Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gezatata
aktív tag
válasz
andersen10
üzenetére
Jó ideje furja az oldalam - miért nincs ajánlva a GF7 - jó vételnek? pedig olcsóbb és újabb model mint a GM1.
Nem a legelitebb oldalak de ez oldal szerint ''sensor from the GX7'' és ez oldal szerint Gf7 megkapta a GM1 szenzorját.
Van estleg valami eltitkolt hátránya a GF7-nek, vagy csak nem áll jól a profik kezében egy selfi kamera a GM1-hez viszonyítva.
Én szeretnék GF7 vásárolni júliusig, egyáltalán nem a selfiért.
Ugyanazt a technikai félépítést látom mint a GM1-ben, +egy egy téren jobb is talán, soft terén picit fejlettebb lett az évek telésével (gondolom).Meg kell hagyni amit belinkelt (#64655) andersen10 nagyon tetszik.
GM1 tanulmányoztam december óta mert nagyon szép kis gép, de megjelent a GF7 és számomra jobb vételnek tűnik de itt eddig nem találtam ebben megerősítést.Pedig gépet amit szeretnék amatőrként, talán életre-szólóan szeretném, család fotózására.
ezért örülnék ha segítenétek a jó döntésben.
(#64666) Studi köszönöm szépen hogy utána olvastál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Torrent meghívó kunyeráló
- OLED monitor topic
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR (makulátlan állapot!)
- Fotospeed F4 Fox - Gyorskioldós fotós vállpánt + Case Logic kézpánt
- Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f1.8G objektív (makulátlan állapot!)
- Canon RP + 50 1.8 + Godox V350 + Jupiter 200 4.0 +
- Think Tank Retrospective 10 - Prémium fotós válltáska (makulátlan állapot!)
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest