- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- TCL LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
jjeahh
üzenetére
Már megint write-only-ban vagy

Sokan, mondanám a fél társaság. Nálam nem csak egy palacsintával: a 20-as rajta, a 9-18 és a 45 mellette. Decathlonos nagyobb övtáska, utólag sk polifoamból vágott párnázással.Más, volt-e már másnak is ilyen?:
Tegnap mentem fel a hegyre, éreztem, hogy jó kis vihar készülődik, gondoltam jól megképelem ezt is. Már csak fent vettem észre, hogy az időzítős távkioldóba elfelejtettem elemet vinni; sebaj, workaround: shutter delay 2s, delayes lassú sorozat. Állítok rekeszen, ISOn, stb. Bár a 12-50-nel a gép időjárás-álló, de azért húzok rájuk egy zacsit. Indul a móka, távkioldó hold-ra, klikanyik.. klikanyik.. klikanyik... Rámolok, majd én is nézem a vihart, klikanyik.. klikanyik.. klikk. He? Gép live viewt mutat, tehát nem képel. Megtört a távkioldó kábele? Kiugrott a holdból? Nem, a gép önmagától elállítódott: sorozat helyett egyes (ezért nem lő tovább), más rekesz, más ISO. Wétéef?? Gyorsan visszaállítom, kioldót újra benyomom, de egy perc múlva csont ugyanezen értékekre magától átáll.
Szóval nem csak jól megáztam, de még használható videó se lett belőle, és fogalmam sincs, hogy mitől állítódott el
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Könyvajánló
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Crimson Desert
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5490 14",HD,i5-7300U,8GB,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest