az a mocskos gané facebook, amelyik akkor még tök jó volt és mára már tényleg egy mocskos gané lett. Tehát mindig van lejjebb.
-
Sanya
nagyúr
Facebookom sincs. Instám sincs. De nem is lesz.
-
Tuti nem, de ha ők fizetnek, akkor havi egyszer rászánok 1 másodpercet.
-
Tin
veterán
Nem.
-
Nekik kellene fizetniük azért, hogy a reklámjaikat bámulom, mire sikerül megtalálnom közöttük azt amit keresek. Azért erősen kell ahhoz egy szociopata beállítottság, hogy ezek a cégvezetők ennyire méltatlan módon rezisztenssé váljanak azzal a piaccal szemben, ami eddig eltartotta őket. Persze nem pénzzel, hanem információval és adatokkal, ami hosszútávon sokkal nagyobb érték.
-
xtremist
őstag
Itt most a fizetős rész életképessége a kérdés. Vagyis nem kérdés, mert nem tudom elképzelni hogy közösségi média szinten valaki pénzt fizessen ezért. Kérdezd meg az ismerőseidet hogy fizetnének e azért hogy ilyen videókat generálhassanak kicsit jobb minőségben vagy gyorsabban mint az ingyenes változatban.
-
martonx
veterán
SZVSZ nem mi vagyunk a célközönség. Az életben rengeteg dolgot baromságnak tartok, az emberek mégis vagyonokat költenek rá. No persze mindenkinek joga van hülyének lenni.
-
D.Va
őstag
Sajnos életképes. Én ugyan messzire elkerülöm a reelseket shortokat, de ismerőseim így is rendszeresen AI generált videókat küldenek nekem, és fel se tűnik nekik hogy fake... Már most sem. Néha nekem is nehéz elsőre kiszúrni.
Gyűlölöm, de a legtöbb embert nem érdekli, mindent elhisznek.
Már pedig az emberiség 80 százaléka borzasztóan buta. -
classic B
senior tag
Én inkább azért fizetnék, hogy Signalról is tudjak üzenetet küldeni olyannak, aki csak a gagyi Messengert használja. Abban a pillanatban törölném is a mobilomról!
-
janeszgol
félisten
Készen állok a fácse után elhagyni az instát is, ha ott is elterjednek ezek a b-zu AI tartalmak. Már így is több ilyen van az egészségesnél. Le is iratkozom.
-
ddaydome
senior tag
Biztos, hogy nem. Már csak azért sem, mert a ramok az ssd-k,VGA-k és még a HDD-k is drágultak a k..va AI miatt.
Inkább húzzuk ki és nem lesz Terminatorunk. Arról nem is beszélve, hogy a terrorista elmebetegek kezébe is bekerült az AI. -
m00lash
csendes tag
Lehet, hogy boomer vagyok de/és még mindig valahol egy jó és szükséges dolognak gondolom a Facebook-ot, de olyan használhatatlan mocsokká vált, hogy 5 posztból 4 reklám, fake és szenny és 1 poszt releváns. És ezen a pénz sem fog segíteni. Reméljük rárohad Cukibergre.
-
Postas99
őstag
Nahhh mááácsak ez kellett...
-
Egyiken sem vagyok.
-
Ciccuka
veterán
Valaki le is törölhetné végre az internetről az egészet.
-
paatrick
őstag
Sajnos az országban nagyon lerontották a politikus szakma színvonalát. Múltkor volt nálunk aláírást gyűjteni egy 17-18 éves forma gyerek, fingja nem volt mire írjak alá csak írjam mert neki azt mondták végig kell menni itt az összes házon. Kiderült hogy a képviselő rokona, szóval felhívta a képviselő urat hogy "azt kérdezik miért kell aláírni"
Képviselő úr elkezdte mondani a szöveget:
- "ha magyarország háborúba sodródik, mondjunk nemet a háborúra, alá kell írni".
Mondom "képviselő úr itt nincs háború, milyen fejlesztéseket szeretnének a városban csinálni a következő 4 évben?"
- "de ha háború lesz akkor nem lesz fejlesztés, alá kell írni, mondjunk nemet a háborúra"
Mondom "akkor még egyszer, milyen fejlesztéseket szeretnének a városban csinálni a következő 4 évben?"
Erre lerakta a telefont.
Gyerekkel néztünk egymásra bambán, valószínű akkor ő is rájött valamire
-
T J
tag
Örülnék, ha lenne lehetőség letiltani böngészőben az ai-generált tartalmakat.
-
Alusky
senior tag
Nem csak ott, mindenhol, minden téren. A politikus is pontosan ebben szenved amikor azt hiszi, hogy a módszerei az embereket szolgálják. Diktátoroknál főleg jól megfigyelhető volt. Ugyanebben szenved az agyatlan metrón bégető is aki tutira meg van győződve róla, hogy neked mandulatejet kell innod, mert gyilkolod és kínzod a teheneket különben. Ő ezt kajakra elhiszi és ettől rosszul is alszik. A Zuki meg azt, hogy a metaverzum lesz a fasza meg az AI aztán mikor bebukik akkor kirúgnak többezer alkalmazottat visszanyerve a veszteséget, ők meg kitalálják miért az emberiség a hülye a rendszerhez és nem a rendszer a szar.
-
paatrick
őstag
Durva milyen buborékban élnek ott a szilícium-völgyben. De persze már a múltkor megkaptam hogy innen a mobilaréna fórumról meg magyarországról ne okoskodjak mert innen úgyse lehet átlátni a dolgokat
Szegény Zuckerberg akkor lett volna igazi látnok ha el se indítja a metaverzumot, most meg kimaradna az AI bohóckodásból. Ki se merem számolni mennyi pénze megmaradt volna
-
bambano
titán
soha.
-
Így is elég sz.rt kap az ember a nyakába. És még perkáljamak is érte? Igencsak beütött az anyag reggel nekik!
Le kell jönni végre a cuccról! -
Akula
őstag
#1, #2, ... #n:
+1
-
Semplar
őstag
Alig várom, az új hardverekbe beépült ára mellett
-
xtremist
őstag
Tényleg ennyire nincs semmi kapcsolatuk a való világgal hogy ez életképes ötletnek tűnhet bárki számára?
-
válasz
parandroid
üzenetére
"Ha meg letilthatok minden generatív ai-val készült tartalmat" - reméljük, nem fizetés esetén ez alap lesz
-
parandroid
félisten
Nem, de azért hajlandó lennék fizetni, hogy békén hagyjanak vele. Meg a fészbukkal, és az instával is. Ha meg letilthatok minden generatív ai-val készült tartalmat, és ezek véletlenül sem kerülnek a közelembe, azért meg egészen sokat is hajlandó lennék fizetni.
Ps.: Beleértve a ph! generatív ai-val készült, elbaszottul ocsmány, és kicseszettül visszataszító borítóképeit is, kedves szerkesztő urak!
p
-
HantekDSO
aktív tag
Miután kipróbáltam, nem tudnak annyit fizetni, hogy használjam!

-
hdavid1
aktív tag
Újabb sikersztori.
-
Balázs Z.
aktív tag
Eddig csak az időmmel fizettem, hogy beállítsam a különféle szűrőket, blockereket és egyéb szarokat, hogy a meta/tiktok/twixter és egyéb lófaszok kerüljék messzire az összes eszközömet, amennyire emberileg lehetséges
-
sfefe
addikt
Soha, ott haljanak éhen
-
fairi
őstag
Ez igy halvaszületett lesz. ha valakinek kell LLM előfizet egy helyen rá, és majd ott elkésziti atartalmat és feltölti az Fb-re. Max annyi lehet Meta Verified hozzácsapja az AI-t.
-
judas13
veterán
Soha.
-
jerry311
nagyúr
Kozossegi mediaert sem fizetek, nemhogy az altaluk adatbanyaszott AI-ert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Peugeot, Citroën topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkCentre M93p Tiny - Core i5-4570T/16GB RAM/0 SSD
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest