Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .mf

veterán

válasz ati3x #45797 üzenetére

Hmm-hmm, szóval szerinted az EM-5 mellé egy "drága" 12-32 helyett alternatíva egy XZ-2?
    S szerinted éjszaka kézből fogsz-e vele tudni ilyen képeket lőni?

SooC jpg, semmit sem nyúltam hozzá, ott van még a CA is vastagon rajta. Nyugodtan nézd teljes nagyításban... "Kitobi" létére...
    Szóval... tudod hova menj má'... vicc-áron kaptad a vázat, ingyen az obit, kinn élsz svédben, és sajnálod a rendes obikra a pénzt?... :(

Bici: sztem az ilyen házi-barkács lesz hozzá legközelebb. Egy ideig gondolkoztam azon, hogy az ebayen ~9-12 USD kétrészes műbor tokra ragasztok még valami fogódzót az EM-5höz. Aztán végül egy akciós kirakati HLD6-ot vettem, de nálam is csak porosodik. A legnagyobb és legnehezebb obi, ami az utóbbi pár hónapban rajta volt, egy Minolta MD 50 f2 manuál, s csak a műbőr féltokkal volt. Igaz én anno a fotózással ismerkedést hasonló formájú és fogású, dupla tömegű filmes SLR-rel kezdtem, s azóta sem volt beépített gripes gépem.

Ha már a Minoltát felhoztam: szombaton voltam pár ismerős (itt élő japánok és japánul tanuló ismerősök köréből szerveződött) együttesének koncertjén. EM5, 20 f1.7 és 25 f1.4 a többemberesekre, MD 50 f2 a portré-jellegűekre, mint ezeknek a képeknek a többsége. Sooc jpgk, mert csak gyorsan feldobtam őket a koncert után hajnalban. Na meg mert lusta vagyok az utómunkához :DDD

Mazsi: hogy csinálod, hogy ilyen tiszta az ég? Erre csupa felhő minden este, plusz a párától még a látótávolság is korlátozott...

Need: öregem, jókora öngólt rúgtál :P

Arn: nos ez elég pszichedelikus. Valaki sd-kártya helyett lsd-kártyát dugott a gépbe, vagy mi történt? :DDD

Új hozzászólás Aktív témák