Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Studi

    addikt

    válasz Parci #33690 üzenetére

    Abszolút igazad van. A MILC veszte még mindig a számháború. 6-8mpixel egy használható ISO 3200-al bőven elég lenne a felhasználóknak. Ezt mrá bőven tudná hozni a m43 is akár. Mégis amikor gépet választanak/választunk, egy 16-22 megapixeles képet húzunk fel ISO tizenezerre, és azt vizsgálgatjuk. Igazából tudjuk, hogy marhaság, de a piacot mégis a nagy számok irányítják, és ott egyértelműen előnyben vannak a nagy szenzorok, így a CaNikon DSLR-ek.
    Egy másik gondolat: DSLR-ben egyértelmű piacvezető a CaNikon páros. Sokan a márkahűség miatt nem váltanak milcre, mert a CaNikon nem ad nekik milcet.
    És egy harmadik gondolat, ami némiképp kapcsolódik az elsőhöz: a korai csalódás. Ha valaki mégis váltott milcre, és szeretné is komolyabban használni, azt veszi észre, hogy hiába van akkora érzékelőjű rendszerváza, mint egy DSLR, kevés arra a jó, és még kevesebb a kiváló üveg. Itt tisztelet a kivételnek, az m43 ezen a téren messze a legerősebb rendszer. De az APS milc rendszerek lemaradtak, és úgy tűnik nem is tudnak/akarnak kellő energiákat fektetni a felzárkózásra.

Új hozzászólás Aktív témák