- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- ASUS notebook topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
"nem maradt iparági reakciók nélkül, több szereplő is kritikus a javaslatokkal kapcsolatban" lol - ezek a kizsákmányolós módszerek sem vezetnek jó irányba. Nem érzi az ember, hogy fejlődne tőlük a game mechanika:
Pay-to-Win (P2W) | Monetization creep | Predatory monetization | Lootbox/Gambling | Whale farming | Dark patterns UI/UX manipulation | Live service milking | Engagement trap | Security Server solution etc#4 anulu
Crew csak egy példa. A disznóság az, hogy esélyt sem engednek más opciókra, magára hagyott hardvereknél sem. -
AxBattler
félisten
Conviction + Blacklist... never forget.
-
anulu
félisten
vagy "eladják" 60-70-100 dollárért, akkor viszont elvárom, hogy armageddonig játszhassak vele, vagy kérjenek 10 dollárt, és akkor lövik le, amikor akarják. a kettő együtt nem megy.
nálam a Crew "licenszem" elvesztése tette be a kaput, örömmel írtam alá.
-
nanocry
tag
Mint a CoD:MW (2007) dedikált szerver támogatás, a mai napig többen játszanak vele, mint az új részekkel, ebben biztos vagyok.. Érdekes akkoriban kiadták még mellé, aztán jött a pénznyomda meg a siker, egyből megszűnt az egész az újabb részeknél, pedig annak ellenére a community a mai napig frissíti, játszik vele, életbe tartja..
-
hunluki
senior tag
Magyarul: A közösség megcsinálja úgy a játékot ahogy normális esetben ki kellett volna adni mielőtt a corpo pénzszivattyú nem cseszte tönkre az egészet.
Üdvözlöm a lépést, én is aláírtam és remélem hogy végigmegy. Szerintem nem elfogadható hogy ha veszek egy játékot 60-70-100 dollár magasságában akkor egyszer csak azt mondja rá a kiadó hogy "háááát gyerekek, nem hozza azt a profitot amit vártunk tőle szóval ennyi volt, pénzedet köszöntem, pacsi'". Legalább egy last day patch legyen amivel lehet tovább játszani offline, ha jön mellé opensource szerver is az külön megsüvegelendő.
-
DraXoN
addikt
...Így legalább a jövőben talán kevesebb játékos ragad bent valami játékban ...
De komolyra fordítva, nem volt várható, hogy a kiadók tapsikoljanak. Nekik ez egy utolsó "nagy" költség.. ráadásul ha emiatt "nyílt" lesz a játék lehet kap egy új (népszerű) hullámot mivel ezzel könnyen lehet ingyenes és "bloatware" (lootbox) mentesíteni is valamit, ami lehet javítana az alap játék élményen is.. persze kérdésesek a feltételek.. Ha tele van ilyen tömve ilyenekkel a játék lehet senki se akarja még majd ingyen se saját szerverre rakni, lehet eleve "eltörik" a játék a gyári körítés nélkül... nem egyszerű ez önmagában (bár fejlesztés szempontjából kivenni még mindig egyszerűbb lehet dolgokat mint hozzáadni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hobby elektronika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DELL VOSTRO 3668 PC, i5-7400 PROCI, MEMÓRIA ÉS SSD NÉLKÜL
- DELL VOSTRO 3668 PC, i5-7400 PROCI, 8GB DDR4 RAM, JOGTISZTA WINDOWS 11
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- iPhone 16 Pro 256GB gyári független megkímélt
- Dell Latitude 5400,14",FHD,i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Dell Inspiron 15 3520 - 15.6"FHD IPS - i7-1255U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 1,5 év garancia
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- PC Architech Branding
- 27% - LG 27MK600M-B IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 5ms / FreeSync
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest