Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .mf

veterán

válasz jjeahh #67160 üzenetére

Már megint write-only-ban vagy :P
    Sokan, mondanám a fél társaság. Nálam nem csak egy palacsintával: a 20-as rajta, a 9-18 és a 45 mellette. Decathlonos nagyobb övtáska, utólag sk polifoamból vágott párnázással.

Más, volt-e már másnak is ilyen?:
    Tegnap mentem fel a hegyre, éreztem, hogy jó kis vihar készülődik, gondoltam jól megképelem ezt is. Már csak fent vettem észre, hogy az időzítős távkioldóba elfelejtettem elemet vinni; sebaj, workaround: shutter delay 2s, delayes lassú sorozat. Állítok rekeszen, ISOn, stb. Bár a 12-50-nel a gép időjárás-álló, de azért húzok rájuk egy zacsit. Indul a móka, távkioldó hold-ra, klikanyik.. klikanyik.. klikanyik... Rámolok, majd én is nézem a vihart, klikanyik.. klikanyik.. klikk. He? Gép live viewt mutat, tehát nem képel. Megtört a távkioldó kábele? Kiugrott a holdból? Nem, a gép önmagától elállítódott: sorozat helyett egyes (ezért nem lő tovább), más rekesz, más ISO. Wétéef?? Gyorsan visszaállítom, kioldót újra benyomom, de egy perc múlva csont ugyanezen értékekre magától átáll.
    Szóval nem csak jól megáztam, de még használható videó se lett belőle, és fogalmam sincs, hogy mitől állítódott el :(

Új hozzászólás Aktív témák