Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FEDman

addikt

Hoppá! :))

Már épp írni akarta, hogy amellett hogy szinte biztosan Pana szenzort fog kapni, azt se zárnám, ki, hogy az egy érdemben tovább fejlesztett GH2 szenzor lesz.

A Fuji-Pana együtt működés bejelentése óta szerintem biztosra vehető, hogy a Pana nem adta fel a szenzorainak a továbbfejlesztését. És bár "csoda" szenzorra még várni kell, de a bejelentésből az is kiderült, hogy az új szenzor alapja egy hagyományos CMOS szenzor lesz, ennek fejlesztésért a Pana a felelős és az organikus részt pedig a Fuji fejleszti.
    Ennek megfelelően valószínű a Pana azóta is folyamatosan fejleszti a hagyományos CMOS szenzorait és hát a GH2 lapkája már nem mai darab, simán lehet hogy azóta összedobtak valami még jobbat.
    És mivel a GH2 szenzor egyébként sincs ám olyan messze a Sony szenzortól, így simán el tudom képzelni, hogy azóta a Pana összedobott egy minden szempontból versenyképes szenzort.

No persze láttunk már olyat, hogy az ilyen kezdeti tesztelők néha a kelleténél kicsit lelkesebbek voltak.
    Szóval ez egy jó hír, de azért ezzel mindig úgy vagyok, hogy majd hiszem ha saját szememmel láttam. :U

Új hozzászólás Aktív témák