Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
Már épp írni akarta, hogy amellett hogy szinte biztosan Pana szenzort fog kapni, azt se zárnám, ki, hogy az egy érdemben tovább fejlesztett GH2 szenzor lesz.
A Fuji-Pana együtt működés bejelentése óta szerintem biztosra vehető, hogy a Pana nem adta fel a szenzorainak a továbbfejlesztését. És bár "csoda" szenzorra még várni kell, de a bejelentésből az is kiderült, hogy az új szenzor alapja egy hagyományos CMOS szenzor lesz, ennek fejlesztésért a Pana a felelős és az organikus részt pedig a Fuji fejleszti.
Ennek megfelelően valószínű a Pana azóta is folyamatosan fejleszti a hagyományos CMOS szenzorait és hát a GH2 lapkája már nem mai darab, simán lehet hogy azóta összedobtak valami még jobbat.
És mivel a GH2 szenzor egyébként sincs ám olyan messze a Sony szenzortól, így simán el tudom képzelni, hogy azóta a Pana összedobott egy minden szempontból versenyképes szenzort.No persze láttunk már olyat, hogy az ilyen kezdeti tesztelők néha a kelleténél kicsit lelkesebbek voltak.
Szóval ez egy jó hír, de azért ezzel mindig úgy vagyok, hogy majd hiszem ha saját szememmel láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- SONY LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Végre tudjuk, hogy mikor jön a Gothic Remake
- Robotporszívók
- OnePlus 15 - van plusz energia
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest