Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Micro Four Thirds
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
Már épp írni akarta, hogy amellett hogy szinte biztosan Pana szenzort fog kapni, azt se zárnám, ki, hogy az egy érdemben tovább fejlesztett GH2 szenzor lesz.
A Fuji-Pana együtt működés bejelentése óta szerintem biztosra vehető, hogy a Pana nem adta fel a szenzorainak a továbbfejlesztését. És bár "csoda" szenzorra még várni kell, de a bejelentésből az is kiderült, hogy az új szenzor alapja egy hagyományos CMOS szenzor lesz, ennek fejlesztésért a Pana a felelős és az organikus részt pedig a Fuji fejleszti.
Ennek megfelelően valószínű a Pana azóta is folyamatosan fejleszti a hagyományos CMOS szenzorait és hát a GH2 lapkája már nem mai darab, simán lehet hogy azóta összedobtak valami még jobbat.
És mivel a GH2 szenzor egyébként sincs ám olyan messze a Sony szenzortól, így simán el tudom képzelni, hogy azóta a Pana összedobott egy minden szempontból versenyképes szenzort.No persze láttunk már olyat, hogy az ilyen kezdeti tesztelők néha a kelleténél kicsit lelkesebbek voltak.
Szóval ez egy jó hír, de azért ezzel mindig úgy vagyok, hogy majd hiszem ha saját szememmel láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hardcore café
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- OTP Bank topic
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Pixel 7 pro 128/8
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest