Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik
- OLED TV topic
- SONY LCD és LED TV-k
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rumos14
üzenetére
sajnos most az a helyzet, hogy egymás mellett fogtam a kettőt, valamint -kizárva, hogy megőrültem, vagy ilyesmi- megmutattam ugyanezt bochának és phekének is. magyarán, most az egyszer nehéz lesz netes tesztekkel, speckókkal, dxo grafikonokkal meggyőzni.
méretre jobb a sony. színeket/dinamikát bevallom nem figyeltem, pontosabban nem tűnt fel, de lehet, hogy jobb a sony. a sony szaggatása viszont nagyon látványos volt, akárhányszor átkomponálsz, mozgatod a gépet (pásztázod a témát vmiért), rángat, 10 mp után hányingerem lett.
nem arról van szó egyébként, hogy a sony evf egy fabatkát sem ér, hanem pont arról, hogy a Nagy Netes Sztároláshoz képest lehangoló, mert egyáltalán nem hibátlan. meg az árához képest is.
azonos áron is valószínűleg az oly vf-2-t választanám, mert nem annyival kisebb, mint amennyire ez a rángatás zavar. de természetesen a sony evf is egy erős versenyző, és nagyon is jó, hogy van a nex-5n-hez, nélküle fel sem merülne bennem, mint alternatíva, így meg már igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel ( 2500 / 4200 expoval )
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Canon RF 85mm f/2 Macro IS STM objektív - Újszerű -
- Panasonic Lumix G9II váz
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest